اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کاربران از تاپیک اموزش پروتل DXP

نوشته اصلی توسط sanup2006
    این مشکلم هنوز حل نشده.هر کدام از دوستان وقت کردن بی زحمت یه کمکی بکنن.

در این شکل برد طوری طراحی شده و دور برد مشخص شده و در واقعیت هم همینطور فیبر برش میخوره.
    منم میخوام بردمو در حالت نهایی داخل محیط 3 بعدی نگاه کنم و چک کنم و بعد بدم برای چاپ
    http://s5.picofile.com/file/8129661900/Screenshot_667_.png

برد من اینجوری نمایش داده میشه تو محیط 3D :
    وقتی میرم داخل محیط 3 بعدی شکل کلی فیبرم رو نشون نمیده.
    http://s5.picofile.com/file/8129641818/Screenshot_666_.png
    توی عکسی که از برده خودته
    تو نوار بالا ببین نوشته Altium 3D Color by layer این رو تغییر بده و مثلا بذار Blue یا ...
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
      توی عکسی که از برده خودته
      تو نوار بالا ببین نوشته Altium 3D Color by layer این رو تغییر بده و مثلا بذار Blue یا ...
      نه دوست عزیزتغییری نکرد متاسفانه. قبلا هم اینا رو امتحان کردم ولی توفیقی حاصل نشده.
      اضافه شده در تاریخ :
      یک سوال دیگر هم داشتم.این قابلیت تو ایگل هست پس تو آلتیوم هم باید باشه :icon_razz:
      داخل محیط pcb رو یک پایه/قطعه کلیک میکنید و میخواهید متناظر با همون پایه/قطعه را داخل صفحه شماتیک هایلایت بشه و مشخص باشه .این کار چطور امکان پذیره ؟

اضافه شده در تاریخ :
      این مشکلم هنوز حل نشده.هر کدام از دوستان وقت کردن بی زحمت یه کمکی بکنن.

در این شکل برد طوری طراحی شده و دور برد مشخص شده و در واقعیت هم همینطور فیبر برش میخوره.
      منم میخوام بردمو در حالت نهایی داخل محیط 3 بعدی نگاه کنم و چک کنم و بعد بدم برای چاپ
      http://s5.picofile.com/file/8129661900/Screenshot_667_.png

برد من اینجوری نمایش داده میشه تو محیط 3D :
      وقتی میرم داخل محیط 3 بعدی شکل کلی فیبرم رو نشون نمیده.
      http://s5.picofile.com/file/8129641818/Screenshot_666_.png
      خودم جواب خودم رو پیدا کردم خخخخخخخ :nice: :wow:
      ابتدا خطوط خارجی برد رو رسم میکنیم(خطوطی که میخواهیم روی اونها برش بخوره).این خطوط رو در لایه mechanical 1 یا keep out layer توسط گزینه line رسم میکنیم.(p>L).
      حوب بعد از اینکه شکل دور بردمون رو کشیدیم .v>d رو میزنیم تا شکل کلی برد کامل نمایش داده بشه سپس S>B رو میزنیم تا کل برد انتخااب بشه سپس کلیدهای d>s>d رو میزنیم و یک پیغام میاد و yes و تمام میشه و برد من به شکل زیر در اومد:
      http://s5.picofile.com/file/8130534634/Screenshot_681_.png

دیدگاه

خودم جواب خودم رو پیدا کردم خخخخخخخ :nice: :wow:
        ابتدا خطوط خارجی برد رو رسم میکنیم(خطوطی که میخواهیم روی اونها برش بخوره).این خطوط رو در لایه mechanical 1 یا keep out layer توسط گزینه line رسم میکنیم.(p>L).
        حوب بعد از اینکه شکل دور بردمون رو کشیدیم .v>d رو میزنیم تا شکل کلی برد کامل نمایش داده بشه سپس S>B رو میزنیم تا کل برد انتخااب بشه سپس کلیدهای d>s>d رو میزنیم و یک پیغام میاد و yes و تمام میشه و برد من به شکل زیر در اومد:
        http://s5.picofile.com/file/8130534634/Screenshot_681_.png
        خب دوست عزیز من فک نمیکردم از پایه اشکال داره کارت
        تعیین محدوده فیبر قدم اوله ، بعد روت انجام میشه
        الان هم نمایش سه بعدی شما ایراد داره و باید همون کاری رو که گفتم بکنی تا مثل شکلی که از سایت Altium گذاشتی بشه
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
          خب دوست عزیز من فک نمیکردم از پایه اشکال داره کارت
          تعیین محدوده فیبر قدم اوله ، بعد روت انجام میشه
          الان هم نمایش سه بعدی شما ایراد داره و باید همون کاری رو که گفتم بکنی تا مثل شکلی که از سایت Altium گذاشتی بشه
          از پایه توضیح دادم تا اگر کس دیگه ای همچین مشکلی داشت از ابتدا تا انتهای حل مساله باشه.
          اون گزینه هایی که فرمودید رو زدم ولی فقط رنگ ها و ... عوض میشه در ماهیتش چیزی تغییر نمیکنه به اون صورت.
          ایراد کارم کجاست ؟ الان دورفیبر مخص شده و بدم برام بزنن همینجوری در میاد دیگه.مگر غیر اینه ؟

