پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)
نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
راستش نمی دونم
من گفتم شاید بشه اسپارک گپ قرار داد ولی مطمین نیستم....
سلام
من که میگم اصلا این مدارو نسازین کلا اموزشی هست و خیلی ضعیفه و اون دو تا تاپیکی که گذاشتم پایین اونا رو بخونید مداره اونا رو بسازید ولی اگه بازم اسرار دارید اسپارگپو تو خروجی مدار بزارید به صورت موازی . چرا ؟ چون باعث میشه اگه خازنا شارژ شدن به اندازه کافی تخلیه بشن و دیگه از خود خازن تخلیه نشه که باعث خراب شدن خازنا بشه و خازنا سالم بمونن همین . تو عکس زیر معلوم کردم کجا بزارید اسپارکگپو : دو تاپیک زیر که واقعا شوکر های خوب و خیلی قوی هستن : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108181.0 http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=79241.0
سپاس
یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
تشکر نشانه رضایت شماست
نوشته اصلی توسط ghaderi00
این ماسفت که گفتین میشه بجای ماسفت که تو مدار شوکر بزارم.عالی میشه اگه قدرتش افزایش پیدا کنه.
بله فرق نمیکنه میشه هر جا استفاده کرد فقط به جای سورس همون امیتر و درین همون کلکتور و بیس همون گیته همین ولی اینم بگم که این مدار کلا مدار ضعیفی هست نمیدونم چرا اینقد رو این مدار اسرار دارید مدار های خیلی قوی تر و بهتر از اونو لینک دادم تو بالا اونجا هست .
و با اون اولیه ی سیم پیچ که به ماسفت یا ترانزیستورم وصله بعد اینکه مدار کار کرد با اون اولیه ی ترانس یه خازن بالای 400 ولت ترجیحا 680نانو فاراد بزار شاید کمی قدرتشم زیاد شد.
سپاس
یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
تشکر نشانه رضایت شماست
بچه ها آقای aidinmamad راست می گه ، این مدار قدرتش کم است و جنبه آموزشی دارد و می خواهد مفهوم اصلی شوکر را بفهمیم... خروجی این مدار اگه به کسی وصل کنیم طرف میخندد تا بترسد :biggrin: اون دو تاپیکی که ایشون گفتند بروید اونها واقعا شوکر هستند... البته من یک نکته رو به شما دوستداران الکترونیک گوشزد می کنم و این است که هر شوکری بسازید مثل شوکر تجاری نمی شود. چون کارخانه ای که شوکر ها رو میسازند سال های سال تلاش کردند و تجربه کسب کردند و حتی نوع هسته و قرقره ای که سیم ترانس رو می پیچند از نوع در جه یک است و با قرقره و هسته هایی که در بیرون هستند از زمین تا زیر زمین تفاوت دارد ... و تعداد و قطر سیم های ترانس رو بر پایه محسبات علمی بدست می آورند و قطعات آنها نیز مخصوص هستند و البته از نوع درجه یک... پس به همین دلایل ما نمی توانیم این جور شوکر ها را بسازیم.
ما از کویل خودرو برای تولید های ولتاژ استفاده می کنیم به همین علت برق متناوب لازم داره... تازه شوکر هایی که با باتری کار می کنند خود مدار برق رو به متناوب تبدیل می کنه.. تازه چرا خودرو باید برق متناوب داشته باشه؟
منظور سوال شما رو نفهمیدم oo: oo: خودرو برق مستقیم نیاز داره نه متناوب.
نوشته اصلی توسط aidinmamad
بله فرق نمیکنه میشه هر جا استفاده کرد فقط به جای سورس همون امیتر و درین همون کلکتور و بیس همون گیته همین ولی اینم بگم که این مدار کلا مدار ضعیفی هست نمیدونم چرا اینقد رو این مدار اسرار دارید مدار های خیلی قوی تر و بهتر از اونو لینک دادم تو بالا اونجا هست .
و با اون اولیه ی سیم پیچ که به ماسفت یا ترانزیستورم وصله بعد اینکه مدار کار کرد با اون اولیه ی ترانس یه خازن بالای 400 ولت ترجیحا 680نانو فاراد بزار شاید کمی قدرتشم زیاد شد.
