اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANI
    اره مقادیر درست هستند سرعت جرقه زدن کمه و بردشم فوق العاده کمه ترانس ایفون تصویری هست جریان هم زیاد مصرف میکنه :angry:
    منبع تغذیت چیه؟
    پایه ها رو درست زدی؟ یه عکس ازش بزار

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

ترانس مایکروویو جه جریان و ولتاژ خروجی میده؟

اضافه شده در تاریخ :
      ببخشید ترانس مایکروویو چه جریان و ولتاژ خروجی میده؟؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پر&

نوشته اصلی توسط hadi00
        ترانس مایکروویو جه جریان و ولتاژ خروجی میده؟

اضافه شده در تاریخ :
        ببخشید ترانس مایکروویو چه جریان و ولتاژ خروجی میده؟؟؟؟
        2KVa

دیدگاه

سلام
          اقای های ولتاژ چطور دست زدن به های ولتاژ بدون اینکه هایولتاژ اونارو بگیره یا اذیت کنه؟؟

باتشکر
          یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
          http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
          تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
            فرقی نداره همون دسته دومش جواب میده آدرسی که جناب ir02x6 گفتن برو بگیر تو تهران که ریخته!!!

اضافه شده در تاریخ :
            اینم آخرین مداری که جناب هایولتاژ طراحی کردن این مدار خییییییییییییییییییییییییییییییلی خوبه ولی یه خورده خطرناکه!!!!!

میتونید با d880 ببندید ولی من پیشنهاد میکنم با d2494 ببندید و شاهد معجزه دارلینگتون باشید فقط وقتی مدار روشنه گوشی و کامپیوتر رو خاموش کنید که امکان سوختن اونا زیاده (دوربینم سوخت) اینم عکسی که جناب هایولتاژ بستن و جواب گرفتن
            سلام این ترانس مدل نداره همه ی تلوزیون ها مثله همه ؟
            در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است

دیدگاه

من مدار ZVS رو ساختم و خیلی عالی کار میکنه. از توان بالای خروجی و همینطور پایدار بودن مدار خیلی راضی بودم :agree:

تلفات حرارتی خیلی خیلی کمی داره. درحالت روشن با ولتاژ 25ولت حدود 0.5 آمپر مصرف میکنه و موقعی که قوس میزنه حدود 5 آمپر میکشه. مدار بشدت پایدار هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdijamalian
                من مدار ZVS رو ساختم و خیلی عالی کار میکنه. از توان بالای خروجی و همینطور پایدار بودن مدار خیلی راضی بودم :agree:

تلفات حرارتی خیلی خیلی کمی داره. درحالت روشن با ولتاژ 25ولت حدود 0.5 آمپر مصرف میکنه و موقعی که قوس میزنه حدود 5 آمپر میکشه. مدار بشدت پایدار هست
                میشه این مدارZVSرو به ماهم بدی؟
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                  میشه این مدارZVSرو به ماهم بدی؟
                  بله حتما... مدار تقریبا معروفی هست

دیدگاه

زندگی را میسازیم.شانسی وجود ندارد . اعمال دیروز مان ، فرصت های امروزمان و اعمال امروزمان نتایج فردایمان است . سخت تلاش کنیم تا آسوده زندگی کنیم.

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2)

نوشته اصلی توسط yaser karami
                      میتونید با d880 ببندید ولی من پیشنهاد میکنم با d2494 ببندید و شاهد معجزه دارلینگتون باشید فقط وقتی مدار روشنه گوشی و کامپیوتر رو خاموش کنید که امکان سوختن اونا زیاده (دوربینم سوخت) اینم عکسی که جناب هایولتاژ بستن و جواب گرفتن
                      دوستان شماتیک و مقادیر قطعاتی که توی مداری که d880 بسته شده کدوم صفحه هست؟ لطفاً بگید . :cry: :cry2:
                      زندگی را میسازیم.شانسی وجود ندارد . اعمال دیروز مان ، فرصت های امروزمان و اعمال امروزمان نتایج فردایمان است . سخت تلاش کنیم تا آسوده زندگی کنیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdijamalian
                        بله حتما... مدار تقریبا معروفی هست

ممنون میشه ترتیب پایه های ماسفت وقراردادن اون ها در مدار رو واسم توضیح بدید؟
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                          ممنون میشه ترتیب پایه های ماسفت وقراردادن اون ها در مدار رو واسم توضیح بدید؟
                          با یه سرچ ساده هم میتونستید دیتاشیت رو پیدا کنید و تاپیک رو شلوغ نکنیم...

از لینک روبرو دیتاشیت IRFP250N رو میتونید دانلود کنید: http://www.irf.com/product-info/data...rfp250npbf.pdf

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان میخواستم ببینم این مدار واسه فلای بک عملی هست یانه؟؟ و دوم اینکه با یک ترانس تلویزیون سیاه سفید چه ولتاژ و آمپری میشه بدست آورد؟؟ من حداقل 12 کیلو ولت و حداکثر 60 تا 100 میلی آمپرجریان احتیاج دارم،، واسه راه اندازی لیزر میخوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad9899
                              من حداقل 12 کیلو ولت و حداکثر 60 تا 100 میلی آمپرجریان احتیاج دارم،، واسه راه اندازی لیزر میخوام.
                              سلام ، با این مدار فکر نکنم بتونید جریانی 60 تا 100 میل بگیرید ...
                              اما ZVS احتمالا کار شمارو راه بندازه ...
                              به شرطی که کاملا کنترل شده مدار رو راه اندازی کنید .
                              - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                              ارتباط با من : ir02x6
                              طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

نوشته اصلی توسط ir02x6
                                سلام ، با این مدار فکر نکنم بتونید جریانی 60 تا 100 میل بگیرید ...
                                اما ZVS احتمالا کار شمارو راه بندازه ...
                                به شرطی که کاملا کنترل شده مدار رو راه اندازی کنید .
                                با تشکر از پاسختون ZVS چی هست؟؟مداره؟؟میشه بیشتر توضیح بدید.. ضمنا مقدار ولتاژی رو که گفتم میتونه فراهم کنه؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X