اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی و رفع اشکال و تنظیم آمپلی ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی و رفع اشکال و تنظیم آمپلی ماسفت

نوشته اصلی توسط gh.kh
    افرین خوب شده بود این مدل فیبر خام رو از کجا میگیرین ما که هر بار سفارش دادیم سبز رنگ بود
    بعد چندقیمت گرفتی.
    gh.kh جان من بروجرد (پاریس کوچولو) زندگی میکنم .رنگ سبز احتمالا مربوط به چاپ سولدر ماسکه.البته فایبرگلاس سبز هم داریم.پارسال 1 ورق بزرگ گرفتم دقیقا یادم نیست چقدر :rolleyes:

دیدگاه

راستی پکیح bc161 فلزیه؟؟؟

دیدگاه

همه اون ترانزیستورایی که گفتم فلزین
        رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
          همه اون ترانزیستورایی که گفتم فلزین
          hsجان واقعا ازت ممنونم همه مشکل این ترانزیستورها بودن.الان مدار مثل هلو کار میکنه :applause: :wow: :nice:
          چرا اینجوری بود؟؟؟مشکل از چی بود؟؟؟چرا تو شماتیک این ترانزیستور معرفی کرده بود؟؟؟
          از همه دوستانی که اهنماییم کردن ممنونم :agree:

دیدگاه

استاد اشک میشه توضیح بدی چرا ترانزیستور 2n5401 باعث میشد 30 ولت تو خروجی داشته باشم؟؟؟ :angry:

دیدگاه

خب خدار شکر که اینم عاقبت به خیر شد .
              نوشته اصلی توسط mebk1988
              gh.kh جان من بروجرد (پاریس کوچولو) زندگی میکنم . oo:
              راستی mebk جان ماهم یه ممنطقه داریم بهش میگیم (ساچون جلس) :mrgreen:
              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
              امروز رو کامل زندگی کن...
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                استاد اشک میشه توضیح بدی چرا ترانزیستور 2n5401 باعث میشد 30 ولت تو خروجی داشته باشم؟؟؟ :angry:
                با اجازه استاد :

یکی از دلایلش میتونه رعایت نکردن پایه ها باشه (منظورم جابجا زدن پایه هاست ) قبل از لحیم کردن هر ترانزریستور اول دیتاشیتش رو ببینید

میگن تو رشت یه هتل هست که بهش میگن (hotel california)
                AV Maziton 100
                Render By Artlantis Studio
                [img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]

دیدگاه

دلیل این موضوع اینه که پایه های امیتر و کلکتور بعضی از ترانزیستورای تو بازار برعکس اون چیزی هست که تو دیتا شیتشون گفته شده
                  اگه جای امیتر و کلکتور همون 5401 رو هم عوض کنی احتمالا مدارت کار میکنه (البته اگه 5401 قبلا نسوخته باشه)
                  حالا اگه صدا خوبه که هیچی اما اگه شکستگی داره میتونی مولتی ترن 5 کیلو رو بزاری سر جاش و مقدارشو از حالتی که مثل جامپر اتصال کوتاه باشه کم کم زیاد کنی تا کیفیت صدا به حد خوبی برسه (البته باید مواظب حرارات ماسفتا هم باشی چون همزمان با زیاد کردن مولتی ترن اونا هم حرارتشون بیشتر میشه و باید مولتی ترن رو به محض مطلوب شدن صدا دیگه نچرخونی اگه نه ماسفتا از شدت حرارت میپرن)
                  اگه دیدی ماسفتا داغ میشن ولی صدا هنوز کاملا مطلوب نیست باید یه هیت سینک بزرگتر برای ماسفتا بزاری تا بتونی یکم دیگه مقدار مولتی ترن رو زیاد کنی.مراقب باش اگه اون مولتی ترن رو بی جهت و یدفه زیاد کنی تو یه لحظه میتونه 2 تا ماسفت رو مرخص کنه بنابراین از حالت اتصال کوتاه و تدریجی و کم کم مقدارشو زیاد کن(انشالاه که خوب توضیح داده باشم)
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                    دلیل این موضوع اینه که پایه های امیتر و کلکتور بعضی از ترانزیستورای تو بازار برعکس اون چیزی هست که تو دیتا شیتشون گفته شده
                    اگه جای امیتر و کلکتور همون 5401 رو هم عوض کنی احتمالا مدارت کار میکنه (البته اگه 5401 قبلا نسوخته باشه)
                    حالا اگه صدا خوبه که هیچی اما اگه شکستگی داره میتونی مولتی ترن 5 کیلو رو بزاری سر جاش و مقدارشو از حالتی که مثل جامپر اتصال کوتاه باشه کم کم زیاد کنی تا کیفیت صدا به حد خوبی برسه (البته باید مواظب حرارات ماسفتا هم باشی چون همزمان با زیاد کردن مولتی ترن اونا هم حرارتشون بیشتر میشه و باید مولتی ترن رو به محض مطلوب شدن صدا دیگه نچرخونی اگه نه ماسفتا از شدت حرارت میپرن)
                    اگه دیدی ماسفتا داغ میشن ولی صدا هنوز کاملا مطلوب نیست باید یه هیت سینک بزرگتر برای ماسفتا بزاری تا بتونی یکم دیگه مقدار مولتی ترن رو زیاد کنی.مراقب باش اگه اون مولتی ترن رو بی جهت و یدفه زیاد کنی تو یه لحظه میتونه 2 تا ماسفت رو مرخص کنه بنابراین از حالت اتصال کوتاه و تدریجی و کم کم مقدارشو زیاد کن(انشالاه که خوب توضیح داده باشم)
                    شاید چون من دیشب دیتا شیت 5401 دیدم.جریان مدار در حالت بی باری 50ma و کیفیت صدا عالیه.برای تست 2تا قوطی المینیومی بستم ولی حتی دست هم نمی سوزونه. هیت سینکی که براش در نظر گرفتم30*15 که برای 4تا از این مدار تهیه شده

