اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

1- چند وقت پیش همین قضیه رو یه نفر دیگه هم پرسیده بود، جوابش رو یکی از دوستان گفتن. ولی.... :cry: یه مدتی که فاصله گرفتم از آلتیوم، هرچقدر فکر کردم چیزی یادم نیومد... :cry2: کلی هم تو آلتیوم چرخیدم ولی باز هم پیداش نکردم.... :cry:

2-بدون استفاده از PCB Board Wizard هم میشه، یه فایل جدید PCB تو پروژه ایجاد بکنین و بعد از ذخیره کردنش، از شماتیک پدیت بزنین تو PCB.

3-اینکه پایه رو نشون بده، نمیدونم چطوری میشه یا اصلا نمیشه؟ ولی واسه قطعه این امکان وجود داره و خیلی هم ساده س. تو شماتیک از منوی Tools گزینه ی
    Cross Select Mode رو انتخاب میکنین ( فعال می کنین) حالا هر قطعه ای رو انتخاب کنین، همون تو محیط PCB هم انتخاب میشه و برعکسش هم صادق هست.

4- خطوطی که فرمودین رو انتخاب میکنین. کلید A رو میزنین و بعد گزینه ی Decrease Horizontal Spaceing رو میزنین. توصیه میکنم قبلش Ctrl+Shift+H رو بزنین تا همه ی موارد انتخابی به شکل افقی فاصله شون یکدست بشه.
    که من به این Ctrl+Shift+H و Ctrl+Shift+V خیلی علاقه داشتم و دارم تا جاییکه:
    نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
    چند روز پیش تو مسجد سر نماز بودم، صف نماز یه خرده نامرتب بود. هی نفرات چپ و راست میرفتن بلکه این صف مرتب بشه. خدا بهم رحم کرد که نفر کناری من نمازش رو شروع کرده بود،میخواستم بهش بگم که اینجوری فایده نداره،کل این صف رو باید Select کرد و بعدش Ctrl+Shift+H رو بزنیم!!! یهو به خودم اومدم که ماشاالله....
    نماز...آلتیوم...نمازگذار...قطعات الکترونیکی....
    (توضیح اینکه تو نرم افزار آلتیوم، برای اینکه فاصله ی قطعات به شکل افقی همشون یکسان بشن، اون قطعات رو انتخاب میکنی و بعد Ctrl+Shift+H میزنی درست میشه)

نوشته اصلی توسط sanup2006
    روش مولتی روتینگ هم به لطف دوستان یاد گرفتم و هر بار که از این روش استفاده میکنم میگم خدا آقای شاهرخ مستقیمی و AFS رو خیر بده.
    شما لطف داری برادر... :nerd:

دیدگاه

یک نکته دیگه همین انتخاب خطوط چطوریه ؟ وقتی shift+click رو میزنم فقط یک تیکه از مسیر انتخاب میشه بخوام کل مسیر انتخاب بشه چکار باید بکنم.
      تو پاک کردن هم همین مشکل هست مثلا میخوام کل یک مسیر رو پاک کنم باید رو یک تیکه از مسیر کلیک کنم و چندبار backspace رو بزنم تا پاک بشه کل مسیر
      .

مشکل انتخاب کردن حل شد: CTRL+H که بزنیم میتونیم تمام خطوط مورد نظر رو یکباره انتخاب کنیم.یا میتونیم s رو بزنیم و حالت های مختلف انتخاب کردن رو بیاریم.
      ولی نتونستم خطوط رو مرتب کنم .وقتی مثلا 4 تا خط کنار هم رو انتخاب میکنم و ctrl+shift+h v رو میزنم خطوط از هم جدا میشن و اتصالاتشون بهم میریزه
      .

یک سری تغییرات داخل پی سی بی دادم و میخوام تو شماتیک اصلاح بشه و شماتیک طبق پی سی بی بشه ولی نمیشه هر کاری میکنم.
      مراحلی که دنبال میکنم : داخل محیط pcb میرم به سربرگ design و گزینه update schemati in pcb رو میزنم و داخل یک پنجره اختلافات رو میاره yes رو میزنم و یک پنجره باز میشه و زیر گزینه decision کلیک میکننم و میزنم update schematic و میرم رو گزینه create engeenring order رو کلیک میکنم پیغام میده که eco ساخته نشد برید به project option .
      شرمنده بخاطر سوالات زیاد و ابتدایی. :sad:

دیدگاه

عکس بذارین ببینم چی رو میخواین مرتب کنین.
        در مورد جدا شدن،اگه دارین مسیرهای روت شده رو مرتب میکنین، بله، جدا میشن و باید امتداد خطوط قبلی رو بهشون وصل کنین.
        راستی،ارسال قبلی رو لطفا ویرایش کنین و یه رنگ دیگه به جای زرد انتخاب کنین.اصلا خونده نمیشه و باید select بشه تا قابل خوندن باشه.

دیدگاه

http://s5.picofile.com/file/8129640934/Screenshot_665_.png
          1:اون 4 تا خط رو میخوام ویرایش کنم و مرتب تر کنم بعنوان مثال (همین الانشم خوبه !!!).

