اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط mohammad1365
    daii-stk عزیز
    آقا ماهایی که سلف سنج نداریم چه جوری باید سلف خروجی رو بپیچیم ؟؟
    آماده این سلف ها تو بازار گیر میاد ؟؟
    با تشکر
    برای هسته های مختلف تعداد دورها فرق میکنه مثلا برای هسته ei33 اگه سه دور سیم یک ونیم بپیچی میشه حدود 35 میکروهانری اما با این تیروئیدها که من پیچیدم 15 دور میشه حدود 35 میکروهانری به نظرم یکی بخری خیلی بهتره کلا ابزار الات به دردت میخوره داداش
    مدل +victor6243 - من 85 خریدم - تهران فک کنم ارزونتر گیر بیارید خازن سنجشم تا 3000 میکروفاراد بیشتر نمیتونه اندازه گیری کنه

دیدگاه

متاسفانه به علت پریدن اکانت قبلیم تو انتقال سرور این تاپیک از دستم در رفته بود.
      متاسفم ولی باید خدمتتون عرض کنم که این پست چیزی جز اسپم نیست فقط برای اینکه به تاپیک هایی که هر روز بهشون سر میزنم اضافه بشه.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
        مصطفی جان چند خریدید و کدوم مغازه؟؟
        سپاس
        من 73 خریدم اسم مغازه یادم نیست ببینم اگه فاکتورش رو پیدا کردم تو pm اسم مغازه رو برات میفرستم
        تا ازدواج نکردی این چیزا رو بخر :mrgreen: چون بعدش طرف خرید اینا نمیتونی بری :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
          من 73 خریدم اسم مغازه یادم نیست ببینم اگه فاکتورش رو پیدا کردم تو pm اسم مغازه رو برات میفرستم
          تا ازدواج نکردی این چیزا رو بخر :mrgreen: چون بعدش طرف خرید اینا نمیتونی بری :cry2:
          درود
          یک جوری گفتی که دلم برات سوخت داداش ایشالله هر چی میخوای بتونی بخری
          Fail Never
          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
            درود
            یک جوری گفتی که دلم برات سوخت داداش ایشالله هر چی میخوای بتونی بخری
            منظورت با منه داداش یا محمد؟

دیدگاه

ببینید این آمپهای کلاس دی چه توانهای عجیب و باحالی دارن قیمتشونم مناسبه
              پایونر GMD8601 و GMD9601
              اولی 800 وات پایدار روی یک اهم
              دومی 1200 وات پایدار روی یک اهم

اولی رو تست زدیم دوتا ساب 310D4 رو جر میده بدون نیاز به باتری اضافه (البته ماشین روشن)

بچه هایی که کلاس دی میسازین از اینا هم بخرید با مال خودتون مقایسه کنید

دیدگاه

سلام
                کسی میتونه محاسبات سلف رو بهم یاد بده ؟
                یا حداقل لینکی چیزی بده برم بخونم
                مثلا برای 22 میکرو هانری روی هسته های مختلف چجوری باید محاسبات انجام داد ؟
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

محاسبات رو بیخیال بعضی وقتا هسته ترک داره یا شکسته درست در نمیاد
                  سلف سنج باید باشه

دیدگاه

حالا ما که نمیتونیم از این ویکتورا بگیریم گناهمون چیه ؟ oo:
                    دایی جان من ابزار زیاد خراب میکنم نمیصرفه برام از اون گروناش بگیرم
                    میخوام 900 واتی رو بسازم. همه چیزش امادس جز این امپ لعنتی که دو روزه راه نمیافته
                    ورودی میدم بهش فقط تق تق میکنه و صدا نمیده لامصب :angry:
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                      حالا ما که نمیتونیم از این ویکتورا بگیریم گناهمون چیه ؟ oo:
                      دایی جان من ابزار زیاد خراب میکنم نمیصرفه برام از اون گروناش بگیرم
                      میخوام 900 واتی رو بسازم. همه چیزش امادس جز این امپ لعنتی که دو روزه راه نمیافته
                      ورودی میدم بهش فقط تق تق میکنه و صدا نمیده لامصب :angry:
                      نیازی نیست دقیق بپیچی فقط از 30 میکروهانری بیشترباشه
                      برای اکثر هسته های تیروئیدی 14 دور بیشتر میشه بالای 30 میکروهانری
                      برفرض مثال اگه 100 میکروهانری بپیچی خروجی از فرکانس دقیقا یادم فک کنم حدود 6 کیلو هرتز با شیب 6 دسی بل کات آف میشه اگه برای ساب داری میسازی خوبم هست ولی برای بلندگو کیفیت صداهای زیر میاد پایین
                      بازم میتونی در آخر از سلف یک دور یک دور کم کنی تا به صدای زیر مطلوب برسی
                      یا خروجی آمپلی رو بدی به کامپیوتر و موجشو آنالیز کنی اگه فرکانس های پایین توی آنالیز شدتشون کم بود سلف اندوکتانسش زیاده باید کمتر شه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nourbakhsh Rad
                        با سلام،

