اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
    من؟ :eek: :eek: خود تو و بقیه دوستان استاد مدار یابی هستین
    پ ن پ من :rolleyes:
    نه جدی سام اگه تفکیک شه این مدارا کلاس های متفاوتو بیشتر میبینیم..
    . ترسو پرخاش میکند .
    و
    قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
      پ ن پ من :rolleyes:
      نه جدی سام اگه تفکیک شه این مدارا کلاس های متفاوتو بیشتر میبینیم..
      من که موافقم
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام

آمپلیفایرهای سوئیچینگ که یکیش همین کلاس D هست ، تا توان 40 کیلووات هم ساخته می شوند..کاملا فولرنج..
        مصرف کننده هم Line Array ها معمولا هستند که در تورهای بزرگ ، استادیوم ها ، سالنهای بزرگ استفاده می شوند..

ساخت کلاس D خوب سطحش بالاتر از DIY هست و نیاز به اسکوپ دیجیتال ، LCR متر ، منبع تغذیه مطمئن ، مولتی مترهای خوب ، شناخت ماسفتها و نحوه درایور کردن اونها داره و باید تئوریتون خوب باشه بعد برید سراغ عملی. مدارهای آماده قرار داده شده در اینترنت هم عیب های خاص خودشون رو دارند..ولی در حد اینکه بخواهید نمونه بسازید یا کسب تجربه کنید خوبه..

اما در ایران مشکلات زیادی بر سر راه هست که مهم تر از ماسفت ، فیلتر خروجی اون هست..که هسته مناسبش گیر نمیاد..البته راهکارهایی هست ولی پاسخ فرکانسی رو محدود می کنه یا تلفات خیلی زیاد میشه روی هسته و...

کلا کلاس D ساختن در توان بالا کار سختیه ، مخصوصا اگر فولرنج باشه و حتی برندهای معروف خارجی هم هنوز توش موندن !! حالا ببینید وقتی چنگ میاد کلاس D میزنه چی میشه !! خیلی دوست دارم داخل این دستگاهای مثلا 9090 شو ببینم..هنوز قسمت نشده..

:job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
          حالا ببینید وقتی چنگ میاد کلاس D میزنه چی میشه !! خیلی دوست دارم داخل این دستگاهای مثلا 9090 شو ببینم..هنوز قسمت نشده..
          محمد جان
          اگر قسمتت شد که انشا.. بشه چند تا عکس هم بزار ما هم دوست داریم ببینیم چی ساخته ولی قسمت ما که اصلا" نمیشه. :sad:

دیدگاه

درود بر محمد.ح عزیز چطوری چه عجب یه سری زدی داداشی؟

به نکات خوبی اشاره کردی مرسی
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

بچه های که تجربه دارین:

میگم رابطه فرکانس حامل موج اصلی در این آمپلی ها با اندازه هسته رابطه معکوس داره درسته؟
              حالا سوال اینجاست که میشه با بالابردن این فرکانس اندازه هسته رو خیلی کوچیک کنیم؟ و اگر میشه تا چه اندازه؟

دیدگاه

دوستان گرامی بنده با تعاریف شما خیلی تحریک شدم که یه کلاس دی بسازم
                من از بیس بخوا شروع کنم چه مداری رو واسه من مناسب میبینین؟
                لطف میکنین اگه راهنمایی کنین
                . ترسو پرخاش میکند .
                و
                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  بچه های که تجربه دارین:

