اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط AMIR_N
    واسه ساب ماشین تو حالت بریج از 180 وات شروع میشه تا...
    180 وات این سیستم معمولی ها میشه ک ی امپ 4 کانال دارن و ی ساب و ی جفت باند صدا اینارو گوش بده ببین بیسش راضیت میکنه یا نه
    اگه میکنه ک بساز اگه نمیکنه بورو بالا تر واتو
    موفق باشی
    والا پسر خالم که روی پی کی اش یه سیستم درجه یک بسته بود یه ظبط پایونر با یک جفت باند پایونر یه ساب با باکس بشکه ای یه امپ برا ساب و یه امپ هم برا بلند گو هاش
    اگه یه هنچین چیزی باشه من راضی بودم
    چه خوش سلیقه است گلچین روزگار...
    خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

درود بر شما
      دوستان من میخواستم این مداری که لینکشا پایین گذاشتم(Speaker Delay and DC Protector) برا این مدار منتاژ کنم.
      کسی نظری نداره.pcb ازش سراغ ندارین؟
      یه پی دی اف هست که مراحل منتاژ مدار را توضیح داده اونا دارم ولی pcb اماده توش نیست.
      ممنون
      http://www.diyaudio.com/forums/diyaudio-store/214001-speaker-turn-delay-dc-protector-board-set-v2.html
      http://s3.picofile.com/file/8219747826/diyaudio_speakerprotector_build_guide_v1_0.pdf.htm l

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
        والا پسر خالم که روی پی کی اش یه سیستم درجه یک بسته بود یه ظبط پایونر با یک جفت باند پایونر یه ساب با باکس بشکه ای یه امپ برا ساب و یه امپ هم برا بلند گو هاش
        اگه یه هنچین چیزی باشه من راضی بودم
        اخه ساب داریم از 200 وات تا 2000 وات باید ببینی کدوم بوده ساب پسر خالت
        پیشنهاد میکنم ی روز بیای سیستم من رو ببینی تا یکم به وات ها اشنا بشی
        ی سایت هم هست مخصوص سیستم صوتیه اونجا هم ی سری بزنی خوته (ساندی شاپ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
          اخه ساب داریم از 200 وات تا 2000 وات باید ببینی کدوم بوده ساب پسر خالت
          پیشنهاد میکنم ی روز بیای سیستم من رو ببینی تا یکم به وات ها اشنا بشی
          ی سایت هم هست مخصوص سیستم صوتیه اونجا هم ی سری بزنی خوته (ساندی شاپ)
          والا تنها اطلاعاتی که ازش دارم همینه یه ساب ده اینچ تو یه باکس بشکه ای به حدی که تموم ماشین میلرزید نا جور اخه 2000 وات هم که دیگه نمیشه از دینام ماشین گرفت
          خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO24

نوشته اصلی توسط oss2
            والا تنها اطلاعاتی که ازش دارم همینه یه ساب ده اینچ تو یه باکس بشکه ای به حدی که تموم ماشین میلرزید نا جور اخه 2000 وات هم که دیگه نمیشه از دینام ماشین گرفت
            اگه ساب 10 اینچ بوده و ی امپ صداش زیاد قوی نبوده نهایتش 180 وات بوده و چون 10 اینچ بوده نصبت به 12 اینچ صداش کمتر میشه
            چرا همه داخل این سایت فکر میکنن نمیشه این وات ها رو به دست اورد؟؟؟؟
            بیا من امپلی فایر ماشین خودم 3 تا 30 امپر داره (البته یکیش) یکیشو در میارم و به جاش 20 امپر میزارم (یعنی میشه 30+30+20=80 امپر)
            بعد صدا رو زیاد میکنم ببین فیوز ها می سوزه (یعنی داره بیشتر 80 امپر برق مصرف میکنه )80 امپر ضرب در 14 ولت برق ماشین میشه 1200 وات
            3 تا دیگه هم دارم اونا هم 2تا 25 امپر میخوره به علاوه به علاوه ی 20 امپر (میشه 70 امپر ضرب در 14 میشه980 وات ) اینا رو هم واست فیوز هاشو ی پله کم تر میزارم تا اینا هم فیوزش بسوزه و متوجه بشی داره جریان چقدر میکشه )
            980 وات به علاوه 1200 وات میشه چقدر؟؟؟ (عایا پخش سیستم جرقه زنی سیستم سوخت رسانی لامپ ها و... اینا برقی مصرف نمیکنن ک واتشون با اون 2 تا وات دیگه جمع بشه؟؟؟
            موفق باشی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO24

