جولی جان علت جدا کردن PCB رو توضیح دادم. واسه اینه که درایور ا
ز ماسفتها جدا باشه که اگه خواستی میتونی از دو تا مدار ماسفت برای یک درایور استفاده کنی. (برای قدرت بیشتر )
قدرتش حدودا 150 واته. کیفیتشم انقد بالاست که فکر نمیکنم تابحال تجربه کرده باشی.
خواهشا سوالهای تکراری نپرسید. تو همین تاپیک درباره ش توضیح دادم. شماتیکشم 2 بار گذاشتم. چندتا هم کلیپ از تستش هست!
اونو میدونم منظورم فالیهای داخلشه .. خودت ببینشون
در آغاز هیچ نبود، کلمه بود و آن کلمه خدا بود.
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
سلام دوستان
یکی از دوستان که امپلی فایر با irfp240,9240ساختین شماتیک شو بزارین اگه pcbهم گذاشتین که چه بهتر :mrgreen:
قدرتشو روی 4اهم بگین و یک مدار با کیفیت باشه
اونی که اقای علم فردا گزاشتن مدار ش از هم دیگه جدا هست oo: oo:
اگر شماتیک اون هم باشه خوبه
ولی فقط با کیفیت باشه :agree:
باتشکر
عزیزم اگه همین تاپیکو کامل خونده بودی هم شماتیکو میدیدی هم دو سه تا pcb
من اینو درست کردم مشکل ترانزیستور بود که درست شد.الان صدا میاد اما کمه پتانسیومتر الان درسته فقط صدا کمه . بدون ماسفت ها تست کردم صدا کمتر شد.
چی کار کنم
و کلمه، بی زبانی که بخواندش، و بی اندیشه ای که بداندش، چگونه می تواند بود؟و خدا یکی بود و جز خدا هیچ نبود،
و با نبودن، چگونه می توان بودن؟و خدا بود و، با او، عدم،و عدم گوش نداشت،حرفهایی هست برای گفتن،که اگر گوشی نبود، نمی گوییم،و حرفهایی هست برای نگفتن،حرفهایی که هرگز سر به ابتذال گفتن فرود نمی آرند.حرفهایی شگفت، زیبا و اهورایی همین هایند،و سرمایه ماورایی هرکسی به اندازه حرفهایی است که برای نگفتن دارد
من اینو درست کردم مشکل ترانزیستور بود که درست شد.الان صدا میاد اما کمه پتانسیومتر الان درسته فقط صدا کمه . بدون ماسفت ها تست کردم صدا کمتر شد.
چی کار کنم
دکتر جان لااقل کامل توضیح بده.صدا تقویت میشه؟؟؟اگه میشه چقدر؟؟؟1عکس از مدارت بزار تا بهتر نظر بدیم
تقویت میشه اما ضعیف از نهایت 5 وات
ولتاژ وردی دوبل 30 ولت DC
ماسفت ها irfp9240 یکم بیشتر داغ میکنه
خروجی درایور اگه منظورت اونیه که به ماسفت میره چک کردم صدا کم بود کمتر از موقعی که ماسفت ها بودند به زور شنیده میشد
مولتی ترن رو هم تقریبا وسطه
یافتممممممممممممممممممممممممممممممم
بچه ها الان وقتی دیتمو یکم خیس میکنم و بین مقاومت های r3 و r8 میزنم(اونطرفی که سمت ترانزیستور ها میخوره) صدا عالی میشه
اما وقتی بر میدارم ضعیف و با خرو خر میاد...
کمک کنید
دیدگاه