میگم رابطه فرکانس حامل موج اصلی در این آمپلی ها با اندازه هسته رابطه معکوس داره درسته؟
                  حالا سوال اینجاست که میشه با بالابردن این فرکانس اندازه هسته رو خیلی کوچیک کنیم؟ و اگر میشه تا چه اندازه؟
                  بله هر چی فرکانس بره بالاتر هسته کوچیکتر میشه.
                  اندازشم به توان جریان هبوری از هسته و فرکانس بستگی داره دیگه. باید حساب بشه طوری که هسته به اشباع نره دیگه.
                  بالا بردن فرکانس خیلی دردسرا اضافه میکنه که واقعا با امکانات داخل کشور خیلی سخته جلوشون دربیای.
                  سوییچهای سرعت بالا نداریم. اصن با این سوییچای داخلی نهایتش بتونیم پونصد کیلو سوییچ کنیم. خیلی بالاتر از این بریم تلفات دینامیک به قدری بالا میره که دیگه صرفه نداره درست کردن این سیستم.
                  درایور پر سرعت نداریم. وختی فرکانس خیلی بره بالا دیگه اپامپ درست جوابگو نیست. باید از درایورای مخصوص استفاده بکنی که ir فک کنم چند نوع داره. و البته تو ایران هم نیست.
                  و نکته بعدی هسته های اشغان تو بازاره که من یه سری میخواستم یه فلایبک 400 کیلو بسازم ( ازمایشی بود و هدف فقط تست این هسته ها بود) تو بیباری کلی توان رو هسته تلف میشد. ولی میتونی از هسته های ترویید که روی مینبرد های اسقاطی هستن استفاده بکنی. من یه بار یکی از اونا رو تو فرکانس یک مگ استفاده کردم و عین بلبل کار کرد. خود مین برد فرکانس سوییچاش بالای یک مگه.از ماسفتای روی مینبرد هم میتونی استفاده بکنی خوب چیزایین لامصبا. فقط میمونه درایور که راهی پیدا کردی ندا بده بهمون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                    بله هر چی فرکانس بره بالاتر هسته کوچیکتر میشه.
                    اندازشم به توان جریان هبوری از هسته و فرکانس بستگی داره دیگه. باید حساب بشه طوری که هسته به اشباع نره دیگه.
                    بالا بردن فرکانس خیلی دردسرا اضافه میکنه که واقعا با امکانات داخل کشور خیلی سخته جلوشون دربیای.
                    سوییچهای سرعت بالا نداریم. اصن با این سوییچای داخلی نهایتش بتونیم پونصد کیلو سوییچ کنیم. خیلی بالاتر از این بریم تلفات دینامیک به قدری بالا میره که دیگه صرفه نداره درست کردن این سیستم.
                    درایور پر سرعت نداریم. وختی فرکانس خیلی بره بالا دیگه اپامپ درست جوابگو نیست. باید از درایورای مخصوص استفاده بکنی که ir فک کنم چند نوع داره. و البته تو ایران هم نیست.
                    و نکته بعدی هسته های اشغان تو بازاره که من یه سری میخواستم یه فلایبک 400 کیلو بسازم ( ازمایشی بود و هدف فقط تست این هسته ها بود) تو بیباری کلی توان رو هسته تلف میشد. ولی میتونی از هسته های ترویید که روی مینبرد های اسقاطی هستن استفاده بکنی. من یه بار یکی از اونا رو تو فرکانس یک مگ استفاده کردم و عین بلبل کار کرد. خود مین برد فرکانس سوییچاش بالای یک مگه.از ماسفتای روی مینبرد هم میتونی استفاده بکنی خوب چیزایین لامصبا. فقط میمونه درایور که راهی پیدا کردی ندا بده بهمون.
                    راستش توی فرکانسهای 50 کیلو نظرم بود چون خودم میدونم هسته های مزخرف بازار همینن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                      راستش توی فرکانسهای 50 کیلو نظرم بود چون خودم میدونم هسته های مزخرف بازار همینن!
                      الکی میگییییی!!!!
                      50 کیلو چیه بابا؟ همین نقشه ای که اینجا گزاشتن. همین کوچیکه. 250 کیلوه فرکانسش.
                      50 کیلو بزاری فقط میتونی فرکانسای پاین 2 کیلو رو با کیفیت قابل قبول بگیری. البته واسه اینکه بازم بحث قبل نشه بگم که قابل قبول از نظر من یعنی سیگنال خروجی و ورودی رو روی اسکوپ بندازی رو هم بخوابن. البته با تفاوت کم. قابل قبول از نظر بعضیا میشه دراومدن صدا.
                      شما برو تا 140 کیلو من تست کردم هسته های تو بازار مشکلی ندارن و کار میکنن. میخوای خیلی خیالت راحت باشه ببر ور 100 کیلو. من رو 100 کیلو زیاد کار کردم جواب داده.
                      تنها نکته ای که کمتر کسی دیدم رعایت بکنه واسه فرکانس بالا اینه که سیمو تکرشته میپیچن خوب کار نمیکنه میندازن گردن هسته.
                      قشنگ 15-20 تا سیم نازک رو تو سه چهار لایه خلاف جهت هم بپیچ و دقت کن که زاویه پیچششون تو لایه های مختلف با هم برابر باشه. و تعداد سیمهایی که ساعتگرد و غیر ساعتگرد پیچیده میشن با هم برابر باشه. این سیمو بپیچ دور هسته تا 200 کیلو فک کنم راحت جواب بگیری.

