اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - TO247 - CLASS AB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 200 وات با کیفیت بسیار بالا -NMOS 200 - 247 - CLASS AB

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    اشکالاتی که جناب sstk گفتن بسیار واضح و عالی بود من دیگه این هارو نگفتم چون معلومه داداش سام برای استفاده مداوم و همیشگی مدار باید اونها رو حل کنه که خواهد کرد. اما مهم ترینش همین قلع اندود کردن مسیر های تغذیه هست که واقعا مهمه. داداش سام شکل و قیافه توی الکترونیک (مدارات) اصلا و ابدا مهم نیست اینو که من جسارت نمیکنم بهت بگم خودت کاملا میدونی. ما که لباس زنونه نمیدوزیم دنبال خوشگل شدن (جعبه و... نه) باشیم
    مهم ترین اصل مدار اینه که مونتاژ درستی داشته باشه تا به بهترین نحو عمل کنه. شما حتما حتما باید مسیر های تغذیه روی PCB رو با قلع کافی بپوشونی هر چی هم که فیبر با ضخامت مس بالا بدست بیاری اخرش باید این کارو بکنی اصلا هم به خوشگلی و زشتی کاری نداشته باش ما که دختر نیستیم دنبال این چیزا باشیم :mrgreen:
    کمپانی ها هم که سولدر ماسک چاپ میکنن برای ترک هایی که جریان زیاد قراره ازشون عبور کنه حتما اون قسمت هارو سولدر ماسک چاپ نمیکنن و با قلع کافی روشو میپوشونن مثل کاری که من برای PCB درایور موتور براشلسم کردم اینم عکسش:

توی پروتئوس قابلیتی هست که اگه بخوای مدارت چاپ سولدر ماسک داشته باشه در عین حال بتونی روی بعضی از ترک هارو قلع اندود کنی بتونی این کارو راحت انجام بدی. خواستی بگو بیشتر برات توضیح بدم.

اون المان های سرد کننده رو که حتما باید برداری و ماسفت هارو مستقیم به هیت سینک اصلی وصل کنی.

یه چیز جالبی که از چند جا شنیدم اینه که میگن این ماسفت های پشت براق تقلبی هستن اکثرا! عجیبه شما برعکسشو میگین البته من خودمم قبول ندارم چون بیشتر ماسف هایی که دارم پشت براق هستن و مشکلی باشون نداشتم! ولی بهترین راه اینه که به فروشنده اعتماد داشته باشیم که جنس اصل میاره وگرنه ساخت پشت براق و مات و... اصلا کاری نداره!

جناب r.davoodi بیشترین احتمال سوختن ماسفت های شما به ترتیب:
    1.نداشتن تبادل گرمایی کافی هیت سینک با محیط به دلیل فضای بسته ماشین
    2.تغییرات ناگهانی و ریپل ولتاژ تغذیه سوییچینگ
    3.جنس نامرغوب ماسفت ها
    بیشترین احتمالات ممکن ایناست...

ولی این که دوستان میگین هفته ای یک بار یک امپ ساخته بشه واقعا ممکن نیست چون همه گرفتاری ها و مشکلات خودشون رو دارن که طبیعتا اولویت اونها خیلی بیشتر از ساخت مدار هست و ساخت مدار واقعا زمان بر هست و حوصله میخواد چون باید از صفر شروع بشه (PCB اماده بشه و تمام قطعات خریده بشه و مثل کیت همه چی اماده نیست)
    درود بر مهدی عزیز

چشم حتما درستش میکنم و دقیقا تکنیک از قیافه مهم تر هست :agree: و به قول خودت ما که دختر نیستیم
    درباره ماسفت من هم همین چیزی که شنیدی شنیده بودم و برام جالب شد. جالبتر اینکه از هر دو نوع دارم. و آنهایی که مات هستند باور کن
    از نوع درج مشخصات هم معلومه مالی نیست.
    درسته در پروتئوس بهش برخوردم ولی تا کنون کار نکردم.

