اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت) (2) (پرسش و پاسخ)

سلام
    من مداری که با آیسی 555 کار میکرد ساختم با های ولتاژتلوزیون رنگی کار نکرد با همون مداری که دارلینگتون داشت ساختم بازم کار نکرد بعد ها تحقیق کردم و فهمیدم هایولتاژ تلوزیون رنگی با 110 ولت کار میکنه یا هم باید یه چوک بزارم این طوری نمیشه یعنی تو هر دو مداری که ساختم یه جرقه ی کوچیک ایجاد میشد رفتم یه های ولتاژ تلوزیون سیاه سفید پیدا کنم که دست دوم اصلا پیدا نکردم حالا میشه یه ترانس هایولتاژ سیاه سفید شمارشو بگین تازشو ببینم میتونم پیدا کنم بخرم ؟ در ضمن مداری که با دارلینگتون بود اصلا تعداد سیم پیچ هم معلوم نیست و تو عکس سوم اصلا سیم هم نپیچیدید کار کرده ادم گیج میشه نقشه با اونی که تو عکس کار کرده فرق داره oo:
    اینم دو مداری که نتیجه نگرفتم

و الان اگه کمکم کنید میخام اون مداری که با دارلینگتون بود اونو بسازم و اون ترانزیستوره یا هرچی همون d880 یا d2494 استفاده میکنم .
    با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
    یعنی اینجا هیچ کس نیست که به من یه شماره ترانس های ولتاژ تلوزیون سیاه سفید که تو مدار زیر استفاده شده رو بگه! :surprised: :cry2:

یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
    http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
    تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
      یعنی اینجا هیچ کس نیست که به من یه شماره ترانس های ولتاژ تلوزیون سیاه سفید که تو مدار زیر استفاده شده رو بگه!

http://www.4shared.com/video/mlv81Dcoce/Hi-V-vid.html
      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
      ارتباط با من : ir02x6
      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

شمارش مهم نیست بابا!
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط razi2
          سلام دوست من قسمت خروجی مدار از نقشه مدار کاسکوت تلویزیون گروندیک کپی شده 100% عملی و اجراییه
          های ولتاژ هایی که در داخل کاس کوت استوانه ای "کنار های ولتاژ چسبیده بهش" دارند برای های ولتاژ خوب جواب نمیدند
          تاجایی که من اطلاع دارم کار کاس کوت جلوگیری از سوختن ترانزیستور و قطع ولتاژ در مواقعی که پراپ های ولتاژ از شیشه لامپ تصویر کنده میشه هست

اضافه شده در تاریخ :
          سلام
          من مداری که با آیسی 555 کار میکرد ساختم با های ولتاژتلوزیون رنگی کار نکرد با همون مداری که دارلینگتون داشت ساختم بازم کار نکرد بعد ها تحقیق کردم و فهمیدم هایولتاژ تلوزیون رنگی با 110 ولت کار میکنه یا هم باید یه چوک بزارم این طوری نمیشه یعنی تو هر دو مداری که ساختم یه جرقه ی کوچیک ایجاد میشد رفتم یه های ولتاژ تلوزیون سیاه سفید پیدا کنم که دست دوم اصلا پیدا نکردم حالا میشه یه ترانس هایولتاژ سیاه سفید شمارشو بگین تازشو ببینم میتونم پیدا کنم بخرم ؟ در ضمن مداری که با دارلینگتون بود اصلا تعداد سیم پیچ هم معلوم نیست و تو عکس سوم اصلا سیم هم نپیچیدید کار کرده ادم گیج میشه نقشه با اونی که تو عکس کار کرده فرق داره oo:
          اینم دو مداری که نتیجه نگرفتم

و الان اگه کمکم کنید میخام اون مداری که با دارلینگتون بود اونو بسازم و اون ترانزیستوره یا هرچی همون d880 یا d2494 استفاده میکنم .
          با تشکر

اضافه شده در تاریخ :
          یعنی اینجا هیچ کس نیست که به من یه شماره ترانس های ولتاژ تلوزیون سیاه سفید که تو مدار زیر استفاده شده رو بگه! :surprised: :cry2:

های ولتاژ با ولتاژ 12 هم کار میکنه اون 110 ولت هم ولتاژ ایده آش هست
          شما مدارت و ترجیها عکس از رو و زیر برد ش بگذار تا ببینیم مشکل کجاست
          من های ولتاژ رنگی رو با 10 ولت و 3.7 ولت"مینی های ولتاژ" راه اندازی کردم
          تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام
            من اخر سر مداو کار انداختم خیلی قویه ولی مال من فعلا عالی کار میکنه فقط دو تا مشکل داره اول اینکه خازن 47 نانو فاراد کمی گرم شد که ترسیدم بترکه و ترانزیستور d880 به شدت گرم میشه طوری که نمیشه مدارو حدود دو سه ساعت روشن کرد مداری که ساختم مدار زیر هست . در ضمن شماره ترانس هیولتاژ من نوع مشابه همون که بالا اقای مهندس گفتن هست شمارش : fsv 20a001 مال تلوزیون سامسونگ هست .

