اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

• reza611
    replied
    پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

[quote=Hossein_Benyamin;48987]درایور لامپ های کم مصرف بر اساس ایجاد ولتاژ بالا توسط رزونانس سری و سپس محدود کردن جریان توسط چک که معمولا 1614 می باشد کار می کنند .

لطفا توضیح بیشتر بدید یا اگه لینکی سایتس چیزی دارید بذارید.

یک دیدگاه بنویسید:

• power114
    replied

با سلام
    دو تا لامپ ال ای دی 12 وات دارم(از اونایی که شبیه 100 وات قدیمیه)میخوام تعمیرش کنم سرش چطوری باز میشه؟

یک دیدگاه بنویسید:

• SAMAN_PHP
    replied

نوشته اصلی توسط SAMAN_PHP نمایش پست ها
    یک بلاست که مقاومت و ترانزیستور هاش سوخته بود،رو براش قطعات نو گذاشتم ، همش الان سالمه مقاومت، خازن، ترانزیستورها، دیودها و سلف ها، ولی وقتی روشنش می کنم صدای ویززززز می ده و تا 2 دقیقه هم صبر کردم لامپ روشن نمیشه، بعد که از برق میکشم صدای ویز کم کم ، کم میشه تا قطع میشه، (لحیم سرد هم نداره- فیلیمان هم سالمه) فقط ترانزیستورها 100% مطمئن نیستم که سالمن.البته با مولتی متر سالم بنظر میان
    اتفاقی متوجه شدم مقاومت های بیس ترانزیستورها رو تعویض نکرده بودم (فقط مقاومت های امیتر عوض شده بودن) تستشون کردم دیدم بله سوخته، با تعویضشون درست شد

یک دیدگاه بنویسید:

• SAMAN_PHP
    replied

یک بلاست که مقاومت و ترانزیستور هاش سوخته بود،رو براش قطعات نو گذاشتم ، همش الان سالمه مقاومت، خازن، ترانزیستورها، دیودها و سلف ها، ولی وقتی روشنش می کنم صدای ویززززز می ده و تا 2 دقیقه هم صبر کردم لامپ روشن نمیشه، بعد که از برق میکشم صدای ویز کم کم ، کم میشه تا قطع میشه، (لحیم سرد هم نداره- فیلیمان هم سالمه) فقط ترانزیستورها 100% مطمئن نیستم که سالمن.البته با مولتی متر سالم بنظر میان

یک دیدگاه بنویسید:

• علي تحيری
    replied

نوشته اصلی توسط bahmangholami نمایش پست ها
    اون دیاک رو چگونه تستش کنم .من تو یه سایتی خوندم که باید حداقل 110ولت برسه .ایا راه یا روش دیگری ندارد.
    وضمنا ایا دیاک وقتی که میسوزد اتصال بازه یا بسته.منظور وقتی میسوزد چه علایمی دارد؟
    با سلام :
    تست دیاگ، ماننده تست یک زینر دیود است، که از هر طرف که تست کنید ولتاژ بین 30 الی 35 ولت است. ( یعنی در حقیقت یک دیاک ماننده دو دیود زینر می باشدکه بصورت معکوس و موازی بهم وصل شده باشند.

یک دیدگاه بنویسید:

• rezaghanea
    replied

باسلام!چشمک زدن این لامپها معمولا در کلیدهای تک پل دارای LED اتفاق می افتد.اگرشما آن را قطع کنید چشمک زدن برطرف می شود.

یک دیدگاه بنویسید:

• bahmangholami
    replied

نوشته اصلی توسط kinortechla نمایش پست ها
    بله 100%
    ببینید وقتی تو بورد لامپ اگه مقاومت ها (20 اهم و 1 اهم) با هم (دقت کنید با هم) سوخته باشه نشون دهنده اینه که ترانزیستور سوخته و سوختگی این مقاومت ها هم بخاطر سوختن ترانزیستوره با این حساب اگه مقاومت رو عوض کنید و ترانزیستور سوخته باشه یاعث میشه همین مقاومت ها دوباره بسوزه
    المان دیگه ای که ترانزیستور میتونه بسوزونتش دیاکه (این موضوع رو تجربی میگم بحثم علمی نیست)
    اون دیاک رو چگونه تستش کنم .من تو یه سایتی خوندم که باید حداقل 110ولت برسه .ایا راه یا روش دیگری ندارد.
    وضمنا ایا دیاک وقتی که میسوزد اتصال بازه یا بسته.منظور وقتی میسوزد چه علایمی دارد؟
    جدیدترین ویرایش توسط bahmangholami; ۱۴:۴۹ ۱۳۹۵/۰۵/۲۵.