سپاس از راهنماییت به دوستمون داوودی عزیز گزینه پاور سوئینچنگ اصلا به گمانم نرسید و هواسم نبود ایشان با سوئیچینگ کار کرده
    جالب بود :nerd:

یادم رفت بپرسم :biggrin: پشت مدارت را چجوری ماسک زدی؟ و خیلی هم عالی از آب درآمده :nice:
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

این PCB که عکسشو گذاشتم دادم بیرون برام چاپ کردن.
      من دیگه توی خونه PCB نمیزنم به چند دلیل:
      1. حال و حوصله ای که میخواد (خودت میدونی یه PCB درست کردن ساده چقدر ادم اذیت میشه) به مثلا 2 هزار تومن پولی که میدی برات همونو روی فایبر گلاس که قلع اندود شده و فیبر بریده شده سوراخ شده درست کنن نمیارزه!
      2. با روش اتو چون فیبر گرمای زیادی میبینه مس روی فیبر تا حد زیادی چسبندگی شو از دست میده و وقتی چند بار بخوای یه قطعه رو عوض کنی یا با سیم قلع کش بخوای کار کنی کاملا متوجه این موضوع میشی که مس از روی فیبر جدا میشه (اینو من رسیده بودم بهش که یکی از دبیر هامون هم بهم گفت) جایی که من میدم PCB هامو درست کنن با دستگاه CNC فیبر هارو درست میکنن و از اسید و هزار تا کثیف کاری خبری نیست و دقت و کیفیت فوق العاده ای داره نسبت به روش اتو و لمینت و...
      3. وقتی PCB رو بدیم بیرون چاپ کنن اونو میندازن توی وان قلع و یک لایه نازک قلع مس هارو میپوشونه و از اکسید شدنشون جلو گیری میکنه. اما PCB هایی که خودمون درست میکنیم بعد یک مدتی مس اکسید میشه و سیاه میشه و ظاهر مدار بد میشه (این ایراد دخترونه نیستا ) البته میشه خودمون با هویه تمام ترک هارو قلع اندود کنیم اما هم وقت گیره هم به تمیزی و یکدستی وان قلع نمیشه

دیدگاه

جالبه نظرات دوستان
        واسه من چیزی نزاشتن که در مورد امپ سام بیان کنم

فقط میگم که اون المانهای خنک کننده رو در بیار که هزینه و مصرف برق اضافی دارن
        در کل اونجا یچیز بیخودی هستن oo:

در مورد ار پی جی هم نه دادا ار پی جی فقط تو مسایل مربوط به تغذیه کاربرد داره
        تغذیه رو چیکارش میکنی ؟

در مورد امپ دوستمون هم که زود زود میسوزه بهتره اول تغذیه سویچینگ رو قرار بدن تا با هم بر رسی کنیم. البته تو یک تاپیک جدا که این تاپیک به بیراهه نکشه. من احتمال میدم نبود فیلتر مناسب در خروجی سوییچینگ در قسمت مثبت تغذیه یا ریپل بالای تغذیه علت این مشکلات باشه !
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
          جالبه نظرات دوستان
          واسه من چیزی نزاشتن که در مورد امپ سام بیان کنم

فقط میگم که اون المانهای خنک کننده رو در بیار که هزینه و مصرف برق اضافی دارن
          در کل اونجا یچیز بیخودی هستن oo:

در مورد ار پی جی هم نه دادا ار پی جی فقط تو مسایل مربوط به تغذیه کاربرد داره
          تغذیه رو چیکارش میکنی ؟

در مورد امپ دوستمون هم که زود زود میسوزه بهتره اول تغذیه سویچینگ رو قرار بدن تا با هم بر رسی کنیم. البته تو یک تاپیک جدا که این تاپیک به بیراهه نکشه. من احتمال میدم نبود فیلتر مناسب در خروجی سوییچینگ در قسمت مثبت تغذیه یا ریپل بالای تغذیه علت این مشکلات باشه !
          درود بر بهنام عزیز
          تو همیشه لطف داشتی داداشی :redface:
          آره داستان المان دوباره پیش کشیده شد
          پارسال 10 تا دونه گرفتم مونده رو دستم دارم هرس میخورم :angry:
          باید یه بلایی سرشون بیارم.