یک سوال دیگر هم داشتم.این قابلیت تو ایگل هست پس تو آلتیوم هم باید باشه :icon_razz:
          داخل محیط pcb رو یک پایه/قطعه کلیک میکنید و میخواهید متناظر با همون پایه/قطعه را داخل صفحه شماتیک هایلایت بشه و مشخص باشه .این کار چطور امکان پذیره ؟

دیدگاه

اون گزینه هایی که فرمودید رو زدم ولی فقط رنگ ها و ... عوض میشه در ماهیتش چیزی تغییر نمیکنه به اون صورت.
            ایراد کارم کجاست ؟ الان دورفیبر مخص شده و بدم برام بزنن همینجوری در میاد دیگه.مگر غیر اینه ؟
            با سلام.
            مشکل خاصی نیست، همینجوری که کشیدید در میاد. فقط موقع سفارش حتماً به سازنده بگید دور برد همین شکلی برش بخوره (البته هزینه برش با CNC رو جدا حساب میکنن).
            رنگ محیط و لایه های نرم افزارتون خیلی عجیب غریبه، احتمالاً دستکاریش کردید. بهتره اون رو به حالت پیش فرض و استاندارد برگردونید تا مشکلاتی رو که در پست قبلی فرمودید حل بشه (هر چند این مشکلات فقط بصری و ظاهریند و ربطی به ساخت برد ندارند).
            موفق باشید.

دیدگاه

هم از تو شماتیک میشه تو PCB پیدا کرد هم برعکس
              چون خودت جویای یادگیری هستی من فقط اشاره میکنم
              دنبال Cross Probe to open Documents بگرد
              تو نوار ابزار بالای پروژه هست
              درایور شبکه و nRF24L01
              کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام.
                از منوی Tools گزینه Cross Prob را انتخاب کنید. حال بر روی قطعه، پین یا پد دلخواهتون کلیک کنید. مشاهده خواهید کرد که المان متناظر در صفحه شماتیک و یا پی سی بی نمایش داده خواهد شد. البته این نمایش به صورت لحظه ای بوده و خیلی سریع به صفحه اصلی باز میگردد. در صورتی که قصد نمایش دائم المان متناظر را دارید، کافیست کلید Ctrl را هنگام کلیک نمودن نگه دارید.
                موفق باشید.

دیدگاه

فک میکنم مراحل طراحی رو به لطف دوستان تا جاهای خوبی پیش رفتم.
                  حال چند تا سوال برای کانفیک کردن برد برای سفارش به بیرون و چاپ نهایی میخواستم بپرسم :

1:در برد یک لایه قطعات رو روی top layer قرار میدیم و مسیر کشی رو در bottom layer انجام میدیم دیگه درسته ؟مثلا اگر برد تک رو داشتیم و قطعات هم دیپ بودن هم smd قطعات دیپ که معلومه و قطعات smd رو باید در bottom layer قرار بدیم.
                  2:چاپ مارکاژ فقط روی برد 2 لایه قابل استفاده هست ؟نوشته های مارکاژ رو چطوری قرار میدیم. مثلا مقاومت دارم و میخواهیم کنارش مقدار 100 کیلو نوشته شود.
                  3:برای قرار دادن لوگو یا نوشته در برد های تک لایه داخل bottom layer باید نوشته را بنویسیم .درسته.
                  4:چگونه آرم یا لوگو تصویری رو داخل pcb میشه گذاشت ؟
                  5:هر نکته ای که برای چاپ نهایی معمولا براتون اتفاق میافته رو هم به عنوان اطلاعات عمومی قرار بدید.
                  پلی گان و نحوه درست رسم کردنش هم باشه برای پست های بعدی و خودم یکم تحقیق کنم.سوالی بود میام از اساتید بزرگوار میپرسم.

