اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

ارمین جان اگه باندات 160واتن امپ 150واتی بسازمثل خودم دوتاjvc160وات دارم دوتادارلینگتون ساختم میدونی که 100واتشم واسه ماشین خیلیه.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

ارمین جان 100 وات تو ماشین خیلیه
      برا باندای خودرو همین لینکی که بهت دادم کافیه شایدم بزنه بسوزونه
      باندات چه مارکین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        ارمین جان اگه باندات 160واتن امپ 150واتی بسازمثل خودم دوتاjvc160وات دارم دوتادارلینگتون ساختم میدونی که 100واتشم واسه ماشین خیلیه.
        نوشته اصلی توسط Mostafa65
        ارمین جان 100 وات تو ماشین خیلیه
        برا باندای خودرو همین لینکی که بهت دادم کافیه شایدم بزنه بسوزونه
        باندات چه مارکین؟
        والا 100 وات با 100 وات خیلی فرق میکنه! این که میگین 100 وات برا ماشین زیاده درسته ولی برا باندایی مثل کنوود 718 یا پایونر که 100 واتش گوشو رسما کر میکنه!! دلیلشم اینه که 90% قطعات سیستم صوتی بازار از سری قدرتی هستن به اصطلاح spl بین کسایی که سیستم میبندن طالب قدرت بیشتره و باباندایی مثل پایونر با 100 وات میشه صدارو تا 3 خیابون اونورتر فرستاد! ولی واقعا صدای بدی میدن و گوشو ازار میدن
        من فقط کیفیت دوست دارم اصلا بلندی صدا و پرتاب صدا برام مهم نیست و کلا سیستمم کیفیتیه مثلا من 500 ار ام اس به سابم میدم ولی چون ساب کیفیتی هست صدای کمی تو بیرون ماشین شنیده میشه ولی داخل ماشین صدای قوی و خوب و همچنین بیسای دقیق و دلنشینی دارم که 10 ساعتم بشینی گوش بدی جز لذت حس دیگه ای نداری برعکس سابای قدرتی که در عرض 10 دقیقه سردرد و... میاره!
        اسپیکرایی که تازگی تست کردیم و برا یکی از بچه ها بستیم کامپونتای هرتز و سری میل بودن که جزو کیفیتی ترین کامپای جهانن و جز کیفیت چیزی نمیدن و پرتاب صدا ندارن قیمت هم جفتی 1.400 ملیونه ولی فوقولاده کیفیتی ! 2 جفت بستیم رو ماشین و هر دونهش 150 ار ام اس هست 4 تا جمعا 600 ار ام اس که امپمونم کواترو بود که برنده ی جایزه بهترین امپ کیفیتی جهان شده بود 2.400 تومن امپ صدا رو حد اکثر ولوم ذره ای گوش اذیت نمیشد!! ذره ای دیسورت نداشتیم !ذره ای تیزی تو صدا نبود که گوشو بزنه! و صد البته با 600 ار ام اس صدا صدای کمی بیرون ماشین میرفت و داخل ماشینم 600 ار ام اس صدا در حدی نبود که گوشا اذیت شن و ادم بگه اون ضبطو کم کن صداش زیاده!بر عکس ادم از موسیقی لذت میبرد. ( اطلاعات اظافی : ساب آلپاین تایپ ار 15 اینچی بود با 1000 ار ام اس توان قیمت 1.100 امپشم الپاین بود 1.8 هم امپ و مهمترین قطعه پخش که الپاین cde148 با قیمت 1.1 که صدایی فوقولاده کیفیتی داره یعنی ذره ای تیزی تو صداش نیست , پروسسور بیت 1 هم با قیمت 1.7 وظیفه پردازش هر چه بهتر صدارو داشت, در کل حدود 17 ملیون صرف یه سیستم کیفیتی که صداش زیاد از ماشین بیرون نمیاد)
        برعکس باندایی مثل 718 یا سری پایونیر که با 200 ار ام اس اصلا تو ماشین نمیشه صدارو تحمل کرد و تیزی صدا پدر ادمو در میاره واسه یکی از بچه ها هم ست کلا پایونر جمع کردیم با دو کانال 110 ار ام اس من نتونستم شدت صدارو تحمل کنم و پیاده شدم! واسه همین میگم 100 وات با 100 وات خیلی فرق داره
        منم باندام کیفیتی کواکسیال (باند بیضی) الپاین تایپ اس که البته میخوام هرتز بگیرم و توانشون 150 ار ام اس هست و حیفه با توان کمتر درایو شن
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

