اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
    فایل PCB رو چطور ایجاد کردین؟ از PCB Wizard رفتین؟
    اون گزینه هایی که خالی گذاشتین، حل شدن؟
    بله از طریق PCB Wizard
    بله سوالهای 3 و 5 برام روشن شد. ممنون

ولی بقیه سوالاتم همچنان پابرجاست :angry: لطفا کمک کنید...

دیدگاه

اون PCB Wizard رو بذارین کنار. من بعد از 3-4 سال کار کردن تازه فهمیدم چه اشتباهی مرتکب میشدم! یه فایل PCB معمولی ایجاد کنین و اون رو به پروژه اضافه کنین، سپس فایل را Save کرده و در یخچال بگذارید!! بعدش هم همون پدیت از محیط شماتیک رو بزنین و PCB شما آماده است! اکنون به سلیقه ی خودتان قطعات رو چیده و Route کرده، سپس میل فرمایید! (منظورم اینه ایمیل بزنین تا بره واسه چاپ! :icon_razz: )

دیدگاه

سلام
        سوال اول:
        من تمام بردم از قطعات smd استفاده کرده ام(برد دولایه) . وقتی به طور اتوماتیک pcb میکشه پایه های سوکت ها رو هم top و bottom میزنه. میخوام فقطترک ها داخل لایه bottom به پایه سوکتها اتصالی داشته باشه.

سوال دوم:
        چطوری میتونم پایه قطعات رو از multi-layer به bottom layer تبدیل کنم و همچنین Hole (سوراخ پایه ها) هم داشته باشه ...

ممنون :applause: :applause: @};- @};- @};-

دیدگاه

با سلام.

1. در مسیر Design/Rules/Design Rules/Routing/Routing Layer/Routing Layer تیک گزینه Top Layer را بردارید.
          2. با دابل کلیک بر روی پد، صفحه ویژگیهای این پد باز میشود. در این صفحه گزینه Layer را از Multi-Layer به Bottom-Layer تغییر دهید (هر چند نیازی به این کار نیست، کافیست هنگام سفارش ساخت برد، به صورت یک لایه سفارش دهید). همچنین در این صفحه میتوانید مقدار Hole Size را با مقادیر دلخواه تنظیم کنید.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS

2. با دابل کلیک بر روی پد، صفحه ویژگیهای این پد باز میشود. در این صفحه گزینه Layer را از Multi-Layer به Bottom-Layer تغییر دهید (هر چند نیازی به این کار نیست، کافیست هنگام سفارش ساخت برد، به صورت یک لایه سفارش دهید). همچنین در این صفحه میتوانید مقدار Hole Size را با مقادیر دلخواه تنظیم کنید.

موفق باشید.
            سلام ممنون
            چرا وقتی Multi-Layer به Bottom-Layer تغییر میدم Hole Size غیر فعال میشه :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2:

با تشکر @};- @};- @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI micro
              سلام ممنون
              چرا وقتی Multi-Layer به Bottom-Layer تغییر میدم Hole Size غیر فعال میشه :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2:

با تشکر @};- @};- @};-
              :eek: :eek: :eek:
              یعنی شما انتظار دارید در لایه Bottom براتون سوراخ بزنن؟ سوراخ از تمامی لایه ها عبور میکنه ها ! یعنی فقط در مولتی لایر فعاله!!! oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-65
                :eek: :eek: :eek:
                یعنی شما انتظار دارید در لایه Bottom براتون سوراخ بزنن؟ سوراخ از تمامی لایه ها عبور میکنه ها ! یعنی فقط در مولتی لایر فعاله!!! oo:
                سلام
                خب پس چی کار کنم !!!! که لایه TOP به پایه های سوکت آی سی اتصال پیدا نکنه؟؟؟

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

من درام دستی دو لایه میزنم من نمی تونم که زیر سوکت رو هم لحیم کنم!!!!! :question: :question: :question:

ممنون

دیدگاه

با سلام

در صفحه ویژگیهای پد، گزِینه Layer را همان لایه multi-layer قرار دهید. سپس در قسمت Size and Shape گزینه Top-Middle-Bottom را انتخاب کرده و مقادیر مربوط به Top را صفر کنید تا فقط لایه Bottom داشته باشید.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
                    با سلام

در صفحه ویژگیهای پد، گزِینه Layer را همان لایه multi-layer قرار دهید. سپس در قسمت Size and Shape گزینه Top-Middle-Bottom را انتخاب کرده و مقادیر مربوط به Top را صفر کنید تا فقط لایه Bottom داشته باشید.

