با سلام وخسته نباشید
اقاماهم میخوایم از روی این 2تا بسازیم قراره امروز برم وسایلشو بگیرم بیفتم روش
راستش تجربه ی زیادی ندارم تا حالا 4تا امپیلی بیشتر درست نکردم اون هم ساده
من یه ترانس 24ولت 3سر 3امپر و12 ولت3امپر دارم می خواستم بدونم همون 24جواب میده یاهردوروبهم وصل کنم بشه36ولت بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اگه 2تادرستکنم چیجور باید بهم وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1ساب 2تابلندگو و2تا تیوتر هم دارم
سلام منظورت از چجوری بهم وصلش کنم چیه ؟ شما که میخوای 2 تا از این بسازی من فکر کنم 36 ولت هم کم بیاره به نظر من برو یکی دیگه از اون 24 دوبل 3 آمپر بگیر که برای هرکدوم یه ترانس وصل کنی یا اینکه بدی یه ترانس برات بسازن 45 دوبل اگه اشتباه نکنم یه 30000 تومنی میشه چون شما میخوای ساب هم بزنی بهتره یه ترانس سفارش بدی برای ساب یه فیلتر اکتیو هم بزنی
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
سلام مدتی بود که دنبال یه آمپلی ساده ارزون و قدرت کافی میگشتم تا اینکه امپلی زیر رو آقای اشک هم ساختن و راضی بودن رو دیدم :rolleyes:
قطعاتش تو تهران که راحت پیدا شد همش با هم شد 5 هزار تومن البته بدون ترانس :agree:
خلاصه مدار رو با پروتئوس طراحی کردم ( پی سی بی رو طراحی کردم ) مونتاژ هم کردم ولی هنوز تست نکردم انشا الله تا فردا تست میکنم خبرشو میدم
این مدار ساخته شده رو یه برد 10 در 10 سانتی متر البته میشه کوچکترشم کرد ولی فضاش باز باشه بهتره لینک pcb رو هم میزارم تا هرکی میخواد بسازه
و این هم از پی سی بی ( از ورژن 7.7 سرویس پک 2 استفاده کردم اگه کسی این ورژن رو نداره بگه تا pdf براش بزارم )
یه سوال هم از آقایون شهریار جان و جناب اشک عزیز دارم اگه ممکنه جواب بدن از اونجا که این آمپلی از 2 ترانزیستور خروجی تیپ مثبت و تیپ منفی استفاده شده اگه اونا رو رو یه هیت سینک ببندم مطمئنن میسوزن به نظرتون از چه عایقی برای جدا کردن اون تیپ مثبت از هیت سینک استفاده کنم ؟ به نظرتون چسب زخم خوبه ؟ :mrgreen: :mrgreen:
سلام خوشبه حالتون من تمام قطعات بجز ترانزستورهای147و142 tip قیمت گرفتم شد 7000تومن
ترانزیسترها اصلا نداشتن ولی یکجاگفت می تونم مشابش رو بیارمدونه ای3000تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این چه کاری هست در صورتی که دسترسی به بازار الکترونیک مثل جمهوری ندارین میتونید از سایت های اینترنتی خرید کنید و با هزینه پستی کم و پرداخت پول به مامور پست قطعات رو تهیه کنید .
والا من تو جمهوری تو هر فروشگاهی که میرفتم اسم TIPxxx همه جا نوشته شده بود و به فروش میرسید .
چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...
سلام خوشبه حالتون من تمام قطعات بجز ترانزستورهای147و142 tip قیمت گرفتم شد 7000تومن
ترانزیسترها اصلا نداشتن ولی یکجاگفت می تونم مشابش رو بیارمدونه ای3000تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام با ترانس شد 7 تومن دیگه ها ؟؟؟؟
البته حواستون باشه اندازه این ترانزیستورا از ( مثلا رگولاتور 7805 ) بزرگتره مثل من گول نخوری
این چه کاری هست در صورتی که دسترسی به بازار الکترونیک مثل جمهوری ندارین میتونید از سایت های اینترنتی خرید کنید و با هزینه پستی کم و پرداخت پول به مامور پست قطعات رو تهیه کنید .
والا من تو جمهوری تو هر فروشگاهی که میرفتم اسم TIPxxx همه جا نوشته شده بود و به فروش میرسید .
بنظرتون بی کیفیت هستش؟کلیپی که ازش گذاشتین رو دیدم،فکر می کنم تو اون توانی که شما ازش می گرفتین این مدار مشخصات خوبی نداره ولی توی توان های کم تر مشخصات مطلوبی داره،در ضمن فکر نمی کنم زیاد مناسب ماشین باشه به دلیل اینکه ولتاژ متقارن نسبتا بالایی می خواد...
بنظرتون بی کیفیت هستش؟کلیپی که ازش گذاشتین رو دیدم،فکر می کنم تو اون توانی که شما ازش می گرفتین این مدار مشخصات خوبی نداره ولی توی توان های کم تر مشخصات مطلوبی داره،در ضمن فکر نمی کنم زیاد مناسب ماشین باشه به دلیل اینکه ولتاژ متقارن نسبتا بالایی می خواد...
بله بنظرم کیفیتش خوب نیست البته من توی مدارات صوتی خیلی وارد نشدم از استاد اشک بپرسید . من برای ماشین ستختمش و کار میکنه و لی مثل آمپ های تو بازار کیفیت نداره
منبع تغذیه 37 ولت متقارت 250W براش ساختم که پدرمو در آورد ولی بلخره ساختمش البته به کمک دایی
سلام مدتی بود که دنبال یه آمپلی ساده ارزون و قدرت کافی میگشتم تا اینکه امپلی زیر رو آقای اشک هم ساختن و راضی بودن رو دیدم :rolleyes:
قطعاتش تو تهران که راحت پیدا شد همش با هم شد 5 هزار تومن البته بدون ترانس :agree:
خلاصه مدار رو با پروتئوس طراحی کردم ( پی سی بی رو طراحی کردم ) مونتاژ هم کردم ولی هنوز تست نکردم انشا الله تا فردا تست میکنم خبرشو میدم
این مدار ساخته شده رو یه برد 10 در 10 سانتی متر البته میشه کوچکترشم کرد ولی فضاش باز باشه بهتره لینک pcb رو هم میزارم تا هرکی میخواد بسازه
و این هم از پی سی بی ( از ورژن 7.7 سرویس پک 2 استفاده کردم اگه کسی این ورژن رو نداره بگه تا pdf براش بزارم )
یه سوال هم از آقایون شهریار جان و جناب اشک عزیز دارم اگه ممکنه جواب بدن از اونجا که این آمپلی از 2 ترانزیستور خروجی تیپ مثبت و تیپ منفی استفاده شده اگه اونا رو رو یه هیت سینک ببندم مطمئنن میسوزن به نظرتون از چه عایقی برای جدا کردن اون تیپ مثبت از هیت سینک استفاده کنم ؟ به نظرتون چسب زخم خوبه ؟ :mrgreen: :mrgreen:
سلام خدمت اساتید
خلاصه هر جور بود ماهم درستش کردیم
تا العان که هیچ نویزی نداشت دست همگی درد نکنه
سلام خدمت اساتید
خلاصه هر جور بود ماهم درستش کردیم
تا العان که هیچ نویزی نداشت دست همگی درد نکنه
سلام مبارک باشه :mrgreen:
آمپلی خوبیه من که از ساختنش پشیمون نیستم نویز خیلی کمی داره اگه تو ورودی بهش مثلا mp3 player و موبایل و کامپیوتر .......... وصل کنی دیگه نویز ندازی
:bye :bye
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
دیدگاه