اینم عکس از مدار خودم

واینم فیلمش

http://upload7.ir/preview.php?user=&file=ffdf2e35cd6886fe1031139 d9f22389eaea5c957

با تشکر
            یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
            تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام
              من اخر سر مداو کار انداختم خیلی قویه ولی مال من فعلا عالی کار میکنه فقط دو تا مشکل داره اول اینکه خازن 47 نانو فاراد کمی گرم شد که ترسیدم بترکه و ترانزیستور d880 به شدت گرم میشه طوری که نمیشه مدارو حدود دو سه ساعت روشن کرد مداری که ساختم مدار زیر هست . در ضمن شماره ترانس هیولتاژ من نوع مشابه همون که بالا اقای مهندس گفتن هست شمارش : fsv 20a001 مال تلوزیون سامسونگ هست .

اینم عکس از مدار خودم

واینم فیلمش

http://upload7.ir/preview.php?user=&file=ffdf2e35cd6886fe1031139 d9f22389eaea5c957

با تشکر
              سلام
              بسیار عالی درست کردید...
              فک کنم اگه با ترانزیستور TIP3055 تست کنید نتیجه مطلوبی بگیرید...

دیدگاه

من در این مدار از دیود 1n4007 استفاده کردم در ضمن همون خازن 47 نانو فاراد باید خازن چند ولتی باشه ؟
                اگه اشتباها دستم به خروجیش بخوره چی میشه ؟ در ضمن این خازن خروجی نداره پس وقتی ولتاژ ورودی رو قطع کردم تو خروجی هیچی نیست دیگه ؟

خازن 47نانو فاراد من ولتاژش کمه به همن خاطر گرم میشه
                تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

من در این مدار از دیود 1n4007 استفاده کردم در ضمن همون خازن 47 نانو فاراد باید خازن چند ولتی باشه ؟
                  پلی استر 1000 ولتی.... خیلی فرق نمیکنه...
                  من با UF4007 امتحان کردم.... همون 1n4007 بهتره

دیدگاه

سلام
                    از این مداری که ساختم مدار قویتری نیست ؟
                    این دیتاشیت ترانس های ولتاژ منه میشه به جای سیم پیچ از پایه های خود این مدار در مدار بالایی که ساختم استفاده کرد ؟
                    تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام
                      از این مداری که ساختم مدار قویتری نیست ؟
                      این دیتاشیت ترانس های ولتاژ منه میشه به جای سیم پیچ از پایه های خود این مدار در مدار بالایی که ساختم استفاده کرد ؟
                      سلام
                      مدار قوی موجود هست.... تا چه توانی باشه؟؟ (مدارت بسیار خطرناک میباشد...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                        سلام
                        مدار قوی موجود هست.... تا چه توانی باشه؟؟ (مدارت بسیار خطرناک میباشد...)
                        میشه قراربدید ما همساختیمتا5سانت ارک داره ولی میخوام قوی تر باشه
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                          اگه میشه لطفا قویترین مداری که میشه با ترانس های ولتاژ تلوزیون ساخت رو قرار بدبد خیلی ممنون میشم . خطر ساخت مدارشو هم به جون میگیرم و مهم نیست میخام بسازم .
                          در ضمن اگه میشه به جای سیم پیچ از پایه های خود این ترانس های ولتاژ در مدار دارلینگتون که من ساختم استفاده کرد ؟ اگه میشه پایه هاشو لطفا بگید ؟
                          با تشکر از همه
                          تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام
                            پاسخ شماره یک در این تایپک موجود است
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...7244#msg577244
                            خود پایه های های-ولتاژ نمیتونن توان بالا تر از 100 ولت رو تحمل کنند.... در ضمن منبع تغذیه شما باید 60 ولت 10 آمپر جریان دهی داشته باشد

دیدگاه

سلام
                              خیلی ممنون اقای مهندس مداری که من قبلا ساختم همون دارلینگتون هایولتاژش حدود 3 سانتی متر هست میخام اونو 5 سانتی متر کنم جریانش همون باشه نه اینکه جریانشم زیاد بشه اون وقت خیلی خطرناک میشه مداری که با 2n3055 بود رو ساختم خیلی خطر ناک بود :twisted: من فک نمیکردم این طوری بشه :surprised: اگه میشه لطفا مداری که آرکش حدود 5 یا 6 سانت با همون جریان مدار قبلی که ساختم همون دارلینگتون باشه خوب میشه مرسی .
                              ببخشید این قدر زیاد سوال میپرسم ولی خیلی یه الکترونیک علاقه دارم .
                              با تشکر
                              تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

سلام
                                خیلی ممنون اقای مهندس مداری که من قبلا ساختم همون دارلینگتون هایولتاژش حدود 3 سانتی متر هست میخام اونو 5 سانتی متر کنم جریانش همون باشه نه اینکه جریانشم زیاد بشه اون وقت خیلی خطرناک میشه مداری که با 2n3055 بود رو ساختم خیلی خطر ناک بود :twisted: من فک نمیکردم این طوری بشه :surprised: اگه میشه لطفا مداری که آرکش حدود 5 یا 6 سانت با همون جریان مدار قبلی که ساختم همون دارلینگتون باشه خوب میشه مرسی .
                                ببخشید این قدر زیاد سوال میپرسم ولی خیلی یه الکترونیک علاقه دارم .
                                با تشکر
                                شما مداری میخواید جریانش پایین و ولتاژ بالا باشه؟
                                فک کنم مدار زیر مناسب باشه
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...9475#msg639475

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X