موفق باشید.
                    سلام
                    :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                    درود بر شما :nice: :nice: :nice: :nice:

هنوز تست نکردم ولی فردا حتما تست می کنم نتیجه رو میگم (به نظر همینه که میخوام )

@};- @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

سلام، خسته نباشید
                      چندتا سوال در مورد آلتیوم داشتم؛ لطفا راهنمایی کنید:

1- برد رو بصورت دولایه طراحی کردم، الان همه قطعات و ترک های هر دولایه پررنگ نشون داده میشه. اما میخوام کاری کنم که وقتی روی Top Layer کلیک میکنم ترک ها و قطعات روی Top Layer پررنگ نشون داده بشه و قطعات لایه پایینی کم رنگ نشون داده بشه. و وقتی هم روی Bottom Layer کلیک میکنم ترک ها و قطعات روی Bottom Layer پررنگ نشون داده بشه و قطعات لایه بالایی کم رنگ نشون داده بشه. برای اینکار باید چیکار کنم؟

2- من از Auto Route استفاده نمیکم و همه ترک ها رو بصورت دستی می کشم. اما همونطور که در عکس زیر می بینید در نقطه اتصال ترک ها به پدها یه سری دایره هایی نشون داده میشه، همچنین اون خطوط خاکستری کمرنگ هم که برای نشون دادن طریقه اتصال پایه المانها به همدیگه هست از بین نمیره و همچنان نشون داده میشه. این دو مورد باعث میشه که محیط PCB شلوغ به چشم بیاد. دوستان برای رفع این مشکلات باید چیکار کنم؟ به هیچ وجه نمیخوام از Auto Route استفاده کنم.

3- اگه همینطوری فایل رو بدم بیرون برای چاپ، آیا مشکلی به وجود میاد؟؟ (بخاطر این دایره ها و خطوط خاکستری)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sobhan537
                        سلام، خسته نباشید
                        چندتا سوال در مورد آلتیوم داشتم؛ لطفا راهنمایی کنید:

1- برد رو بصورت دولایه طراحی کردم، الان همه قطعات و ترک های هر دولایه پررنگ نشون داده میشه. اما میخوام کاری کنم که وقتی روی Top Layer کلیک میکنم ترک ها و قطعات روی Top Layer پررنگ نشون داده بشه و قطعات لایه پایینی کم رنگ نشون داده بشه. و وقتی هم روی Bottom Layer کلیک میکنم ترک ها و قطعات روی Bottom Layer پررنگ نشون داده بشه و قطعات لایه بالایی کم رنگ نشون داده بشه. برای اینکار باید چیکار کنم؟

2- من از Auto Route استفاده نمیکم و همه ترک ها رو بصورت دستی می کشم. اما همونطور که در عکس زیر می بینید در نقطه اتصال ترک ها به پدها یه سری دایره هایی نشون داده میشه، همچنین اون خطوط خاکستری کمرنگ هم که برای نشون دادن طریقه اتصال پایه المانها به همدیگه هست از بین نمیره و همچنان نشون داده میشه. این دو مورد باعث میشه که محیط PCB شلوغ به چشم بیاد. دوستان برای رفع این مشکلات باید چیکار کنم؟ به هیچ وجه نمیخوام از Auto Route استفاده کنم.

