اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

نوشته اصلی توسط LiZaRd.BoY
    ممنون.چجوری میشه فاصله بین Track ها رو تعیین کرد؟مثل حالت Width که مثلا" میگیم از اینقدر بیشتر یا کمتر نشه!میشه فاصله ترک ها رو هم تعیین کرد که از یه مقداری بیشتر یا کمتر نشه؟
    باید یک Rule براش تعریف کنی. تاپیک خوبی توسط یکی از پروتل کارهای حرفه ای انجمن برای آموزش Rule ها وجود داره که اونجا میتونی جوابت رو بگیری:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=67825.0
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام دوستان عزیز :smile:
      من با التیوم ورژن 9 کار میکنم . و مبتدی هستم :redface: . یک سوال داشتم . مشکل من کمبود فضای محیط شماتیک و PCB هستش . برای رفع این مشکل چه راه کاری پیشنهاد می کنید .
      با تشکر
      انجمن LABVIEW
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
      اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
      http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

میتونی سایز شماتیک رو تغییر بدی یا اینکه از روش زیر استفاده کنی:

نحوه ی استفاده از Sheet Symbol و ایجاد پروژه با چند شماتیک

واسه تغییر سایز شماتیک باید تو محیط شماتیک کلید میانبرهای O و بعدش D رو بزنی.تو کادری که باز میشه میتونین محل تغییر سایز رو پیدا بکنین که پیش فرض روی A4 هست.

دیدگاه

برای بزرگتر کردن ابعاد صفحه pcb چه روشی استفاده کنم pcb من بزرگتر از ابعادی هستش که بهم ارائه میده
          با تشکر
          انجمن LABVIEW
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
          اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
          http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
            برای بزرگتر کردن ابعاد صفحه pcb چه روشی استفاده کنم pcb من بزرگتر از ابعادی هستش که بهم ارائه میده
            با تشکر
            خطوط Keep-Out Layer رو به اندازه ی دلخواهتون تغییر بدین و بزرگش کنین. بعد تمام خطوط Keep-Out Layer رو انتخاب کنین و به ترتیب این کلید ها رو بزنین: D+S+D

اگر هم میخواین به دلخواه ابعاد رو تغییر بدین(از چپ به راست) : D+S+R

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
              با تشکر
              با سلام
              دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
              بانک اطلاعاتی سنسورها
              ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
              تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
              [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

دوستانی که تسلط دارن رو این نرم افزار راه ها و تکنیک ها رو از کجا یاد گرفتن (به غیر از تمرین و...)
                من برای سرکار رفتن نیاز به تسلط به این نرم افزار دارم.
                لطفا راهنمایی بفرمایید.
                مرجع + PDF خیلی خوب و کامل چیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                  دوستانی که تسلط دارن رو این نرم افزار راه ها و تکنیک ها رو از کجا یاد گرفتن (به غیر از تمرین و...)
                  من برای سرکار رفتن نیاز به تسلط به این نرم افزار دارم.
                  لطفا راهنمایی بفرمایید.
                  مرجع + PDF خیلی خوب و کامل چیه ؟
                  خب خودتون گفتین که!! تمرین!
                  به جز تمرین، فرضاً کلاسش هم رفتین، باز اگه تمرین نکنین، از یادتون میره.
                  من سال 85 با پروتل99 آشنا شدم.(واحد درسی بود تو کاردانی) بعدش دیگه باهاش کار نکردم تا سال 87.از 87 کم کم شروع کردم به کار کردن با نسخه ی Altium Designer 6 و بعد از یه مدت ورژن 9 و الان هم که 13 . وقتی داری کار میکنی، با کنجکاوی کردن تو منو های برنامه یه چیزهایی یادمیگیری.با پرس و جو کردن هم باز به معلوماتت اضافه میشه.بعد از اون هم اگه کتاب یا فیلم آموزشی ببینی به عنوان مکمل غذایی برات کاربرد داره! :biggrin:
                  میتونی از فیلم های آموزشی که خود شرکت آلتیوم گذاشته برای دانلود استفاده کنی. که البته اینجور فیلمها خیلی خلاصه و سریع میگه و تمومش میکنه.باید یه چند وقتی باهاش کار کرده باشی تا احساس نیاز بکنی.
                  مثلا فرض کن نحوه ی کپی کردن یه قطعه و Paste کردنش به تعداد دلخواه و با فاصله ی معین از همدیگه. تا وقتی تکنیکش رو بلد نباشی، میای دونه دونه کپی و Paste میکنی و خودکشی میکنی تا مبادا فاصله هاشون یکسان نباشه و هی فاصله رو اندازه میگیری و دقت مضاعف و....
                  وقتی یک بار اینکار رو انجام دادی و حسابی اذیت شدی بابتش، از یه نفر میشنوی یا یه جا میخونی یا تو یه فیلم آموزشی میبینی که عوض خود کشی و هی Ctrl+V زدن و Paste کردن، میتونی بیای Ctrl+Shift+V رو بزنی و تعداد قطعات و چیدمان سطری و چیدمان ستونی و فاصله از همدیگه و نحوه ی شماره گذاریشون رو یکجا مشخص میکنی و OK و خلاص!! همچین بهت میچسبه این یادگیری که هیچ لذتی باهاش برابری نمیکنه! اما اگه متوجه اهمیت یادگیری تکنیکها نباشی و من بیام بگم که فلان روش برای انجام فلان کار هست، تو هم میگی دستت درد نکنه و خداحافظ!! همین! قدرش رو نمیدونی و احتمال به کارگیریش هم زیر10-20درصد میشه.(البته جسارت نباشه-منظورم شما نیستین)

