اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

نوشته اصلی توسط mostafait
    دوست عزیز آمپلی بخرم و فیلتر ساب هم براش بزارم!!!

فیلتر ساب آماده موجود هستش؟!

قیمتش هم دارید؟!

از کامپیوتر چطوری خروجی بگیرم براش؟!
    سلام
    مصطفی جان خوب اگه خودت درست کنی که کمتر در میاد
    کاری نداره این مدار مثل تون کنترل میمونه خروجی کامپیوتر رو بده به اون مدار و خروجی مدار رو هم بده به آمپلی
    AV Maziton 100
    Render By Artlantis Studio
    [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

به قول آقا مازیار اگه خودت درست کنی هم هزینش کمتر در میاد ، هم بالاخره یه چیزی یاد میگیری ضمن این که استفاده از دستگاهی که خودت ساختی هم لذت بخشه هم چون آشنایی بیشتری باهاش داری بهتر میتونی ازش استفاده کنی(البته اگه دستی تو کار عملی داری)،والا من فیلتر ساب بصورت آماده ندیدم فقط چند مدل کیت دیدم،اما آمپهای تک کانال ماشین اکثرا آمپ ساب هستند،بسته به نیازت میتونی بخری یا بسازی
      رازی در کار نبود

دیدگاه

با سلام
        دوستان به نظرتون مدار محافظ بلندگو رو میشه با ولتاژ12 ولت AC راه اندازی کرد یا اینکه حتما" باید ولتاژش
        DC باشه؟
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          با سلام
          دوستان به نظرتون مدار محافظ بلندگو رو میشه با ولتاژ12 ولت AC راه اندازی کرد یا اینکه حتما" باید ولتاژش
          DC باشه؟
          با تشکر
          فکر کنم بشه با نیم موج هم راش انداخت. اگه خازن بذاری میشه. اگه نذاری بستگی به رله داره.
          اگه تعذیه رو به مدارات جانبی وصل کردی و تو مدارت نویز میندازه :
          دوباره از خروجی ترانس یکسوساز و خازن بیار واسه تغذیه مدار محافظ.
          وقتی تو نیستی
          نه هست های ما چونانکه بایدند
          نه باید ها...
          هر روز بی تو http://www.up98.org/upload/server1/0...158wwayrz3.jpg
          روز مباداســـت !

دیدگاه

سلام
            فکر کنم بشه با نیم موج هم راش انداخت. اگه خازن بذاری میشه. اگه نذاری بستگی به رله داره.
            خازن رو کجا بزارم ؟؟؟من از دو تا رله 12 ولت استفاه کردم
            دوباره از خروجی ترانس یکسوساز و خازن بیار واسه تغذیه مدار محافظ. اگه تعذیه رو به مدارات جانبی وصل کردی و تو مدارت نویز میندازه :
            نمی دونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه این مدار محافظ به تغذیه جدا احتیاج داره من الان مشکلم اینه که وقتی می خوام تغذیه مدارات جانبی رو با تغذیه محافظ یکی کنم نمیشه چون محافظه خروجی بلندگوها رو قطع می کنه - اون راهی رو هم که شما پیشنهاد کردید انجام داده بودم که باز خروجی رو قطع می کنه :sad:

دیدگاه

همیشه سعی کن برای 2 مدار از تغذیه جدا استفاده کنی.
              1- اکو
              2- پرتکتور یا همون محافظ
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

استاد اشک من در حال ساخت آمپلی خالی هستم ( پاور امپ )
                اما زمانی که ورودی بهش نمی دم یک خورده هوم از بلندگوها بیرون میاد آیا این طبیعی هست؟
                در مورد پروتکتورهم آیا میشه با برق ac راه اندازیش کنم یا اینکه حتما" باید dc باشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                  استاد اشک من در حال ساخت آمپلی خالی هستم ( پاور امپ )
                  اما زمانی که ورودی بهش نمی دم یک خورده هوم از بلندگوها بیرون میاد آیا این طبیعی هست؟
                  در مورد پروتکتورهم آیا میشه با برق ac راه اندازیش کنم یا اینکه حتما" باید dc باشه ؟
                  شاید چون امپدانس ورودی بالاست هوم 50Hz رو تقویت میکنه. یک مقاومت دو سه کیلو بین ورودی آمپ و زمین بزار احتمالا کم بشه .

فکر کنم همون پروتکتوری که من ساختم ساخته باشی (مداری که قبلا نقشه اش رو گذاشتی). باید با DC کار کنه وگرنه رله روشن نمیمونه. من از ترانس 15 استفاده کردم و بعد رگلاتور 12 مشکلی هم نبود.
                  اما حساسیت اون مدار به ولتاژ نامتقارن زیاده و بلندگوی منم اولش قطع میکرد. میتونی دیودهای بیشتری با 1n4148 ها سری کنی یا زنر 2.7 بزاری بجاشون تا حساسیت کمتر بشه. البته مهمتر :
                  اگه آمپ خازن خروجی داشته باشه باید بلندگو هم حتما وصل باشه. چون موقع شارژ اولیه خازن خروجی ولتاژ یکطرفه ای روی خروجی میفته و این باعث قطع مدار پروتکتور میشه.
                  وقتی تو نیستی
                  نه باید ها...
                  روز مباداســـت !

