اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

آقا عرفان چیکار کردی بالاخره؟ با ترانس عایق امتحانش نکردی؟
    چجوری میگی ارک یک سانتی و لرزش و...ولی 1 ولته!! یا 1 کیلو ولت؟
    دوستان مدار با ایسی نوسان ساز چجوریه؟ مثلا همون شیفت رجیستر 4047
    بعد اون چسبندگی هسته طبیعیه خب بالاخره اهنربای الکتریکی میشه دیگه
    اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
    X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
    http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
      اوکی مرسی از راهنمایی.. :applause:یادش بخیر :biggrin:
      چرا یادش بخیر :question:
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan2048
        آقا عرفان چیکار کردی بالاخره؟ با ترانس عایق امتحانش نکردی؟
        چجوری میگی ارک یک سانتی و لرزش و...ولی 1 ولته!! یا 1 کیلو ولت؟
        دوستان مدار با ایسی نوسان ساز چجوریه؟ مثلا همون شیفت رجیستر 4047
        بعد اون چسبندگی هسته طبیعیه خب بالاخره اهنربای الکتریکی میشه دیگه
        ارک.....؟؟؟؟؟ ما چیزی که ندیدیم ارک بود.
        شما فعلا مداره رو بسازید 100 کار میکنه. فوقش ترانشه خوب کار نکرد میزاریمش رو ترانس تلویزیون ،پس مداره رو بسازید
        منم سیم لاکی گیرم میاد تو اولین فرصت میپیچم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost
          چرا یادش بخیر :question:
          واسه این که ما با این اهنربا خاطره داریم.... :nice:
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اقا یه سوال
            من که دیود های ولتاژ گیرم نیومده همین سری کردن دیودهای معمولی (6عدد تو یه دسته) جواب میده یا برم بگرم از یجایی پیدا کنم؟؟؟

دیدگاه

اقا یه سوال
              من که دیود های ولتاژ گیرم نیومده همین سری کردن دیودهای معمولی (6عدد تو یه دسته) جواب میده یا برم بگرم از یجایی پیدا کنم؟؟؟
              با هم سری کن تحم ولتاژ بیشتر میشه هر4007ولتاژش1000ولته
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

اههههههههههه بابا اعصابمو خراب کرد این ترانس/ هر ترانسی میپیچم لامصب از 2000وات بیشتر نمیشه ولی جریانش بالاس میتون لامپ220 رو کمی روشن کنه اه
                Just God

دیدگاه

والا من که با قطعات دست و پا شکسته ساختمش ولتاژ انی بالای 2کیلو ولت بود اما انگار بخش نوسان ساز یه مشکل داره چون اصلا آرک پیوسته نداشت
                  دوستان این مدار نوسان سازیش چطوریه اصلا؟
                  اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                  X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                  http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi007
                    اههههههههههه بابا اعصابمو خراب کرد این ترانس/ هر ترانسی میپیچم لامصب از 2000وات بیشتر نمیشه ولی جریانش بالاس میتون لامپ220 رو کمی روشن کنه اه
                    دادا سیم پیچ اولیه چن دور میپیچی؟؟؟ مدار پشت ترانست چیه؟؟ بگو اینارو ببینم چه چیزی از دستم برمیاد.

دیدگاه

علی رضا تو کشتی خوتو با این ترانس پیچیدنت بی خیال شو بده برات بیرون پپیچن والا
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
                        علی رضا تو کشتی خوتو با این ترانس پیچیدنت بی خیال شو بده برات بیرون پپیچن والا
                        داداش ما اومدیم اینجا یکم جیز میز یاد بگیریم وگرنه این شوکرا که امادش هم میفروشن

دیدگاه

داداش ما اومدیم اینجا یکم جیز میز یاد بگیریم وگرنه این شوکرا که امادش هم میفروشن
                          بله فرمایش شما درست این علی رضا رفیقمه همیشه باهاش شوخی می کنم
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دادا سیم پیچ اولیه چن دور میپیچی؟؟؟ مدار پشت ترانست چیه؟؟ بگو اینارو ببینم چه چیزی از دستم برمیاد.
                            مدار پشت ترانس با ای سی555 و ترانزیستور BDX53هس و در هر ترانسی کار میکنه .درضمن من از سیم مسی ترانس 220 به 24 استفاده کردم.درضمن دور رو دقیق نمیدونم چن دور هس ولی هسته و قرقره رو از برد مانیتور در اورددم کمی بزرگتر از ترانس لامپ کم مصرف هس.و سیم اولیه رو با قطر فک کنم 0.30یا0.35 باشه و ثانیوه هم زیر 0.3هس مطمعنم.ولی نمیدونم مشکل کجاس.
                            Just God

دیدگاه

مدار پشت ترانس با ای سی555 و ترانزیستور BDX53هس و در هر ترانسی کار میکنه .درضمن من از سیم مسی ترانس 220 به 24 استفاده کردم.درضمن دور رو دقیق نمیدونم چن دور هس ولی هسته و قرقره رو از برد مانیتور در اورددم کمی بزرگتر از ترانس لامپ کم مصرف هس.و سیم اولیه رو با قطر فک کنم 0.30یا0.35 باشه و ثانیوه هم زیر 0.3هس مطمعنم.ولی نمیدونم مشکل کجاس.
                              اولیه خیلی مهمه اگه ولتاژت پایین دور اولیه رو کمتر کن اینکار باعث میشه جریان مصرفی مدار بره بالا ولی خب قدرتش افزایش پیدا میکنه.
                              راستی ندارتو بفرست چن تایی 555 دارم درستش کنم ببینم بهتر از ترانزیستوری ها هست یا نه.

دیدگاه

اولیه خیلی مهمه اگه ولتاژت پایین دور اولیه رو کمتر کن اینکار باعث میشه جریان مصرفی مدار بره بالا ولی خب قدرتش افزایش پیدا میکنه.
                                راستی ندارتو بفرست چن تایی 555 دارم درستش کنم ببینم بهتر از ترانزیستوری ها هست یا نه.
                                دادا همون مداری که واسه شوکر استفاده کردن تو صفحات قبلی که چک قرمز میزارن از اون استفاده کردم.راستی یه ای سی نوسان ساز که ساختش راحت باشه و از 555 دقیقتر و بهتر باشه و همجا پیدا شه کمیاب نباشه و ارزوون باشه معرفی کن.
                                Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X