اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی و رفع اشکال و تنظیم آمپلی ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی و رفع اشکال و تنظیم آمپلی ماسفت

علم فردا جان دستتون درد نکنه .

ولی من پروتلم خراب شده، فایل رو که باز میکنه اررور میده. اگه عکس بذارین از روی همون عکس درست میکنم .

یدونه با چاپ جای قطعات باشه و یدونه هم فقط عکس مدار.

لطف کردین.ممنون
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

علم فردا موهات دراومد؟ آخه اون پستو ویرایش کردی...
      حیف شد پست باحالی بود =))
      رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
        علم فردا موهات دراومد؟ آخه اون پستو ویرایش کردی...
        حیف شد پست باحالی بود =))
        بلاگرفته انقد دنبال سوژه نباش!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
          علم فردا جان دستتون درد نکنه .

ولی من پروتلم خراب شده، فایل رو که باز میکنه اررور میده. اگه عکس بذارین از روی همون عکس درست میکنم .

یدونه با چاپ جای قطعات باشه و یدونه هم فقط عکس مدار.

لطف کردین.ممنون
          nn جان پیشنهاد میکنم یه پروتل درست درمون بگیری یا دانلود کنی، چون با پروتل 99 که من کار میکنم نمیشه عکسهای خاصی از برد گرفت. مثلا با چاپ قطعات. شایدم من بلد نیستم! :-??
          بهرحال تو خود پروتل PCB بهتر دیده میشه تا عکسش.
          دو تا عکسم به این فایل اضافه شده :

http://wdl.persiangig.com/pages/down...p%20Driver.zip

اما چاپ قطعه نداره. به شماتیک نگاه کنی، متوجه میشی که مقدارشون چیاست!

دیدگاه

ممنون علم فردا جان

فقط نفهمیدم که چرا شماتیکی که من دارم دو تا آیسی داره وPCBی شما یدونه؟

اگه اشتباه کردم . ببخشید .من تو خوندن شماتیک و... تجربه زیادی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
              ممنون علم فردا جان

فقط نفهمیدم که چرا شماتیکی که من دارم دو تا آیسی داره وPCBی شما یدونه؟

اگه اشتباه کردم . ببخشید .من تو خوندن شماتیک و... تجربه زیادی ندارم.
              اگه شماتیک من باشه، دو تا OpAmp داره که تو یه آی سی هستن. همون TL072 که پیشنهاد میکنم دیتاشیتشو دان کنی و یه نگاه به ترتیب پایه هاش بندازی.
              به شماره OpAmp های شماتیک دقت کن، در کل 8 تا پایه وجود داره که میشه همون آی سی روی PCB.

دیدگاه

من برای آمپلی فایرم یه مدار ساده میخوام که پیک صدا رو با روشن شدن یه LED نشون بده. اینو پیدا کردم . دوستان راجع بهش نظر بدن که خوبه یا نه؟

فقط یه سوال دارم واینه که چرا خط Gاز سر وسط ترانس فقط به G ورودی صوت وصل شده و به مدار کاری نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  من برای آمپلی فایرم یه مدار ساده میخوام که پیک صدا رو با روشن شدن یه LED نشون بده. اینو پیدا کردم . دوستان راجع بهش نظر بدن که خوبه یا نه؟

فقط یه سوال دارم واینه که چرا خط Gاز سر وسط ترانس فقط به G ورودی صوت وصل شده و به مدار کاری نداره؟
                  سلام
                  این مدار رو بساز اگر جواب نداد یک مدار ساده دیگه بهت معرفی می کنم البته فکر کنم بهتر باشه در ورودی این مدار یک پتانسیومتر 10 کیلو قرار بدی .
                  موفق باشی

دیدگاه

فکر میکنید جای این سوال اینجا بود؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
                    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

سلام استاد
                      اگر با بنده بودیدخدمتتون عرض کنم که من این تاپیک رو ایجاد کردم تا داخلش تمام سوالات و مشکلات مربوط به ساخت آمپلیفایری که ساختم رو با دوستان مطرح کنم .این مدار هم جزو همون سوالاتم بود.

شما کاملآ درست میفرمایید از مدار جز و مدارات جانبی هست و باید داخل بخش مدارات واسط مطرح میشد.

اما من قصدم این بود که پس از ساخت کامل مدارات مربوط به این آمپلیفایر مثل مدار بریج ، پیک سنج و... این تاپیک رو به نتیجه رسیده اعلام کنم . ودوستان جدید اگه تو ذهنشون قصد ساختن چنین مداری رو داشتن همه سوالا تشون تو همین تاپیک به جواب برسه.

ولی در هر حال پوزش می طلبم.

