اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

class D

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : class D

نوشته اصلی توسط b e h n a m

منطق ایرانی بی سواد جماعت :
    امپای چینی بهترن چون اگه بردشون هم منفجر بشه میشه درستشون کرد ولی ساند استریم و ... که جنس اصلن اشغالن . چرا ؟ چ.ن ماسفتاش (خیلی ماسفتای خوبی استفاده میکنه ساند ) اگه خراب بشن دیگه قابل تعمیر نیست چون ماسفت به او اون خوبی تو کل ایران وجود خارجی نداره
    ین مطلبی که گفتم رو از چندین سیستم فروش شنیدم :cry2:

در مورد 20 کیلو هم ی سوال میپرسم اول اونو جواب بده بعد :biggrin:

کدوم اسپیکری که میتونه 20 کیلو رو اجرا کنه و 900 وات هست ؟
    با این اتن فوق فوقش 1 کیلو هرتز که اونم بعید میدونم ( خودت که اینکاره ای دیگه معمولا زیر 200 هرتز )
    کلاس دی توان بالاش فقط و فقط برای ساب خوبه دیگه مهدی جان.
    ولی دوستان ساخته بودن میگفتن خوبه کیفیتش
    یه لحظه فک کردم اول اولشو با منی. گفتم بابا مگه چی گفتم که اینجوری جبهه گرفت )
    کلا مغز این نصابا اکثرن همینقدره.
    درسته اسپیکری نیست که 900 وات باشه و 20 کیلو رو هم پخش کنه. بحثی که من مطرح کردم امکانپذیر بودن این قضیس. میگم با این کریر اصلا نمیشه به 20 کیلو رسید. در مورد شدنش که بابا ما با pwm میکرو صدا پخش کردیم. اونم با شصت مگ کریر. عیل بلبل کار میکرد. ولی خب دیگه تو اهنگای شلوغ پلوغ صدای گاو و گاوداری میداد.
    اینو گفتم چون صراحتا نوشته بودی بیست تا بیت کیلو هرتز. این تا دو سه کیلو هم خوب بدون افت کیفیت جواب میده. حتی تو توان بالا!!!
    البته بازم ذکر بکنم که این اگه این تا 40 کیلو هم راندمان توپی داشته باشه بازم من میرم سراغ ab. راستش چند سال پیش ایدش به ذهنم رسید. نمیدونستم از قبل وجود داره. کلی روش تحقیق کردم و نتیجه گرفتم. بعد فهمیدم وجود داشته کلللی خورد تو ذوقم :biggrin: :biggrin: دیگه ازش زده شدم :biggrin:

راستی اون چیزایی که گفتم از اینترنشنال رکتیفایر بگیر بخون. دستمون که بهش نمیرسه ولی کلا ادم کف میکنه. کریرشون همشون تو سه چهار مگ بود. بعد همشون از دایرکت فت استفاده کرده بودن. اصن یه وضعی....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
      راستی اون چیزایی که گفتم از اینترنشنال رکتیفایر بگیر بخون. دستمون که بهش نمیرسه ولی کلا ادم کف میکنه. کریرشون همشون تو سه چهار مگ بود. بعد همشون از دایرکت فت استفاده کرده بودن. اصن یه وضعی....

نه حاجی میخونیم بیشتر حالمون گرفته میشه تا اینکه حال کنیم :cry2:

بچه ها ساخته بودن میگفتن جواب میده ها :biggrin: :icon_razz:
      چند صفحه قبل فیلم هم ازش گزاشتن
      البته با ساب بود و نمیدونم با فول رنج چجوری بشه

ایشالا قسمت بشه کنترلرش رو برمیدارم درایور و بعدش رو خودم میزنم با قدرت بیشتر و امپدانس کمتر البته تابستون
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
      ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