3- اگه همینطوری فایل رو بدم بیرون برای چاپ، آیا مشکلی به وجود میاد؟؟ (بخاطر این دایره ها و خطوط خاکستری)
                        سلام
                        جواب سوال اول:
                        دوست عزیز شما سیم کشی رو اشتباه انجام داده اید شما از line استفاده کرده اید و قطعات بهم متصل نیستند. بخاطر همینه که اون خطوط از بین نمیره. ابزار سیم کشی در منو داخل عکس زیر مشخص کردم:
                        http://s5.picofile.com/file/8140421418/wire.jpg

جواب سوال سوم:
                        100 در 100 به مشگل بر می خورید همون طور که گفتم اشتباه سیم کشی شده

موفق باشید

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط َAFS
                        با سلام

موفق باشید.
                        سلام
                        باز هم نشد :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                        http://s5.picofile.com/file/8140422642/pin.jpg

با صفر کردن اون قسمت کاملا از بین نمیره . :angry: :angry: :angry:

اضافه شده در تاریخ :
                        سلام

چطوری میتونم کاری کنم که سیم کشی اتوماتیک از یه جای خاصی از مدار که مشخص کردم عبور نکنه :question:
                        (مخصوصا برای لایه TOP)
                        ممنون @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sobhan537

با سلام

1. Shift+S

2. برای کشیدن مسیرها:

3. از این لحاظ مشکلی پیش نمی یاد ولی رنگ محیط کار و لایه ها رو به حالت پیش فرض برگردونید. در ضمن یه نوشته روی لایه Top یا Bottom (در لایه Bottom نوشته به صورت mirror باشد) بذارید تا یه موقع اشتباهی برعکس نزنن.

موفق باشید.

اضافه شده در تاریخ :
                          باز هم نشد :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

با صفر کردن اون قسمت کاملا از بین نمیره . :angry: :angry: :angry:
                          با سلام.

مطمئن باشید لایه Top از بین رفته. جهت اطمینان میتوانید از منوی View گزینه Switch To 3D را بزنید تا برد را به صورت 3 بعدی مشاهده کرده و لایه های بالا و پائین را ببینید. (در محیط 3D برای چرخاندن برد باید کلید shift را نگه داشته و با نگه داشتن کلیک راست موس و حرکت موس، برد را به سمت دلخواه بچرخانید.)

چطوری میتونم کاری کنم که سیم کشی اتوماتیک از یه جای خاصی از مدار که مشخص کردم عبور نکنه :question:
                          (مخصوصا برای لایه TOP)
                          دور اون منطقه رو Keep Out Layer بکشید.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط َAFS
                            با سلام.

مطمئن باشید لایه Top از بین رفته. جهت اطمینان میتوانید از منوی View گزینه Switch To 3D را بزنید تا برد را به صورت 3 بعدی مشاهده کرده و لایه های بالا و پائین را ببینید. (در محیط 3D برای چرخاندن برد باید کلید shift را نگه داشته و با نگه داشتن کلیک راست موس و حرکت موس، برد را به سمت دلخواه بچرخانید.)

دور اون منطقه رو Keep Out Layer بکشید.

موفق باشید.
                            سلام
                            وقتی صفر می کنم باز مسیر های لایه TOP به اون وصل میشه :eek: :eek: :eek:
                            تو عکسی هم که فرستادم مشخصه

با تشکر فراوان @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

میشه یه بار دیگه بگین ایراد کار چی بوده؟ :redface: چی قراره صفر بشه که میشه ولی نمیشه؟!! :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                                میشه یه بار دیگه بگین ایراد کار چی بوده؟ :redface: چی قراره صفر بشه که میشه ولی نمیشه؟!! :biggrin:
                                سلام :mrgreen:

مشکل: وقتی دولایه میکشم (اتوماتیک) خطوط قرمز رنگ لایه TOP هم به پایه سوکت ها اتصالی پیدا میکنه چون من برد رو دستی می زنم لحیم کردن پایه سوکت از روی برد امکان نداره من میخوام پایه سوکت ها فقط از لایه bottom صورت بگیره.

که یکی از دوستان گفتن این کار رو بکنم:

ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X