اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط محمد.ح
    من همیشه دنبال قطعاتی هستم که حداقل بشه 10-20 تا ازش گیر آورد..یعنی پشتیبانی داشته باشه واسه خرید...که بشه یه کارایی باهاش کرد..

البته من خودم بعضا تو جمهوری قطعات اصل اروپایی-آمریکایی خریدم ولی فقط برای اینکه اون قسمت از مدار رو راه بندازم و ببینم مشکل از اونجا نباشه..

راستی این فیلتره که دوستان ساختن هم برام خیلی عجیب بود oo: نشون میده که دو تا عکس فیلتر کلاس D ندیده این بنده خدا..
    با من بودی
    شما فقط عکس رو دیدی برو توضیحاتشو هم بخون بعد قضاوت کن
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

مگه میشه توضیحاتشو نخونم دوست عزیز ؟!

آخه اولین بارم بود که دیدم روی یه هسته فریت اونم از نوع ETD ، همچین شکلی سیم پیچیده میشه !!

شما عصبانی میشی ، ولی من دارم این رو می بینم که افراد دیگه این حتی از کشورهای دیگه این عکس رو جستجوی گوگل می بینند و بعدش هم که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد.ح
        مگه میشه توضیحاتشو نخونم دوست عزیز ؟!

آخه اولین بارم بود که دیدم روی یه هسته فریت اونم از نوع ETD ، همچین شکلی سیم پیچیده میشه !!

شما عصبانی میشی ، ولی من دارم این رو می بینم که افراد دیگه این حتی از کشورهای دیگه این عکس رو جستجوی گوگل می بینند و بعدش هم که
        خوب مگه چیه اصلا کسی تا حالا این جوری نپیچیده خوب من برای اولین بار پچیدم و این خودش یک ابتکار هست که به مخم زد و شاید هنوز داشمند ها به این مسئله پی نبردن چند سال دیگه میبینی همه هسته ها رو این جوری میپیچن :biggrin: :mrgreen:
        Fail Never
        گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
        دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

:applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
          منم کلاس d چند مدل ساختم یه مدلش واقعا خوب فشره و پرقدرته فایلو واستون میذارم هرکی میخاد بسازه سئوال هم دارید بپرسید
          http://www.4shared.com/file/219294005/1cf16d79/IR2110_UCD.html
          کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
          «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
          «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hassanenginer
            منم کلاس d چند مدل ساختم یه مدلش واقعا خوب فشره و پرقدرته فایلو واستون میذارم هرکی میخاد بسازه سئوال هم دارید بپرسید
            این مدار رو الان ساختی داداش؟
            مدارتو اگه یجا اپ کنی ممنونت میشم
            . ترسو پرخاش میکند .
            و
            قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

سلام
              بفرما من اینو ساختم فردا شب حتما عکساشو میزارم
              فکر کنم طرح اصلیش المانیه یا روسی دقیق نمیدونم
              کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند. امام حسین(ع)
              «علم زیباست وقتی هزینهٔ گذران زندگی از آن تامین نشود.»آلبرت انیشتن
              «اگر انسانآ‌ها در طول عمر خویش فعالیت مغزشان به اندازه یک میلیونیوم معدهآ‌شان بود، اکنون کره زمین تعریف دیگری داشت.»آلبرت انیشتن

دیدگاه

سلام
                بفرما من اینو ساختم فردا شب حتما عکساشو میزارم
                فکر کنم طرح اصلیش المانیه یا روسی دقیق نمیدونم
                دوست من مدارو یجا دیگه اپ میکنی ببینیمش؟
                اوکی منتظریم
                جواب گرفتی ازش؟
                . ترسو پرخاش میکند .
                و
                قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                  دستت درد نکنه مدار جالبیه . :applause: می خواستم بدونم که این مدار چه قدر دردسر داره ؟ ساختنش راحته یا کلی مکافات داره ؟
                  به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
                  سنکا
                  انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
                  اپیکتتوس