داستان آرپیجی هم که یادته

امشب از منبع تغذیه هم یک عکس میزارم . درباره اون هم دیدگاه بدید ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            درود بر بهنام عزیز
            تو همیشه لطف داشتی داداشی :redface:
            آره داستان المان دوباره پیش کشیده شد
            پارسال 10 تا دونه گرفتم مونده رو دستم دارم هرس میخورم :angry:
            باید یه بلایی سرشون بیارم.

داستان آرپیجی هم که یادته

امشب از منبع تغذیه هم یک عکس میزارم . درباره اون هم دیدگاه بدید ممنون
            سلام

با اون المان ها چرا یک یخچال برای خودرو درست نمیکنی ؟ oo:
            اینجوری میتونی سر هر 10 تاش رو خاک بمالی برن تو صندوق ماشین :biggrin:

ارپیجی هم بله که یادمه
            هنوز هم اون بازوکای دوبل 50 بیست امپری رو دارمش
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

افرین داداش سام خیلی خوب درست کردی عالیه .ببخشید من دیر سر زدم به خاطر کار و زندگیه
              یه سوال چطوری روی برد شماره قطعات رو چاپ میکنی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                سلام

با اون المان ها چرا یک یخچال برای خودرو درست نمیکنی ؟ oo:
                اینجوری میتونی سر هر 10 تاش رو خاک بمالی برن تو صندوق ماشین :biggrin:

ارپیجی هم بله که یادمه
                هنوز هم اون بازوکای دوبل 50 بیست امپری رو دارمش
                درسته یخچال برای ماشین ایده خوبی هست تو فکر ساخت یک کولر هم هستم باید جالب بشه...اینجوری راست میگی
                حسابی خاک مال میشه میره پی کارش

قدر اون بازوکا رو بدون مردیه واسه خودش :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                  افرین داداش سام خیلی خوب درست کردی عالیه .ببخشید من دیر سر زدم به خاطر کار و زندگیه
                  یه سوال چطوری روی برد شماره قطعات رو چاپ میکنی؟
                  قربونت داداشی لطف داری هیچ وقت دیر نیست دشمنت شرمنده

خیلی راحت طرح چینش قطعات را آینه کن و با همان روش اتو پشت برد چاپ کن و پس از این برای اینکه به مرور پاک نشن
                  کیلر روش اسپری کن . اگر رسا نگفتم بگو بیشتر توضیح بدم...

دیدگاه

سام عزیز
                    کاری به مسائل فنی مدار و تمیزی و ... ندارم
                    مهم این هست که هم خوش سلیقه هستی و هم ابتکار عمل داری.
                    موفق باشی :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                      سام عزیز
                      کاری به مسائل فنی مدار و تمیزی و ... ندارم
                      مهم این هست که هم خوش سلیقه هستی و هم ابتکار عمل داری.
                      موفق باشی :applause:
                      محمد عزیزیم باز هم خجالت میدی داداشی سپاس
                      خودت خوش سلیقه و مبتکر هستی که اینجوری دیدی :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        چاکریم لطف داری کارای تو هم چلم کاری نیست داداشی :agree:
                        البته اختیار داری چلم کاری نیست یه چیزی اونور تره
                        این المان ها هم حقیقتا به هیچ دردی نمیخورن من که تست کردم گفتم کاش پولشو میدادیم با بچه ها شام میرفتیم بیرون بهتر از این بود
                        خدا لعنت کنه این چین رو ! چیزی هست نساخته باشه
                        میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                        به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

درود بر همه دوستان عزیز

از همه شما بابت راهنمایی و تعریف هایی که کردید بسیار بسیار سپاسگزارم همچنان خوشحال میشم از شنیدن و دیدن راهکار های شما :agree:

این هم منبع تغذیه همین مدار :

پشت برد

روی برد

جعبه خازن ها

روی هر خط ولتاژ 3 عدد خازن 6800 میکرو فاراد هست
                          این مال همان سایت http://construyasuvideorockola.com/ هستند که من کمی تغییرات درش دادم.
                          فایل برد مدارچاپی را هم میزارم.

