اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

شما می تونید به صورت آنلاین از جوان الکترونیک خرید کنید. راستی میشه در مورد این مدار جدیده یه توضیحی بدید راستش من هیچی نفهمیدم :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
      به نظرتون چرا قطر سیم اولیه رو افزایش میدم قدرتش زیاد میشه ولی زیاد جریان میکشه؟؟؟
      خب سادست وقتی از سیم قوی تری استفاده کنی به دلیل قطر زیادش جریان بیشتری میکشه و چون جریان بیشتری میکشه میدان مغناتیسیش قوی تر میشه و ولتاژ و جریان خروجی میاره بالا

اضافه شده در تاریخ :
      نوشته اصلی توسط hesam_malekfarnoud
      شما می تونید به صورت آنلاین خرید کنید. راستی میشه در مورد این مدار جدیده یه توضیحی بدید راستش من هیچی نفهمیدم :angry:
      سه تا سیم پیچ توی این ترانس هست
      ابی: سیم پیچ نوسان بیس ترانزیستور
      نارنجی: اولیه
      قرمز: ثانویه ولتاژ بالا
      خب الان میخام بگم کچجوری موج ساخته میشه
      پس از اعمال ولتاژ به سرعت دیود 47nf شارژ میشه و در نتیجه جریان از سیم پیچ نارنجی میگزره
      خب پس از اینکه جریان از سیم پیچ نارنجی گذشت مقداری ولتاژ به سیم پیچ ابی اعمال میشه . سیم پیچ ابی ولتاژ رو به بیس ترانزیستور میرسونه و ترانزیستور روشن میشه و یه دور موج ساخته میشه. و دوباره جریان به سیم پیچ نارنجی میره و دوباره ولتاژ به سیم پیچ ابی اعمال میشه و همین روند ادامه پیدا میکنه.
      و سیم پیچ قرمز هم که جریان اعمال شده به هسته رو به ولتاژ بالا تبدیل میکنه.
      امید وارم منظورمو بفهمید چون موضوع یکم سخته تا با اسیلسکوپ تست نکنی خوب نمیفهمی.
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
        چی؟
        یعنی من از سیم سیمپیچ اولیش استفاده کردم

اضافه شده در تاریخ :
        خب سادست وقتی از سیم قوی تری استفاده کنی به دلیل قطر زیادش جریان بیشتری میکشه و چون جریان بیشتری میکشه میدان مغناتیسیش قوی تر میشه و ولتاژ و جریان خروجی میاره بالا
        اخه لامصب با باتری نمیشه تغذیش کرد
        Just God

دیدگاه

آقا شرایط داره پیچیده میشه!!!آقا عرفان زودی مدارو سرهم کن بینم چی جواب میده، این ترانس پیچی هم شده دردسر، عایق بندی بهترین راهش با چیه؟ چسب حرارتی سیلیکونی چطوره؟ یاهمون چسب برق کفایت میکنه؟
          اصلا نمیشه از چوک های اماده پنج پایه استفاده کرد؟
          و ی سوال از کجا محاسبه شده که اولیه یکیش مثلا 8 دور و اون یکی 23 دور باشه؟؟؟؟
          اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
          X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
          http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

سلامو صبحتون بخیر
            ساخت مدارش تموم شد رو فیبر مدار جاپی زدم و با چاقو اونجاهارو برش داددم.

خشکل شد نه!!
            سیم قرمز :+6
            سیم مشکی: منفی
            سیم نارنجی : سیم پیچ نارنجی
            سیم زرد: سیم پیچ ابی (دو تا سیم زرده اون که سمت راسته مشکی بنظر میاد ولی پشتش زرده :mrgreen
            خب بریم سر ترانس ، موفق باشیم!!!!

دیدگاه

سلامو صبحتون بخیر
              ساخت مدارش تموم شد رو فیبر مدار جاپی زدم و با چاقو اونجاهارو برش داددم.

