اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• ATA@
    replied
    پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
    با سلام داداش
    منم زیاد نمیدونم فککنم اتصال کوتاه یعنی جای از مدار سیم منفی ومثبت بهم وصل شدن اهمتر هم از اتصال کوتاه میشه بفهمیم وسیله سالمه یا نه مثلا وقتی اهمتر روبیزر بزاریم یه سیم وسیله به سیم اهمتر میبندیم سیم دوم هم به سرسیم دیگه وسیله ببندیم مثلآ اگه پلو پز برقی باشه دوسر سیم اهمتر رو به سره شاخه ی دوشاخه میبندیم اگه بیزر بیب زد معلومه مدار داخل پلو پز سالمه و هیچجاش قطعی نداره.اینم از دانستنی من که ممکنه اشتباه گفته باشم .دوستان اهل فن خوشحال میشم آموزه هاشون در اختیار امثال مث من قرار بدن.زکات علم اموزش به کسانی که تشنه اموزشن
    اول فیلامان لامپ رو تست کنین
    میتونین با مولتی متر (اهم متر) دو سر سیم پیچی که داخل لامپ رفته رو نسبت به هم بگیرین باید تقریبا 2.2 اهم مقاومت نشون بده
    ((اگر اتصال کوتاه یا بینهایت باشه فیلامان لامپ سوخته))
    داداش ممنون از پاسخ گویی،منظور من این بود،یعنی اگه الان اهمتر رو بزارم رو بیزر و سیم های فیلامان رو متصل کنم به اهمتر و بوق بزنه یعنی لامپ سوخته؟؟؟

یک دیدگاه بنویسید:

• pika3
    replied

نوشته اصلی توسط ATA@ نمایش پست ها
    سلام...
    یکی از خازن هاش خراب بود که من قبلاً متوجه نشده بودم،با تعویض کردنش درست شد...
    خیلی ممنونم از جوابتون...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان،من اهم متر دارم اما نمیدونم (اتصال کوتاه یا بینهایت) یعنی چی...!
    میشه لطفاً یه توضیح کوتاه درموردش به من بدید؟ ممنون میشم ازتون...
    با سلام داداش
    منم زیاد نمیدونم فککنم اتصال کوتاه یعنی جای از مدار سیم منفی ومثبت بهم وصل شدن اهمتر هم از اتصال کوتاه میشه بفهمیم وسیله سالمه یا نه مثلا وقتی اهمتر روبیزر بزاریم یه سیم وسیله به سیم اهمتر میبندیم سیم دوم هم به سرسیم دیگه وسیله ببندیم مثلآ اگه پلو پز برقی باشه دوسر سیم اهمتر رو به سره شاخه ی دوشاخه میبندیم اگه بیزر بیب زد معلومه مدار داخل پلو پز سالمه و هیچجاش قطعی نداره.اینم از دانستنی من که ممکنه اشتباه گفته باشم .دوستان اهل فن خوشحال میشم آموزه هاشون در اختیار امثال مث من قرار بدن.زکات علم اموزش به کسانی که تشنه اموزشن

یک دیدگاه بنویسید:

• ATA@
    replied

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
    سلام شاید مشکل همون ledسوخته هست که لحیم کردی همون سوخته رو برش دار اگه ledها بطور سری هست جای led رو لحیم بریز تا مدار باز نمونه با یهledسوخته کمی نور اصلا به چشم نمیاد
    سلام...
    یکی از خازن هاش خراب بود که من قبلاً متوجه نشده بودم،با تعویض کردنش درست شد...
    خیلی ممنونم از جوابتون...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان،من اهم متر دارم اما نمیدونم (اتصال کوتاه یا بینهایت) یعنی چی...!
    میشه لطفاً یه توضیح کوتاه درموردش به من بدید؟ ممنون میشم ازتون...

یک دیدگاه بنویسید:

• pika3
    replied

نوشته اصلی توسط ATA@ نمایش پست ها
    سلام دوستان،خسته نباشید...
    یه لامپ LED دارم که 9 وات هستش و یه دونه از ال ای دی هاش سوخته بود که من با لحیم درستش کردم اما وقتی روشنش میکنم،تند تند روشن و خاموش میشه و کلاً لامپ فلاشر میزنه!!! جوری که انگار مدلش اینجوری بوده...! و من نمیدونم قبل از سوختنش هم اینطوری بوده یا نه...؟
    میدونید مشکلش چیه؟؟!
    خیلی ممنون از تاپیک خوب و دوستان گل...
    سلام شاید مشکل همون ledسوخته هست که لحیم کردی همون سوخته رو برش دار اگه ledها بطور سری هست جای led رو لحیم بریز تا مدار باز نمونه با یهledسوخته کمی نور اصلا به چشم نمیاد

یک دیدگاه بنویسید:

• Reza Azimy_RW
    replied

درایور ال ای دیش ضعیف شده
    واسه برطرف کردن مشکل درایور هم باید تخصصشو داشته باشی یا + تجربه
    جدیدترین ویرایش توسط Reza Azimy_RW; ۰۰:۳۰ ۱۳۹۸/۱۲/۱۹.

