سلام
منم با گلاسه زدم با روش اقای حبیب زاده ج نداد واسه همین حرارت زیاد باعث شد خود گلاسم به مس بچسبه
بعد به ابگرم وسیم روی کاغذا کشیدم رفت خدا رو شکر خطهاش اسیب ندید
ولی فک کنم شبرنگ بهتر باشه
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
سلام
منم با گلاسه زدم با روش اقای حبیب زاده ج نداد واسه همین حرارت زیاد باعث شد خود گلاسم به مس بچسبه
بعد به ابگرم وسیم روی کاغذا کشیدم رفت خدا رو شکر خطهاش اسیب ندید
ولی فک کنم شبرنگ بهتر باشه
سلام
من خودم 1 یا2 بار باگلاسه کار کردم و همون بار اول دیدم به درد نمیخوره برداشتن کاغذ بعد اتو زمان بره واسه همین دنبال روشی خوب بودم که این به فکرم افتاد و کار با برچسب شب رنگوشرو کردم هنوز هم که هنوزه دارم با این روش کار میکنم.
بعدا فهمیدم که خیلی از دوستان ازاین برچسب ها استفاده میکنن.ولی متاسفانه صداش رو در نمیارن که بقیه هم بفهمن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کافیه یه بار باهاش pcbبزنی میبینی چقد بهتر از کلاسه است.
حرارت زیادی که گلاسه میخاد این با نصف حرارت اون هم میچسبه.
چون حرارت کم میخاد خطوط نازک به هم نمی چسبن در واقع پودر رو برد پخش نمیشه.
به راحتی بعد سرد شدن میتونی کاغذ رو برداری بدون اینکه اندازه نوک سوزن هم به برد بچسبه.
سلام
من برد کوچیک که میخرم ارزون در نمیاد یعنی تا چه ابعادی وبه چه قیمتی وجود داره؟
وسوال دیگه اینکه همش کنار سوراخ کاریش کنار ،اعصابت خورد میشه وسیله مخصوص هس واسه این کار؟بجز ارمیچر ،اخه من استفاده که میکنم داغ میشه و زور انچنان هم نداره
ممنون
خبری از قیمتها ندارم خیلی وقت پیش خریدم هنوز هم ازشون استفاده میکنم.
برای سوراخ کاری هم سه نظام های مخصوصی برا این کار هست از اونا استفاده می کنم.
در مورد داغ کردن موتور هم بگم که برا من هم اوایل پیش اومده. باید از موتورهای پر قدرت استفاده کنی تا این مشکلت هم حل شه یا از موتور 24 ولتی استفاده کن ولی بهش 12 ولت بده تا گرم نشه.
خبری از قیمتها ندارم خیلی وقت پیش خریدم هنوز هم ازشون استفاده میکنم.
برای سوراخ کاری هم سه نظام های مخصوصی برا این کار هست از اونا استفاده می کنم.
در مورد داغ کردن موتور هم بگم که برا من هم اوایل پیش اومده. باید از موتورهای پر قدرت استفاده کنی تا این مشکلت هم حل شه یا از موتور 24 ولتی استفاده کن ولی بهش 12 ولت بده تا گرم نشه.
سلامی 2باره
نه منظورم رو اینه که یه فیبرو تا چه اندازه ای دارن ،اصلا استاندارد داره یانه؟ مثلا بگی فیبره 50 در 50 سانت بده میدن؟
و واسه موتور اومدم از یه 7815 استفاده کردم که موتورم داغ نکرد ولی زوری نداشت !!!!!!!!!!
و واسه سوراخ کاری دستگاه سه نظام چی هس،شرمندتم من مبتدیم بیشتر راهنمایی می کنی چی هست و قیمتش :job: :job:
ورق هاشون به ابعاد1 متر در 1 متر هست بیشترش رو نمیدونم.اره اگه بگی 50 *50 یا هر ابعادی زیر1 متر میدن.
رگلاتور بیشترین جریانی که میتونه بده 1 امپر هست واسه همین نباید ازش استفاده کنی.از دیودهای یکسو ساز با امپر زیاد استفاده کن مثلا 3 تا دیود رو با موتورت سری کن
در مورد مته هم با این لینگ نگاه کنی سه نظام یک طرفه نوشته ،میتونی ببینی
http://eshop.eca.ir/index.php?cPath=31_73
سلام برو بکس
آقا کسی یه روش ارزون برا آبکاری روی سطح غیر فلزی بلد نیس . برا وصل کردن via ها تو برد دو رو می خوام.
البته دوستان قبلا روشیو که به صورت استاندارد انجام میشه رو توضیح دادن ولی خوب برای ساخت برد تو تعداد کم و خونگی قابل اجرا نیس. به خاطر قیمت پالادیوم و ... میگم
یکی از دوستام یه بار میگف برا در آوردن قالب مسی (روی غیر فلز) اول میومدن نیتترات نقره (اگه اشتباه نکنم) روش اسپری میکردن . متاسفانه باقی مراحلشو یادش رفته بود
حالا اینجا کسی نیس بدونه؟!
سلام برو بکس
آقا کسی یه روش ارزون برا آبکاری روی سطح غیر فلزی بلد نیس . برا وصل کردن via ها تو برد دو رو می خوام.
البته دوستان قبلا روشیو که به صورت استاندارد انجام میشه رو توضیح دادن ولی خوب برای ساخت برد تو تعداد کم و خونگی قابل اجرا نیس. به خاطر قیمت پالادیوم و ... میگم
یکی از دوستام یه بار میگف برا در آوردن قالب مسی (روی غیر فلز) اول میومدن نیتترات نقره (اگه اشتباه نکنم) روش اسپری میکردن . متاسفانه باقی مراحلشو یادش رفته بود
حالا اینجا کسی نیس بدونه؟!
متاسفانه بلد نیستم اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط ehsanajal
باشه
ولی رگولاتور داغ نمکیرد
3تا 4007 میزارم ببینم چی میشه
سه نظام دارم اسمشو نمیدونشتم
اگه قیمت فیبرو بهم بگی ممنون میشم و با مته 8 سوراخ بزنم یا 6
موتورت شاید کم قدرته واسه همین.
از موتوری استفاده کن که قدرت خوبی داره ولی بهش ولتاژ کمتر بده اینطوری داغ نمیکنه
موتورت شاید کم قدرته واسه همین.
از موتوری استفاده کن که قدرت خوبی داره ولی بهش ولتاژ کمتر بده اینطوری داغ نمیکنه
منم از موتور 6 ولتی استفاده میکنم که شارژر موبایل بهش میزنم.یعنی 5 ولت بهش میدم اصلاً داغ نمیشه.مته شماره 8 که شما میگی یه کم بزرگ نیست؟؟معمولاً مته شماره 1 کار آدمو راه میندازه.
سلام
با یه منبع 10 ولتی و سری کردن 4 تا 4007 و دادن اون به موتور حل شدش فقط یه چیز جالب موتورو کج و راستش میکنم سرعتش عوض میشه و کنترلی شده خیلی باحال :surprised:
سلامی دوباره.
موفق باشی.
در مورد مته یادم رفت بگم
مته رو نسبت به قطعاتت انتخاب کن.مثلا واسه مقاومت 6 دهم خوبه ولی واسه رله این جواب نمیده و باید از مته بزرگی استفاده کنی.اگه سوراخ بزرگ باشه مشکلی نیست ولی مدار خوشگل در نمیاد و لحیم کاریش هم کمی بد میشه.سعی کن از هر شماره داشته باشی و متناسب با قطر پایه هات از مته مربوطه استفاده کنی.
دیدگاه