اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

با درود
    این اتفاق چه زمانی رخ می دهد؟:
    1- رسم دستی تراکها
    2- پس از تکمیل مسیر یابی اتوماتیک(auto route)
    لطفا کمی بیشتر توضیح دهید ؟

دیدگاه

من pcb رو طراحی کردم . حالا چیکار کنم تا این مدار 180 درجه بچرخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      برای یک ::
      بار ایستادن:::
      صد بار زمین خوردم::::
      زمین خوردن مهم نیست:::::
      دوباره برخاستن مهم است ::::::

دیدگاه

فک کنم یه گزینه rotate داره از اون استفاده کن
        http://s6.uplod.ir/i/00674/9cm41hm4inx0.jpg

دیدگاه

با درود
          با تشکر از دوست عزیز آقا مهدی
          عکس زیر مسیر مورد نظر برای اجرای فرمان را مشخص می سازد.
          Edit » Move » Rotate Selection

[glow=red,2,300]
          یِادآوری:[/glow]
          1- قبل از اجرای این فرمان لازم است تا کل برد Select ALL شود(کلید میانبر Ctrl +A)
          2- پس از انتخاب با زدن کلید میانبر M می توانید از منوی مورد نظر فرمان را انتخاب کنید.
          3-همچنین می توانید بر روی قطعات Select شده کلید سمت راست موس را نگه داشته و با کلید space این قطعات را به مقدار 90 درجه بچرخانید.مقدار این چرخش بستگی به تنظیمات پیش فرض آلتیوم دارد

دیدگاه

با تشکر از دوست عزیز protelworker که صبورانه سوالا رو جواب میدن من یه سوال دیگه داشتم
            و اونم این هست که من یه pcb طراحی کردم و می خوام یک سری از track هاش رو مارکاژ نزنم چه کاری باید انجام بدم ؟
            عکس زیر رو نگاه کنید ، من می خوام قسمت مشخص شده مارکاژ نشه چه حرکتی باید بزنم ، اصلا برای مارکاژ شدن بورد تو خود آلتیوم هم باید کاری کرد در این مورد میشه یه توضیح اجمالی بدین
            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
            [hr]

دیدگاه

بازم مطمین نیستم اما شما اونجایی رو نمیخوای مارکاژ بشه
              اینطوری عمل کن ببین جواب میده
              Layerلایه ی مارکاژ رو انتخاب کن بعد اونجاهایی نمیخوای مارکاژ بشه رو حذف کن
              (لایه ی مارکاژ رو با استفاده از رنگ تشخیص بده)
              موفق باشید

دیدگاه

سلام دوست عزیز . برای چرخانئن pcb میتونی از کلیدهای V,B استفاده کنی

دیدگاه

کسی کتابخونه کامل کامل مثل پروتیوس داره بزاره؟ smdهم داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
                    بازم مطمین نیستم اما شما اونجایی رو نمیخوای مارکاژ بشه
                    اینطوری عمل کن ببین جواب میده
                    Layerلایه ی مارکاژ رو انتخاب کن بعد اونجاهایی نمیخوای مارکاژ بشه رو حذف کن
                    (لایه ی مارکاژ رو با استفاده از رنگ تشخیص بده)
                    موفق باشید
                    دوست عزیز بیشتر توضیح میدی
                    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                    [hr]

دیدگاه

درود
                      با تشکر از دوست عزیز اقا امین
                      کلمه کلیدی برای سرچ در اینترنت:[glow=red,2,300]
                      EDGE CONNECTOR[/glow]

[glow=red,2,300]
                      Gold plating for edge connectors[/glow]

توضیحات:
                      کانکتور و یا سوکت (حفره) الکترویکی بهآ‌شکل یک شیار (کمآ‌عمق) که یک کرات مدار را به بُرد اصلی یا شاسی متصل میآ‌کند.
                      در نرم افزار آلتیوم در بخش[glow=red,2,300]
                      C:\Users\Public\Documents\Altium\AD 10\Templates[/glow]
                      شما می توانیدبردهای آماده برای این پروژه را پیدا کنید.
                      با توجه به تصویر ضمیمه شما پیشنهاد می کنم از پروژه لیست شده در زیر استفاده کنید:
                      1-XT short bus with break-away tab ( 5.2 X 4.2 inches).PCBDOC
                      2-XT short bus ( 5.2 X 4.2 inches).PCBDOC
                      3-XT long bus with break-away tab (13.3 X 4.2 inches).PCBDOC

[glow=red,2,300]پاسخ به سوال شما:
                      چاپ سبز یا Solder Mask[/glow]
                      برا ی عدم چاپ سبز در لبه بردها معمولا از فرمان Fill در لایه های TOP solder برای روی برد (Top Layer ) و Bottom Solder برای زیر برد (Bottom Layer) استفاده می شود.

[glow=red,2,300]نکته :»[/glow]
                      *-جهت استفاده از این ساختار لازم است تا از ابکاری طلا برای لبه های برداستفاده شود ، در غیر این صورت به مرور زمان در اثر رطوبت محیط لبه های مس قلع اندود کاری شده سولفاته می شوند و اتصال به درستی انجام نمی شود حتی اگر این بردها در رک مخابراتی و کنترل دمای مناسب قرار داشته باشند.
                      #-برای قرار گرفت دقیق برد در داخل کانکتور لازم است تا زوایای لبه برد به صورت 45 درجه پخ بخورد.
                      با آرزوی موفقیت برای پروژه شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                        با تشکر از دوست عزیز protelworker که صبورانه سوالا رو جواب میدن من یه سوال دیگه داشتم
                        و اونم این هست که من یه pcb طراحی کردم و می خوام یک سری از track هاش رو مارکاژ نزنم چه کاری باید انجام بدم ؟
                        عکس زیر رو نگاه کنید ، من می خوام قسمت مشخص شده مارکاژ نشه چه حرکتی باید بزنم ، اصلا برای مارکاژ شدن بورد تو خود آلتیوم هم باید کاری کرد در این مورد میشه یه توضیح اجمالی بدین
                        [img][/img]
                        برای طراحی این مسیرا می تونی از multi_layer استفاده کنی.در ضمن تا اونجایی که من فهمیدم اونها پد هستند و مسیر نیستند.برای این کار شما می تونید از پد در مود smd استفاده کنی.
                        حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                          برای طراحی این مسیرا می تونی از multi_layer استفاده کنی.در ضمن تا اونجایی که من فهمیدم اونها پد هستند و مسیر نیستند.برای این کار شما می تونید از پد در مود smd استفاده کنی.
                          ممنون روزبه جان ، در مورد ایجاد پد در مود smd میشه بیشتر توضیح بدی
                          [hr]

دیدگاه

امان از دست مخابرات و کارمنداش
                            خواهش.وقتی می خوای pad رو قرار بدی تو بخش مربوط به properties-->layer نوشته multilayer شما اون رو تغییر بده بذار رو لایه مورد نظر ک می شه پد در مود smd

دیدگاه

التیوم یه قابلیت داره که طول ترک ها رو مساوی میکنه کجاست؟

دیدگاه

تو بخش tools-->interactive length tuning می تونی این کار رو انجام بدی.ولی تو مدارات فرکانسی این کار یکم دن و فنگ داره.خواص یه سیم پیچ رو تو مدار ایجاد میکنه.باید با محاسبه باشه این عملت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X