نوشته اصلی توسط AMIR_N
              اگه ساب 10 اینچ بوده و ی امپ صداش زیاد قوی نبوده نهایتش 180 وات بوده و چون 10 اینچ بوده نصبت به 12 اینچ صداش کمتر میشه
              چرا همه داخل این سایت فکر میکنن نمیشه این وات ها رو به دست اورد؟؟؟؟
              بیا من امپلی فایر ماشین خودم 3 تا 30 امپر داره (البته یکیش) یکیشو در میارم و به جاش 20 امپر میزارم (یعنی میشه 30+30+20=80 امپر)
              بعد صدا رو زیاد میکنم ببین فیوز ها می سوزه (یعنی داره بیشتر 80 امپر برق مصرف میکنه )80 امپر ضرب در 14 ولت برق ماشین میشه 1200 وات
              3 تا دیگه هم دارم اونا هم 2تا 25 امپر میخوره به علاوه به علاوه ی 20 امپر (میشه 70 امپر ضرب در 14 میشه980 وات ) اینا رو هم واست فیوز هاشو ی پله کم تر میزارم تا اینا هم فیوزش بسوزه و متوجه بشی داره جریان چقدر میکشه )
              980 وات به علاوه 1200 وات میشه چقدر؟؟؟ (عایا پخش سیستم جرقه زنی سیستم سوخت رسانی لامپ ها و... اینا برقی مصرف نمیکنن ک واتشون با اون 2 تا وات دیگه جمع بشه؟؟؟
              موفق باشی
              اوه مای گاد
              اون وقت پدر دینام و باطری در نمیاد؟؟؟
              خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط oss2
                اوه مای گاد
                اون وقت پدر دینام و باطری در نمیاد؟؟؟
                اخه قرار نیست داعم اون وات از دینام و باطری کشیده بشه مثلا داخل روز (2 ساعت سواری با ماشین) شاید 3 بار تا اخر صدا رو زیاد میکنی 3 تا 1 دیقه واسه کل کل بقیه تایم ک داخل ماشینی داری مثلا 60 وات صدا گوش میدی مگه این ک دیگه ی نفر واقعا کم بود داشته باشه و بخواد اینطوری کم بود هاشو جبران کنه (60 وات هم خیلی زیاده ها پخش ماشین بدون امپ 18 تا 20 وات صدا داره اونم در حد اکثر صداش)
                من خودم ی تاپیک زدم واسه ساخت ی امپ 1500 وات همه اومدن و مسخره کردن و رفتن منم فعلا گزاشتم تاپیک زیر خاکی بمونه بعد ک امپ رو ساختم و ازش عکس گرفتم و تست شد بیام و نشونشون بدم
                کلا این سایت یکم با توان بالا 200 وات مشکل دارن و فکر می کنن نمیشه این توان رو داخل ماشین استفاده کرد (البته 90 درصدشون)
                در صورتی ک داخل ایران امپ 18000(18 کیلو وات ار ام اس) هم داریم واسه ماشین
                (حالا دوباره میان و میگن نمیشه )
                http://elettromedia-usa.com/hertz/spl-monster/amplifiers/mp-15k-unlimited
                http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=372&t=96026

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                  اخه قرار نیست داعم اون وات از دینام و باطری کشیده بشه مثلا داخل روز (2 ساعت سواری با ماشین) شاید 3 بار تا اخر صدا رو زیاد میکنی 3 تا 1 دیقه واسه کل کل بقیه تایم ک داخل ماشینی داری مثلا 60 وات صدا گوش میدی مگه این ک دیگه ی نفر واقعا کم بود داشته باشه و بخواد اینطوری کم بود هاشو جبران کنه (60 وات هم خیلی زیاده ها پخش ماشین بدون امپ 18 تا 20 وات صدا داره اونم در حد اکثر صداش)
                  من خودم ی تاپیک زدم واسه ساخت ی امپ 1500 وات همه اومدن و مسخره کردن و رفتن منم فعلا گزاشتم تاپیک زیر خاکی بمونه بعد ک امپ رو ساختم و ازش عکس گرفتم و تست شد بیام و نشونشون بدم
                  کلا این سایت یکم با توان بالا 200 وات مشکل دارن و فکر می کنن نمیشه این توان رو داخل ماشین استفاده کرد (البته 90 درصدشون)
                  در صورتی ک داخل ایران امپ 18000(18 کیلو وات ار ام اس) هم داریم واسه ماشین
                  (حالا دوباره میان و میگن نمیشه )
                  http://elettromedia-usa.com/hertz/spl-monster/amplifiers/mp-15k-unlimited
                  http://www.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=372&t=96026
                  البته حق با شماست
                  به طور مثال ما که دایم توی اهنگ هامون بیس نداریم مثلا یه لحطه میزنی بعد یه ثانیه دوباره یکی دیگه میزنه توی این مدت شارژ میشه حالا یه خازن یا باطری
                  خوبان رفتند و ما ماندیم!