راستش من هم خیلی به این آمپلی فایرهای کلاس D علاقمندم و میخوام یکیش رو بسازم، منتهی قدرت خیلی بالا مد نظرم نیست، بیشتر برام مهمه که قطعاتش رو بشه گیر آورد، وگرنه توانهای خیلی بالا، با قطعات خیلی کم و جمع و جور وجود داره که اصلا قطعاتش اینجا نیست.

از طرفی فکر میکنم که وقتی یکیش رو بسازم و رووش کار و تحقیق کنم، بهتر از یه مشت تئوریه محضه که آخرش هم به جایی نرسده ( نه اینکه تئوری اصلا نباشه ها ! )

البته اینم بگم که در نهایت، اگر بتونم و مشغله ها اجازه بدند و تنبلی هم ولمون کنه! قصد دارم که یه کلاس D رو روی میکرو پیاده سازی کنم و در یک میکرو عملیات فیلترینگ، ریورب، تنین و .... رو انجام بدم و در نهایت با یه قسمت قدرت که مثلا یه IR2011 باشه، با توان مورد نظر ( حدود 200 وات ) پخشش کنم. متاسفانه، در زمینه آمپلی فایرها، اطلاعات چندانی ندارم و فکر میکنم که سرانجام این کار مستلزم همکاری یه گروه باشه، این برادر مازیار هم که دم به تله نمیده!

حالا برای شروع قصد دارم اینو بسازم که ادعا کرده 100 واته و خیلی هم جمع و جوره و قطعاتش هم خیلی معمولی و در دسترس هستند.

http://320volt.com/100-watt-class-d-amplifikator-devresi-irf540-irfp9540/

اگر در مورد مسائل مطرح شده و این مدار 100 وات کلاس D نظری داشته باشید، ممنون میشم که مطرح کنید، من رو برای ادامه کار راهنمائی بفرمائید.
                        داداش این مهشره ولی میخواستم همین طرحو میشه با دوازده ولت راه انداخت ؟
                        چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                        خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
                          تاپیک کلاس D هست یا بحث در مورد اُدلار

اگر اسکوپ ترجیحا دیجیتال ندارید ، دور کلاس D و تغذیه سوئیچینگ رو باید خط بکشید..البته ممکنه به قول بعضی ها بشه جواب گرفت ، ولی جون و پولتون پای خودتون !!

کلاس D مداری هست که باید پله به پله تو ساختش برید جلو..

سیگنال ژنراتور و اسکوپ جزو ضروریاته..ساخت فیلتر خروجیش هم که نگو ، با این بازار الکترونیک افتضاح ما ، باید یه 10-20 هزار تومن برید فریت بخرید تا ببینید با کدوم میشه جواب گرفت..طرف بوتیک داشته ، اومده خازن فروش شده.. oo:

بازار الکترونیکه داریم ؟! :mrgreen:
                          راست میگی رفتم خیابون طلاقانی (مرکز قطعات اصفهان) دم یه مغازه از قیافش معلوم بود گیجه با سرعت نور بهش گفتم TDA7388 دارید؟
                          گفت هااااااا؟؟؟؟!!! oo:
                          این دفعه تند تر گفتم tda7388 دارید؟
                          سرشو خاروند گفت دیوده ؟؟؟؟!!!! :surprised:

اینگار هرکی گوسفند داشته اومده فروخته مغازه زده!!! :angry:
                          چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
                          خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

دوستان من با سازندش صحبت کردم گفت مقاومت 22اهمی را با16هم جایگزین کن و برای ترانزیستور ها هیتسینک بزار. گرم شدن هم عادی هست. خودش میگفت مدار مشکلی نداره شاید بخاطر المان ها باشد. طرف میگفت داریم مدار را تولید انبوه میکنم ومشکلی دیده نشده. خودم میگم شاید بخاطر نامرغوبی قطعات باشه

دیدگاه

دوستان عزیز معذرت اشتباه شد برای تاپیک 1500 واتی هست

دیدگاه

تاپیک زیر خاکی بود
                                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X