ولی خداییش هیچ صدایی مثل صدای کلاس A نمیشه...
        ولی تلفات وحشتناکی داره که برای یه امپ 100 وات RMS باید براش یه نیروگاه هسته ای بسازیم
        اصلا با این کلاس D حال نمیکنم چون اصلا برای کیفیت ساخته نشده هدف اول راندمان بوده برای همینم بهترین گزینه برای ماشین و کارایی که توان مهمه نه تو خونه :NO:
        همون بهترین کلاس D ها هم به پای یه کلاس A یا حتی AB نمیرسن و توی همه فرکانس ها خطی و فدیلیتی نیستن :NO: کلا همون بهتر که بچه سوسول ( :mrgreen های مایه دار که از موزیک فقط قسمت باس رو میفهمن (البته منظورم کس خاصی نیستا!!) اینارو ببندن رو ماشینشون باهاش مردم ازاری کنن!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          ولی تلفات وحشتناکی داره که برای یه امپ 100 وات RMS باید براش یه نیروگاه هسته ای بسازیم
          اصلا با این کلاس D حال نمیکنم چون اصلا برای کیفیت ساخته نشده هدف اول راندمان بوده برای همینم بهترین گزینه برای ماشین و کارایی که توان مهمه نه تو خونه :NO:
          همون بهترین کلاس D ها هم به پای یه کلاس A یا حتی AB نمیرسن و توی همه فرکانس ها خطی و فدیلیتی نیستن :NO: کلا همون بهتر که بچه سوسول ( :mrgreen های مایه دار که از موزیک فقط قسمت باس رو میفهمن (البته منظورم کس خاصی نیستا!!) اینارو ببندن رو ماشینشون باهاش مردم ازاری کنن!
          مهدی من با خیلیاز امپای ab و کلاس d برای ماشین کار کردم . کیفیتشون زیاد فرقی نداره با هم چون معمولا تا 250 هرتز رو ساپورت میکنن که مخصوص سابه دیگه...
          تو 250 تا تک هرتز هم فکر نکنم شیب ضریب تقویت زیاد به چشم بیاد

ولی موقع مصرف برقه که میفهمی چی به چیه. الان من 600 وات کلا رو ماشین امپ ab دارم برق بدبختو مثل چی میکشه افت ولتاژ بوجود میاد بابای سیم کشی ماشینو در میاره ولی با کلاس دی 1000 وات هم من ندیدم اینجوری بشه. (رو همین ماشین و سیستم خودم )

کیفیتش تو فرکانس کم زیاد فرقی نداره.
          الان میگی کیفیت نمیدونی چیه منم میگم تو ماشین نتوورک بستم سیستم رو :biggrin: :icon_razz:

کلا اگه قرار باشه برای هدفون استفاده بشه ab هم بده ! فقط کلاس a چون مصرف برقش توجیه داره.
          بیشتر بستگی داره کجا بخوایم استفاده کنیم به نظر من و بعد به کلاس امپ توجه کنیم.
          ممکنه بعضی جا ها کلاس دی فول رنج بهتر هم جواب بده. مثلا لبتاب یا گوشی های مدل بالا.
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

چرا داداش فرق که داره نمیشه که :mrgreen:
            توی فرکانس پایین نه چون امپی که برای بوم بوم کردن ساخته شده که ازش توقعی نیست اواز رو با کیفیت پخش کنه چون طراحیش اون بوده و خیلیاشون با یه سلکتور یه فیلتر LPF داخلی بهشون اضافه میشه ولی وقتی صدا برسه به فرکانس های بالا مثل صدای ویالن اونوقت هم میشه تفاوتشو حس کرد هم شکل موج ها رو که با اسیلوسکوپ ببینیم واضحه که متفاوته و اعوجاج کلاس D بیشتره ولی اگه امپ کلاس D بنا بر کیفیت نه توان خروجی مثل سینما های خانگی حرفه ای نه چینی ها ساخته شده باشه کیفیت خوبی داره که همه کسی نمیتونه ایراد به صداش بگیره و گوش های فوق العاده حساسی میخواد که عمرا بشه این امپ هارو DIY ساخت چون تکنولوژی خاصی داره و کیفیت قطعاتش از قطعات پاساژ امجد و... خیلی بالاتره :mrgreen:
            بیشتر بستگی داره کجا بخوایم استفاده کنیم به نظر من و بعد به کلاس امپ توجه کنیم.
            ممکنه بعضی جا ها کلاس دی فول رنج بهتر هم جواب بده. مثلا لبتاب یا گوشی های مدل بالا.
            منم همینو گفتم ماشین اصلا توجیه نداره AB ببیندیم پدر باطری رو میاره جلوی چشماش! مگه این که باطری اضافه و کلی تشکیلات گذاشت که اصلا توجیهی نداره دیگه A رو گه ولش کن! سیستم های پابلیک هم جدیدا شنیدم از کلاس D استفاده میشه چون خیلی اقتصادی تره برای مداحی یا سخنرانی که AB لازم نیست استفاده بشه امپی که تقویت کافی انجام بده با اکو و این مدارات میشه یه پابلیک ادرس خوب!
            توی گوشی ها میشه گفت بالای 99 درصد تموم از کلاس D استفاده میشه چون مصرف توان و راندمان فوق العاده مهمه!
            اما کار هایی که فقط فقط فقط کیفیت مهمه فقط سینگل اند A لامپی و بس! توی های فای رده بالا بگی کلاس D فحش محسوب میشه!
            نامه تمام :-B