یک دیدگاه بنویسید:

• kinortechla
    replied

با سلام خدمت دوست عزیزkinortechla
    من ترانزیستور رو کشیدم بیرون تستش کردم .هردو سوخته بود .میخواستم بپرسم ایا تو مدار ممکن که سوختن ترانزیستور باعث بشه که المان دیگری هم بسوزد یا نه؟
    بله 100%
    ببینید وقتی تو بورد لامپ اگه مقاومت ها (20 اهم و 1 اهم) با هم (دقت کنید با هم) سوخته باشه نشون دهنده اینه که ترانزیستور سوخته و سوختگی این مقاومت ها هم بخاطر سوختن ترانزیستوره با این حساب اگه مقاومت رو عوض کنید و ترانزیستور سوخته باشه یاعث میشه همین مقاومت ها دوباره بسوزه
    المان دیگه ای که ترانزیستور میتونه بسوزونتش دیاکه (این موضوع رو تجربی میگم بحثم علمی نیست)

یک دیدگاه بنویسید:

• bahmangholami
    replied

با سلام خدمت دوست عزیزkinortechla
    من ترانزیستور رو کشیدم بیرون تستش کردم .هردو سوخته بود .میخواستم بپرسم ایا تو مدار ممکن که سوختن ترانزیستور باعث بشه که المان دیگری هم بسوزد یا نه؟

یک دیدگاه بنویسید:

• kinortechla
    replied

با سلام خدمت دوستان واساتید
    من یه لامپ کم مصرف رو باز کردم دیدم مقاومت 20اهمی و1اهمی معیوب هست و عوض شون کردم زدم برق مقاومت 20اهمی ترکید رنگ اش هم یه تیگه جدا شده بود .حال مشکل کجاست .لطفا کمک کنید .

ضمنا لامپ 40وات هست
    سوختن هم زمان دو مقاومت 20 اهم و 1 اهم در 99 درصد مواقع نشون دهنده سوختگی ترانزیستور اون قسمته اونو هم چک کنید ببینید سالمه یا نه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط hosin2a نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان محترم....بنده چند سوال در زمینه تعمیر لامپ کم مصرف دارم....امیدوارم شما دوستان به من کمک کرده و مرا یاری دهید...
    1_ من متوجه شده ام که ترانزیستور های 1300x دارای دو مدل دیود دار و معمولی هستند...که در نوع دیود دار یک دیود بین پایه امیتر و کلکتور قرار دارد....سوال من این است که من وقتی میخواهم یک لامپ کم مصرف سوخته را تعمیر کنم از کجا بفهمم که ترانزیستور آن از کدام مدل میباشد؟ چون ترانزیستور ها سوخته اند...و این که من باید چه نوع ترانزیستوری در مدار قرار بدهم؟دیود دار یا معمولی؟
    آیا میتوان این دو نوع ترانزیستور را جایگزین هم کرد؟ در عمر لامپ تاثیری ندارد؟...
    چون بنده قصد خرید ترانزیستور را دارم...به فروشگاه های مختلف در تهران تماس گرفتم خود نمیدانستند که ترانزیستور معمولی است یا دیود دار...چون من شهرستانم نمیدانم چه کنم؟ بخرم یا نخرم؟
    سوال بعدی بنده این است که اگر میشود آموزش تعمیر لامپ 150 و 200 وات را هم قرار دهید... چون برد آنها با برد های دیگر تفاوت دارد.....اگر میشود عکسی از برد های این لامپ ها هم قرار بدهید...
    سوال بعدی من این است که آیا میتوان جای ترانزیستور 13003 از ترانزیستور 13005 استفاده کرد؟ آیا عمر لامپ بیشتر خواهد شد؟ یا خیر ارزش ندارد ترانزیستور قویتر گذاشت؟
    سوال بعدی من همان سوال دوست بالای است....
    دلیل اینکه ترانزیستور ها بعد از چند ثانیه روشن شدن لامپ میسوزن چیه همه قطعات تست شده و سالم هستند و بعد تعویض ترانزیستور ها دوباره میسوزن.در ضمن گرمای زیادی هم دارن! ترانزیستور 13003
    سوال بعدی بنده این است که من میخوام مثلا ترانزیستور مارک st بخرم...دو نوع داره ارجینال و چینی.. که ارجینال قیمتش دوبرابر چینی هستش...میخوام ببینم چینی بخرم یا ارجینال؟ اگه ترانزیستور چینی بزارم چه مدت کار میکنه؟ آیا ارزش داره که ترانزیستور ارجینال بزارم برای لامپ کم مصرف....چون نمیخوام لامپ سریع بسوزه و مشتری ناراحت بشه....
    در جواب سوال اولتون طبق کارخونه ای که ما باهاش کار میکنیم بورد ها به دو صورت فول و نیم هستن که تو مدل فول دیود گذاشته میشه و تو مدل نیم گذاشته نمیشه
    با این حساب اگه میخواین خیالتون راحت باشه همرو مدل دیود دار بخرید و تو مدل فول هم اگه بذارین مشکلی پیش نمیاد موازی کردن دو دیود علاوه بر اینکه مشکلی نداره با تقسیم جریان بین دوتاشون باعث بهتر شدن وضعیت هم میشه
    در مورد سوال دومتون مدار 150 وات تعمیر کردم طبق تجربه خودم فرق زیادی با مدارات وات پایین نداره فقط قطعاتش توان بالاتر شده دیگه
    در مورد سوال سوم تا حالا تست نکردم ولی بهتره پول اضافه خرج نکنید
    واسه سوال دوستمون 2 دلیل میشه آورد (اگه واقعاً مطمئنید که همه قطعات سالمه) : 1- معیوب بودن خود ترانزیستور (بدلیل چینی بودن) 2- مشکل در بورد و خطوط و بعضاً اتصال کوتاه بوجود آمده در بورد
    در مورد سوال آخرتون ST سود کمتر کیفیت بهتر ، چینی سود بیشتر کیفیت کمتر انتخاب با خودتونه

یک دیدگاه بنویسید:

لطفا صبر کنید...
X