دیدگاه

در مورد هوم اگه پری وصله میتونه اشکال از تغذیه باشه و هم همونی که new عزیز فرمودند. ولی اگه بدون پری و زمانی که هیچی به آمپ وصل نیست هوم داری مشکل از طبقات اولیه است. البته به شرط اینکه ترانزیستورهای قدرت خیلی داغ نشن. در این حالت احتمال میدم تغذیه ترانزیستورهای اولیه ات کامل نیست. نقشه رو بزاری شاید حلش کنیم.
                    در مورد پروتکتور هم من هر مداری دیدم توش قطعات نیمه هادی مثل ترانزیستور و آی سی بوده که تمام اینها با dc کار میکنند.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                      در مورد هوم اگه پری وصله میتونه اشکال از تغذیه باشه و هم همونی که new عزیز فرمودند. ولی اگه بدون پری و زمانی که هیچی به آمپ وصل نیست هوم داری مشکل از طبقات اولیه است. البته به شرط اینکه ترانزیستورهای قدرت خیلی داغ نشن. در این حالت احتمال میدم تغذیه ترانزیستورهای اولیه ات کامل نیست. نقشه رو بزاری شاید حلش کنیم.
                      در مورد پروتکتور هم من هر مداری دیدم توش قطعات نیمه هادی مثل ترانزیستور و آی سی بوده که تمام اینها با dc کار میکنند.
                      استاد این لینک مداره البته نقشه دومی هست که ساختم.
                      http://sound.westhost.com/project03.htm
                      دیروز وقتی بدون پری هم تست کردم یک مقدار هوم وجود داشت
                      منظورتون از طبقات اولیه چیه؟ درایور ؟
                      ترانسی که استفاده می کنم دوبل 24 سه آمپر هست

دیدگاه

اون مقاومتو وصل نکردی ؟ :mrgreen:
                        راه بهتر : میتونی قسمت دایره در نقشه رو در مدارت تغییر بدی ( بجای مقاومت 12k ) این کارم نکردی نکردی :mrgreen:

نقشه :

از همه خواهش میکنم : برعکس تئوریها که گفتن امپدانس ورودی مدارات باید زیاد باشه ، شما با موازی کردن یک مقاومت با ورودی، کمش کنید وگرنه نویز و هوم خواهید داشت. البته از 1 کیلو کمتر نکنید . OK ؟
                        وقتی تو نیستی
                        نه باید ها...
                        روز مباداســـت !

دیدگاه

من فکر میکردم برعکس اگه امپدانس ورودی کم باشه نویز و هوم بیشتر میشه...،میشه دلیلشو توضیح بدین؟
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                            من فکر میکردم برعکس اگه امپدانس ورودی کم باشه نویز و هوم بیشتر میشه...،میشه دلیلشو توضیح بدین؟
                            نویز چیه و چطور ایجاد میشه ؟ آیا در طبیعت نویز وجود داره ؟ آنتن چطور امواج رو دریافت میکنه ؟
                            اگه جواب سوالات بالا رو بدونید متوجه میشید. اول در یک مثال ساده یک ولتمتر رو در رنج 200 میلی ولت بزارید میبینید ولتاژی نشون داده میشه در حالی که به جایی وصل نیست (نویز محیط). حالا دو سیم رو به هم وصل کنید صفر ولت نشون داده میشه.

نویز در واقع یک ولتاژ معلق در هواست که همه جا وجود داره ( بخاطر ترانسها ، رادیوها ، ماهواره ها و ... ). وقتی دو رسانا در این هوای نویزی قرار میدیم ، بستگی به حجم و فاصله رساناها بینشون ولتاژ نویز بیشتری دریافت میشه.

حتی با قرار دادن یک سیم در هوا ، دو سرش ولتاژ نویزی دریافت میشه. البته چون مقاومت سر و تهش خیلی پایینه، ولتاژ کمی دریافت میکنه و با ولتمتر معمولی نمیشه اندازه گرفت. آنتن همینطور کار میکنه و بعد با یک فیلتر امواج مورد نظر تفکیک و تقویت میشن و گیرنده ساخته میشه.

همینطور نویز مغناطیسی در ترانس که باعث القای ولتاژ در سیم پیچ ها میشه و چون قدرتش بیشتر هست و فاصله سیم پیچ از منبع نویز (هسته) کمتره ، ولتاژ زیادتری تولید میشه.

اسم نویز مغناطیسی رو گفتم تا قابل درک باشه. بهش میگن فلوی مغناطیسی *-
                            وقتی تو نیستی
                            نه باید ها...
                            روز مباداســـت !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط New-Ray
                              اون مقاومتو وصل نکردی ؟ :mrgreen:
                              راه بهتر : میتونی قسمت دایره در نقشه رو در مدارت تغییر بدی ( بجای مقاومت 12k ) این کارم نکردی نکردی :mrgreen:

نقشه :

از همه خواهش میکنم : برعکس تئوریها که گفتن امپدانس ورودی مدارات باید زیاد باشه ، شما با موازی کردن یک مقاومت با ورودی، کمش کنید وگرنه نویز و هوم خواهید داشت. البته از 1 کیلو کمتر نکنید . OK ؟
                              سلام نیو جان
                              نقشه ای که من ساختم این هست:

در مورد ورودی هم همانطور که می بینید یک مقاومت یک مقاومت 22 کیلو را زمین کرده .و امپدانس ورودی 22 کیلو هست به نظرت زیاده؟؟؟؟

دیدگاه

من اگه بودم مدار اولی رو میبستم. منظورم قسمت تغذیه ترانزیستور اولیه است. منظور منم از کامل نبودن تغذیه طبقات اولیه همین بود. البته به نظر من بعد از مقاومت2.2 کیلو یه خازن 220 میکرو 50 ولت لازمه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X