دیدگاه

اتفاقا" منم می خواستم برای یک دستگاه اکو از یک مدار کلاس d استفاده کنم که هم ماسفت کمتری استفاده میشه و هم مدار ساده تری داره ولی اون سلف خروجی و هستش رو بلد نبودم بپیچم . ولی مهدی جان من تا اونجایی که میدونم دستگاههای اکو ایرانی چون اکثرشون از رو هم کپی میکنند بیشترشون تو کلاس ab هستند .
              مثلا" شرکت ...هنوز از ترانزیستورهای bjt استفاده میکنه و هنوز نمی دونه ماسفت چیه دیگه چه برسه به کلاس d.
              با تشکر

دیدگاه

چرا دعوا میکنین بابا؟
                کلاس D برای فرکانسهای پایین فقط خوبه. خب تو موسیقی هم قسمت تواندار 90% توی فرکانس پایین هستش.
                این قسمت که توان بالایی داره رو میدن به کلاس D و فرکانسهای بالاتر رو به یک AB میدن. غالبا این کار انجام میشه. من تو یه سیستم خانگی خیلی قدیمی که مارکش پاناونیک بود و کیفیت فوقالعاده بالایی داشت ( خودم عاشق صداشم) دیدم که سابوافر با کلاس D راهاندازی شده بود و فرکانسهای میانی و بالایی AB بودن.

دیدگاه

چرا دعوا میکنین بابا؟
                  کلاس D برای فرکانسهای پایین فقط خوبه. خب تو موسیقی هم قسمت تواندار 90% توی فرکانس پایین هستش.
                  این قسمت که توان بالایی داره رو میدن به کلاس D و فرکانسهای بالاتر رو به یک AB میدن. غالبا این کار انجام میشه. من تو یه سیستم خانگی خیلی قدیمی که مارکش پاناونیک بود و کیفیت فوقالعاده بالایی داشت ( خودم عاشق صداشم) دیدم که سابوافر با کلاس D راهاندازی شده بود و فرکانسهای میانی و بالایی AB بودن.
                  حاجی کی دعوا میکنه ؟
                  چرا جو میدی ؟ :biggrin:

حرف هممون همینه دیگه ولی با زبان های مختلف بیان میکنیم :biggrin:
                  زکات علم نشر آن است
                  بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                    اتفاقا" منم می خواستم برای یک دستگاه اکو از یک مدار کلاس d استفاده کنم که هم ماسفت کمتری استفاده میشه و هم مدار ساده تری داره ولی اون سلف خروجی و هستش رو بلد نبودم بپیچم . ولی مهدی جان من تا اونجایی که میدونم دستگاههای اکو ایرانی چون اکثرشون از رو هم کپی میکنند بیشترشون تو کلاس ab هستند .
                    مثلا" شرکت ...هنوز از ترانزیستورهای bjt استفاده میکنه و هنوز نمی دونه ماسفت چیه دیگه چه برسه به کلاس d.
                    با تشکر
                    داداش مرجع ما که اکو های ایرانی نیست چون اونا هیچ کاریش رو خودشون انجام ندادن همه طراحی ها خارجیه و اینا از روی هم کپی کردن و ساختن و اسمه خودشون رو روش زدن!
                    چند جا شنیدم اکو های جدید خارجی رو کلاس D کار میکنن البته هنوز هم کلاس AB تولید و استفاده میشه ولی خب توجیهی نداره بهتره D استفاده بشه البته این نظر منه!
                    چرا دعوا میکنین بابا؟
                    داداش چرا جو میدی؟ دعوا با کیه؟!!
                    ترکیب کلاس D و AB هم خیلی خوب میشه و راندمان سیستم رو میبره بالا ولی هنوز اونقدر فراگیر نشده و اکثر سیستم ها توی یه کلاس کار میکنن یا AB یا D که اولی بالای 70 درصد استفاده میشه

