اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال در مورد سیستم صوتی...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال در مورد سیستم صوتی...

امپدانس امپلی ها بستگی به طراحی طبقات اونا داره یعنی هر چه امپلی قدرتمندتر باشه باید ورودیش قویتر باشه

دیدگاه

ممنون مصطفی جان،در واقع منظورم مقاومت در برابر جریان متناوب یا باصطلاح امپدانس هست برای تطبیق پری با پاور،از دوستان کسی میتونه یه محدوده تقریبی بهم بده؟(محدوده تقریبی امپدانس ورودی آمپلی های معمولی مثل اینا که تو انجمن هست)
      رازی در کار نبود

دیدگاه

اینایی که تو انجمن هستن تقریبا فکر کنم بین 1 کیلو تا 20 کیلم اهم باشن مثلا امپلی pa300 اگه بشناسین امپدانس ورودیش 17.8 کیلو اهمه av400 هم باید یه همچین چیزی باشه

دیدگاه

پس با این حساب اگه بخوام خروجی پخش صدا رو به ورودی اینا وصل کنم باید از یه مدار واسه تطبیق امپدانس استفاده کنم،اگه این مدارو استفاده نکنم بعبارتی امپدانس خروجی پخش مثلا حدود 16 اهم باشه چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟روی کیفیت صدا تاثیر محسوسی داره؟
          رازی در کار نبود

دیدگاه

با سلام
            استاد اشک
            من امروز رفتم قطعات مدار 2396 رو گرفتم:
            اما یک سری سوال برام پیش اومده:این هم نقشه مدار
            [/URL15690285040212632808_thumb.jpg[/img]
            1) تو نقشه اون ولوم 30 کیلو احتمالا" باید برای تکرار باشه درسته ؟
            2) اگر در نقشه دقت کنید یک پایه این ولوم به مقاومت 3 کیلو وصله و پایه کناری به خازن بی پلار 1 میکرو سوالی که برام پیش اومده اینه پایه وسط ولوم به کجا باید وصل باشه؟
            3) آیا نیازه بین ورودی و خروجی این مدار هم یک مقاومت مناسب قرار داد ؟
            4) در مورد قسمت seting delay time یک سلکتور 12 حالته مثل این گرفتم نمی دونم بکارم میادیا نه

میشه توضیح بدین این قسمت چه جوری باید به سلکتور وصل بشه؟؟
            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              پس با این حساب اگه بخوام خروجی پخش صدا رو به ورودی اینا وصل کنم باید از یه مدار واسه تطبیق امپدانس استفاده کنم،اگه این مدارو استفاده نکنم بعبارتی امپدانس خروجی پخش مثلا حدود 16 اهم باشه چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟روی کیفیت صدا تاثیر محسوسی داره؟
              اولا خروجیی نیست که 16 اهم باشه خیلی بیشتر از ایناست ولی مشکلی پیش نمیاد کیفیت هم اگه ورودیت با کیفیت باشه که خوبه اگر هم بی کیفیت باشه که بده.ببین موضوع از این قراره که بیشترین توان یک امپلی زمانی که شما ورودییت امپدانس و ولتاژش برای اون امپلی کافی باشه دلیل استفاده از تون کنترلها هم همینه تا امپدانس و ولتاژ های منابع ضعیف رو قوی کنه و به امپلی بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                امپدانس خروجی سیستمهای صوتی طبق فرمایش جناب مصطفی خیلی بیشتر از 16 اهمه ولی اگه بخواین از خروجی هدفن یک سیستم صوتی استفاده کنین بله فرمایش شما صحیحه و باید یه جوری برای اون سیستم صوتی اون امپدانس رو جور کنین ( با استفاده از مقاومت ) در غیر این صورت ممکنه پاسخ فرکانسی مدار بهم بخوره ( تو حالتی که من تست کردم در صورت نبود مقاومتهای بار که من اونا رو 33 اهم گذاشته بودم صدا کمی خفه و باس صدا خیلی کم شده بود .

دیدگاه

ولوم برای تکراره ولی غلطه. باید سر وسط رو به ورودی بزنی و سر کنار رو به مقاومت 3.3 کیلو. سر کنار دیگه به گراند مدار.
                  نیاز به مقاومت دیگه ای نباید باشه ولی بازم باید تست بشه.
                  سلکتور هم نوی دیتاشیتش یه چیزهایی دیدم ولی یادم نیست . یه نگاه بنداز اگر لازم بود من در خدمتم.
                  خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                    ولوم برای تکراره ولی غلطه. باید سر وسط رو به ورودی بزنی و سر کنار رو به مقاومت 3.3 کیلو. سر کنار دیگه به گراند مدار.
                    نیاز به مقاومت دیگه ای نباید باشه ولی بازم باید تست بشه.
                    سلکتور هم نوی دیتاشیتش یه چیزهایی دیدم ولی یادم نیست . یه نگاه بنداز اگر لازم بود من در خدمتم.
                    استاد اشک من ولوم رو تصحیح کردم میشه یک نگاه کنید ببینید درسته یا نه ؟

در ضمن من دیتا شیتش رو نگاه کردم چیزی در مورد قسمت تاخیر و سلکتور نبود این هم دیتا شیت pt2396 :
                    http://synthdiy.com/files/2007/PT2396.pdf

دیدگاه

سلام. محمد جان آی سی رو چند خریدی که انقدر عجله داری؟؟
                      صفحه 5 دیتاشیت توضیح داده بنده خدا.جدول رو بخون. گفته حداکثر تاخیر 196 میلی ثانیه است.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                        سلام. محمد جان آی سی رو چند خریدی که انقدر عجله داری؟؟
                        صفحه 5 دیتاشیت توضیح داده بنده خدا.جدول رو بخون. گفته حداکثر تاخیر 196 میلی ثانیه است.
                        آیسی رو خیلی خیلی گرون خریدم
                        1600 تومن :mrgreen:
                        من منظورم این بود که قسمت تاخیرش رو تو دیتا شیت ننوشته چه جوری باید کنترل کرد یعنی چه جوری سلکتور رو به پایه های 4 تا 7 وصل کرد عجلم واسه اینه که دوست دارم صداش رو بشنوم که فرقش با 2399 چقدر هست . البته درسته تاخیرش کمه اما 100 در 100 کیفیتش باد از 2399 بیشتر باشه . نظرتون چیه؟؟

دیدگاه

محمد جان از کجا خریدی؟منم میخوام... :cry:
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                            محمد جان از کجا خریدی؟منم میخوام... :cry:
                            hs جان شما که 2395 گرفتی خیلی بهتر از این آیسی هست آدرس رو pm می کنم

دیدگاه

ممنونم،آره ولی نمی دونستم رم میخواد و دردسر داره،فعلا بی خیالش شدم تا هر وقت سوادمون رفت بالا (نیو خان کمک کن دیگه :bye) :mrgreen: :mrgreen:
                              رازی در کار نبود

دیدگاه

خوب منم وصل کردن همون سلکتور رو گفتم توضیح داده. کدوم پین رو باید به مثبت 5 ولت یا گراند وصل کنی. خودت باید ببینی چطور میشه با سلکتور این کار رو کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X