اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

جان حال شما چه طوره ؟ :nice: بریم سر اصل مطلب ؟
    سلام خیلی مخلصیم استاد .حتما
    ببین اگه یه محور مختصات رو فرض کنیم ، و اگه به جای y لغت Js رو قرار بدیم و به جای x ، لغت Ks رو قرار بدیم
    بله اینو از مدار 1 یادمه
    اگه معنی تابع شبکه رو نمیدونی بگو تا توضیح بدم )
    اگه توضیح بدید عالی میشه چون تازه سیستمهای کنترل خطی رو برداشتم هنوز :read:
    خوب در ادامه : ما اگه برای تابع شبکه ( اگه معنی تابع شبکه رو نمیدونی بگو تا توضیح بدم ) عبارت زیر رو داشته باشیم :
    Hs=Ns/Ds
    n got from numerator یا صورت کسر
    D got from denominator یا مخرج کسر
    این همون تابع تبدیله؟ صورتش چیه؟ مخرجش چیه؟
    در ضمن تابع شبکه تو حوزه ی لاپلاس هستش .
    چرا؟ برای ساده شدن روابط ریاضی؟
    اگه یه کم گنگ هستش ، زود تر بگو ( چون هنوز اولش هم نیست ) که برات رو کاغذ بنویسم و پلود کنم .
    بله یه کم اگه ممکنه بازترش کن.
    خیلی ممنون.

دیدگاه

انشاالله من سعی میکنم یه چند صفحه ای برات توضیح بنویسم و پلود کنم . فقط یه یاد اوری کن که یادم نره .
      Feel free to contact me , if you have any problem

دیدگاه

سلام استاد مزاحم شدم جهت یاداوری :mrgreen:
        skiboy چیکار کردی؟ چند چندی؟ چرا سوال نمیپرسی؟تا این استاد هست استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
          سلام استاد مزاحم شدم جهت یاداوری :mrgreen:
          skiboy چیکار کردی؟ چند چندی؟ چرا سوال نمیپرسی؟تا این استاد هست استفاده کن
          سلام خدمت دوستان گرامی
          ممنونم که هوای ما را دارید @};- @};- @};- @};-
          سوال که زیاد دارم الان دارم درمورد قسمت های مختلف درون ای سی uc3845 تحقیق می کنم اگه می شه در مورد قسمت های داخل این ای سی و همچنین المان های وصل شده به پایه های آن توضیح دهید
          معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
          اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
          آموزش Modelsim

دیدگاه

سلام مجدد به همه ی دوستان گل ! @};- @};-
            در مورد کدوم قسمت مدار داخلی IC مشکل داری . دقیقا بگو کجاشه ، که برات توضیح بدم .

یه چیز هم در مورد شبکه ی جبران ساز این آی سی که پرسیده بودید : شروع کردم به نوشتن . ، هر وقت تموم شد پلودش میکنم .(نهایتا تا فردا بعد از ظهر )
            Best Luck
            Goldsmith

دیدگاه

یه چیز هم در مورد شبکه ی جبران ساز این آی سی که پرسیده بودید : شروع کردم به نوشتن . ، هر وقت تموم شد پلودش میکنم .(نهایتا تا فردا بعد از ظهر )
              اقا ممنون اگه تا فردا نذارید با من طرفید :mrgreen:
              دوباره یاد اوری میکنم که یادتون نره:1 تابع شبکه2 صفرها و قطبها.اگه فرصت داشتید درباره نمودار بد هم توضیح بدید
              ممنون.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : AND8039/D چیه و کاربردش چیه؟

نوشته اصلی توسط Goldsmith
                سلام مجدد به همه ی دوستان گل ! @};- @};-
                در مورد کدوم قسمت مدار داخلی IC مشکل داری . دقیقا بگو کجاشه ، که برات توضیح بدم .