دیدگاه

بابت اشتباه در مورد مولتی ترن و نبود اون تو مدار ، عذر خواهی میکنم. من حواسم به شماتیک مدار و نوع قرار گیری مولتی ترن بین ورودی دو گیت نبود.
                      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

سلام دوستان
                        یادتون هست قبلا گفتم امپ 50 واتم تو فرکانس بالای یک کیلو صدایی مثل صدای موتورجوش میده؟؟؟ oo: .تازه دیشب فهمیدم چرا اینجوری بود :icon_razz: ولتاژ تغذیه 50 ولت بود اما من با 35 ولت راه اندازیش کرده بودم مدار هم تنظیم جریان سکون نداشت و برای ولتاژ بالای 45 تنظیم شده بود.دیشب که داشتم 160 واتو تست میکردم دیدم تو حالتی که p2=0 بود صدایی شبیه صدایی که گفتم تو بلندگو بود که بعد از تنظیم جریان سکون مدار برطرف شد.توی موزیک این صدا اصلا به گوش نمیرسید اما وقتی صدای خواننده یا سوت تنها پخش میشد خیلی به گوش میرسید.گفتم دوستانی که مدارو میسازن از این موضوع قافل نشن و فکر نکنن عیب از مداره.کیفیت خیلی خوبی داره و منو که هیچ وقت راضی نشده بودم راضی کرد. من چهارتا ازش ساختم و واقعا از صداش لذت میبرم.عکسهاشو گذاشتم تاپیک تصاویر :nice:

دیدگاه

من اون آمپ اول تاپیک رو ساختم
                          ولی وقتی میخوام P2 رو تنظیم کنم ولتاژ سورس ماسفت ها اصلا تغییر نمیکنه!مولتی ترن هم 5کیلو هستش
                          ضمنا من بجای 240/9240 از 540/9540 استفاده کردم
                          دلیلش چی میتونه باشه؟ماسفتا سوختن؟
                          لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                            من اون آمپ اول تاپیک رو ساختم
                            ولی وقتی میخوام P2 رو تنظیم کنم ولتاژ سورس ماسفت ها اصلا تغییر نمیکنه!مولتی ترن هم 5کیلو هستش
                            ضمنا من بجای 240/9240 از 540/9540 استفاده کردم
                            دلیلش چی میتونه باشه؟ماسفتا سوختن؟
                            لطفا راهنمایی کنید
                            سهیل جان ممکنه مولتی ترن خراب باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                              سهیل جان ممکنه مولتی ترن خراب باشه
                              با 5کیلو عوضش کنم یا 2کیلو؟؟
                              راستی من از bc556 که خودش گفته بود استفاده کردم،مشکل از اون نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheil74
                                با 5کیلو عوضش کنم یا 2کیلو؟؟
                                راستی من از bc556 که خودش گفته بود استفاده کردم،مشکل از اون نیست؟
                                2k بزار ولی قبلش تستش کن.بعید نیست احتمالش زیاده با ترانزیستورهایی که hs گفت تعویض کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X