من خودمم قبلا تو کار سیستم صوتی بودم اون موقعی که من از این کار اومده بودم بیرون تازه مارک هرتز داشت میومد زیاد من نمیشناسمش
          اون مدلی رو هم که گفتی ندیدم ولی اگه خیلی قدرتشون بالا هست که اون امپلی که من معرفی کردم جوابشون رو نمیده میتونی اون امپلی رو که با 4تا irfp250 هست رو بسازی از لحاظ کیفیت و قدرت هم عالیه
          فقط یه چیزی که بگم من خودم اون موقع تعمیرات امپلی رو هم انجام میدادم بیشتر امپلی ها هر کانالش با یه جفت ترانزیستور بود و همون کانال رو نمیشد گین امپلی رو تا اخر زیاد کرد حالا اون امپلی که اول گفتم هم فکر نمیکنم همچین ضعیف باشه حالا دیگه باید بسازی و تست کنی البته اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری

دیدگاه

من خودمم قبلا تو کار سیستم صوتی بودم اون موقعی که من از این کار اومده بودم بیرون تازه مارک هرتز داشت میومد زیاد من نمیشناسمش
            اون مدلی رو هم که گفتی ندیدم ولی اگه خیلی قدرتشون بالا هست که اون امپلی که من معرفی کردم جوابشون رو نمیده میتونی اون امپلی رو که با 4تا irfp250 هست رو بسازی از لحاظ کیفیت و قدرت هم عالیه
            فقط یه چیزی که بگم من خودم اون موقع تعمیرات امپلی رو هم انجام میدادم بیشتر امپلی ها هر کانالش با یه جفت ترانزیستور بود و همون کانال رو نمیشد گین امپلی رو تا اخر زیاد کرد حالا اون امپلی که اول گفتم هم فکر نمیکنم همچین ضعیف باشه حالا دیگه باید بسازی و تست کنی البته اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری
            جدی؟ چه خوب پس چرا درومدی سیستم صوتی که درامدش خوبه! من خودم شغلم نیست نیمچه شریکم من زیاد وقت نمیکنم برم مغازه
            هرتز الان جزو برند کیفیتیه بازاره هر سالم حسابی مقام میاره تو جشنواره ها البته هیچ وقت به پای الپاین و کلاریون نمیرسه
            یه سرچ بزن هرتز میل یا کامپای خوب دیگه ای هم داریم مثل کامپای الپاین مثل تایپ ار
            اگه لینک این irfp250 رو بدی خیلی ممنون میشم
            والا باندا 150 وات واقیعن و فک کنم 500 وات پیکشونه ما که 150 وات واقعی میدادیم بهشون و تو مشخصاتشم 150 وات واقعی زده بود و تو حد اکثر ولوم صدا بلند بود ولی اصلا گوشارو اذیت نمیکرد
            اره امپای الانم همینطورن و گینو تا 75% بیشتر باز نمیکنن راستی دلیلش چیه؟
            اونی که لنک دادین مال sstk رو برا باندای تایپ اس که 85 ار ام اس هستن میسازم
            "باید بسازی و تست کنی البته اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری" از لحاظ مالی؟! یعنی خرجش خیلی بالاست!! :(
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

درود

آرمین جان منظور مصطفی عزیز پیوند زیر هست :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82979.0

درست میگه این آمپلی فایر از هر بابت عالیه
              نیاز به تنظیم هم نداره. زیاد هم داغ نمیکنه و کیفیت خوبی هم داره
              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                درود

آرمین جان منظور مصطفی عزیز پیوند زیر هست :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82979.0

درست میگه این آمپلی فایر از هر بابت عالیه
                نیاز به تنظیم هم نداره. زیاد هم داغ نمیکنه و کیفیت خوبی هم داره
                ممنون سیروس جان
                اگه بخوام 100 وات بسازم یا مال sstk رو میسازم یا اینو منتها برا 200 وات چی کار کنم؟فعلا مشکلم 200 واته!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                  ممنون سیروس جان
                  اگه بخوام 100 وات بسازم یا مال sstk رو میسازم یا اینو منتها برا 200 وات چی کار کنم؟فعلا مشکلم 200 واته!
                  اقاارمین200وات که یکی واست معرفی کردم کیفیت خوبیم داره من ساختم الان دوستم کارگاه مبل سازی داره نزدیک یکساله اونجاکارمی کنه اون که ازش راضیه البته هنوزجرات نکرده صداشوتااخرببره بالا
                  سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

سلام دوستان

بنده هم قطعات این امپ رو خریدم تا شروع کنم به ساخت این امپ...
                    چند تا سوال دارم:
                    1-اگر بجای mje350 ,340 از kse350 ,340 استفاده کنم مشکلی نداره؟؟؟؟ :question:
                    2-بجای مقاومت 0.27 5w از 0.22 5w استفاده کنم مشکلی ندار ؟؟؟ اخه داخل شماتیک اصلی هم مقاومت0.22 اهم استفاده کرده.
                    3-و در اخر.....آیا استفاده ازمقاومت های 5% مشکل ایجاد میکنه؟؟؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار نزن //من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.pejman
                      سلام دوستان