دیدگاه

سلام یه ویدیو تو یوتیوب دیدم که به جای irfp260 اومده ماسفت IRF540 استفاده کرده.نمیدونم چقدر از قدرت مدار کم میکنه ولی میخوام بدونم در دراز مدت این طرح آسیبی برای امپلی فایر نداره.؟ضمنا اگه از 540 استفاده کنم 60 واتو میده؟ولتاژش باید همین 50 باشه؟
                    اینم آدرسش
                    https://www.youtube.com/watch?v=OvfaJAI2bGU

دیدگاه

آقایون یه نفر جواب بده

اضافه شده در تاریخ :
                      جواب بدین.....

دیدگاه

جناب kazemcom شمایه مدار60وات نیازداری اونوقت اومدی توتاپیک مدار200وات یه سوالی می پرسی که ربطی به این انجمن نداره اخه واس 60وات میان 200وات میسازن بعدش بیان ازش 60وات توان بگیرن خدایی 200وات کجا60 وات کجا خوب برویه مدار60وات ماسفت بسازراحت.
                        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                          جناب kazemcom شمایه مدار60وات نیازداری اونوقت اومدی توتاپیک مدار200وات یه سوالی می پرسی که ربطی به این انجمن نداره اخه واس 60وات میان 200وات میسازن بعدش بیان ازش 60وات توان بگیرن خدایی 200وات کجا60 وات کجا خوب برویه مدار60وات ماسفت بسازراحت.
                          آقا ممنون از راهنماییت. راستش دنبال کیفیت خوبم میگردم.چون تعریف این مدارو خیلی شنیدم.ضمنا گفتم اگه از IRF540 استفاده کنم میتونم 60 وات ازش قدرت بگیرم یانه.با این شرایط 60 وات میخواستم نه از خود مدار اصلی.لینکی که گذاشتم از IRF540 استفاده کرده.

دیدگاه

ببین دوست عزیزشمابروتوقسمت مدارات گسسته روبگردمدار60وات باماسفت هست اونوبسازکیفتشم خوبه موفق باشی.
                            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

سلام دوستان
                              فایل راهنمای راه اندازی که سام عزیز تو پست اول پ کردن را متاسفانه باز نمیکنه.
                              یه بی دقتی کردم و سیم مثبت و منفی را جا به زدم و چنتا از ترانزیستورا فکر کنم سوخت. البته سریعا فیوزا سوختن ولی مدار درست کار نمیکنه.
                              فیوز 1 امپر گذاشتم به جاش، ولی ریل مثبت فیوزش می سوزه.
                              دوستان اگه کسی این فایل ورد را داره لطف کنه در اختیار ما هم بزاره. من کامپیوترم را زیرو رو کردم ولی پیداش نکردم.
                              ممنون