Best Luck
                Goldsmith
                خیلی ممنون Goldsmith عزیز من سوال زیاد دارم تا فرداشب یکمی دقیق تر مطالعه می کنم وسوالهایم را مرتب می کنم میام خدمت شما
                معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
                اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم!
                آموزش Modelsim

دیدگاه

مهندس گلد اسمیت جواب همه رو میدی غیر از ما :cry: یادت باشه

دیدگاه

سلام B2 جان
                    حالت چه طوره ؟ خوبی ؟
                    ببخشید به کل یادم رفته بود . مگه نگفته بودم باید یادم بندازی .
                    برا فردا یه یاد آوری کن ، انشاالله فردا پلودشون کنم ( کلی نوشتم فقط باید پلود کنم )
                    :applause: :applause: :wow: :nice: :agree:

دیدگاه

سلام خدمت دوستان گرامی میشه بنده را در تجزیه وتحلیل قسمت های داخلی این ای سی UC3845 کمک کنید؟
                      Goldsmit عزیز مشتاقانه منتظر رهنمودهای شما هستم @};- @};- @};- @};- @};-
                      آموزش Modelsim

دیدگاه

سلام skiboy ببین من نمیفهمم مشکلت دقیقا چیه ؟ از کجای مدار داخلیش سر در نمیاری ؟ بگو تا همون جاش رو برات توضیح بدم . راستی انتظار نداری که همه اش رو یه جا برات توضیح بدم ؟!! :mrgreen:

دیدگاه

سلام skiboy ببین من نمیفهمم مشکلت دقیقا چیه ؟ از کجای مدار داخلیش سر در نمیاری ؟ بگو تا همون جاش رو برات توضیح بدم . راستی انتظار نداری که همه اش رو یه جا برات توضیح بدم ؟!! :mrgreen:
                          سلام هنوز جریان لیوان آب وتشنگی را فرموش نکردم و خودم هم بهش معتقد هستم
                          فعلا با این قسمت که دورش خط کشیدم شروع می کنیم
                          آموزش Modelsim

دیدگاه

و اما این هم برای جلوگیری از دپرس شدن B2 عزیز و در نتیجه جلوگیری از خودکشی !! :applause:
                            این دو تا برگ رو یه نگاهی بنداز ، و اگه نفهمیدی بپرس تا بریم برا ادامه اش : راستی من خودم میدونم خطم افتضاحه ،
                            بنابراین در این مورد شکایتی نکنی ها !!!!!!
                            http://s2.picofile.com/file/7363018709/IMG_0901.jpg

http://s2.picofile.com/file/7363026662/IMG_0900.jpg

Best Events
                            Goldsmith

دیدگاه

میشه دیتاشیتت رو به صورت کامل ضمیمه کنی ؟ دیتا شیت های من با مال تو فرق دارند ( مدار داخلی اونها رو میگم )
                              این جوری بهتر میتونم کمکت کنم .

دیدگاه

و اما این هم برای جلوگیری از دپرس شدن B2 عزیز و در نتیجه جلوگیری از خودکشی !! :applause:
                                این دو تا برگ رو یه نگاهی بنداز ، و اگه نفهمیدی بپرس تا بریم برا ادامه اش : راستی من خودم میدونم خطم افتضاحه ،
                                بنابراین در این مورد شکایتی نکنی ها !!!!!!
                                اقا ممنون که به فکر دپرس شدن ما هم هستی..خیلی هم خوش خطی(از من خیلی بهتری)
                                فقط چن تا سوال بنیادی!
                                1.D ورودی و N خروجیه؟
                                2.چرا قطب؟چرا صفر؟ علت این اسم گذاری چیه؟
                                3.ما چه بلایی باید سر این صفرها و قطبها بیاریم تا سیستممون پایدار بشه؟
                                4. اون شکل موجی هم که گفتی نمیدونم صفرها و قطبهاش کجان میشه شما بگی؟
                                میشه دیتاشیتت رو به صورت کامل ضمیمه کنی ؟ دیتا شیت های من با مال تو فرق دارند ( مدار داخلی اونها رو میگم )
                                این جوری بهتر میتونم کمکت کنم .
                                این دیتاشیت فکر کنم مال فیرچایلد باشه اگه اشتباه نکنم شما دیتاشیت این شرکت رو دانلود کنید حله
                                http://www.alldatasheet.com/datashee...LD/UC3845.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X