دیدگاه

فک میکنم مراحل طراحی رو به لطف دوستان تا جاهای خوبی پیش رفتم.
                    حال چند تا سوال برای کانفیک کردن برد برای سفارش به بیرون و چاپ نهایی میخواستم بپرسم :

1:در برد یک لایه قطعات رو روی top layer قرار میدیم و مسیر کشی رو در bottom layer انجام میدیم دیگه درسته ؟مثلا اگر برد تک رو داشتیم و قطعات هم دیپ بودن هم smd قطعات دیپ که معلومه و قطعات smd رو باید در bottom layer قرار بدیم.
                    2:چاپ مارکاژ فقط روی برد 2 لایه قابل استفاده هست ؟نوشته های مارکاژ رو چطوری قرار میدیم. مثلا مقاومت دارم و میخواهیم کنارش مقدار 100 کیلو نوشته شود.
                    3:برای قرار دادن لوگو یا نوشته در برد های تک لایه داخل bottom layer باید نوشته را بنویسیم .درسته.
                    4:چگونه آرم یا لوگو تصویری رو داخل pcb میشه گذاشت ؟
                    5:هر نکته ای که برای چاپ نهایی معمولا براتون اتفاق میافته رو هم به عنوان اطلاعات عمومی قرار بدید.
                    پلی گان و نحوه درست رسم کردنش هم باشه برای پست های بعدی و خودم یکم تحقیق کنم.سوالی بود میام از اساتید بزرگوار میپرسم.
                    1-بله-بله (قطعات smd رو باید از مشخصات، لایه ی قرار گیری bottom layer رو انتخاب کنین تا قطعه رو خودش mirror کنه.)
                    2-نه.تک لایه هم میتونه مارکاژ بخوره. خود مارکاژ میتونه علاوه بر Top layer، تو bottom layer هم زده بشه.مارکاژ همون لایه ی زرد رنگ Top Overlay هست برای روی فیبر و لایه ی Bottom Overlay برای زیر فیبر. مستقیم تو محیط PCB روش کلیک کنین و ویرایشش کنین.سعی کنین موقعیت توضیحات طوری باشه که با هم تداخل نداشته باشن و زیر قطعه ی دیگه ای قرار نگیره.(برای تمیزی کار)
                    3-بله. آیینه کردن اون نوشته فراموش نشه.
                    4-تو انجمن آموزش قرار دادن لوگو وجود داره.ولی سعی کنین با Fill Area لوگو رو درست کنین. تجربه نشون داده که استفاده از اون اسکریپت تبدیل لوگو خیلی کیفیت بالایی نداره.مگر اینکه رزولوشن رو زیاد کنین.
                    5-برای بستن فیبر با پیچ و مهره فضا در نظر بگیرین(در صورت نیاز) -سعی کنین فیبر رو کوچیک در بیارین؛ولی نه خیلی زیاد! - از هزینه کردن برای تولید PCB با کیفیت نترسین. ( فعلا همین ها به ذهنم میرسه.دوستانی که تجربه ی بیشتری دارن، ما رو هم بهره مند کنن از تجربیاتشون)
                    موفق باشین.

دیدگاه

سلام
                      چطوری می تونم pcb رو هر کجای صفحه که خواستم پرینت بگیرم...
                      الان وقتی پرینت می گیرم وسط صفحه چاپ میشه ...
                      ممنون :applause: :applause: :applause: @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI micro
                        سلام
                        چطوری می تونم pcb رو هر کجای صفحه که خواستم پرینت بگیرم...
                        الان وقتی پرینت می گیرم وسط صفحه چاپ میشه ...
                        ممنون :applause: :applause: :applause: @};- @};- @};- @};-
                        سلام دوست عزیز.
                        از منوی file گزینه page setup رو انتخاب کن.تو پنجره page setup قسمت Margins جفت تیک های center رو بردار و قسمت های افقی و عمودی رو عدد بده و پنجره رو ببند.میبینی که pcb جابجا شد.
                        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام، خسته نباشید
                          چندتا سوال در مورد آلتیوم داشتم:

1- چطوری میشه این خطوطی که در پایین مشخص کردم رو بردارم؟

2- وقتی Fit Document رو میزنم که صفحه PCB تمام صفحه بشه، قطعات PCB تمام صفحه نمیشه و این اتفاق میفته؟ مشکل از چیه؟

3- برد رو میخوام دولایه طراحی کنم، آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم؟ یا همینطوری یه سری قطعات رو Top Layer و یه سری رو Bottom Layer کنم و بینشون ترک بکشم؟

4- الان همه قطعات و ترک های هر دولایه پررنگ نشون داده میشه. اما میخوام کاری کنم که وقتی روی Top Layer کلیک میکنم ترک ها و قطعات روی لایه بالایی نشون داده بشه و قطعات لایه پایینی کم رنگ نشون داده بشه. و وقتی روی Bottom Layer کلیک میکنم ترک ها و قطعات روی لایه پایینی نشون داده بشه و قطعات لایه بالایی کم رنگ نشون داده بشه.
                          برای اینکار باید چیکار کنم؟

5- اگه نخوام برد رو متالیزه چاپ کنم یعنی بخوام برد رو دولایه معمولی چاپ کنم؛ آیا زیر قطعات SMD میتونم Via بذارم برای اتصال لایه بالایی و لایه پایینی؟

ببخشید سوالام زیاد شد، ممنون میشم اگه کمک کنید...

دیدگاه

سلام.
                            1-شما اول بفرمایین چطور اون خطوط رو ایجاد کردین؟!!! :mrgreen: انتخابشون کنین و پاک کنین! یا پاک نمیشن؟
                            (ضمنا، برد شما چرا سفید رنگه؟ آخه باید سیاه رنگ باشه...)
                            2-احتمالا به خاطر همون خطوط باشه.
                            3-کار خاصی لازم نیست. همه ی قطعات به شکل پیش فرض تو لایه ی بالایی قرار دارن.مگر اینکه خودتون اون قطعه رو از طریق تنظیمات اون قطعه، ببرینش تو لایه ی پایینی.
                            4- دقیقا اینی که شما میخواین نیست، اما میشه فقط یک لایه رو نشون داد و اون هم با Shift+S هست.
                            5-میتونین، اما ریسک زیادی داره.چون باید هرجا Via داشت، تیکه سیم بذارین تو اون سوراخ و از بالا و پایین لحیم بزنین.به نظرتون برآمدگی لحیم کاری اجازه میده اون قطعه که زیرش via داره، کامل بشینه روی برد؟

دیدگاه

1- وقتی شماتیک رو تبدیل به PCB کردم، این خطوط خودبخود ظاهر شدن. انتخاب نمیشن که بخوام حذفشون کنم. چطور باید حذفشون کنم؟
                              مهندس خودم رنگ محیط PCB رو سفید رنگ کردم.

2- نه بخاطر اون خطوط نیست، اگه بخاطر اون خطوط بود؛ لااقل المانها همراه با این خطوط تمام صفحه میشد. اما همونطور که میبینید المانها به جای اینکه تمام صفحه بشن؛ برعکس کوچیک میشن!

3-

4- مهندس میشه، خودم دیدم. اما نمیدونم برای اینکار باید چه تنظیماتی رو انجام داد؟

5-

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sobhan537
                                1- وقتی شماتیک رو تبدیل به PCB کردم، این خطوط خودبخود ظاهر شدن. انتخاب نمیشن که بخوام حذفشون کنم. چطور باید حذفشون کنم؟
                                مهندس خودم رنگ محیط PCB رو سفید رنگ کردم.

2- نه بخاطر اون خطوط نیست، اگه بخاطر اون خطوط بود؛ لااقل المانها همراه با این خطوط تمام صفحه میشد. اما همونطور که میبینید المانها به جای اینکه تمام صفحه بشن؛ برعکس کوچیک میشن!

3-

4- مهندس میشه، خودم دیدم. اما نمیدونم برای اینکار باید چه تنظیماتی رو انجام داد؟

5-
                                فایل PCB رو چطور ایجاد کردین؟ از PCB Wizard رفتین؟
                                اون گزینه هایی که خالی گذاشتین، حل شدن؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X