دیدگاه

اگه گیرت فقط واسه هسته س. از یه مین برد قدیمی باز کن. البته واسه دوره آموزشی هیتلر نباشه که خیلی قدیمی میشه. ) ولی این مینبردا خیلی هسته های توپی دارن. اصلا گرم نمیشن نمیدونم تکنولوژیشون چیه. کارت گرافیکا هم هسته های خوبی دارن. ولی مین برد یه چیز دیگس.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                          الکی میگییییی!!!!
                          50 کیلو چیه بابا؟ همین نقشه ای که اینجا گزاشتن. همین کوچیکه. 250 کیلوه فرکانسش.
                          50 کیلو بزاری فقط میتونی فرکانسای پاین 2 کیلو رو با کیفیت قابل قبول بگیری. البته واسه اینکه بازم بحث قبل نشه بگم که قابل قبول از نظر من یعنی سیگنال خروجی و ورودی رو روی اسکوپ بندازی رو هم بخوابن. البته با تفاوت کم. قابل قبول از نظر بعضیا میشه دراومدن صدا.
                          شما برو تا 140 کیلو من تست کردم هسته های تو بازار مشکلی ندارن و کار میکنن. میخوای خیلی خیالت راحت باشه ببر ور 100 کیلو. من رو 100 کیلو زیاد کار کردم جواب داده.
                          تنها نکته ای که کمتر کسی دیدم رعایت بکنه واسه فرکانس بالا اینه که سیمو تکرشته میپیچن خوب کار نمیکنه میندازن گردن هسته.
                          قشنگ 15-20 تا سیم نازک رو تو سه چهار لایه خلاف جهت هم بپیچ و دقت کن که زاویه پیچششون تو لایه های مختلف با هم برابر باشه. و تعداد سیمهایی که ساعتگرد و غیر ساعتگرد پیچیده میشن با هم برابر باشه. این سیمو بپیچ دور هسته تا 200 کیلو فک کنم راحت جواب بگیری.
                          برای کار دیگه ای میخام راستش :redface: ولی بیسش همینه...

ممنون بابات اطلاعاتت. بله در مورد سیم لیتز هم همین نظرو دارم . در مورد خازن چی؟ کلا اگر ظرفیت خازنی فیلتر LC زیاد باشه موسفتا فشار زیادی بهشون میاد و شنیدم بهتره که فیلتر بهتره سلفی باشه تا خازنی اینم درسته؟

راجعب مین برد: کجاش هسته داره؟ یه هسته هایی که قطرشون به زور 1 سانتی متر میرسه هست اونارو میگی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                            برای کار دیگه ای میخام راستش :redface: ولی بیسش همینه...

ممنون بابات اطلاعاتت. بله در مورد سیم لیتز هم همین نظرو دارم . در مورد خازن چی؟ کلا اگر ظرفیت خازنی فیلتر LC زیاد باشه موسفتا فشار زیادی بهشون میاد و شنیدم بهتره که فیلتر بهتره سلفی باشه تا خازنی اینم درسته؟

راجعب مین برد: کجاش هسته داره؟ یه هسته هایی که قطرشون به زور 1 سانتی متر میرسه هست اونارو میگی؟
                            تو دفترچه راهنمای پاور های گرین رو اگر بخونی شدیدا به این نکته اشاره کرده و چندتا هم نمودار گزاشته
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                              تو دفترچه راهنمای پاور های گرین رو اگر بخونی شدیدا به این نکته اشاره کرده و چندتا هم نمودار گزاشته
                              میشه لطف کنی بهنام جام برام بفرستی یه مطالعه کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                میشه لطف کنی بهنام جام برام بفرستی یه مطالعه کنم؟
                                متعستفانه دفترچه اش رو ندارم الان. ی زمونی تو کامپیوتر فروشی کار میکردم جالب بود برداشتمش برای مطالعه.

شرمنده داداش اروین تنها کاری بود که میتونستم در مقابل خوبی هات انجام بدم که نتونستم :redface:
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X