2:الان من دور بردم رو با keep out layer مشخص کردم بدم بیرون برام pcb چاپ کنن کارد بردم همین شکلی میشه ؟ یعنی قسمت پایین فیبر نیمدایره میشه ؟
          وقتی میرم داخل محیط 3 بعدی ولی شکل کلی فیبرم رو نشون نمیده.
          http://s5.picofile.com/file/8129641818/Screenshot_666_.png

3:یک سری تغییرات داخل پی سی بی دادم و میخوام تو شماتیک اصلاح بشه و شماتیک طبق پی سی بی بشه ولی نمیشه هر کاری میکنم.
          مراحلی که دنبال میکنم : داخل محیط pcb میرم به سربرگ design و گزینه update schemati in pcb رو میزنم و داخل یک پنجره اختلافات رو میاره yes رو میزنم و یک پنجره باز میشه و زیر گزینه decision کلیک میکننم و میزنم update schematic و میرم رو گزینه create engeenring order رو کلیک میکنم پیغام میده که eco ساخته نشد برید به project option .

دیدگاه

http://s5.picofile.com/file/8129640934/Screenshot_665_.png
            1:اون 4 تا خط رو میخوام ویرایش کنم و مرتب تر کنم بعنوان مثال (همین الانشم خوبه !!!).

2:الان من دور بردم رو با keep out layer مشخص کردم بدم بیرون برام pcb چاپ کنن کارد بردم همین شکلی میشه ؟ یعنی قسمت پایین فیبر نیمدایره میشه ؟

3:یک سری تغییرات داخل پی سی بی دادم و میخوام تو شماتیک اصلاح بشه و شماتیک طبق پی سی بی بشه ولی نمیشه هر کاری میکنم.
            1-خب شما همش رو انتخاب کنین، معلومه که به هم میریزه!! فقط 4تا خط عمودی رو مثلا، انتخاب کنین.بعد مرتب کردن، خطوط مورب رو انتخاب کنین و....(چون خطوط رو به نسبت همدیگه مرتب میکنه)
            2-بله(ضمنا، میشه با این ورژن آلتیوم شما عکس یادگاری بگیریم؟!! :mrgreen: خریدین یا دانلود کردین؟ اگه دانلود کردین، از کجا؟ )
            3-قبلا امتحان کرده بودم،شده بود، الان نمیدونم چرا نشد!

دیدگاه

با سلام
              خطوط راهنما برای مسیر کشی نمایان نیست!!! راه حل چیست ؟
              خطوطی که کمرنگ هستند و میگن کدوم پایه باید به کجا وصل بشه.
              در صفحه ی pcb کلید n را بزنید. یه صفحه ی کوچیک باز میشه. اونجا گزینه ی show connection و All را انتخاب کنید

تو پاک کردن هم همین مشکل هست مثلا میخوام کل یک مسیر رو پاک کنم باید رو یک تیکه از مسیر کلیک کنم و چندبار backspace رو بزنم تا پاک بشه کل مسیر
              .
              کلید ترکیبی T+U+C و کلیک بر روی مسیری که میخواهید پاک کنید

در اصل برای برش باید از لایه Mechanical1 استفاده شود با پهنای خطوط یکسان و بدون زائده (سمت راست-پائینه بردتون زائده داره ضمناً پهنای خطوط یکی نیست)

برای دیدن سه بعدی بهتره از مسیر زیر برید:
              Tools>Legacy Tools>Legacy 3D View

موفق باشید.

دیدگاه

آقای مستقیمی قابل شما رو نداره :smile: من این رو دانلود کردم جناب از سایت سافت98 نسخه 14.2

در این شکل برد طوری طراحی شده و دور برد مشخص شده و در واقعیت هم همینطور فیبر برش میخوره.
                منم میخوام بردمو در حالت نهایی داخل محیط 3 بعدی نگاه کنم و چک کنم و بعد بدم برای چاپ
                http://s5.picofile.com/file/8129661900/Screenshot_667_.png

در ضمن جناب AFS عزیز n رو در محیط pcb زدم ولی نمایان نشد. داخل بقیه پروژه ها خطوط راهنما نمایان هست ولی تو این یکی نمیدونم چرا نیست.احتمالا مشکل از نرم افزاره (نرم افزار غیر قانونی و...)

دیدگاه

آقای مستقیمی قابل شما رو نداره :smile: من این رو دانلود کردم جناب از سایت سافت98 نسخه 14.2

در این شکل برد طوری طراحی شده و دور برد مشخص شده و در واقعیت هم همینطور فیبر برش میخوره.
                  منم میخوام بردمو در حالت نهایی داخل محیط 3 بعدی نگاه کنم و چک کنم و بعد بدم برای چاپ

در ضمن جناب AFS عزیز n رو در محیط pcb زدم ولی نمایان نشد. داخل بقیه پروژه ها خطوط راهنما نمایان هست ولی تو این یکی نمیدونم چرا نیست.احتمالا مشکل از نرم افزاره (نرم افزار غیر قانونی و...)
                  سلامت باشی. ممنون. کرک که واسش دادن، درست و حسابی هست؟ هنگ کردن یا چه میدونم هر ایراد دیگه ای، که تو کارش نداره؟
                  در مورد راهنمایی جناب AFS، باید بگم که کارشون حرف نداره!! تست کردم و شد. مسیر میانبر اون هم از منوی View ، پایین بیاین تا بخش Connection رو ببینین. از داخل اون گزینه ی Show All رو انتخاب کنین.

