پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)
با تشکر از آقای Hi Voltage من مدار اول ساختم و خوبم کار میکنه
ولی بین پایه های ترانس جرقه میرنه خواستم ببینم میشه کاری کرد فقط از سر سیم ها جرقه بزنه؟
پیشنهاد:
در راستای بهتر شدن تاپیگ اگه میزان جریان اولیه ترانس-ولتاژ کلیه خازنها و وات مقاومت ها به صورت یه لیست زیر تصاویر مدارات در اول تاپیک ذکر بشه دیگه حرف نداره.
نوشته اصلی توسط Amir8E
با تشکر از آقای Hi Voltage من مدار اول ساختم و خوبم کار میکنه
ولی بین پایه های ترانس جرقه میرنه خواستم ببینم میشه کاری کرد فقط از سر سیم ها جرقه بزنه؟
پیشنهاد:
در راستای بهتر شدن تاپیگ اگه میزان جریان اولیه ترانس-ولتاژ کلیه خازنها و وات مقاومت ها به صورت یه لیست زیر تصاویر مدارات در اول تاپیک ذکر بشه دیگه حرف نداره.
شما یه عکس از مدارتون بزارید تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم به احتمال زیاد عایق بندی ترانستون درست انجام نشده ، در مورد خازن و مقاومت هم به قدر کافی تو این ۱۷ صفحه توضیح داده شده ، بد نیست یه نگاهی به صفحات قبل بندازید .
سلام..........من در حال ساخت این مدارم< به لطف اقای های ولتاژ > فقط 2 تا سوال داشتم :question:
1..من یه ترانس های ولتاژخریدم 8 تا پایه داره وبه غیر از سیمی که به پشت لامپ crt میخوره <اون بزرگه> :biggrin:دوتا سیم دیگه داره یه قرمز و یه سفید oo:....باید کدوم پایه هارو به هم وصل کنم یا باید با اون دوتا سیم چکار کنم oo:
2.......irf840 رو باید چجوری وصل کنم اخه من زیاد وارد نیستم :redface: اگه کسی مدارو ساخته <درستو حسابی> لطفا عکس بردو بزاره من یه هفتس نتونستم برد اولیه رو بسازم:angry: :angry:
ممنون از توجهتون فقط کدوم پایه های ترانسو به مدار وصل کنم واونجور که متوجه شدم بایدچنتا از پایه هاشو به هم وصل کنم فقط کدوماشو وباید سیمی که از in4007 میادو به کدو پایهirf وصل کنم من که گیج شدم oo: اگه امکانش هست شماتیک اون قسمتو بکشید .<اولین مداری که تو اولین صفحه قسمت 1 است رو درست کردم>
نوشته اصلی توسط منصور3
ببخشید میشه به جای اون ماسفت از13007 استفاده کرد و مقاومتشم زیر 100 اهم کرد oo: چون هر وقت با ماسفت کار میکنم خراب میکنم :cry2:
بله میشه ولی قدرت 13007 چندان مطلوب نیست ، بهتر اگه نمی خواید از ماسفت استفاده کنید از ترانزیستورهای زوج دارلینگتون مثل : 2SD2494 و ... استفاده کنید ، همچنین از مدار زیر استفاده کنید :
نوشته اصلی توسط ir02x6
بله میشه ولی قدرت 13007 چندان مطلوب نیست ، بهتر اگه نمی خواید از ماسفت استفاده کنید از ترانزیستورهای زوج دارلینگتون مثل : 2SD2494 و ... استفاده کنید ، همچنین از مدار زیر استفاده کنید :
چرا با ماسفت نتونستی ج بگیری؟ اضافه شده در تاریخ : توجه
تو هر مداری که تو این تایپک وجود داره شما به پایه های هایولتاژ هیچ کاری نداشته باشید!!!!
یه راه خیلی ساده تر هم وجود داره اونم اینه که شما،سیم تلفن یا سیم لاکی رو 20 دور منظم روی هسته هایولتاژ بپیچید خیلی ساده میشه و 100% قدرت بیشتری خواهیم داشت مثل این یکی:
نوشته اصلی توسط sina8
این همون مداریه که داری میسازی؟
چقدر خوشگله :surprised:
خوشکلیش که خوشکله ولی در صورت لمس در جا انسان رو میکشه!!!!! چون در حدود 100 ت 200 میلی آمپر جریان داریم 50 میلی آمپر 100% کشندس وای به حال100!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
دیدگاه