دیدگاه

من یه زمانی خیلی میخواستم چیپ مخصوص این کارو پیدا بکنم. چند بار چند تا امپلی خر صدا گیرم افتاد دیدم توشون TL494 خودمونه. خلاصه یه ذره چپ و راستش کردم دیدم با همون روشی که خودم همیشه دیوتی ایکلشو دستی تغییر میدادم درت کرده. سیگنال ورودی رو شیفت داده با 1.25 ولت. و تقویت کرده که دامنه سیگنال از صفر تا 2.5 متغیر بشه. تموم شد. خروجیشو داده به یه مسافت درایور و بعدشم ماسفتا. تنها نکتش اینه که باید یه خورده فرکانستون بالاتر از حد معمول باشه. اگه مارک خوب 494 رو پیدا کنید سیصد چارصد کیلو رو به راحتی میده. و ماسفتایی با خازن گیت کوچیک و با مقاومت گیت کوچیک. راحت تا فرکانس یک کیلو بدون اعوجاج داشت خروجی میداد. بیشترشو تست نکردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                      من یه زمانی خیلی میخواستم چیپ مخصوص این کارو پیدا بکنم. چند بار چند تا امپلی خر صدا گیرم افتاد دیدم توشون TL494 خودمونه. خلاصه یه ذره چپ و راستش کردم دیدم با همون روشی که خودم همیشه دیوتی ایکلشو دستی تغییر میدادم درت کرده. سیگنال ورودی رو شیفت داده با 1.25 ولت. و تقویت کرده که دامنه سیگنال از صفر تا 2.5 متغیر بشه. تموم شد. خروجیشو داده به یه مسافت درایور و بعدشم ماسفتا. تنها نکتش اینه که باید یه خورده فرکانستون بالاتر از حد معمول باشه. اگه مارک خوب 494 رو پیدا کنید سیصد چارصد کیلو رو به راحتی میده. و ماسفتایی با خازن گیت کوچیک و با مقاومت گیت کوچیک. راحت تا فرکانس یک کیلو بدون اعوجاج داشت خروجی میداد. بیشترشو تست نکردم.

داداش مهدی مظمینی این 494 برای سوییچینگش نبوده ؟! :eek:
                      زکات علم نشر آن است
                      بیشتر با من اشنا بشین :
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                        سلام دوست عزیز
                        دستت درد نکنه مدار جالبیه . :applause: می خواستم بدونم که این مدار چه قدر دردسر داره ؟ ساختنش راحته یا کلی مکافات داره ؟
                        جواد جان حاجی تو مدارو یه جا دیگه اپ میکنی؟
                        من با4shared مشکل دارم :redface:
                        . ترسو پرخاش میکند .
                        و
                        قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

داداش مهدی مظمینی این 494 برای سوییچینگش نبوده ؟! :eek:
                          اره داداش. اوائن دهن خودم نیز کف نموده بود. ابتکار خیلی توپی زده بود. شما یه خورده با این روشی که گفتم بررسی که میبینی که کاملا عملیه.
                          خیلی جالبه برام اینهمه ماشین باز اینجا چطوری کسی تا حالا ندیده. من ماشین باز نیستم و فقط کلاس ab رو میپسندم. کیفیتش خیلی بالاتره. با این حال تا حالا سه چهار مورد دیدم که از 494 استفاده شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                            جواد جان حاجی تو مدارو یه جا دیگه اپ میکنی؟
                            من با4shared مشکل دارم :redface:
                            بفرما عزیز:
                            http://s2.picofile.com/file/77037906...0_UCD.pdf.html
                            به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
                            سنکا
                            اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                              قربونت جواد
                              مگه تو به داد ما برسی
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                                قربونت جواد
                                مگه تو به داد ما برسی
                                خواهش می کنم . ولی چرا با4shared مشکل داری ؟ :cry2:
                                می خواستم بدونم که این مدار چه قدر دردسر داره ؟ ساختنش راحته یا کلی مکافات داره ؟
                                منتظر جواب هستم .
                                سنکا
                                اپیکتتوس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X