اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط sina8
    میگم داداشی ترانس 700VA برای استریوی این مدار مناسبه ؟
    منم میخوام ترانسی که برام میپیچن مثل ترانس nmos900 شما بشه منظورم اون کانکتورشه بخوایم اونو بزاریم باید چی بگیم ؟ :mrgreen: شما به ترانس پیچ گفتی یا خودش گذاشت؟
    700 وات برای استریو خیلی خوب جواب میده
    روی هر ریل هم 20000 میکرو خازن بزار . البته خودت استادی داداشی
    سینا جان طرف خودش گزاشت. متاسفانه اسم این هارا دقیق یادم نیست ولی آلمانیش Kelem میشه
    این ها در تابلو های برق صنعتی هم استفاده میشه چون کلا برای آمپر های بالا هست
    به تلفظش اطمینان نکن چون نمیدونم درست نوشتم یا نه ولی به قدیمی های لاله زار بگی باید بدونن
    کلا حافظه داره از دست میره . اصلا ربطی هم به سن نداره ها :mrgreen:
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

rpg به حساب میاد یا نه ؟ :mrgreen:

لطف داری من هنوز شاگردم داداشی :nerd: این یه مورد حله 4تا خازن pioneer توپ دارم :wow:

اون kelem هم فوقش اگه متوجه نشد عکسشو نشونش میدم :rolleyes:

شما ترانس رو کجا پیچیدی ؟ کیفیتش خوب بود ؟ اگه جای مطمین میشناسی بی زحمت pm بده

اونم 100 درصد مطمینم که به سن ربطی نداره :mrgreen:

دیدگاه

سلام اقا سینا .مرسی
        ترانس 350 واته .برا مونو .هزینه ترانس 100 تومن شد.خازن ها هم دونه ای 6تومن بود.
        سیلک را اسپری کیلر پاشیدم روش ولی اگه چیز سفت(آهنی) بکشی روش کنده میشه.تا قبل از مونتاژ باید حواست بهش باشه .در کل خوبه.
        اگه منظورتون اون هت سینک کوچیکس ،مال پاور کامپیوتر بوده که یه تیکش را بریدم
        روش چاپ هم با اتو زدم .روی فیبر را با همون کاغذ پشت برچسبا که زرده و پشتشم با کاغذ گلاسه زدم که خوب در اومد.بعد از چاپ سیلک باید سریع یه چیزی بپاشو روش چون اگه دستت را روی فیبر بکشی را حت نوشته ها کنده میشه،من همون اسپری کیلر به ذهنم رسید که باید بزاری خوب خشک شه.
        مچ ماس فت هم که اصلا نمیدونم چی چیه :biggrin
        خواهش میکنم .ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
          احمد جان بسیار خوب و تمیز شده دستت درد نکنه

برای فن هم من منبع تغذیه جدا گزاشتم . از دید بنده بهتر هست . خودت که استادی با یک ترانس 9 ولت ردیفش کن.

البته حرفه ایش که میدونی ، این هست که روی یک هسته ترانس سیم پیچی برای ولتاژ های مختلف انجام بشه.
          ممنونم سام من کوچیکتم
          راستش نمیخواستم یه سیم دیگه واسه فن بیارم طرف امپ.همون ترانس کوچیکه 9 ولت دوبله از همون استفاده میکنم.
          بله کاملا درست میگی حواسم به این چیزاش نبود.حالا اینا تجربه میشه دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
            rpg به حساب میاد یا نه ؟ :mrgreen:

لطف داری من هنوز شاگردم داداشی :nerd: این یه مورد حله 4تا خازن pioneer توپ دارم :wow:

اون kelem هم فوقش اگه متوجه نشد عکسشو نشونش میدم :rolleyes:

شما ترانس رو کجا پیچیدی ؟ کیفیتش خوب بود ؟ اگه جای مطمین میشناسی بی زحمت pm بده

اونم 100 درصد مطمینم که به سن ربطی نداره :mrgreen:
            نه اونقدر :mrgreen: میتونی رو نارنجک حساب کنی
            خواهش میکنم راستشو گفتم داداشی

کیفیت ترانس واقعا خوب بود ولی اون چند موردی که زحمت کشیدی و گفتی را من به اون بنده خدا نگفته بودم ولی تاکید
            کردم که برای آمپلی فایر میخوام و انصافا کارش خوب بود

شماره اون بنده خدا را هم برات پیام میفرستم.

خب خدا رو شکر به سن مربوط نیست :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmad70
              ممنونم سام من کوچیکتم
              راستش نمیخواستم یه سیم دیگه واسه فن بیارم طرف امپ.همون ترانس کوچیکه 9 ولت دوبله از همون استفاده میکنم.
              بله کاملا درست میگی حواسم به این چیزاش نبود.حالا اینا تجربه میشه دیگه
              خواهش میکنم آقایی داداش

درست میگی و هدف خوبی داری ولی خب دیگه اون ترانس 9 ولت اصولی تر هست :smile:
              راستش احمد من هم تو فکر این کار نبودم و حالا به غیر از ترانس آمپ باید 2 تا ترانس دیگه هم در دید داشته باشم :sad:

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان !
                من بیکار مضمن گرفتم میخوام اینو بسازم :icon_razz:
                تغذیه هم یه سویچینگ هست با خروجی 60 ولت دوبل 5 امپر در هر خط :twisted:
                4 تا irfp260 داره تو خونه 6 ماهه خاک میخوره ! یه استفاده بشه ازش بد نیست
                فردا میرو برا خرید باقی قطعات :applause:
                میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deadmaster
                  سلام به همه ی دوستان !
                  من بیکار مضمن گرفتم میخوام اینو بسازم :icon_razz:
                  تغذیه هم یه سویچینگ هست با خروجی 60 ولت دوبل 5 امپر در هر خط :twisted:
                  4 تا irfp260 داره تو خونه 6 ماهه خاک میخوره ! یه استفاده بشه ازش بد نیست
                  فردا میرو برا خرید باقی قطعات :applause:
                  درود

سامان جان 60 ولت برای این زیاده. بیشینه 50 ولت باید در دید داشته باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                    درود

سامان جان 60 ولت برای این زیاده. بیشینه 50 ولت باید در دید داشته باشی
                    سوچینگم فیدبک نداره !! دور هسته رو کم میکنم
                    میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                    به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سامان جان سوئیچینگت چه طوری هست یه نقشه یا عکس یا پی سی بی ازش برام میفرستی.

دیدگاه

اره اگه میشه نقشه این مدار رو هم برا منم بفرست ممنون

دیدگاه

سلام بر گشنگان سوییچینگ :biggrin:
                          اغا به مولا کاری نداره ساخت این سوییچینگ دست به کار بشین نترسین هرجا موندین بچه هایی که کار کردن کمکتون میکنن.

قسمت سختش هسته هست که اونم سخت نیست فقط حوصله یکم زیاد میخواد. تازه اونم میتونید بدید بیرون براتون بپیچن !!!
                          من حوصلم تمومید واسه دوتا هسته EE055 که مشابه همون etd59 معروف هست با ی ظرف اب معدنی پلی استر ( همون شارلاکه ولی با کیفیت بیشتر که واسه سوییچینگ بهتره ) و خشک کن و ... 15 تومن دادم

سامان توهم یکاری کن. اگه شماتیک مدارتو داری بزار بگم واسه فیدبک چیکارش کنی.
                          اگه هم نه ی عکس از رو و پشت مدارت بزار بگم چیکار کنی واسه فیدبک. تا الان فکر میکردم تموم کردی قسمت فیدبک رو oo:
                          زکات علم نشر آن است
                          بیشتر با من اشنا بشین :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام بر داداش بهنام عزیز :biggrin: کم پیدایی داداش ؟ میکرو چی شد ؟
                            فک کنم منم باید به جمع شما بپیوندم :redface: . یه ترانس 1200 وات میخواستم بگیرم حساب کردم حدود250-300 تومن میشه oo:
                            سویچینگ با این توان حدودا چقدر در میاد؟
                            یه تاپیک براش بزنیم شما میای استاد ما بشی ؟ :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
                              سلام بر داداش بهنام عزیز :biggrin: کم پیدایی داداش ؟ میکرو چی شد ؟
                              فک کنم منم باید به جمع شما بپیوندم :redface: . یه ترانس 1200 وات میخواستم بگیرم حساب کردم حدود250-300 تومن میشه oo:
                              سویچینگ با این توان حدودا چقدر در میاد؟
                              یه تاپیک براش بزنیم شما میای استاد ما بشی ؟ :rolleyes:
                              من هم موافقم یک تاپیک پر بار در بخش منبع تغذیه

دیدگاه

سلام
                                متاستفانه من ی مدتیه سرم خیلی شلوغه وقت هویه دست گرفتنش رو هم ندارم
                                ولی اگه بخواید شروع کنید اولش برید مطالب تیوری رو بخونید زیاد به کارتون میاد

سوییچینگ 1200 وات :
                                10 تومن هسته
                                فوقش 15 تومن ماسفت
                                10 تومن خازن و مقاومت و ایسی و ...
                                حداکثر هزینه اش زیر 50-60 تومن

بهتره تو همین انجمن صوتی ایجاد بشه. چون سوییچینگ زیاد ساخته شده تو انجمن تغذیه ولی متاستفانه اکثر بچه های انجمن صوتی نتونستن بهره ای ازش ببرن.
                                فقط و فقط هم کارهای عملی که انجام میشه به مرور در موردش بحث بکنیم. خوبه ؟
                                من افزاینده پوش پول کمک میتونم بکنم چون خم و چمشو بلدم تقریبا ولی بقیه توپولوژی ها رو زیاد مطمین نیستم. البته افزاینده و کاهنده پوش پول زیاد فرقی ندارن بجز چنتا تفاوت عمده !
                                تو کاهنده ورودی ولتاژش بالا هست که اگه یکم کم و بیش بپیچیم مدار از حالت تقارن درمیاد و کار نمیکنه
                                تو کاهنده ورودی ترانس جریانش بالا هست که مشکلات خودش رو داره ولی در کل به نظرم کاهنده راحت تره

منم وقت کردم سر میزنم تا از دستم بیاد دریغ نمیکنم

بازم میگم سوییچینگ فقط هسته اش سخته بقیش مثل یک مدار چشمک زن ساده هستش . پس دست بکار بشید و بسازید یدونه :nerd:
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X