دیدگاه

درود

دوستان اگه بخوایم بصورت دستی جامپر به PCB اضافه کنیم چیکار باید کنیم و چجوری تعریف کنیم که این 2 تا پد جامپر هستن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط LiZaRd.BoY
                      درود

دوستان اگه بخوایم بصورت دستی جامپر به PCB اضافه کنیم چیکار باید کنیم و چجوری تعریف کنیم که این 2 تا پد جامپر هستن؟
                      روی اون track که میخواین جامپر بزنین کلیک کنین(تو حالت Route باید باشین و توی Bottom layer) بعد با نگه داشتن Ctrl+Shiftو اسکرول کردن برین تو لایه ی Top و مسیرتون رو از تاپ لایر بکشین و دوباره همونطور که اومدین به تاپ لایر، برگردین به Bottom Layer . به عبارت بهتر، از Via استفاده میکنین و مسیر جامپر رو از Top Layer میکشین.

دیدگاه

HI All
                        سطح سوال مقدماتی :
                        بردی رو مسیر کشی کردم فقط یک مسیر مونده که نمیشه رو یک لایه رسم بشه و میره لایه دوم.حالا میخوام جامپر بزنم. آیا گذاشتن 2 تا via در جایی که بشه جامپر زد کار درستی هست ؟
                        کلا روش اصولی برای جامپر زدن جیه ؟
                        الان دو تا via گذاشتم ولی مسیرها بهش نمیچسبن و وصل نمیشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sanup2006
                          HI All
                          سطح سوال مقدماتی :
                          بردی رو مسیر کشی کردم فقط یک مسیر مونده که نمیشه رو یک لایه رسم بشه و میره لایه دوم.حالا میخوام جامپر بزنم. آیا گذاشتن 2 تا via در جایی که بشه جامپر زد کار درستی هست ؟
                          کلا روش اصولی برای جامپر زدن جیه ؟
                          الان دو تا via گذاشتم ولی مسیرها بهش نمیچسبن و وصل نمیشه.
                          کلا باید سعی شه از جامپر استفاده نشه ولی وقتی هیچ راهی نمیمونه به ناچار باید جامپر زد.روش جامپر زدن رو هم که دوست خوبمون آقای مستقیمی گفتن :
                          "روی اون track که میخواین جامپر بزنین کلیک کنین(تو حالت Route باید باشین و توی Bottom layer) بعد با نگه داشتن Ctrl+Shiftو اسکرول کردن برین تو لایه ی Top و مسیرتون رو از تاپ لایر بکشین و دوباره همونطور که اومدین به تاپ لایر، برگردین به Bottom Layer . به عبارت بهتر، از Via استفاده میکنین و مسیر جامپر رو از Top Layer میکشین."

یعنی به حالت دو رو تبدیل کنید ولی موقع پرینت فقط سطح اصلیو پرینت کنید.

دیدگاه

آهان.
                            ممنون.اولش یکم گنگ بود ولی یکم ور رفتم اوکی شد.
                            خلاصه روش :
                            1:اول تو همون لایه 1 یک مسیر میکشیم تا نزدیکترین مکان به مقصد و ctrl+shift و اسکرول موس تا via ظاهر بشه.
                            2:حال از مقصد مسیر میکشیم تا نزدیکترین مکان ممکن به مسیر قبلی ای که کشیده بودیم و دوباره ctrl+shift و اسکرول تا یک via دیگه ظاهر بشه.
                            تمام.

[img][/img]

دیدگاه

احسنت،دقیقا منظورم رو متوجه شدین، فقط بهتره به حفظ زیبایی ظاهری برد هم توجه بکنین و جامپر رو صاف در بیارین و اگه تونستین جامپر رو هم اندازه ی طول مقاومت در بیارین تا در صورت لزوم از مقاومت صفر اهم که تو بازار هست استفاده کنین.

دیدگاه

وقت استاتید بخیر.
                                1:هیچ راهی نیست در صفحه نمایش های 1366*768 پنجره های نرم افزار کامل نشون داده بشه ؟
                                hide کردن taskbar زیاد جالب نیست برام.راه اصولی دیگه ای نداره تا این اتفاق نیوفته ؟
                                مثلا روی یک قطعه که دابل کلیک میکنم بالا و پایین پنجره دیده نمیشه :(

2: فرق Pad با via چیه ؟
                                تا اینجا اینو فهمیدم که pad واسه ایجاد سوراخ روی برد به منظور پیچ کردنه و via برای ارتباط بین پشت و رو (در برد دولایه) و ایجاد جامپر در تک لایه هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X