اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

سلام بر همه خصوصا آقای سام عزیز
    من هم میخوام این امپ را بسازم.ولی قبلش یه چند تا سوال داشتم.
    یکی این که من واسه پروژه ام میخوام این را بسازم که باید بالای 100 وات باشه. بالای 100وات هست؟
    دوم در رابطه با مقاومت های نیم وات بود که گفته بودید 1/4 وات ببندیم،چون گیر نمیاد.یعنی( بیست و پنج صدم وات) یا (یک و چهار دهم )وات؟
    در آخر اگه نکته یا پیشنهادی در رابطه با این امپ و قطعاتش هست لطفا بگید :applause:.
    ممنون :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
      سلام بر همه خصوصا آقای سام عزیز
      من هم میخوام این امپ را بسازم.ولی قبلش یه چند تا سوال داشتم.
      یکی این که من واسه پروژه ام میخوام این را بسازم که باید بالای 100 وات باشه. بالای 100وات هست؟
      دوم در رابطه با مقاومت های نیم وات بود که گفته بودید 1/4 وات ببندیم،چون گیر نمیاد.یعنی( بیست و پنج صدم وات) یا (یک و چهار دهم )وات؟
      در آخر اگه نکته یا پیشنهادی در رابطه با این امپ و قطعاتش هست لطفا بگید :applause:.
      ممنون :smile:
      درود بر احمد عزیز

منظور همان 0.25 وات هست ولی تلاش کن نیم وات 1% ببندی پایا الکترونیک داره یا طنین الکترونیک در طبقه دوم پاساژ توکل
      در پاسخ های پیشین که میگفتیم نایاب هست منظور در فروشگاه های اینترنتی بود.

100 وات را حتما میده بهتر هست از یک پری آمپلی فایر خوب استفاده کنی

خازن ها هم MKT باشند بهتر هست البته به غیر از الکترولیت ها

پیروز باشی :job:
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
        درود بر احمد عزیز

منظور همان 0.25 وات هست ولی تلاش کن نیم وات 1% ببندی پایا الکترونیک داره یا طنین الکترونیک در طبقه دوم پاساژ توکل
        در پاسخ های پیشین که میگفتیم نایاب هست منظور در فروشگاه های اینترنتی بود.

100 وات را حتما میده بهتر هست از یک پری آمپلی فایر خوب استفاده کنی

خازن ها هم MKT باشند بهتر هست البته به غیر از الکترولیت ها

پیروز باشی :job:
        سام، من ساکن اصفهانم .حالا اینجا تو خیابون طالقانی میگرد.من فکر کردم کلا گیر نمیاد. :biggrin:
        راستی MKT ها هم باید 63 ولت باشه ؟
        واسه پری امپ من چیزی ندارم.شما خدتون چی پیشنهاد میدید؟bass-treble- volume داشته باشه.
        ممنونم بابت راهنمایی تون.ببخشید اگه سوال زیاد پرسیدم.

دیدگاه

آره بگردی پیدا میکنی چون اصفهان هم قوی هست . اگر هم پیدا نکردی پایا الکترونیک با پست هم برات میفرسته.

احمد اگر اشتباه نکنم یک پری آمپلی فایر هست در همین تاپیک . که دوستان ساختن و خودم هم به همچنین عالی هست

این هم لینک پری آمپلی فایر :

http://s3.picofile.com/file/77221920...tonos.pdf.html

همه موارد که گفتی به اضافه میکروفن را دارد. اگر هم نخواستی درون صفحات فایل ، آدرس وب سایت سازنده و طراح را گزاشته میتونی مدل های
          دیگر را هم بسازی . کلا همه مداراتش خوب کار میکنه . تقریبا مدارات مربوط به ساخت آمپلی فایر را دارد .

دیدگاه

سلام
            دوست عزیز ahmad70 مقاومت های وات بالا همش هست باید توی طالقانی بگردید پیدا میکنید برای مثال رضا الکترونیک داره که تازگیا مغازش رو جابجا کرده
            همه راهنمایی ها رو هم داداش سام کامل و دقیق گفت
            موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              سلام
              دوست عزیز ahmad70 مقاومت های وات بالا همش هست باید توی طالقانی بگردید پیدا میکنید برای مثال رضا الکترونیک داره که تازگیا مغازش رو جابجا کرده
              همه راهنمایی ها رو هم داداش سام کامل و دقیق گفت
              موفق باشی
              درود بر داداش مهدی عزیز

