اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

سلام خدمت دوستان گرامی ببخشید که این مطلب را دوباره می گزارم قبلا در قسمت مدار مجتمع گذاشتم کسی جواب نداد نمی دونم در کدام انجمن باید می گذاشتم
    میخواستم بدونم کسی می دونه این AND8039/D چیه ؟ ما که از دیتا شیتش چیز زیادی نفهمیدیم ! :-((
    آیا یک نوع کاربرد ترانزیستوری قدرت داره /Dc را به AC تبدیل میکنه؟ :question:
    کاربردش چیه
    ممنوم میشم من را راهنمایی کنید خیلی لازم دارم :redface: :redface:
    اینم دیتا شیتش
    http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/AND8039-D.PDF
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

پاسخ : AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

سلام کسی نظری نداره
    مدارش را می گذارم شاید کسی کمک کنه؟ :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
    http://img4up.com/up2/63415493183256964124.png
    معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
    اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
    آموزش Modelsim

دیدگاه

سلام
      AND8039/D شماره ایسی نیست بلکه شماره یه مقاله اموزشی از شرکت ON هست.که درباره مبدل های سوئیچینگ فوروارد توضیح میده.مدار مورد نظر هم یه منبع تغذیه سویچینگه و ایسی مورد نظر هم uc3845) یه کنترلر سوئیچینگه.حله؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
        سلام
        AND8039/D شماره ایسی نیست بلکه شماره یه مقاله اموزشی از شرکت ON هست.که درباره مبدل های سوئیچینگ فوروارد توضیح میده.مدار مورد نظر هم یه منبع تغذیه سویچینگه و ایسی مورد نظر هم uc3845) یه کنترلر سوئیچینگه.حله؟
        سلام ممنون من که نگفتم آی سی هستش :eek: می تونین یکم بیشتر توضیح بدید آیا ولتاژ DC را به AC تبدیل می کنه؟
        در چه مداراتی استفاده میشه؟
        سوئیچینگ فوروارد یعنی چی؟ :eek:
        آموزش Modelsim

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skiboys
          می تونین یکم بیشتر توضیح بدید آیا ولتاژ DC را به AC تبدیل می کنه؟
          اگه منظورت اون نقشه است در واقع مبدل ولتاژه یعنی ولتاژ ورودی رو به یه پالس مربعی تبدیل میکنه(PWM) و میده به یه ترانس و در خروجی هر مقدار ولتاژی که بخواد با تغییر عرض پالس بدست میاره یعنی منبع تغذیه سوئیچینگ.و بیشتر از این ایسی ونقشه برای ساخت ولتاژهای مختلف از برق شهر استفاده میشه که اصطلاحا بهش افلاین میگن.
          نوشته اصلی توسط skiboys

در چه مداراتی استفاده میشه؟
          در منابع تغذیه شارژرهاو...
          نوشته اصلی توسط skiboys

سوئیچینگ فوروارد یعنی چی؟ :eek:
          اگه کمی درباره منابع سوئیچینگ مطالعه کنی متوجه میشی دو نوع هستن 1فلای بک2فوروارد.فرق این دو تا هم اینه که تو اولی جریان در اولیه و ثانویه ترانس(البته لفظ ترانس برای این منابع زیاد درست نیست) با هم هم فاز نیستن یعنی اول سیم پیچ اولیه انرژی رو تو هسته ذخیره میکنه بعد تو سیکل بعدی سیم پیچ ثانویه این انرژی رو برمیداره ولی در فوروارد این طور نیست و جریانها همزمان جاری میشن مثل ترانس.
          حله؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
            اگه منظورت اون نقشه است در واقع مبدل ولتاژه یعنی ولتاژ ورودی رو به یه پالس مربعی تبدیل میکنه(PWM) و میده به یه ترانس و در خروجی هر مقدار ولتاژی که بخواد با تغییر عرض پالس بدست میاره یعنی منبع تغذیه سوئیچینگ.و بیشتر از این ایسی ونقشه برای ساخت ولتاژهای مختلف از برق شهر استفاده میشه که اصطلاحا بهش افلاین میگن.در منابع تغذیه شارژرهاو...اگه کمی درباره منابع سوئیچینگ مطالعه کنی متوجه میشی دو نوع هستن 1فلای بک2فوروارد.فرق این دو تا هم اینه که تو اولی جریان در اولیه و ثانویه ترانس(البته لفظ ترانس برای این منابع زیاد درست نیست) با هم هم فاز نیستن یعنی اول سیم پیچ اولیه انرژی رو تو هسته ذخیره میکنه بعد تو سیکل بعدی سیم پیچ ثانویه این انرژی رو برمیداره ولی در فوروارد این طور نیست و جریانها همزمان جاری میشن مثل ترانس.
            حله؟
            ممنون یه چیزهایی فهمیدم
            منبعی(سایتی ،کتابی،PDF ) سراغ داری من برم دنبالش آخه تحلیل وشبیه سازی این مدار را به عنوان پروژه باید تحویل بدم @};- @};-
            آموزش Modelsim

