اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی و رفع اشکال و تنظیم آمپلی ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی و رفع اشکال و تنظیم آمپلی ماسفت

امروز یه ریسک اساسی کردم ولی آخرش سربلند شدم.

با خودم گفتم صدای خروجی کامپیوتر و.... که کمه .پری آمپ هم که ندارم(هنوز). پس چی کار کنم تا صدای این آمپلیم بیشتر بشه؟

یهو حواسم رفت به لپتاپ ذغالیم . بازش کردم و سیم دو تا بلندگو هاش رو پیدا کردم و یه لاینشو به آمپلیم وصل کردم .

بعد با بسم الله هردو رو روشن کردم

نویز که اصلآ نداشت :applause: صداش هم همونی شد که میخواستم .چون دیدم تو ولوم بالا با باس زیاد خرخر میکنه فهمیدم تغذیش کمه دو سه تا ترانس سری کردم (چون هنوز براش ترانس نگرفتم .گرووووونه) و با دوبل 55 ولت حدودآ 2.5 -3 آمپر راش انداختم . صدای خر خر کاملآ برطرف شد .

ولی مگه میشد ماسفتا رو خنک کرد فن معمولی کم آورد .مجبور شدم با فن حلقوی 12 ولت 2 آمپر با 7-8 هزار دور سرعت خنکش کنم . تازه با اونم بادش گرم بود ولی صداش عالی بود ولی هنوز به حد ترکوندن بلندگو ها و ساب نرسیده. شاید بلندگوهای من خر کارن (با عرض پوزش)

بازم جا داشت صدا رو زیاد کنم و به اشباع هم نمیرفت ولی بخاطر کمبود جریان و کاهش قدرت ماسفتا با افزایش دما ، وقتی ولوم رو تا انتها بالا میبردم کمی خرخر میکرد
    دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

استاد اشک واقعا 9240 نایاب شده؟
      رازی در کار نبود

دیدگاه

راستش من که اینجا رو زیر رو کردم گیر نیومد. اونی که از تهران برامون جنس میاورد هم میگه تهران هم نیست. الته کسانی مثل سعید ممکنه داشته باشند ولی برای من نمیصرفه. من لنگ 20 تا دونه بودم. آخرشم گیرم نیمود زدم تو خط TIP35.
        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

دوستان عزیز از جمله جناب علم فرداو hs جان،دوباره به کمکتون نیازمندم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            راستش من که اینجا رو زیر رو کردم گیر نیومد. اونی که از تهران برامون جنس میاورد هم میگه تهران هم نیست. الته کسانی مثل سعید ممکنه داشته باشند ولی برای من نمیصرفه. من لنگ 20 تا دونه بودم. آخرشم گیرم نیمود زدم تو خط TIP35.
            پایا هم نداشت ؟ نهال ، پرهام یا ایران آی سی چی ؟
            پس مدارو تغییر دادید درسته ؟ چون TIP35 که کلا فرق داره با 9240 !

دیدگاه

قابل توجه همه دوستان عزیز از جمله جناب علم فرداو hs جان

می خوام همین آمپلیفایر رو که ساختم بایکی مثل خودش بریج کنم . برای ساخت اون یکی از نظر اختلاف فاز باید چکار کنم ؟

مدار همون PDF اول تاپیک هست . هر تغییری لازم داره راهنمایی کنید.

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                پایا هم نداشت ؟ نهال ، پرهام یا ایران آی سی چی ؟
                پس مدارو تغییر دادید درسته ؟ چون TIP35 که کلا فرق داره با 9240 !
                راستش من خودم نرفتن تهران. ولی اینطور خبر میدادند. چون از چند تا فروشنده پرسیدم همشون گفتند زمینه اش کم شده.
                بله مدار رو تغییر دادم. نتیجه هم خوب بود.
                خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                  قابل توجه همه دوستان عزیز از جمله جناب علم فرداو hs جان

می خوام همین آمپلیفایر رو که ساختم بایکی مثل خودش بریج کنم . برای ساخت اون یکی از نظر اختلاف فاز باید چکار کنم ؟

مدار همون PDF اول تاپیک هست . هر تغییری لازم داره راهنمایی کنید.

با تشکر
                  بفرمایید :

سیگنال ورودی رو به Input میدی و خروجی هارو به دوتا آمپلی وصل میکنی. باید آمپلی ها مثل هم باشن.
                  بعد بلندگو رو به خروجی دو تا آمپلی وصل میکنی. یعنی یه سر بلندگو به خروجی Amp1 و یه سر دیگش به Amp2 . پس خروجی نسبت به زمین نیست دیگه.

دیدگاه

این مداره نویز هم داره؟ یعنی به کمی همون آمپ ماسفت هست یا نویزشو بیشتر میکنه؟

حساسیت ورودی چه تغییری میکنه؟ بازم نیاز به پری آمپ داره یا خود این مدار یکم تقویت میکنه؟

از راهنماییتون ممنونم .

شما اطلاع دارید که آیسی یا مدار گسسته تقویت صدای بلندگوی لپتاپ ها معمولآ چیه؟ چون نویزشون کم و کفیتشون زیاده (بالاتر توضیح دادم)

دیدگاه

این مدار فقط ورودی رو یکم تقویت میکنه و همونو با 180 درجه اختلاف فاز تو Output2 میده. یعنی دامنه خروجی هاش هیچ فرقی نمیکنه .
                      نویزی هم ایجاد نمیکنه، به شرطی که تغذیه ش صاف و کاملا یکسان باشه.
                      رو حساسیت ورودی تاثیر نداره و اگه سیگنال ورودی کم دامنه باشه ، باید قبلش از پری هم استفاده بشه.

از مدار آمپلی لپ تاپ اطلاعی ندارم. اما بیشتر کیفیتش بخاطر استفاده کردن از باتریه. هیچ ریپلی رو تغذیه وجود نداره.

دیدگاه

تغذیه مناسب پیشنهادی شما چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
                          تغذیه مناسب پیشنهادی شما چیه؟
                          برای مدارات پری ، یا هر مدار پیش تقویتی که مصرف جریان بالایی نداشته باشه، استفاده از آی سی های رگولاتور 78XX و 79XX رو پیشنهاد میکنم.
                          مثلا برای مدار ایجاد اختلاف فاز از ولتاژ دوبل 12 ولت با استفاده از 7812 و 7912 خیلی خوبه.

دیدگاه

تو این مدار که تغذیه دوبل داره باید از دوتا LM7812 استفاده کنم؟

مدارش چه شکلیه؟

دیدگاه

ببخشید حواسم نبود یه خط منفی و یه خط مثبته

حالا یه 7812 و یه 7912 چطوری باید تو مدار قرا بگیرن ؟(نقشه تغذیه و رگولاتور ها)

Ground دوتا آیسی ها رو به هم و به G وصل کنم و lm79 inputرو به خط منفی و input اون یکی رو به خط مثبت وصل کنم؟

دیدگاه

دیتاشیت آی سی هاشو دانلود کن، چیزی ندارن. کلا 3 تا پایه داره هر آی سی که یکیش زمینه ، یکیش ولتاژ ورودی و یکیشم خروجی، والسلام.
                                ولتاژ ورودی 7812 باید حداقل 3 ولت بیشتر باشه، یعنی بالای 15 ولت.
                                ولتاژ ورودی 7912 هم باید حداقل 3 ولت کمتر باشه ، یعنی کمتر از 15- ولت.
                                در کل از یه ترانس دوبل 12 ولت استفاده کنی، این شرایط محقق میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X