اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• HS1386
    replied
    پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط hamed_tay نمایش پست ها
    دوستان سلام
    من داشتم یک برد لامپ کم مصرف رو چک میکردم چون اول کم نور بود بعد از یه مدت پر نور میشد وقتی خواستم برد رو چک کنم یه جرقه زد و دو تا مقاوت ترکید ولی وقتی به لامپ متصل بود مشکل نداشت جز کم نوری دلیلش چی میتونه باشه هم ترکیدن مقاومتها هم کم نوری لامپ
    متشکرم
    عکس برد

https://s18.picofile.com/file/843784...709_115643.jpg
    سلام و درود، این مشکل به دلیل نیم سوز شدن خازن های
    پلی استر ، ترانزیستور ها یا سلف اصلی اتفاق می افته.

یک دیدگاه بنویسید:

• hamed_tay
    replied

دوستان سلام
    من داشتم یک برد لامپ کم مصرف رو چک میکردم چون اول کم نور بود بعد از یه مدت پر نور میشد وقتی خواستم برد رو چک کنم یه جرقه زد و دو تا مقاوت ترکید ولی وقتی به لامپ متصل بود مشکل نداشت جز کم نوری دلیلش چی میتونه باشه هم ترکیدن مقاومتها هم کم نوری لامپ
    متشکرم
    عکس برد

یک دیدگاه بنویسید:

• فرزاد الکترونیک
    replied

با سلام به شما.......
    البته در جواب شما خدمتتان عرض کنم ...که این مقدار بستگی به نوع دیود ها دارد ولی بطور تقریبی مابین ۱۰ تا ۳۳ اهم میشود گفت ..میتوانید
    به جای دیود سوخته قرار دهید.

یک دیدگاه بنویسید:

• kayba
    replied

با سلام،
    لامپ کم مصرفی باز کردم مدار led به شکل سری نصب شده بود. led سوخته درآوردم و یکسرش کردم.
    بعد چند روز دوباره سوخت....
    چه مقاومتی باید جایگزینش میکردم؟

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied

نوشته اصلی توسط Abolfazl77fm نمایش پست ها
    سلام خدمت تمامی دوستان
    من یه لامپ کم مصرف رو باز کردم قسمت شیشه ای رو تست کردم و هر دو طرف سالم بود و برد رو باز کردم هیچ سوختگی ای نبود به نظرم قلع مردگی اومد و چون هیت نداشتم همه قلع ها رو روغن زدم و با هویه آبشون کردم و الان که وصل کردن لامپ نورش کم و زیاد میشه ممنون میشم کمک کنید بگید از چیه
    و اینکه برای دشارژ کردن خازن ها بعد اینکه باز کردم دو پایه ی خازن رو بهم بزنم دشارژ میشه؟؟؟
    سلام،
    مشکلی که میفرمایین از شل شدگی قلع های لحیم کاری هست..
    واینکه برای دشارژ کردن خازن ها بعد اینکه
    باز کردم دو پایه ی خازن رو بهم بزنم دشارژ میشه؟؟؟
    بله دشارژ میشه ولی این روش پیشنهاد نمیشه چون باعث آسیب
    به خازن میشه.بهتره که خازن ها رو با یه مقاومت 100 اهمی تخلیه
    کنین.
    موفق و پیروز باشید.

یک دیدگاه بنویسید:

• Hamed-M3
    replied

خیلی جالب بود.ممنون

یک دیدگاه بنویسید:

• ehsan--mahyapour
    replied

باسلام برای اپلود نقشه ها ممنون

یک دیدگاه بنویسید:

• Abolfazl77fm
    replied

سلام خدمت تمامی دوستان
    من یه لامپ کم مصرف رو باز کردم قسمت شیشه ای رو تست کردم و هر دو طرف سالم بود و برد رو باز کردم هیچ سوختگی ای نبود به نظرم قلع مردگی اومد و چون هیت نداشتم همه قلع ها رو روغن زدم و با هویه آبشون کردم و الان که وصل کردن لامپ نورش کم و زیاد میشه ممنون میشم کمک کنید بگید از چیه
    و اینکه برای دشارژ کردن خازن ها بعد اینکه باز کردم دو پایه ی خازن رو بهم بزنم دشارژ میشه؟؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• عمیدی
    replied

