اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلی فایر های قدرت با تغذیه تک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر های قدرت با تغذیه تک

اگه تهرانی ، پایا الکترونیک داره :

http://www.payaelectronicscomplex.co...P1=&keyP2=

اگه پیدا نکردی، شاید بشه جاش از BC556 - 560 ، BC177 یا A1015 استفاده کرد.

از TIP3055 هایی که گرفتی عکس بگیر ببینم چی خریدی!

در مورد مقدار قطعات، اگه تو بازه ای که نقشه اعلام کرده انتخاب کردی، درسته. حالا بیشترین یا کمترین مقدار زیاد موثر نیست. مقدار ولتاژ خازن ها هم حداقل 50 ولت بگیر.

دیدگاه

با سلام دوباره
      اقای علم فردا از جوابتون باز هم ممنونم
      Tip 3055 های من اشتباه بودن بردم عوضشون کردم حالا مثل اونایی که شما اسنفاده کردید
      فقط سه تا سوال دیگه داشتم :-/:
      1.شما کدوم مقاومت ها رو از توان بالا و چه توانی استفاده کردید؟
      2.bc107 با bc107a فرقی داره؟ چون من تو یه مدار از bc107 استفاده کردم و تو مدار دیگه از bc107a.
      اگه فرقی دارن بگید یکی دیگه بخرم وصلش کنم.
      3.و بعد خازن کوپلاژ که باید حذفش کنیم کدوم خازنه؟ (امیدوارم خازن >1500uf باشه -O&lt
      از اینکه خیلی سوال میکنم معذرت میخام. مرسی

دیدگاه

سلام

1- مقاومتهایی که به خروجی وصل شدن ( 0.3 تا 0.5 اهم ) رو بین 3 تا 5 وات بگیر. مقاومت 10 اهم سری شده با خازن 100 نانو ( تو خروجی، نزدیک بلندگو ) رو هم 3 وات بذار.

2- فرقی ندارن ولی سعی کن تو جفت مدارا یه جورشو بذاری.هر دو رو یا BC107 بذار یا BC107A . اینجوری مدارها شباهت بیشتر پیدا میکنن.

3- دقیقا همونه که حدس زدی. ولی یادت باشه، فقط تو حالت بریج میشه اون خازنو حذف کرد.

خواهش میکنم.
        موفق باشی

دیدگاه

سلام دوباره و خسته نباشید
          بالاخره ساختمش (البته tip3055 و 500اهم متغییر مونده)چند تا عکس ازش میزارم ،اگه نظرتون رو بگید خوشحال میشم:

وبالاخره باز هم سوالات تموم نشدنی L-) :
          1.مقاومت R47J همون 0.47اهمه؟ (راستش سایزش کوچیک بود شک کردم)
          2.خازن0.1j 63v = 104j 250v همون خازن 100nf هست؟(سایزشون تقریبا یکیه ولی رنگشون فرق میکنه ،چون از جاهای مختلف خریدم)
          3.tip3055 ها رو چجوری باید به هیت سینگ نصب کنم؟ (باید عایق بزارم یا بدون عایق هم میشه؟)
          4. من یه ترانس 50 -55v ~3A دارم میخام به عنوان تغذیه استفاده کنم ، برای رگوله کردنش از چه دیود و خازن هایی استفاده کنم؟ (یه خازن 3300UF 25V دارم میشه ازش استفاده کرد؟)
          5.و بعد برای تمییز کردن روغن پشت فیبر و برای جلوگیری از اکسید شدن مس فیبر چی کار میشه کرد؟
          و بعد از اقای علم فردا که تو ساختن این مدار کمکم کردن هم خیلی متشکرم @};-
          امیدوارم بعد از تست مدار بتونم اینجور :wow:کنم.
          در ضمن بی زحمت یه راهنمایی در مورد تست کردن بدین (یعنی کار خاصی لازمه یا همینجوری بزنم تغذیه و استفاده کنم)

دیدگاه

بهزاد جان خسته نباشی
            اینطور که از عکسا مشخصه، خوب چاپ و مونتاژ کردی

سوال 1 و 2 رو نمیدونم راجع کدوم نقشه پرسیدی؟

3- TIP ها رو با یه واشر حرارت گیر به هیت سینک ببند که بدنه هاشون به هم اتصال نداشته باشه. ( یه نوع واشر طوسی رنگ هست که برای همین کار استفاده میشه و جوان الکترونیک داره. )

4- ترانست 55 ولته یا 50 ولت؟ دوبله یا تک؟ خازن 25 ولتی اصلا بکار نمیاد. ضمنا باید تغذیه رو طوری تنظیم کنی که نهایتا 60VDC داشته باشی. ترانس 50 یا 55 ولت بعد از DC و فیلتر شدن از 60 ولت تجاوز میکنه و مناسب نیست.

5- میتونی از اسپری خشک ( قرمز رنگ ) ، تینر یا الکل صنعتی با مسواک استفاده کنی.

منم امید دارم که به هدفت برسی و از دست مایه خودت لذت ببری.

دیدگاه

راستی برای تنظیم پتانسیومتر 500 اهم تو مدار آمپلی با توجه به تغذیه مدار به صورت زیر عمل کن :

1- اگه ولتاژ تغذیه 50 ولت باشه :

2- اگه ولتاژ تغذیه 60 ولت باشه :

دیدگاه

سلام ممنون از راهنماییتون
                ترانسم یه ترانس سه سر (سه حروجی-تک )که جمعا وقتی سری میکنم کمتر از 50 میشه(دقیق یادم نیست ولی در اولین فرصت اندازه میگیرم میگم ،اهم متر ندارم :redface: )(راستی میشه یه روش اساسی در مورد اندازه گیری جریان بگید؟ یه روز امپرسنج رو موازی وصل کردم از ترانس بو اومد ولی چون زود قطع کردم نسوخت :biggrin
                بعد ترانسم که گفته بودم سه سر حداقل 8-12- 20 ،چون 20 جریان دهیش کمه میشه با یه ترانس دیگه 12 پر توان سری بست؟ و 20 رو بهop amp وصل کرد ؟
                مرسی

دیدگاه

یه عکس از ترانست بگیر ( کنارش یه شی واحد بذار، مثل یه دونه TIP3055 ) تا بهت بگم توان ترانست حدودا چقدره!
                  بهترین راه تست جریان مکس ترانس، اینه که ولتاژ DC شده اونرو به یه بار متغیر وصل کنی و اونقدر بارو افزایش بدی ( درواقع مقاومت بارو کاهش بدی ) که ولتاژ خروجی افت کنه.
                  بهتره ترانسارو سری - موازی نکنی. برو یه ترانس حدودا 42 ولتی پیدا کن، خلاص. دوبل 16 ولت ، جریان بالا هم خوبه.

دیدگاه

سلام ، ترانسم یه ترانس سه سر که مطمئن ام اگه سری بسته شه40ولت میشه (چون خیلی وقت پیش یه بار اندازه گرفتم ) ولی از توان و جریان دهیش خبر ندارم ،وزنش هم میگم، 740 گرمه .
                    در طولش دقیقا 4 تا tip 3055 جا میشه ، بعدش از یه دستگاه چیزه قدیمی دراوردم ،اینم لینک عکسهاش :
                    http://www.4shared.com/photo/rsC2ULUh/20120412011.html

http://www.4shared.com/photo/dqKpm2ep/20120412012.html

به نظرتون جواب میده؟

دیدگاه

ترانست ضعیفه!
                      خیلی توان بده، حدودا 60 واته که برای دو تا آمپلی ( بریج شده ) اصلا کافی نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X