سپاس
میدونم ولی از ترانس پیچی سر در نمیارم.میترسم سیم مس و قرقره بخرم بعد بپیچم کار نکنه حالا خر بیار باقالی پر کن همه هزینه ها دود میسشه.درضمن یه سوال تو تاپیک 0 تا 100شوکر از دوتا ماسفت و ترانس برای نوسان استفاده شده خب حالا سوال من اینه ایا ترانس برای تلید نوسان خوبه یا ای سی؟قدرتشون فرق داره/؟؟؟
نوشته اصلی توسط ghaderi00
میدونم ولی از ترانس پیچی سر در نمیارم.میترسم سیم مس و قرقره بخرم بعد بپیچم کار نکنه حالا خر بیار باقالی پر کن همه هزینه ها دود میسشه.درضمن یه سوال تو تاپیک 0 تا 100شوکر از دوتا ماسفت و ترانس برای نوسان استفاده شده خب حالا سوال من اینه ایا ترانس برای تلید نوسان خوبه یا ای سی؟قدرتشون فرق داره/؟؟؟
سلام
کلا ترانس خوبه یعنی مدار RLC خوبه و ایسی قدرتش کمتره البته اگه فول پوش پول کنی با ایسی اونم نه 555 با ایسی دیگه شاید قدرتش بیشتر بشه ولی در کل به خاطر عمر طولانی و مقاوم بودن همون ترانس و ماسفت خوبه .
سپاس
تشکر نشانه رضایت شماست
ما از کویل خودرو برای تولید های ولتاژ استفاده می کنیم به همین علت برق متناوب لازم داره... تازه شوکر هایی که با باتری کار می کنند خود مدار برق رو به متناوب تبدیل می کنه.. تازه چرا خودرو باید برق متناوب داشته باشه؟
منظور سوال شما رو نفهمیدم oo: oo: خودرو برق مستقیم نیاز داره نه متناوب.
منظورتون اینه که داخل خودرو پشت کویل نوسان ساز هست؟؟؟؟ اضافه شده در تاریخ :
خب اگه باشه من میسازم با 555 فقط میمونه دو سوال
قدرتش با 12 ولت بازم خوبه؟؟
فرکانس ؟؟؟
سلام عرفان جان.. خودرو اصلا به برق متناوب نیاز نداره و همش با برق مستقیم کار می کنه.. و اون مداری که با آی سی 555 کار می کنه اصلا خوب نیست... من نمی دونم چرا همه بچه های این تاپیک به این مدار علاقه دارند .. کلی مدار بهتر از این مدار وجود داره و البته با قدرت بهتر
سلام عرفان جان.. خودرو اصلا به برق متناوب نیاز نداره و همش با برق مستقیم کار می کنه.. و اون مداری که با آی سی 555 کار می کنه اصلا خوب نیست... من نمی دونم چرا همه بچه های این تاپیک به این مدار علاقه دارند .. کلی مدار بهتر از این مدار وجود داره و البته با قدرت بهتر
اخه دادا مشکل بیشتر دوستان گرامی ترانس پیچیدن هس.همه یه چیزی میخوان ساده باشه کم حجم و کم مصرف باشه.لامصب همه تو ترانس گیر کردن.الان من خودم تو ترانس گیر کردم :angry: :angry:ولی اون مدار بالای رو با ماسفت های ولتاژ تلوزیون راه انداخت عالی بود باتو جه به ساده بودن مدار.اخر نتونستیم مدار بدون ترانس یا ترانسی داشته باشه بشه خرید :angry: :angry:
سلام بچه ها راستش منم تو این ترانس لعنتی گیر کردم... درست کردنش سخته ولی غیر ممکن نیست.. ولی یه راه آسان برای ترانس پیچیدن وجود داره. :applause: و این راه این است که یه قرقره های ولتاژ به همراه هسته مخصوص آن از مغاره عرفان تو پاساژ امجد تهران بگیری و در شیار های این قرقره سیم لاکی با نمره کمتر از 0.1 بپیچی و روی هسته سیم لاکی با نمره 0.5 بپیچی و بنداز تو قرقره و این ترانس رو وصل کن به مدار . این ترانس حدود 2 سانتی متر آرک می زنه..
دیدگاه