دیدگاه

شما باید درباره منابع تغذیه سوئیچینگ مطالعه کنید.کتابهایی که الان تو ایران هست یکی منابع تغذیه سوئیچینگ مارتی براوون ترجمه مهدی نیکخواهه که کتاب بدی نیست و کتاب دکتر ابریشمی فر.PDF جفتشون هم تو نت هست(البته انگلیسی) و کتاب سوئیچینگ دکتر پرسمن که عالیه که اونم انگلیسیه.
              برای شبیه سازی هم باید از برنامه اورکد استفاده کنی.برای تحلیل مدار هم میتونی دیتاشیت خود ایسی رو بگیری و ترجمه کنی.البته همون اپلیکیشن نوت خودت هم بد نیست باید بخونیش و هر جاشو مشکل داشتی همینجا بپرسی تا جاییکه بتونیم کمکت میکنیم
              البته این مدار زیاد هم پیچیده نیست ولی اگه میتونستی یه تخفیف بگیری و یه مدار ساده تر رو تحلیل کنی بهتر بود چون تقریبا داری از صفر شروع میکنی یه کم زمان میبره تا به این مدار برسی.
              بازم مشکلی بود بگو.

دیدگاه

همونجور که تو application note نوشته اسم توپولوزی بکار رفته فوروارد کانورتر هستش . شبیه همون
                فلای بک خودمونه با این تفاوت که راندمان بالاتری داره و مقداری هم saving انرژی داره .

برای مطالعه بیشتر میتونی کتابهایی که در لینک زیر قرار دادم رو مطالعه کنید .

اینجا
                باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                  شما باید درباره منابع تغذیه سوئیچینگ مطالعه کنید.کتابهایی که الان تو ایران هست یکی منابع تغذیه سوئیچینگ مارتی براوون ترجمه مهدی نیکخواهه که کتاب بدی نیست و کتاب دکتر ابریشمی فر.PDF جفتشون هم تو نت هست(البته انگلیسی) و کتاب سوئیچینگ دکتر پرسمن که عالیه که اونم انگلیسیه.
                  برای شبیه سازی هم باید از برنامه اورکد استفاده کنی.برای تحلیل مدار هم میتونی دیتاشیت خود ایسی رو بگیری و ترجمه کنی.البته همون اپلیکیشن نوت خودت هم بد نیست باید بخونیش و هر جاشو مشکل داشتی همینجا بپرسی تا جاییکه بتونیم کمکت میکنیم
                  البته این مدار زیاد هم پیچیده نیست ولی اگه میتونستی یه تخفیف بگیری و یه مدار ساده تر رو تحلیل کنی بهتر بود چون تقریبا داری از صفر شروع میکنی یه کم زمان میبره تا به این مدار برسی.
                  بازم مشکلی بود بگو.
                  خیلی ممنون همینطور که می بینی من تو این زمینه ها تجربه ندارم وبیشتر با میکرو ودیجیتال حال می کنم ولی این پروژه بهونه ای میشه که چیزهای جدید یاد بگیرم البته با همراهی شما @};- @};-
                  پس من حمله می کنم سمت دیتا شیت آی سی و اپلیکیشن و PDFها وشما ما را کاور کنید :nice:
                  به نظرتون باز جای سوالم را عوض کنم :-))
                  آموزش Modelsim

دیدگاه

اره حمله کن
                    نه دیگه همینجا جاش خوبه :mrgreen:
                    البته برای شبیه سازی حتما اورکد هم کار کن...من خودم زیاد با اورکد کار نکردم ولی تو برناممه ولی سعی میکنم یه مدلی چیزی برات پیدا کنم..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                      اره حمله کن
                      نه دیگه همینجا جاش خوبه :mrgreen:
                      البته برای شبیه سازی حتما اورکد هم کار کن...من خودم زیاد با اورکد کار نکردم ولی تو برناممه ولی سعی میکنم یه مدلی چیزی برات پیدا کنم..
                      من با پروتئوس و مولتی سیم کار کردم ولی با اورکد یا پی اسپایس نه می رم به این ها هم حمله کنم :icon_razz:
                      آموزش Modelsim

دیدگاه

سلام خدمت دوستان گرامی امیدوارم سال خوبی را درپیش داشته باشید @};- @};- @};-
                        من در شبیه سازی این مدار به مشکل برخوردم آی سی uc3845 در نرم افزارهای شبیه ساز موجود نیست به جای آن از چی میشه استفاده کرد؟
                        آموزش Modelsim

دیدگاه

اورکد؟ به سایت تگزاس یه سری بزن از ایسی UC3842 هم میتونی استفاده کنی.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان گرامی من یک مدتی دارم روی این مدار کار می کنم ولی چون آشنایی قبلی نداشتم خیلی داره وقتم را می گیره از دوستان خواهش می کنم در تحلیل قسمت های مختلف من را یاری کنید :cry2: :cry2: oo:
                            عکس مدار را می گذارم که راحت تر باشید
                            1_ این سیم پیچ Reset Winding چی کار می کنه من چند بار این اپلیکشن را خوندم ولی خوب نفهمیدم؟
                            2_ vcc تغذیه آی سی چرا به این صورت بسته شده
                            3_مگه Vaux برای این نیست که چند خروجی داشته باشیم پس چرا دوباره اومده به ورودی؟
                            4_این فیلتر خروجی را چرا به این صورت بسته ؟ دوتا فیدبک گرفته؟
                            آموزش Modelsim

دیدگاه

سلام
                              قبل از این که توضیح بدم اون سیم پیچه چه کار میکنه : آیا از قانون لنز چیزی میدونی ؟ یا اینرسی ( چگالی خطی )
                              Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X