دیدگاه

سلام دوستان
                        اینارو ببینید
                        http://s1.picofile.com/file/7249147311/20120123037.jpg
                        http://s2.picofile.com/file/7249148602/20120123038.jpg
                        من از هیچکدوم نتیجه نگرفتم.بازم 30 ولت تو خروجی دارم ~x( :angry: :cry2:
                        مدار درایور سالمه.از ورودی ماسفت ها صدای با کیفیتی پخش میشه اما این صدا اصلا تقویت نشده(مثل قدرت ورودیه)در ضمن تغذیه مثبت یا منفی که قطع میشه بازم همون صدای با کیفیتو دارم (تو ورودی ماسفت ها).
                        nn جان چک میکنی ببینی مدار تو هم اینجوریه یا نه؟؟؟

دیدگاه

mebk جان این کار ها رو با دقت انجام بده
                          1- اون مولتی ترن که دورش رو خط قرمز کشیدم بردار و جای دو پایه ایش که از طریق فیبر بهم وصل نیست جامپر بزار(اتصال کوتاه کن)
                          2-اون ترانزیستورهایی رو که دورش با خط زرد کشیدم بردار و جاشون از BC 160 یا BC 161 یا BC 177 یا 2N 2905 یا 2N 2907 استفاده کن.
                          3-اون مولتی ترن که دورش رو با خط آبی کشیدم رو حالت وسط تنظیم کن یعنی مقاومت پایه وسط از دو سر کناری یکی باشه.
                          مقادیر قطعات رو ظاهرا درست گزاشتی اما یه بار دیگه چک کن،مولتی ترنها یکی 2.5 کیلو و یکی 100 اهم هست مبادا جابجا نصبشون کرده باشی!!
                          ترانزیستورهای نیمه قدرت رو هم چک کن،از ترانزیستورهای خود شماتیک استفاده کردی یا مشابه (چه شماره ای)؟مبادا ترانزیستورهای مشابهت ترتیب پایه هاش با 340 و 350 فرق کنه!!
                          تمام موارد بالا رو که چک کردی یه مطلب دیگه میمونه اگه اینها رو انجام دادی بگو تا بریم سراغ اون...
                          رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                            سلام دوستان
                            اینارو ببینید
                            http://s1.picofile.com/file/7249147311/20120123037.jpg
                            http://s2.picofile.com/file/7249148602/20120123038.jpg
                            من از هیچکدوم نتیجه نگرفتم.بازم 30 ولت تو خروجی دارم ~x( :angry: :cry2:
                            مدار درایور سالمه.از ورودی ماسفت ها صدای با کیفیتی پخش میشه اما این صدا اصلا تقویت نشده(مثل قدرت ورودیه)در ضمن تغذیه مثبت یا منفی که قطع میشه بازم همون صدای با کیفیتو دارم (تو ورودی ماسفت ها).
                            nn جان چک میکنی ببینی مدار تو هم اینجوریه یا نه؟؟؟
                            سلام
                            از ماسفتا مطمئنی ؟ مقاومت آجریا قطع نیستن ؟ ( اگه بسوزن قطع میشن) .
                            چطوری از خروجی درایور صدا میگیری ؟ بلندگو رو چطور وصل میکنی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                              mebk جان این کار ها رو با دقت انجام بده
                              1- اون مولتی ترن که دورش رو خط قرمز کشیدم بردار و جای دو پایه ایش که از طریق فیبر بهم وصل نیست جامپر بزار(اتصال کوتاه کن)
                              2-اون ترانزیستورهایی رو که دورش با خط زرد کشیدم بردار و جاشون از BC 160 یا BC 161 یا BC 177 یا 2N 2905 یا 2N 2907 استفاده کن.
                              3-اون مولتی ترن که دورش رو با خط آبی کشیدم رو حالت وسط تنظیم کن یعنی مقاومت پایه وسط از دو سر کناری یکی باشه.
                              مقادیر قطعات رو ظاهرا درست گزاشتی اما یه بار دیگه چک کن،مولتی ترنها یکی 2.5 کیلو و یکی 100 اهم هست مبادا جابجا نصبشون کرده باشی!!
                              ترانزیستورهای نیمه قدرت رو هم چک کن،از ترانزیستورهای خود شماتیک استفاده کردی یا مشابه (چه شماره ای)؟مبادا ترانزیستورهای مشابهت ترتیب پایه هاش با 340 و 350 فرق کنه!!
                              تمام موارد بالا رو که چک کردی یه مطلب دیگه میمونه اگه اینها رو انجام دادی بگو تا بریم سراغ اون...
                              hs جان از mje 350 و 340 استفتده کردم.طبقه اول هم 2n5401 استفاده کردم

دیدگاه

مدار من همین سمت راستی هست و بخوبی کار میکنه. تنظیم اون دوتا مولتی ترن هم جناب علم فردا بطور کامل فرمودن.

راستی این مدار با دارلینگتون هم کار میکنه. منTIP142/147 بجای ماسفت گذاشتم با همون کیفیت ولی با قدرت یکم کمتر کار کرد.

فقط اولش مشکل داشت و اونم بخاطر این که یکی از ماسفتا سوخته بود هی ولتاژ تغذیه وارد بلندگو میشد.

در ضمن شما صدای درایور رو وقتی میشنوین یعنی که درایور سالمه و مشکل از قسمت ماسفتهاست.

منم چون صدای درایور رو با هدفون شنیدم ، مطمئن شدم ماسفتا ایراد دارن و با عوض کردنشون . بخوبی راه افتاد.

الانم میخوام بادوتا از همین مدار یه آمپلیفایر بریج بسازم تا به ساب وصلش کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X