اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش ساخت pcb (مدار چاپی)1 و 2 لایه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش ساخت pcb (مدار چاپی)1 و 2 لایه

درود بر ehsanajal و همه دوستان عزیز

دوست عزیز (ehsanajal) من پرسش شما را نمیدانم دقیقا در چه موردی هست .
    ولی اگر درباره پوشش مس برد مدارچاپی هست که اکسید نشود ، 2 راه هست یکی پوشش با لایه های پلیمری که منظور همان لمینیت هست و یا
    اسپری مخصوص این کار که معمولا سبز رنگ هست و چاپ سبز هم میگویند . یا اسپری کلیر که بی رنگ هست و همه ابزار فروشی ها دارند .

یا همان پوشش قلع که میتوانی با هویه معمولی و سیم لحیم انجام بدهی و یا بوسیله حمام قلع .

پرسشی دیگر هست تا جایی که بدانم در خدمتت هستم
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      درود بر ehsanajal و همه دوستان عزیز

دوست عزیز (ehsanajal) من پرسش شما را نمیدانم دقیقا در چه موردی هست .
      ولی اگر درباره پوشش مس برد مدارچاپی هست که اکسید نشود ، 2 راه هست یکی پوشش با لایه های پلیمری که منظور همان لمینیت هست و یا
      اسپری مخصوص این کار که معمولا سبز رنگ هست و چاپ سبز هم میگویند . یا اسپری کلیر که بی رنگ هست و همه ابزار فروشی ها دارند .

یا همان پوشش قلع که میتوانی با هویه معمولی و سیم لحیم انجام بدهی و یا بوسیله حمام قلع .

پرسشی دیگر هست تا جایی که بدانم در خدمتت هستم
      سلام سام جان
      ببین قبلا میگفتی با فرز پی سی بی تو برش میدادی اون سنگ فرز چند میل بود (اگه درس گفته باشم)
      نه چاپ سبز میدونم چیه ممنون
      قلع کاری با هویه ضد حاله و جالبم نمیشه ،میخوام وقتی فیبر تمیز شد و طرح مست اماده شو همه رو یه قلع کاری کنم(روش حمام قلع هم دردسر داره راه دیگه بلدی؟)
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
        سلام سام جان
        ببین قبلا میگفتی با فرز پی سی بی تو برش میدادی اون سنگ فرز چند میل بود (اگه درس گفته باشم)
        نه چاپ سبز میدونم چیه ممنون
        قلع کاری با هویه ضد حاله و جالبم نمیشه ،میخوام وقتی فیبر تمیز شد و طرح مست اماده شو همه رو یه قلع کاری کنم(روش حمام قلع هم دردسر داره راه دیگه بلدی؟)
        خب فهمیدم . احسان جان با سنگ 1 میلیمتر . و متاسفانه برای قلع کاری راهی به جز آن دو را بلد نیستم :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
          خب فهمیدم . احسان جان با سنگ 1 میلیمتر . و متاسفانه برای قلع کاری راهی به جز آن دو را بلد نیستم :sad:
          سلام حموم قلع بیشتر برای لحیم یکجای قطعات مگه استفاده نمیشه؟حالا راه راحتتری شما بلد نیستی که همین حموم قلع رو بسازم

دیدگاه

سلام حموم قلع بیشتر برای لحیم یکجای قطعات مگه استفاده نمیشه؟حالا راه راحتتری شما بلد نیستی که همین حموم قلع رو بسازم
            میتونی یک هیتر برقی با المنت درست کنی و برای کنترل دما هم یک ترموستات براش کار بزاری پس از خرید یا ساخت هیتر ، یک ظرف
            فلزی با اندازه های لازم تهیه کن و بقیه کارها را هم که خودت استادی به همین آسانی

چرا از روش اسپری کیلر استفاده نمیکنی؟ یعنی پس از لحیمکاری پشت برد را با این مواد پوشش بده . هر چند که برای تعمیرات یا
            تعویض قطعات در صورت لزوم، یک کم مشکل خواهی داشت .
            ولی از راه های دیگه آسان تر هست

دیدگاه

سلام به همگی
              اقا عکس صفحه اول که مال تنظیمات پرینتر هست باز نمیشه اگه میشه تنظیمات رو بزارید

من پرینترم کنن هست و رو کاغظای برچسبا میزدم که خیلی راحت بود یه بار اوتو میکشیدی همشو میزد رو فیبر, تا اینکه پرینترم خراب شد و دادمش تعمیر الان دیگه رو این کاغذا نمیزنه :cry: رو این کاغظا خیلی بد میزنه پوک در میان اصلا دیگه نمیتونم فیبر بزنم
              به نظرتون مشکل از کجاست؟چی کار میتونم بکنم؟
              ممنون
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
              مخترع برتر شمال غرب سال 96
              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