یک دیدگاه بنویسید:

• ATA@
    replied

سلام دوستان،خسته نباشید...
    یه لامپ LED دارم که 9 وات هستش و یه دونه از ال ای دی هاش سوخته بود که من با لحیم درستش کردم اما وقتی روشنش میکنم،تند تند روشن و خاموش میشه و کلاً لامپ فلاشر میزنه!!! جوری که انگار مدلش اینجوری بوده...! و من نمیدونم قبل از سوختنش هم اینطوری بوده یا نه...؟
    میدونید مشکلش چیه؟؟!
    خیلی ممنون از تاپیک خوب و دوستان گل...

یک دیدگاه بنویسید:

• mehrdad549
    replied

با سلام دوستان کسی میدونه طرفیت سیم پیچ چنده؟
    چون برای یه کار دیگه میخام یه مدار قویتر بسازم
    با این بورد خیلی سریع داغ میکنه
    ممنونم

یک دیدگاه بنویسید:

• MOJTABAV
    replied

سلام
    سلف رو همرا با یک خازن ولتاژ بالا که به دو پایه طرفین فیلامنت وصل شده با همدیگه عوض کنید.

یک دیدگاه بنویسید:

• خلبان
    replied

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
    داداش گلم دستت درد نکنه از بابت راهنماییت سلف و از همون مدار 32واتی برداشتم و نصب کردم یه فیوز نیم آمپری هم رو ورودی محض احتیاط نصب کردم فعلا داره کار میکنه
    موفق باشی

یک دیدگاه بنویسید:

• دیوانه الکترونیک
    replied

نوشته اصلی توسط خلبان
    سلام نمی دونم عملی تست کنید
    داداش گلم دستت درد نکنه از بابت راهنماییت سلف و از همون مدار 32واتی برداشتم و نصب کردم یه فیوز نیم آمپری هم رو ورودی محض احتیاط نصب کردم فعلا داره کار میکنه

یک دیدگاه بنویسید:

• خلبان
    replied

دوست خوبم سلام یه سوال من روی یه اشتباه باعث پوکیدن سلف شدم این لامپ 60 واتی یه مدار 32 واتی داشتم که سلف شو درآوردم زدم تنش توی تست خب جواب میده آیا توی دراز مدت مشکل ایجاد میکنه
    سلام نمی دونم عملی تست کنید

یک دیدگاه بنویسید:

• دیوانه الکترونیک
    replied

نوشته اصلی توسط خلبان
    فیوز اولین المانی هست که در مدار قرار می گیره میتونی از مشابه
    همون فیوز استفاده کنی
    دوست خوبم سلام یه سوال من روی یه اشتباه باعث پوکیدن سلف شدم این لامپ 60 واتی یه مدار 32 واتی داشتم که سلف شو درآوردم زدم تنش توی تست خب جواب میده آیا توی دراز مدت مشکل ایجاد میکنه

یک دیدگاه بنویسید:

• خلبان
    replied

دوست من درحالت استاندار فیوز قبل سلف هستش یا بعدش اینجا که برق اول میره به سلف بعد به فیوز فیوزشم فکر کنم نیم آمپری هستش همین رنج پیدا کنم خوبه یا نه
    فیوز اولین المانی هست که در مدار قرار می گیره میتونی از مشابه
    همون فیوز استفاده کنی

یک دیدگاه بنویسید:

• دیوانه الکترونیک
    replied

نوشته اصلی توسط خلبان
    من که مدار رو ندیدم شاید لازم نباشه ولی میشه یک فیوز (((البته با شرایط مناسب ))))
    قرار بدین... بجای فیوز مقاومت قرار نده پیشنهاد من این هست که
    در مورد فیوز و مقاومت کاربردهای اون بیشتر مطالعه کنید
    دوست من درحالت استاندار فیوز قبل سلف هستش یا بعدش اینجا که برق اول میره به سلف بعد به فیوز فیوزشم فکر کنم نیم آمپری هستش همین رنج پیدا کنم خوبه یا نه

یک دیدگاه بنویسید:

• خلبان
    replied

سلام دوست من الان که دقت کردم متوجه شدم که ورودی اول میره به سلف و سر دیگه سلف میخوره به فیوز یعنی اول از سلف عبور میکنه بعد میرسه به فیوز
    یه سوال جای اینکه سیستم قبلی رو بهم بزنم آیا میتونم یه فیوز دیگ روی ورودی دیگه ش تعبیه کنم
    سوال بعدیم اینکه میشه درصورت پیدا نکردن فیوز یه مقاومت اهم پایین جاش بزارم البته خواهشا مقدار اهم و ذکر بفرمایید
    من که مدار رو ندیدم شاید لازم نباشه ولی میشه یک فیوز (((البته با شرایط مناسب ))))
    قرار بدین... بجای فیوز مقاومت قرار نده پیشنهاد من این هست که
    در مورد فیوز و مقاومت کاربردهای اون بیشتر مطالعه کنید

یک دیدگاه بنویسید:

لطفا صبر کنید...
X