دیدگاه

درود سام عزیز وتشکر از لطف شما وخسته نباشی :mrgreen: اولش که تصویر منبع تغذیه رو دیدم باخودم گفتم حتما برای یک آمپلی فایر 2KW اصله ومتعجب موندم وباورم نمیشه برای این آمپلی باشه oo:اگه ناراحت نمیشی یک انتقاد داشتم و باید بگم زیادی شما مدارو حجیم وسنگین میکنی واز همه مهمتر پرخرج (وسواس به کار گیری قطعات بده )البته ما که بخیل وتنگ نظر نیستیم خدا هر چی داده بیشترش کنه :mrgreen: ولی اما با این شرایط بازار وگرونی تواین منبع تغذیه اصراف قطعات میبینم که البته متمئن هستم خودتم راضی به این کار نخواهی شد چرا که وزن دستگاه آمپلی فایرتو زیاد وحجیم میکنه :cry2:وتازه هزینه ای که برای برخی قسمتها کردی میتونی خرج جاهایی دیگه کنی تامداری فشرده و کارامد در عین حال قدرت وکیفیت دستگاهت حفظ بشه مثلا برای این مدار شما
                            استفاده ازیک پل یکسوساز KBPC3510 ( پل 1000 ولت 35 آمپر )برای تغذیه 2 برد آمپلی فایر کفایت میکنه اگرم میخوای سنگ تموم بزاری KBPC5010 (پل 1000 ولت 50 آمپر )رو استفاده کن آخه مگه هر برد آمپلی فایر چه قدر جریان میخواد بکشه که یک پل نتونه بده :eek: ؟؟؟؟
                            خازنهایی که شما استفاده کردی 100 ولت سر پیچی هستند که قیمت به مراتب بالایی دارند( فکر کنم دونه ای 18 هزار تومان باشند) وتعدادشونم بیش از حد نیازه چرا که هر برد آمپلی فایر شما در حد اکثر قدرتم بخواد کارکنه تو هر لاین تغذیه یک عدد هم کفایت میکنه واز ریپل تغذیه جلو گیری میکنه حال شما میخوای سنگ تموم بزاری برای هر لاین تغذیه 2 عدد هم موازی کنی عالی وبی هیچ کمو کاستی جوابگو هست شما میتونستی از خازنهای 10000 میکرو فاراد 63 ولت استفاده کنی که در عین فشرگی بیشتر (حجم کمتر نسبت به این نوع) قیمت به مراتب کمتری دارند (قیمت یک خازن 10000 میکرو فاراد 63 ولت 6500 تومانه اونم مارک nichicon ژاپنی)
                            شما میتونی برای کیفیت بهتر آمپلی تون هزینه اضافی رو خرج یه ترانس هسته حلقوی (تروئید) کنی تا پارازیت هوم برق شهر رو نداشته باشی خلاصه امید وارم دلخور نشده باشی چرا که به گفته عزیزی که گفته کسی که از شما انتقاد میکنه دوست شماست موفق باشید :mrgreen:
                            یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
                              درود سام عزیز وتشکر از لطف شما وخسته نباشی :mrgreen: اولش که تصویر منبع تغذیه رو دیدم باخودم گفتم حتما برای یک آمپلی فایر 2KW اصله ومتعجب موندم وباورم نمیشه برای این آمپلی باشه oo:اگه ناراحت نمیشی یک انتقاد داشتم و باید بگم زیادی شما مدارو حجیم وسنگین میکنی واز همه مهمتر پرخرج (وسواس به کار گیری قطعات بده )البته ما که بخیل وتنگ نظر نیستیم خدا هر چی داده بیشترش کنه :mrgreen: ولی اما با این شرایط بازار وگرونی تواین منبع تغذیه اصراف قطعات میبینم که البته متمئن هستم خودتم راضی به این کار نخواهی شد چرا که وزن دستگاه آمپلی فایرتو زیاد وحجیم میکنه :cry2:وتازه هزینه ای که برای برخی قسمتها کردی میتونی خرج جاهایی دیگه کنی تامداری فشرده و کارامد در عین حال قدرت وکیفیت دستگاهت حفظ بشه مثلا برای این مدار شما
                              استفاده ازیک پل یکسوساز KBPC3510 ( پل 1000 ولت 35 آمپر )برای تغذیه 2 برد آمپلی فایر کفایت میکنه اگرم میخوای سنگ تموم بزاری KBPC5010 (پل 1000 ولت 50 آمپر )رو استفاده کن آخه مگه هر برد آمپلی فایر چه قدر جریان میخواد بکشه که یک پل نتونه بده :eek: ؟؟؟؟
                              خازنهایی که شما استفاده کردی 100 ولت سر پیچی هستند که قیمت به مراتب بالایی دارند( فکر کنم دونه ای 18 هزار تومان باشند) وتعدادشونم بیش از حد نیازه چرا که هر برد آمپلی فایر شما در حد اکثر قدرتم بخواد کارکنه تو هر لاین تغذیه یک عدد هم کفایت میکنه واز ریپل تغذیه جلو گیری میکنه حال شما میخوای سنگ تموم بزاری برای هر لاین تغذیه 2 عدد هم موازی کنی عالی وبی هیچ کمو کاستی جوابگو هست شما میتونستی از خازنهای 10000 میکرو فاراد 63 ولت استفاده کنی که در عین فشرگی بیشتر (حجم کمتر نسبت به این نوع) قیمت به مراتب کمتری دارند (قیمت یک خازن 10000 میکرو فاراد 63 ولت 6500 تومانه اونم مارک nichicon ژاپنی)
                              شما میتونی برای کیفیت بهتر آمپلی تون هزینه اضافی رو خرج یه ترانس هسته حلقوی (تروئید) کنی تا پارازیت هوم برق شهر رو نداشته باشی خلاصه امید وارم دلخور نشده باشی چرا که به گفته عزیزی که گفته کسی که از شما انتقاد میکنه دوست شماست موفق باشید :mrgreen:
                              درود بر سعید عزیز