کارتریجش رو عوض کردی؟
                پرینتر های کانن دو نوع کارتریج تو بازار براشون هست.
                برای مثال کارتریج 725
                قیمت مدل اصلی 115000 تومان
                مدل کپی(تقلبی)30000 تومان
                مدل کپیش رو هم دیدم زیاد هم بد نبود اما خوب جنس چینیه دیگه!
                این رو هم در نظر بگیر که معمولا وقتی که حتی کارتریج اصلی رو شارژ میکنی کیفیتش کیفیت اول نمیشه...
                Someone who can change the world
                ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                  سلام به همگی
                  اقا عکس صفحه اول که مال تنظیمات پرینتر هست باز نمیشه اگه میشه تنظیمات رو بزارید

من پرینترم کنن هست و رو کاغظای برچسبا میزدم که خیلی راحت بود یه بار اوتو میکشیدی همشو میزد رو فیبر, تا اینکه پرینترم خراب شد و دادمش تعمیر الان دیگه رو این کاغذا نمیزنه :cry: رو این کاغظا خیلی بد میزنه پوک در میان اصلا دیگه نمیتونم فیبر بزنم
                  به نظرتون مشکل از کجاست؟چی کار میتونم بکنم؟
                  ممنون
                  با شبرنگ یا برگه دیگه امتحان کن
                  اگه دیدی نمیزنه دوباره باید عوض کنی کارتریج رو

دیدگاه

اره کارتریج از این 30 تومنیاست
                    رو گلاسه یا کاغذ معمولی خیلی خوب میزنه خیلی عالی میزنه ولی رو این روغنیا اصلا نمیزنه انگار کارتریج تموم شده هیچی مرکب نداره خیلی بد میزنه

والا تعویض کارتریج که چی بگم فک نکنم پس بگیره,موندم چی کار کنم
                    دیگه رو چه کاغذی میتونم فیبر بزنم؟این روغنیا خیلی خوب بودن یه دقیقه ای اتو میشد

اضافه شده در تاریخ :
                    اقا من پست قبلیمو ویرایش میکنم کارتریجو عوض نکرده کارتریج همون اورجینالی که روش بود هست فقط شارژ شده
                    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

رو شبرنگ هم نمیزنه
                      جل الخالق
                      ببین رو heavy میزاری پرینت میگیری اگه دیدی بازم نشد رو Extra heavy بزار و انواع کاغذا رو امتحان کن

دیدگاه

رو شبرنگ هم نمیزنه
                        جل الخالق
                        ببین رو heavy میزاری پرینت میگیری اگه دیدی بازم نشد رو Extra heavy بزار و انواع کاغذا رو امتحان کن
                        شبرنگ چه نوع کاغذه؟از پشت این برچسبا؟ اگه پشت برچسبه نه رو اونم نمیزنه :cry:
                        از کجا تنظیماتشو عوض کنم بزارم رو هیوی؟

دیدگاه

وقتی پرینتر تو میخوای انتخاب کنی کنارش گزینه properties هست روی اون کلیک میکنی بعد تو سربرگ ها روی گزینه paper source کلیک میکنی و نوع کاغذ رو انتخاب میکنی.
                          ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

پاسخ : اموزش ساخت pcb (مدار چاپی).

نوشته اصلی توسط محمدحبیب زاده
                            سلام به همه

اگه از دوستان عزیز در مورد تمیز کردن فیبر خام اطلاعی دارن لطف کنن قرار بدن استفاده کنیم.

روشی باشه که فیبر رو براق کنه ولی روی فیبر خش نیفته.
                            سلام
                            اگه پول داری و دستت بازه یه دستگاه اولتراساند که طلاسازها باهاش کارشون رو تمیز میکنن بخر و برد رو بنداز داخل ظرفش آب مقطر اضافه کن بعدش چند قطره مایع ظرفشویی اضافه کنید و بعدش دستگاه رو روشن میکنی و بعد از 3 تا 6 دقیقه بردت اینقدر تمیزه که باور نمیکنی میتونی عکستو تو برد ببینی :job: :job:

دیدگاه

عجب حرقی زدی اینی که میگی قیمتش چنده؟
                              ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                                عجب حرقی زدی اینی که میگی قیمتش چنده؟
                                من همین 2 ماه پیش واسه دوستم که طلاسازه خریدم 250 هزار البته همه مدلی هستش اما این مدلش خیلی خوبه
                                مارکش delta سری d68H راستش فروشنده و لیبل روش نشان از Taiwan بودنشه اما فکر میکنم چینیه با کیفیته قدرتش از همه انواع موجود در بازار بهتره و قیمتش کمتره اما رزونانس تولیدیش تو محدوده شنوایی انسان هستش و واسه من که اعصاب معصاب ندارم کمی آزاردهنده هستش :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X