خشکل شد نه!!
              سیم قرمز :+6
              سیم مشکی: منفی
              سیم نارنجی : سیم پیچ نارنجی
              سیم زرد: سیم پیچ ابی (دو تا سیم زرده اون که سمت راسته مشکی بنظر میاد ولی پشتش زرده :mrgreen
              خب بریم سر ترانس ، موفق باشیم!!!!
              سلام.والا من مدار بالایی رو ساختم جواب نداد حتی ترانزیستور های BDX53CوD880وTIP122وIRFZ44NوIRF540وIRF840گذاشتم مدار درس عمل نکرد یا اشتباهی کرده بودو.ولی مطمعنم اشتباه نکردم.درضمن من با ای سی555 و ماسفIRFZ44n ساختم ارکی با های ولتاژ 2سانت هس ولی جریانش فک کنم کمه.با ترانس فندک اجاق گاز زدم جریانش زیاد نسبت به ها ولتاژ ولی تو ارک کمه.بعد ترانس خودم پیچیدم ترکوند ولی ولتاژی پایین بود
              Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
                سلام.والا من مدار بالایی رو ساختم جواب نداد حتی ترانزیستور های BDX53CوD880وTIP122وIRFZ44NوIRF540وIRF840گذاشتم مدار درس عمل نکرد یا اشتباهی کرده بودو.ولی مطمعنم اشتباه نکردم.درضمن من با ای سی555 و ماسفIRFZ44n ساختم ارکی با های ولتاژ 2سانت هس ولی جریانش فک کنم کمه.با ترانس فندک اجاق گاز زدم جریانش زیاد نسبت به ها ولتاژ ولی تو ارک کمه.بعد ترانس خودم پیچیدم ترکوند ولی ولتاژی پایین بود
                خوب خوب خوبببببب
                ساختیمش اما گفتم که سیم لاکی نداشتم و دور ثانویش حدود 100 دور هست.
                ما ب ترانس زدیم و کار کرد. تا به برق زدیم صدای فرکانسش خوشحالمون کرد
                اینقدر قوی بود که من هسته هاشو چسب نزده بودم وقتی بهت ولتاژ زدم نمیشد هسته هار از هم جدا کرد و مدام میلرزید.
                ولی اینکه کم ترانزیتسور داغ میکرد واسم عجیب بود...... پس رفتم دیود uf4007 رو اتصال کوتاه کردم بهتر شد مدار (طبیعیه دیود ها داخلشون مقاومت دارن) ولی شما دس نزنید بهش. مهم نیس
                در عین این حال خروجی ترانس با 100 دور حدود یه ولت بود :mrgreen:
                فقط اینو گفتم مدار خوب کار میکنه
                و جنابghaderi007 شما اگه درس کردی جای دو سیم ابی رو عوض کن درست میشه به احتمال زیاد.
                موفق باشیم.....

دیدگاه

خوب خوب خوبببببب
                  ساختیمش اما گفتم که سیم لاکی نداشتم و دور ثانویش حدود 100 دور هست.
                  ما ب ترانس زدیم و کار کرد. تا به برق زدیم صدای فرکانسش خوشحالمون کرد
                  اینقدر قوی بود که من هسته هاشو چسب نزده بودم وقتی بهت ولتاژ زدم نمیشد هسته هار از هم جدا کرد و مدام میلرزید.
                  ولی اینکه کم ترانزیتسور داغ میکرد واسم عجیب بود...... پس رفتم دیود uf4007 رو اتصال کوتاه کردم بهتر شد مدار (طبیعیه دیود ها داخلشون مقاومت دارن) ولی شما دس نزنید بهش. مهم نیس
                  در عین این حال خروجی ترانس با 100 دور حدود یه ولت بود :mrgreen:
                  فقط اینو گفتم مدار خوب کار میکنه
                  و جنابghaderi007 شما اگه درس کردی جای دو سیم ابی رو عوض کن درست میشه به احتمال زیاد.
                  موفق باشیم.....
                  من دیه سرغا مدارات ساده نمیرم میخوام برم سراغ ای سی های نوسان ساز که دوتا خروجی داشته باشن.چون555یدونه خروجی داره
                  Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi007
                    من دیه سرغا مدارات ساده نمیرم میخوام برم سراغ ای سی های نوسان ساز که دوتا خروجی داشته باشن.چون555یدونه خروجی داره
                    برو رو CD4047
                    در ضمن بگم ساده بودن مدار دلیلی واسه الکی بودنش نیست.

دیدگاه

من با555که ماسفتشirf840بود 2سانت ارک داشتم
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

الان یه سوال دارم تو این مدار سیم پیچ اولیه وثانویه چند دورن؟
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                          چجوری ندیدی کنار تراتس که نوشته :mrgreen:
                          اولیه 8 دور
                          ثانویه 1200

اضافه شده در تاریخ :
                          کلا این مدار باد یه چوک رادیو پیدا کنی بزاری روش که قدرتش هم نسبتا ضعیفه. دنبالش نرو الکیه،

دیدگاه

سلام نه اون عدد ها مقاومتشن 8اهم و1200اهم باید بپیچی تا برسه به این مقاومت...
                            ضعیف نیست در حد یه شوکر2000ولته تست کردن میگن خوبه فقط تو چکش موندم هرچکی رو میشه بهش زد؟
                            Proudly @real_ahmadi
                            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

خخخخخ دادا این چک قرمز هس یه طرفش 8اهم طرف دیکگس 1200اهم.2500خریدم.ولی به درد شوکر نمیخوره از داخل اتصالی میده
                              Just God

دیدگاه

سلام نه اون عدد ها مقاومتشن 8اهم و1200اهم باید بپیچی تا برسه به این مقاومت...
                                ضعیف نیست در حد یه شوکر2000ولته تست کردن میگن خوبه فقط تو چکش موندم هرچکی رو میشه بهش زد؟
                                نه دادا این مدار تقریبا مثل همون مداریه که با 555 بودوو کلی روش بحث شد
                                با چوک 8:1200 بزار یا ترانس 24 ولت
                                وگرته میدونی چقدر باید سیم بپبچب بشه 1.2 کیلو اهم ؟؟؟؟ تعداد دورشه دادا

اضافه شده در تاریخ :
                                راستی وقتی مدارو روشن میکنم هسته های ترانس به هم میچسبه، من ترانسو بالا نگه میدارم هسته پایینش بهش میچسبه تا برقو قطع میکنم میفته پایین.
                                خعلی باحاله :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X