دیدگاه

با سلام.

n رو در محیط pcb زدم ولی نمایان نشد. داخل بقیه پروژه ها خطوط راهنما نمایان هست ولی تو این یکی نمیدونم چرا نیست.احتمالا مشکل از نرم افزاره (نرم افزار غیر قانونی و...)
                    مسیر میانبر اون هم از منوی View ، پایین بیاین تا بخش Connection رو ببینین. از داخل اون گزینه ی Show All رو انتخاب کنین.
                    دوست عزیز اگه این مسیری که جناب مستقیمی فرمودند جواب نداد از مسیر Design>Board Layers and Colors تیک گزینه ی شکل زیر را فعال کنید. البته توی بعضی از ورژنها اسم این گزینه Default Color For New Nets است.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
                      با سلام.

دوست عزیز اگه این مسیری که جناب مستقیمی فرمودند جواب نداد از مسیر Design>Board Layers and Colors تیک گزینه ی شکل زیر را فعال کنید. البته توی بعضی از ورژنها اسم این گزینه Default Color For New Nets است.

موفق باشید.
                      خدا خیرتون بده... همین مسیر که فرمودین، (با کلید L هم مستقیم کادرش ظاهر میشه) چند وقت پیش یه جا خونده بودم،از وقتی سوال دوستمون رو خوندم، هی تو این کادر داشتم میچرخیدم تا بلکه بتونم اون گزینه رو پیداش کنم،میدونستم تو همین بخش هست،ولی اصلا به ذهنم نمیرسید که کدوم گزینه باید تیکش رو برمیداشتیم.
                      واسه ورژن 2013 که من دارم استفاده میکنم، اسمش Default Color For New Nets هست.
                      باز هم ممنون. :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
                        با سلام.

موفق باشید.
                        واقعا متشکرم.
                        بله درست شد.
                        در محیط پی سی بی L رو میزنیم سپس در پنجره ظاهر شده گزینه defult color for new net تیک show رو میزنیم.

اضافه شده در تاریخ :
                        سلامت باشی. ممنون. کرک که واسش دادن، درست و حسابی هست؟ هنگ کردن یا چه میدونم هر ایراد دیگه ای، که تو کارش نداره؟
                        در مورد راهنمایی جناب AFS، باید بگم که کارشون حرف نداره!! تست کردم و شد. مسیر میانبر اون هم از منوی View ، پایین بیاین تا بخش Connection رو ببینین. از داخل اون گزینه ی Show All رو انتخاب کنین.
                        کرک به طور جداگانه نیست .احتمالا یک هکر کرک کرده و فایل نصب رو زیپ کرده.چون setup نداره.چندتا zip رو اکسترک میکنی و تمام.البته فک کنم یک قابلیتی که داره بیشتر پلاگین ها کار میکنه و ...
                        هنگ و ناپایداری هم بعضی موقع ها داره که واسه من مبتدی چیزی نی .خخخخخ

دیدگاه

جناب AFS آموزشی در مورد این کلیدهای میانبر گه چند نمونشو گفتید ندارید ؟ خیلی اوقات برای یکی از همین کلیدها کار آدم معطل میمونه . مثلا من برای زوم کلی دردسر داشتم تا اینکه اینجا یکی از دوستان کمک کرد . اگر آموزشی در این مورد هست بذارید که همه استفاده کنند

دیدگاه

سلام.
                            کلیدهای میانبر صفحه شماتیک

http://techdocs.altium.com/display/ADRR/Schematic+Editor+Shortcuts

کلیدهای میانبر صفحه پی سی بی

http://techdocs.altium.com/display/ADRR/PCB+Editor+Shortcuts

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
                              سلام.
                              کلیدهای میانبر صفحه شماتیک

http://techdocs.altium.com/display/ADRR/Schematic+Editor+Shortcuts

کلیدهای میانبر صفحه پی سی بی

http://techdocs.altium.com/display/ADRR/PCB+Editor+Shortcuts

موفق باشید.
                              با سلام
                              اقا یه دنیا ممنو ن از لطفت
                              دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                              بانک اطلاعاتی سنسورها
                              ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                              تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                              [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

این مشکلم هنوز حل نشده.هر کدام از دوستان وقت کردن بی زحمت یه کمکی بکنن.

برد من اینجوری نمایش داده میشه تو محیط 3D :
                                وقتی میرم داخل محیط 3 بعدی شکل کلی فیبرم رو نشون نمیده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X