دیدگاه

سلام دوستان
                      اگه عمری باشه می خوام این مدار رو بسازم :
                      http://uplod.ir/ruf18argl2hk/IR2110_UCD.pdf.htm

حالا سوالی برام پیش اومده اگه به جای اون خازن خروجی که 1.5 میکروفاراد و پلیستری 63ولت هست یه خازن 1.5 میکرو 400ولت بزارم ؟ چون این جا 63 ولت گیر نمیاد ؟
                      و یه خواهش از دوستانی که این مدار رو ساختن دارم اونم این که اگه نکته خاصی این مدار داره بگن . ممنون میشم. :job: :nice:
                      به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
                      سنکا
                      انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
                      اپیکتتوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                        سلام دوستان
                        اگه عمری باشه می خوام این مدار رو بسازم :
                        http://uplod.ir/ruf18argl2hk/IR2110_UCD.pdf.htm

حالا سوالی برام پیش اومده اگه به جای اون خازن خروجی که 1.5 میکروفاراد و پلیستری 63ولت هست یه خازن 1.5 میکرو 400ولت بزارم ؟ چون این جا 63 ولت گیر نمیاد ؟
                        و یه خواهش از دوستانی که این مدار رو ساختن دارم اونم این که اگه نکته خاصی این مدار داره بگن . ممنون میشم. :job: :nice:
                        عیبی نداره ...

نکته خاصی نداره . فقط ساخت PCB و نصب قطعات با دقت انجام بشه و مقادیر رعایت بشه. اصل قضیه سلف خروجی هستش که الان وقت بحث در اونباره نیست.
                        موفق باشید
                        دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

داداش لینکت خرابه یه لینک دیگه بزار
                          اصل قضیه سلف خروجی هستش که الان وقت بحث در اونباره نیست.
                          موفق باشید
                          اتفاقا منم میخواستم یه کلاس D در حد 200 وات رو امتحان کنم اما این تاپیک رو که خوندم ضاهرا اون هسته پیدا نمیشه nn جان شما چیکار کردی تونستی یه کلاس D خوب که بدرد درایو ساب بخوره درست کنی یا نتیجه دلخواهتو نگرفتی؟

دیدگاه

تا جایی که من اطلاع دارم هسته کم میاره دیگه

نمیشه از هسته قویتر استفاده کرد تا بشه از حداکثر توان امپ استفاده کرد؟
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              مهدی این اخرشو با ما بودی ها مردم ازاری میکنیم اما سوسول نیستیم
                              سنی ازمون گذشته... :redface: سه زر هیکلو..
                              اوم من حقیقت خیلی باس رو میپرستم
                              هر کسی یه عشقی داره دیگه..
                              اما مهدی کلاس دی بنظر مشکلی با پخش فرکانس ها نداره..
                              نمیدونم شما ها تا چه حد کیفیت مد نظرتونه..
                              . ترسو پرخاش میکند .
                              و
                              قدرتمند سکوت

. هیتلر .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEO-
                                نمیدونم شما ها تا چه حد کیفیت مد نظرتونه..
                                در حدی که حاضرم 1200 پول کامپ بدم :icon_razz:

ولی در مورد ساب به نظرم تو ماشین کلاس دی 100 بار نه 100 هزار بار بهتر از A/B عمل میکنه چون برق کمتری میکشه و تو پیک ها کلیپ نمیکنه و همین باعث میشه صدا عمیق تر و تو دل بروتر باشه
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X