سپاس از اینکه به فکر هستی داداشی از پلی دیود آغاز میکنم . دقیقا این زیاد هست و حق با خودته . متاسفانه 10 آمپری یک دونه
                              بیشتر نداشتم :sad: ولی از این 35 آمپر زیاد دارم وگرنه درستش همون 10 آمپر هست.

درباره خازن ها برات بگم که من این ها را دونه ای 6500 تومان خریدم :biggrin: چون روی دست طرف مونده بود و میخواست بفروشه. فقط بدیش همین
                              بزرگ بودنش هست . اگر در صفحه های پیشین دیده باشی یک منبع تغذیه برای آزمایش نخست گزاشتم که خازن های 10000UF 63 ولت هست
                              و اندازه ای تقریبا 1/4 این ها داره و میدونی که آنها گرونتر هست. فقط این nichicon ژاپنی که گفتی از کجا قیمت داری به من هم بگو داداشی
                              چون من 10000 100 ولت پیچی را دونه ای 12000 میگیرم و کوچک همین ها 20000 هست. شاید با من بد قلقی میکنن :mrgreen:
                              اینطور که من میدونم برای هر 100 وات ، روی هر ریل باید 10000 میکرو فاراد بزاریم که برای این میشه 20000 . باز خودت استادی

درباره ترانس هم دقیقا درست میگی حلقوی ها خیلی بهتر هست . هفته پیش 35 ولت دوبل 10 آمپر را به من قیمت داده 200000 حالا اگر
                              همینو حلقوی بخواد بپیچه میشه حدود 350000 . از 3 جا قیمت گرفتم همین حدود گفتن. اگر قیمت بهتر سراغ داری دریغ نکن برادر

دیدگاه

داداشی یه سوال . pcb های این مدارو با چه کاغذی زدی ؟ :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X