اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

سلام به استاد اشک عزیز
    در مورد مدار میکسر چند تا سوال برام پیش اومده.

برای هر کانال ( ورودی میکروفن ) 4 ولوم حجم اکو و صدا و بیس و تریبل وجود داره تا اینجا درست.و هر یک از این کانال ها ( جداگانه ) دارای مدار پری و تن کنترل هست درسته؟ حالا سیگنال های میکروفن باید ابتدا وارد مدار پری و بعد از تقویت وارد تن کنترل بشوند
    حالا این عکس رو هم نگاه کن:

پس با توجه به توضیحات بالا باید سیم های جک میکروفن را به ورودی پری وصل کنم سپس خروجی پری را به قسمت سبز رنگ در تصویر وصل کنم ( پایه سمت چپ ولوم صدا ) . پایه وسط ولوم صدا به ورودی تن کنترل همان کانال می رود و نهایتا" خروجی تن کنترل برای همان کانال با خروجی کانال های دیگر موازی می شود.
    استاد در هر جا از صحبتهای من مشکلی دیدید اعلام بفرمایید
    منتظر نظر شما هستم.

دیدگاه

کاملاً درسته. من هم همین رو میخواستم که شما با مدارات و نقشه هایی که خودتون دارید یه میکسر بسازید. نه اینکه فقط کپی کنید. وشما دارید موفق میشید.
      موفق باشید.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام به استاد اشک عزیز
        من یک شماتیک از یک کانال ورودی میکسر رو کشیدم که مشخصاتش به این صورت هست.
        این عکسش:

شماره های 1 و 2 سبز رنگ در تصویر ورودی های پری هستند که به جک میکروفن وصل می شوند.
        آیسی مورد استفاده برای پری 4558 هست خروجی پری به ورودی ولوم صدا وصل شده و پایه وسط ولوم صدا به ورودی تن کنترل همان کانال که از نوع اکتیو بوده و از ترانزیستور 2N3094 استفاده شده وصل شده .استاد اگر مشکلی در شماتیک می بینید اعلام بفرمایید تا اصلاح کنم من قصد دارم دو سری از این مدار را بسازم ( یعنی آمپم دو ورودی میکروفن داشته باشد) .
        راستی اگه پری تن کنترل MASTER( نهایی ) از نوع آیسی دار و استریو باشند مشکلی نداره؟
        استاد بازم اگه سوالی بود مزاحمتون می شم :biggrin:

دیدگاه

سلام استاد اشک عزیز
          امیدوارم از این سوال های من خسته نشده باشید
          شما تن کنترلی که برای هر کانال استفده کردید اکتیو بوده یا پسیو؟

دیدگاه

خوبه. ولی بهتر بود برای قسمت تون به جای ترانزیستور از طرف دیگه آی سی که الان بیکاره استفاده میکردید. نتیجه بهتری خواهید گرفت.
            منم چیز زیادی بلد نیستم و فقط کمی تجربی کار کردم. منم خیلی از این سوالها رو داشتم ولی کسی رو نداشتم تا کمکم کنه.نتیجه این شد که میبینید.
            خودم و خودم و خودم. البته قطعاً توکل به خدا هم یه اصل مهم در کارم بود.
            من تا جایی بلد باشم در خدمتم. من از اکتیو استفاده کردم. دیگه کسی از پسیو استفاده نمیکنه.یا خیلی کم استفاده میشه.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
              خوبه. ولی بهتر بود برای قسمت تون به جای ترانزیستور از طرف دیگه آی سی که الان بیکاره استفاده میکردید. نتیجه بهتری خواهید گرفت.
              سلام به اشک عزیز
              یعنی شما می فرمایید این مدار ترانزیستوری خوب جواب نمی ده ؟ راستش بلد نبودم از طرف دیگر آیسی که بیکار مانده استفاده کنم. استاد ممکنه در مورد بافر اکو یه مدار بذارید و بفرمایید که در کجا باید استفاده کنیم. البته یادم هست شما گفتید در ورودی و خروجی اکو باید بکار بره . حالا اگه ممکنه یک شماتیک از آن برایم بگذارید
              در ضمن از راهنمایی های شما سپاسگذارم. :applause:

دیدگاه

چشم در اولین فرصت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                  چشم در اولین فرصت.
                  سلام به اشک عزیز
                  خواستم اول یک یادآوری کنم که یک مدار بافر اکو هر موقع وقت داشتی پ کن
                  اما یک سوال؟
                  چند وقت پیش یک سوال در مورد اکو همراه از شما کرده بودم که شما وقتی به مدار نگاه کردید گفتید که مدار چون برای اکو بافر نداره لذا کیفیت هم نداره من اون مدار رو بستم اما خیلی اذیتم کرد ورودی پری اش خیلی حساس بود و وقتی که ولوم رو خیلی زیاد می کردی سوت می کشید .البته حسنش این بود که همه چیز روی یک برد بود .خلاصه دوباره از کار بر کنارش کردم و یک مدار اکو همراه با آیسی اس تی کا 4392 ساختم البته چون مدارات را جدا تهیه کردم سیم کشی اش زیاد شد الان تنها مشکلش اینه که وقتی ولوم اکو را زیاد می کنی با صحبت کردن صدا لرزش پیدا می کنه ویک کمی خراب میشه . البته تو ولوم کم این جوری نیست .
                  که من فکر کنم دلیلش هم نداشتن بافر اکو هست این هم از عکس هاش:

البته چینش مدارات من این گونه بوده است:
                  1) پری
                  2) اکو
                  3) تن کنترل استریو
                  4) مدار آمپلی فایر
                  من ورودی راست وچپ تن کنترل را یکی کردم وبه خروجی اکو دادم .حالا الان می خواهم این مدار را بین اکو و تن کنترل قرار دهم که خروجی اکو رو تقویت کنه .پس ورودی های این مدار را یه خروجی اکو می دهم و خروجی اش را هم به ورودی تن کنترل نظر شما چیه؟

دیدگاه

فکر کنم این مدار رو در یکی از کتابهای آقای سهرابیان دیدم. زیاد برای این کار مناسب نیست.
                    برای بافر هم میتونی از همون مدار پری خودت استفاده کنی. اون آیسی دوبله است. مثلاً پایه 1 خروجی راست و پایه 7 خروجی چپه. پایه 2 ورودی راست و 6 ورودی چپ.
                    1 معادل 7 و 2 معادل 6 و 5 معادل 3 هستش. بنابراین از اون طرف آی سی که الان بیکاره میتونی استفاده کنی. فقط باید گین رو برای بافر کم کنی. باید بین پایه 1 و 2 یا بین 6 و 7 از یه مقاومت 27 کیلو استفاده کنید.
                    اگه امکان داره این صدای لرزش دار رو برام ضبط کن و بزار.
                    در ضمن اگه اشتباه نکنم بلندگوهات مارک فیلو و 4 اهم 6 اینچ باید باشه. این بلندگوها زیاد با stk سازگار نیست. توصیه میکنم از 1557 استفاده کنی.
                    موفق باشید.

دیدگاه

سلام استاد اشک
                      راستش اون مدار را خودتون توصیه کرده بودید بسازم
                      به هر حال:
                      در مورد اون بلندگوها بله مارک فیلو هست البته من اونها رو سری بستم تا 8 اهم شوند و سپس به یکی از خروجی های آمپ دادم اون یکی خروجی رو هم گذاشتم برای وصل کردن باند اضافه .
                      آیا این مدار بافر تغذیه متقارن می خواهد یا میشه با 0-12ولت راه اندازیش کرد چون ترانسی که من بکار بردم خروجی دو سر داره و 24 ولت هست و من با یک رگولاتور 7812 و دو خازن ولتاژ 12 برای پری - اکو و تن گرفتم
                      با تشکر

دیدگاه

ترجیحاً 12 ولت دوبل و گرنه با 12 ولت تک هم میشه.

دیدگاه

سلام بر استاد اشک
                          تو چند تا پست قبل در مورد اکو آمپلی فایری ازتون سوال کرده بودم مشکلش حل شد و امروز هم تحویلش دادم . اون بافر رو نتونستم درست کنم . اما در کل بهتر شد بگذریم
                          استاد اشک راستش من یک ترانس دوبل 24 دارم میشه با این ترانس یک آمپلی با موسفیت ساخت این مدارها را هم پیدا کردم لطفا" نظرتون رو بفرمایید

دیدگاه

اگه 24 ac باشه پائینی مداره خوبیه.
                            موفق باشید

دیدگاه

سلام بر دوستان عزیز
                              وقتی یک اکو آمپلی فایر در توان نامی خودش در حال کار هست اگر صدا در ولوم متوسط خراب بشه به نظرتون باند ضعیفه یا آمپلی ؟ باند مورد نظر 12 اینچی است
                              با تشکر

دیدگاه

سلام اقا محمد اگر منظورت هنگامی که ولومو باز میکنیم به جایی میرسه که صدا خراب میشه یا به عبارتی به خرخر میافته از باند یا امپلی نیست از تطبیق امپدانس تو ولوم بالاست یعنی تو ولوم بالا فرکانسها باهم قاطی میشن که صدا خراب میشه اگر ولومو زیاد کنی بعد بیس و تیوتر رو کم کنی میبینی که ولومو بیشتر میتونی باز کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X