دستت درد نکنه کمک دوستمون کردی . اتفاقا یادم افتاد که پیشنهادت در مورد آی سی LM833 عالی بود تست کردم واقعا بهتر از TL072 بود
              حالا احمد هم بد نیست از این آی سی استفاده کنه

مهدی جان یک سوال ؟

من برای اینکه این پری با اون آمپ NMOS350 هماهنگ بشه مجبور شدم یک مقاومت 2.2 کیلو را در ورودی آمپ موازی کنم
              چون قبل از این کار نویز شدیدی توی آمپ میفرستاد . اما هنوز یک نویز کمی تو بلندگو ها هست حتی با وصل کردن بدنه ولوم ها هم درست نشد.
              منبع تغذیه را هم چک کردم مشکلی نداره . هم منبع تغذیه آمپ و هم پری .
              به نظرت با چوک HT50 (قرمز) مشکل حل میشه؟

کلا نظرت چی هست داداشی ؟

دیدگاه

مهدی جان از راهنماییت ممنونم
                یه دو سه روز دیگه کار را شروع میکنم.باشه سام حتما از lm833 استفاده میکنم :agree:
                این پری را میسازم ولی یه کم شلوغه.حالا میگردم اگه یه چیز ساده تر هم پیدا کردم اون را هم میسازم.

دیدگاه

من برای اینکه این پری با اون آمپ NMOS350 هماهنگ بشه مجبور شدم یک مقاومت 2.2 کیلو را در ورودی آمپ موازی کنم
                  چون قبل از این کار نویز شدیدی توی آمپ میفرستاد . اما هنوز یک نویز کمی تو بلندگو ها هست حتی با وصل کردن بدنه ولوم ها هم درست نشد.
                  منبع تغذیه را هم چک کردم مشکلی نداره . هم منبع تغذیه آمپ و هم پری .
                  به نظرت با چوک HT50 (قرمز) مشکل حل میشه؟

کلا نظرت چی هست داداشی ؟
                  پس تو هم به مشکل مچینگ پری و امپ برخورد کردی :mrgreen:
                  منم قبلا با چند تا امپ و پری این مشکل رو داشتم استاد اشک گفتن اگه این مشکل پیش اومد مقاومت های مختلفی رو با ورودی ها موازی یا سری کنید اکثر مواقع مشکل حل میشه مگه این که امپدانس ورودی امپ و خروجی پری با هم خیلی فاصله داشته باشن که باید قید به هم وصل کردنشون رو زد و نتیجه خوبی نمیده من با همون راه حل مقاومت مشکلم حل شده شما ببین پری امپ با بقیه امپ ها هم مشکل داره یا فقط با این امپ هست. مقاومت های دیگه رو هم امتحان کن
                  راستی اصلا سراغ ترانس صوتی نرو که چیز فوق العاده مزخرفیه نابود میکنه صدارو فقط شکل موج خروجیشو توی اسکوپ ببینی فکر میکنی با تراکتور شخم زدن موج رو!!
                  درضمن یه مورد خیلی مهم! تغذیه امپ و پری رو تا میشه جدا تامین کن یعنی ترانس های جدا استفاده کن و برای تغذیه و صافی پری خیلی وسواس به خرج بده چون حساسیتش از امپ خیلی بیشتره
                  من با یه ترانس که به 2 تاشون وصل میکردم نویز بدی روی صدا میافتاد و با تغذیه جدا و شیلدینگ خوب مشکل رفع شد
                  این کارا دیگه رفت تو خاطرات و همه امپ ها و پری ها و ترانس هام خیلی وقته گوشه کمدم دارن خاک میخورن!
                  دیگه طرف امپ 10 وات به بالا نمیرم! الان زدم تو خط لامپ خلا! دارم بکوب روی اون امپ هدفون لامپیه کار میکنم یه چیز خوشگل و پدر مادر داری دربیاد! کامل شد همه جزییاتشو میزارم تو انجمن تا کسایی که مثل من از صدای بلند و بی کیفیت خسته شدن بسازن کیفشو ببرن :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                    پس تو هم به مشکل مچینگ پری و امپ برخورد کردی :mrgreen:
                    منم قبلا با چند تا امپ و پری این مشکل رو داشتم استاد اشک گفتن اگه این مشکل پیش اومد مقاومت های مختلفی رو با ورودی ها موازی یا سری کنید اکثر مواقع مشکل حل میشه مگه این که امپدانس ورودی امپ و خروجی پری با هم خیلی فاصله داشته باشن که باید قید به هم وصل کردنشون رو زد و نتیجه خوبی نمیده من با همون راه حل مقاومت مشکلم حل شده شما ببین پری امپ با بقیه امپ ها هم مشکل داره یا فقط با این امپ هست. مقاومت های دیگه رو هم امتحان کن
                    راستی اصلا سراغ ترانس صوتی نرو که چیز فوق العاده مزخرفیه نابود میکنه صدارو فقط شکل موج خروجیشو توی اسکوپ ببینی فکر میکنی با تراکتور شخم زدن موج رو!!
                    درضمن یه مورد خیلی مهم! تغذیه امپ و پری رو تا میشه جدا تامین کن یعنی ترانس های جدا استفاده کن و برای تغذیه و صافی پری خیلی وسواس به خرج بده چون حساسیتش از امپ خیلی بیشتره
                    من با یه ترانس که به 2 تاشون وصل میکردم نویز بدی روی صدا میافتاد و با تغذیه جدا و شیلدینگ خوب مشکل رفع شد
                    این کارا دیگه رفت تو خاطرات و همه امپ ها و پری ها و ترانس هام خیلی وقته گوشه کمدم دارن خاک میخورن!
                    دیگه طرف امپ 10 وات به بالا نمیرم! الان زدم تو خط لامپ خلا! دارم بکوب روی اون امپ هدفون لامپیه کار میکنم یه چیز خوشگل و پدر مادر داری دربیاد! کامل شد همه جزییاتشو میزارم تو انجمن تا کسایی که مثل من از صدای بلند و بی کیفیت خسته شدن بسازن کیفشو ببرن :nice:
                    آره داداشی بد درگیر شدم :mrgreen:

دمت گرم پس با همون مقاومت تلاش میکنم نشد هم که میرم سراغ یک پری دیگه.

پس شروع کردی . بسیار خوب و نیکو حتما من و دوستان را هم در جریان بگزار

منم این آمپلی ها را برای کار خاصی میخوام وگر نه حق با تو هست . صدای آهنگ دلنشین فقط با صدای آرام و طبیعی لذت بخش هست.

دیدگاه

اره اگه تنبلی و کمبود قطعه بزاره دارم روش کار میکنم ولی اخرش برای چند تا چیز بی ارزش باید بیام تهران :angry:
                      چون میخوام یه کار با کیفیت و خوب بشه میخوام از بهترین قطعات استفاده کنم برای همین میخوام بیام مقاومت های نظامی و خازن های wima و تانتالیوم و elna یا panasonic یا robycon و سوکت های amphenol و... بگیرم چون درواقع میخوام باهاش 2 تا اسپیکر ظبط سونی ژاپنی رو درایو کنم! نگاه نکن نوشته امپ هدفون قدرت خوبی برای راه انداختن اسپیکر داره لااقل که برای من زیاده و صداش رو تا اخر نمیبرم!
                      راستی اگه مجموعه موزیک های بی کلام "secret garden" (باغ مخفی) رو گوش نکردی حتما پیشنهاد میکنم گوش کنی روح ادم پــــــر میکشه البته با فرمت FLAC رو بتونی دانلود کنی که دیگه محشره!

دیدگاه

درودی بی پایان

به آمدنش میارزه ولی فقط به خاطر همون قطعات . تهران جدیدا مزخرف شده بدجور
                        داداشی اگر در این خرید هایی که داری به خازن های MKT رنج پیکو بر خوردی خواهش میکنم به من هم آدرس بده
                        من 100 و 330 پیکو WIMA از هر کدام 100 عدد برام فرستادن ولی رنج های دیگه را پیدا نکردم :sad: مثل طلا میمونه :mrgreen:

فروشگاه طنین هم که میدونی همه جور مقاومت داره . یک فروشگاهی هم بود فکر کنم در پاساژ توکل طبقه 2 که کارش خازن های AUDIO بود
                        ولی اسمش را یادم نیست :sad:

آره اون مدار خوبیه میتونه بلنگو درایو کنه.