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا

سلام دوستان بهتره بدونید ولتاژ در واقع به خودی خود کارایی ای نداره، بلکه وقتی میشه اختلاف ولتاژ یا دلتا وی، اون وقته که کاراییش پیدا میشه، و بهتره بدونید که ولتاژ رو نسبت به سر دیگر اندازه میگیرن، یعنی چنانچه ما یه سر ولتمتر رو به ولتاژ 100000 ولت و سر دیگه رو به 99999 وصل کنیم، فقط 1 ولت رو نشون میده، و اگه اون ترانس ایزوله باشه، بهیچ وجه ما رو نمیگیره، حتی اگه آمپرشم بالا باشه، ولتاژ وقتی معنا پیدا میکنه که با اختلاف ولتاژ از بار رد بشه، وقتی اختلاف کم باشه و یا وجود نداشته باشه، برقی هم از بار مثلا بدن ما رد نمیشه، البته نمیشه 100هزار ولت رو به ولتمتر وصل کرد، چون هر هزار ولت تقریباً از یک میلیمتر هوا بصورت پلاسما رد میشه، و 100هزار ولت یعنی از 10 سانت، اما اگه دو سر یک سیم، یکی 100 هزار و یکی 99هزار و 990 ولت باشه، مثل اینه که دو سر سیم ما یکی صفر و دیگری 10 هست، و اون وقت میشه به ولتمتر وصل کرد،
                                بنابر این وقتی می گیم برای امپلی فایر وقتی می خوایم ولتاژ سیگنال سینوسی کامل رو داشته باشیم باید هم نیمه سینوس بالای صفر و هم نیمه سینوس پایین صفر رو داشته باشیم، تا خروجی سینوسی کامل باشه، واِلّا آمپلی ای که فقط صفر و مثبت باشه، مثل ولتاژ سینوسی ای هست که از یک دیود رد شده و صدا رو خراب میکنه، بنابر این وقتی میگیم ما نیاز به -50 و صفر و +50 داریم، یعنی ما نیاز به 0 و 50 و 100 داریم، با این تفاوت که ما 50 ولت رو 0 در نظر میگیریم و 100 رو 50 و صفر رو -50، یا این طور بگم شما می تونید ترانسی بسازید که سه پایه 1000 و 1050 و 1100 رو درست کنه، و ما از اون برای کارمون استفاده کنیم ، چون در واقع ولتاژ چیز نسبی ای هست و نسبت به سر دیگر محاسبه میشه، واِلّا ولتاژ 1000 میتونه ولتاژ صفر ما باشه، در ثانی ولتاژ صفر برق شهری،نول، چون به زمین وصل شده، ما زمین رو بصورت قراردادی صفر در نظر گرفتیم، واِلّا زمین ولتاژش منفی هست، یعنی بار الکترونی اون بیشتره، البته اگه ما به سیم غیر ایزوله دست بزنیم، حتی اگه یک سیم فاز رو بگیریم، بازم برق می گیریم، چون سر دیگر سیم همون زمین هست، و ما پامون رو زمینه، انگار که دو تا سر سیم رو گرفته باشیم، اما برای رفع این مشکل ترانس ایزوله می تونه کار ساز باشه، ترانس ایزوله یعنی ترانسی که سیم پیچاش به هم وصل نباشن، مثل اپتوکوپلر، یعنی اولیه اش با دیگر سیم پیچا جدا از هم باشه، نه از نوع ترانس اتو، البته اکثر ترانسایی که اطراف ما هستن ایزوله ان، یعنی دو یا بیشتر سیم پیچ جدا دارن، در آخر باید ختم کنم کلامم رو با این جمله که ولتاژ یعنی قدرت الکترون ها و آمپر یعنی تعداد الکترون ها، در برق شهری ما سیم نولمون ولتاژ دی سی صفر رو داره، و ولتاژ فاز ولتاژی هست سینوسی که نیم سیکل نسبت به نول مثبت و نیم سیکل نسبت به نول منفی هست، یعنی در نیم سیکل نول مثبت میشه و فاز منفی، با وجود اینکه نول همون صفر هست، اما چون فاز میره زیر صفر، برق از نول وارد فاز میشه، پس ولتاژ یکایی نسبی هست،
                                در آخر هم عرض کنم که اگه می خواین آمپلی خوبی داشته باشین، یا باید سیم وسط رو به زمین وصل کنید، یا باید به نول وصل کنید، که البته باعث خارج شدن سیستم از حالت ایزوله و خطر آفرینی میشه، البته نه زیاد، کشنده نیست، اما باعث میشه صفرتون صاف باشه، و یا اینکه راه بهتری رو انجام بدین، و اون اینکه دقیقاً و دقیقاً تعداد و ضخامت سیم پیچ از -50 تا صفر و از صفر تا +50 تون حتماً یک اندازه و دقیق باشه، تا صفرتون صاف باشه، یا علی؛ بیاییم همیشه بگوییم:اللهم عجل لولیک الفرج
                                با تشکر شهید گمنام

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X