سلام. شما اول میتونید قطعات اصلی را چک کنید نه تمام قطعات را خیلی کم پیش میاد قطعاتی مثل مقاومت نو خراب باشه .بعد چند وقت لیست قطعاتی که بیشتر و زود تر خراب میشه دستون میاد و فقط کافیه چکشون کرد

یک دیدگاه بنویسید:

• aboozah
    replied

سلام. ممنون از پاسختون. راستش من تا الان تجربه کاری نداشتم امروز رفتم از ساعت 7 تا ساعت 15 بعدم یکسری مدار ها رو باید چک میکردم با اهممتر به شدت دقت بالا میخواست و حواس جمع بعدش که خونه اومدم دستم درد میکرد واقعا وقتی این رشته رو میخوندم فکر نمیکردم کارم این باشه!!!!

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied

نوشته اصلی توسط aboozah نمایش پست ها
    سلام. ببخشید میدونم سوالم ربطی نداره من حدودا 9 سال پیش مدرک کارشناسی الکترونیک گرفتم حالا تصمیم دارم تو رشته خودم شاغل بشم الان یه شرکتی منو پذیرفته که یه هفته آزمایشی کار کنم شرکتش مربوط به محصولات هوشمند روشنایی هست به نظرتون اگر لحیم کاری بهم دادند قبول کنم ؟؟ نمیدونم، بهم گفتن کنترل کیفیت نیرو میخوان!! حالا نمیدونم دقیقا چی هست؟؟ البته خانم هستم . لطفا راهنمایی کنید
    بله قبول کنید ولی بهتره نکات ایمنی را رعایت کنید.
    مثلا ماسک زدن مخصوصا در حال کار.
    کنترل کیفیت هم یعنی اینکه مثلا لامپ ها را تست کنید
    وچک کنید که درست عمل می کند؟
    وغیره
    امید وارم موفق باشید.

یک دیدگاه بنویسید:

• aboozah
    replied

سلام. ببخشید میدونم سوالم ربطی نداره من حدودا 9 سال پیش مدرک کارشناسی الکترونیک گرفتم حالا تصمیم دارم تو رشته خودم شاغل بشم الان یه شرکتی منو پذیرفته که یه هفته آزمایشی کار کنم شرکتش مربوط به محصولات هوشمند روشنایی هست به نظرتون اگر لحیم کاری بهم دادند قبول کنم ؟؟ نمیدونم، بهم گفتن کنترل کیفیت نیرو میخوان!! حالا نمیدونم دقیقا چی هست؟؟ البته خانم هستم . لطفا راهنمایی کنید

یک دیدگاه بنویسید:

• HS1386
    replied

نوشته اصلی توسط ATA@ نمایش پست ها
    سلام دوستان...
    اگه ترانزیستور یه لامپ کم مصرف صد وات رو به یه لامپ صد وات دیگه که ترانزیستورش خرابِ تعویض کنم اشکالی نداره؟؟
    یا باید دقیقاً از همون ترانزیستوری که رو خودش هست تهیه کنم؟؟
    اگر سیستم(برد)هر دوتاشون مثل همه اشکالی نداره.

یک دیدگاه بنویسید:

• ATA@
    replied

سلام دوستان...
    اگه ترانزیستور یه لامپ کم مصرف صد وات رو به یه لامپ صد وات دیگه که ترانزیستورش خرابِ تعویض کنم اشکالی نداره؟؟
    یا باید دقیقاً از همون ترانزیستوری که رو خودش هست تهیه کنم؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• pika3
    replied

نوشته اصلی توسط ATA@ نمایش پست ها
    اول فیلامان لامپ رو تست کنین
    میتونین با مولتی متر (اهم متر) دو سر سیم پیچی که داخل لامپ رفته رو نسبت به هم بگیرین باید تقریبا 2.2 اهم مقاومت نشون بده
    ((اگر اتصال کوتاه یا بینهایت باشه فیلامان لامپ سوخته))
    داداش ممنون از پاسخ گویی،منظور من این بود،یعنی اگه الان اهمتر رو بزارم رو بیزر و سیم های فیلامان رو متصل کنم به اهمتر و بوق بزنه یعنی لامپ سوخته؟؟؟
    اگه بیزر بصدا دراومد فیلمتان سالمه.درست گفتم؟

یک دیدگاه بنویسید:

لطفا صبر کنید...
X