پاسخ : درخواست راهنمایی و رفع اشکال و تنظیم آمپلی ماسفت
امروز یه ریسک اساسی کردم ولی آخرش سربلند شدم.
با خودم گفتم صدای خروجی کامپیوتر و.... که کمه .پری آمپ هم که ندارم(هنوز). پس چی کار کنم تا صدای این آمپلیم بیشتر بشه؟
یهو حواسم رفت به لپتاپ ذغالیم . بازش کردم و سیم دو تا بلندگو هاش رو پیدا کردم و یه لاینشو به آمپلیم وصل کردم .
بعد با بسم الله هردو رو روشن کردم
نویز که اصلآ نداشت :applause: صداش هم همونی شد که میخواستم .چون دیدم تو ولوم بالا با باس زیاد خرخر میکنه فهمیدم تغذیش کمه دو سه تا ترانس سری کردم (چون هنوز براش ترانس نگرفتم .گرووووونه) و با دوبل 55 ولت حدودآ 2.5 -3 آمپر راش انداختم . صدای خر خر کاملآ برطرف شد .
ولی مگه میشد ماسفتا رو خنک کرد
فن معمولی کم آورد .مجبور شدم با فن حلقوی 12 ولت 2 آمپر با 7-8 هزار دور سرعت خنکش کنم . تازه با اونم بادش گرم بود ولی صداش عالی بود ولی هنوز به حد ترکوندن بلندگو ها و ساب نرسیده. شاید بلندگوهای من خر کارن (با عرض پوزش)
بازم جا داشت صدا رو زیاد کنم و به اشباع هم نمیرفت ولی بخاطر کمبود جریان و کاهش قدرت ماسفتا با افزایش دما ، وقتی ولوم رو تا انتها بالا میبردم کمی خرخر میکرد
امروز یه ریسک اساسی کردم ولی آخرش سربلند شدم.
با خودم گفتم صدای خروجی کامپیوتر و.... که کمه .پری آمپ هم که ندارم(هنوز). پس چی کار کنم تا صدای این آمپلیم بیشتر بشه؟
یهو حواسم رفت به لپتاپ ذغالیم . بازش کردم و سیم دو تا بلندگو هاش رو پیدا کردم و یه لاینشو به آمپلیم وصل کردم .
بعد با بسم الله هردو رو روشن کردم
نویز که اصلآ نداشت :applause: صداش هم همونی شد که میخواستم .چون دیدم تو ولوم بالا با باس زیاد خرخر میکنه فهمیدم تغذیش کمه دو سه تا ترانس سری کردم (چون هنوز براش ترانس نگرفتم .گرووووونه) و با دوبل 55 ولت حدودآ 2.5 -3 آمپر راش انداختم . صدای خر خر کاملآ برطرف شد .
ولی مگه میشد ماسفتا رو خنک کرد
فن معمولی کم آورد .مجبور شدم با فن حلقوی 12 ولت 2 آمپر با 7-8 هزار دور سرعت خنکش کنم . تازه با اونم بادش گرم بود ولی صداش عالی بود ولی هنوز به حد ترکوندن بلندگو ها و ساب نرسیده. شاید بلندگوهای من خر کارن (با عرض پوزش)بازم جا داشت صدا رو زیاد کنم و به اشباع هم نمیرفت ولی بخاطر کمبود جریان و کاهش قدرت ماسفتا با افزایش دما ، وقتی ولوم رو تا انتها بالا میبردم کمی خرخر میکرد

دیدگاه