بنده هم قطعات این امپ رو خریدم تا شروع کنم به ساخت این امپ...
                      چند تا سوال دارم:
                      1-اگر بجای mje350 ,340 از kse350 ,340 استفاده کنم مشکلی نداره؟؟؟؟ :question:
                      2-بجای مقاومت 0.27 5w از 0.22 5w استفاده کنم مشکلی ندار ؟؟؟ اخه داخل شماتیک اصلی هم مقاومت0.22 اهم استفاده کرده.
                      3-و در اخر.....آیا استفاده ازمقاومت های 5% مشکل ایجاد میکنه؟؟؟

پاسخ هر سه سوال:
                      هیچ مشکی نداره.
                      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                        جدی؟ چه خوب پس چرا درومدی سیستم صوتی که درامدش خوبه! من خودم شغلم نیست نیمچه شریکم من زیاد وقت نمیکنم برم مغازه
                        هرتز الان جزو برند کیفیتیه بازاره هر سالم حسابی مقام میاره تو جشنواره ها البته هیچ وقت به پای الپاین و کلاریون نمیرسه
                        یه سرچ بزن هرتز میل یا کامپای خوب دیگه ای هم داریم مثل کامپای الپاین مثل تایپ ار
                        اگه لینک این irfp250 رو بدی خیلی ممنون میشم
                        والا باندا 150 وات واقیعن و فک کنم 500 وات پیکشونه ما که 150 وات واقعی میدادیم بهشون و تو مشخصاتشم 150 وات واقعی زده بود و تو حد اکثر ولوم صدا بلند بود ولی اصلا گوشارو اذیت نمیکرد
                        اره امپای الانم همینطورن و گینو تا 75% بیشتر باز نمیکنن راستی دلیلش چیه؟
                        اونی که لنک دادین مال sstk رو برا باندای تایپ اس که 85 ار ام اس هستن میسازم
                        "باید بسازی و تست کنی البته اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری" از لحاظ مالی؟! یعنی خرجش خیلی بالاست!! :(
                        ببخشید من چند روز نبودم که زودتر جواب بدم
                        والا منم مثل شما از نیمچه کمتر بود تو سیستم صوتی برا همین هم دنبالش نکردم رفتم دنبال کار دیگه
                        اون لینک هم که سیروس جان زحمتش رو کشید
                        دلیل اینه که خروجی پخش شما خودش قوی هست(پری) بعد که تو امپ میره خوده امپ هم پری داره و به امپلی ورودی خیلی قوی میرسه برا همینه که گین رو نمیشه زیاد باز کرد البته خوده امپلی هم ضعیف نیستا قدرت خوبی دارن
                        خرجه ساختن امپلی بستگی به نوع و قدرت امپلی داره منظورم از اون حرف اینه که اگه میتونی هر دو رو بسازی و تست کنی

دیدگاه

ببخشید من چند روز نبودم که زودتر جواب بدم
                          والا منم مثل شما از نیمچه کمتر بود تو سیستم صوتی برا همین هم دنبالش نکردم رفتم دنبال کار دیگه
                          اون لینک هم که سیروس جان زحمتش رو کشید
                          دلیل اینه که خروجی پخش شما خودش قوی هست(پری) بعد که تو امپ میره خوده امپ هم پری داره و به امپلی ورودی خیلی قوی میرسه برا همینه که گین رو نمیشه زیاد باز کرد البته خوده امپلی هم ضعیف نیستا قدرت خوبی دارن
                          خرجه ساختن امپلی بستگی به نوع و قدرت امپلی داره منظورم از اون حرف اینه که اگه میتونی هر دو رو بسازی و تست کنی
                          ممنون از راهنماییت
                          والا باندامو عوض کردم کامپوننت تایپ g الپاین گرفتم برا یکی ار مشتریا بسته بودم 6 ماه کارش زد اومد ارتقاع بده کامپارو ازش ورداشتم, اینا هم 70 ار ام اس هستن فعلا میخوام امپ sstk رو بسازم بعد که باندارو قویتر کردم باید بگردم دنبال امپ 200 وات, فعلا که 2 مورد داریم یکی همین nmos یکیم اونی که بچه ها معرفی کردن و و با 4 تا ترانزیستور 5200 و... بود ولی امپی در رده این sstk ولی 200 وات هنوز پیدا نکردم

دیدگاه

سلام دوستان

من برا تست این مدار از یه دونه ترانس دوبل20ولت استفاده کردم .......
                            طبق اون فایل راه اندازی باید در خروجی ولتاژی نداشته باشیم ...ولی من 13ولت تو خروجی دارم :sad: :sad:
                            ضمنا با تغییر پتانسیومتر هم ولتاژ تغیر نمیکنه

لطفا کمک کنید :cry2: :cry2:

دیدگاه

یعنی هیچ کس نیس به من کمک کنه؟؟؟؟؟ :cry2:

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
                                دوبل 20 خیلی کمه.بایاس مدار بهم میخوره.حداقل با دوبل 25 تست کن.تازه با 25 هم درست کار نمیکنه.
                                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X