دمت گرم اون سری آهنگ ها بی نظیر هست زندگی من با همین آهنگ ها رنگ دیگه ای به خودش گرفت تقریبا 19 سالم بود که با ENIGMA
                        شروع کردم و بعد هم با این سری آهنگ هایی که گفتی . برای مدیتیشن محشر هست.
                        کلا سبک NEW EDGE و FUSION هم عالی هستن به خصوص آهنگ های ایرانی خودمون در همین سبک ها .
                        آهنگ فقط آهنگ های ایرانی اصیل و تلفیقی و شرقی چون حس درونگرایی دارند و به ریشه های انسانی میپردازند.
                        آهنگ های هند ، افغانستان ، تاجیکستان و مثل اینها هم قوی هستند . اینها هم تلفیقی دارند من یک آلبوم آهنگ تلفیقی هندی دارم
                        عالی هست . دمت گرم کارت درسته داداش مهدی میدونی داستان زندگی از چه قرار هست

دیدگاه

من تهران میام با این که کلی فامیل اونجا داریم 3 روز بیشتر نمیمونم شلوغیشو نمیتونم تحمل کنم! 1 روز کاملش رو جمهوری میرم میمونه 2 روز :mrgreen:
                          اتفاقا خازن MKT رنج پیکو رو هم خودم دنبالشم چشم اگه دیدم بهت خبر میدم
                          داداش ممنون نمیدونستم این فروشگاه هارو باز اگه فروشگاه هایی که تخصصی چیزای بدرد بخوری دارن توی PM لطف کن ادرس بده برم سراغشون

این موزیک های بیکلام واقعا محشرن خیلی دوست دارم secret garden رو توی یه سیستم های اند لامپی بشنوم ببینم چه تفاوتی با این امپ های خودمون داره!
                          کاملا باهات موافقم موزیک های شرقی معنا و مفهوم دارن اما موزیک های غربی (نه همشون) مثل موزیک الکترونیک و متال و... خیلی مصنوعی و بی روح و بی معنا هستن و غیر از صدا چیزی ندارن و در کل پوچ هستن :NO: البته کار های فوق العاده مثل همین باغ مخفی هم زیاد دارن!
                          سولو های گیتار "راوی" هم فوق العادس اگه نشنیدی حتما برو دنبالش خیلی قشنگه
                          خوشم میاد سلیقه هامون خیلی بهم نزدیکه :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            من تهران میام با این که کلی فامیل اونجا داریم 3 روز بیشتر نمیمونم شلوغیشو نمیتونم تحمل کنم! 1 روز کاملش رو جمهوری میرم میمونه 2 روز :mrgreen:
                            اتفاقا خازن MKT رنج پیکو رو هم خودم دنبالشم چشم اگه دیدم بهت خبر میدم
                            داداش ممنون نمیدونستم این فروشگاه هارو باز اگه فروشگاه هایی که تخصصی چیزای بدرد بخوری دارن توی PM لطف کن ادرس بده برم سراغشون

این موزیک های بیکلام واقعا محشرن خیلی دوست دارم secret garden رو توی یه سیستم های اند لامپی بشنوم ببینم چه تفاوتی با این امپ های خودمون داره!
                            کاملا باهات موافقم موزیک های شرقی معنا و مفهوم دارن اما موزیک های غربی (نه همشون) مثل موزیک الکترونیک و متال و... خیلی مصنوعی و بی روح و بی معنا هستن و غیر از صدا چیزی ندارن و در کل پوچ هستن :NO: البته کار های فوق العاده مثل همین باغ مخفی هم زیاد دارن!
                            سولو های گیتار "راوی" هم فوق العادس اگه نشنیدی حتما برو دنبالش خیلی قشنگه
                            خوشم میاد سلیقه هامون خیلی بهم نزدیکه :wow:
                            حق داری :mrgreen:

آره MKT داستانی هست. من تو سایت WIMA هم چک کردم زیر 100 پیکو تولید نداشت .
                            خواهش حتما پیام میفرستم

درسته یکم در مورد آهنگ غربی کم لطفی کردم :mrgreen: آهنگ های خوب هم دارند .
                            راوی هم نشنیده بودم مرسی گفتی میرم دنبالش .

من هم خوشحالم :wow:

دیدگاه

میگم بچه ها این امپ یه pcb با proteus یا altium یا .....چیزی ندارد به جز عکس
                              pcb با عکس را کسی نمیزند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                                میگم بچه ها این امپ یه pcb با proteus یا altium یا .....چیزی ندارد به جز عکس
                                pcb با عکس را کسی نمیزند
                                راستش من که تا حالا ندیدم دوستان این کار را کرده باشند. ولی خودت بساز چون کار سختی نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X