اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه صوتی برای سالن ورزشی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پی سی بی برای ایسی اکو 2395

ممنون محمد جان،یه درخواست دیگه دارم از دوستان کسی پی سی بی برای ایسی اکو 2395 یا اکو خوب دیگه غیر از 2399 داره؟
    رازی در کار نبود

دیدگاه

پاسخ : (بدون موضوع)

نوشته اصلی توسط hs67
      ممنون محمد جان،یه درخواست دیگه دارم از دوستان کسی پی سی بی برای ایسی اکو 2395 یا اکو خوب دیگه غیر از 2399 داره؟
      سلام
      pcb برای 2395 ندارم اما از 2399 دارم
      اگراکو رو برای مداحی نمیخوای توصیه ام اینه که از همون 2399 استفاده کنی. چون از 2395 بیشتر برای مداحی استفاده میشه که تاخیر بالایی داشته باشه.
      موفق باشی

دیدگاه

پاسخ : پروژه صوتی برای سالن ورزشی

از نظر کیفیت چی،50195 چطوره،بردشو دارین؟ :rolleyes:
        2396 صداش صاف تر و با کیفیت تره یا 50195 ؟
        رازی در کار نبود

دیدگاه

درود

hs جان آمپلی فایری که محمد عزیز پیشنهاد داده عالیه هم از نظر کیفیت و صافی صدا و هم از نظر طنین و کوبندگی

فقط اگر خواستی بسازی باید چند نکته را ، روشون وسواس حسابی به خرج بدی :agree:
          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

(بدون موضوع)

ممنونم چه نکات?؟راست? ترانس? که گفتم دارم براش مناسبه؟راجع به اکو هم هر کدوم از دوستان که اطلاع? دارن کم لطف? نکنن...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
              از نظر کیفیت چی،50195 چطوره،بردشو دارین؟ :rolleyes:
              2396 صداش صاف تر و با کیفیت تره یا 50195 ؟
              متاسفانه از 50195 هم بردی ندارم اما از نظر تاخیر 2395 از همه تاخیر بیشتری داره. از نظر کیفیت به نظرم تو دیلای کم کیفیت 50195 بهتر از 2395 هست حالا باز استاد اشک بهتر می تونن نظر بدن.
              اگر برد آماده 2395 رو می خوای نیو کیت داره می تونی بخری البته خب یه خورده گرونه.
              اون آمپلی فایری هم که معرفی کردم سامی جان ساختند می تونی ازشون کمک بگیری . ولتاژ ترانست هم خوبه .اگر تا 40 ولت بود مدار خودم رو پیشنهاد میدادم که بسازی . ولی چون 50 دوبل داری و بعد از دی سی شدن از 60 ولت بیشتر میشه مدار خودم رو دیگه بهت پیشنهاد ندادم چون ماکزیمم ولتاژش 50 ولت بود.
              بهر حال این مداری که دوست عزیزم سام هم ساخته مدار خوبی هست می تونی راحت به خروجی 4 تا 12 اینچ وصل کنی خیالت راحت :agree:
              موفق باشی

دیدگاه

سپاس از دوست عزیزم محمد بابت راهنمایی

hs67 عزیز پیرو راهنمایی های محمد جان در مورد آمپلی 350

1- حتما همه مقاومت های نیم وات و 1% باشند
                2- خازن های بدون قطب از نوع MKT که البته 10 و 39 پیکو کم گیر میاد بنابراین ترجیحا به جز این دو
                3- هیتسینک بزرگ و قوی ترجیحا همراه با فن
                4- ماسفت ها اورجینال باشند خوب قطعا بهتر هست
                5- ترانزیستور MJE340 در طبقه قدرت از نوع KSE340 نباشد . من تست کردم جواب نداد و خودم هم نمیدونم چرا :mrgreen:

و ترانس هم داداشی باید دوبل 55 ولت 5 یا 6 آمپر باشه در پایین جدول رابطه ولتاژ ورودی ، تعداد ماسف و امپدانس خروجی برای این آمپ را گذاشتم

روی خود برد یک محافظ خوب و کارا هم طراحی شده ولی با 24 ولت . میتونی با 12 ولت هم راه اندازی کنی در واقع رله 12 ولت
                این ولتاژ را هم از یک برد راه انداز نرم که دنباله این مدار هست میتونی تامین کنی که باز این مدار راه انداز نرم را هم خودم با همکاری
                کیان درش تغییرات دادیم . :job:

دیدگاه

مرسی
                  جایی میشناسید مقاومت نیم وات 1% بتونم تهیه کنم ازش؟
                  رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                    مرسی
                    اگر تونستی مقاومت ها رو پیدا کنی که هیچ . اگر نتونستی همون معمولی (5% ) بگیر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hs67
                      مرسی
                      خواهش :redface:
                      با طنین الکترونیک تماس بگیر : 66747572 - خیابان جمهوری - پاساژ توکل . باید داشته باشه

دیدگاه

والا به نظر من اگر می خوای امپلی درست کنی که عمری باشه و از لحاظ قدرت هیچ مشکلی نداشته باشی برو av400 رو درست کن که اگه تغذیه خوب بش بدی تا 12 تا باند میتونه ساپورت کنه واسه مدار محافظش هم من یه مداری گذاشته بودم تو یه تاپیک ماله امپلی اپکس 500 بود و حتی محافظ اتصال کوتاه هم داشت فک کنم تا حالا تو اون تاپیک پاک شده اگه کسی از دوستان مدار رو داره لطف کنه بزاره
                        واسه اون سالنی که گفتی 2 تا باند اصلا جواب نمیده اگه بخوای خوب صدا همه جا رو پر کنه حداقل باید 6 تا باند بزاری

دیدگاه

درود بر همه

این آمپلی فایر که من ساختم سال 2004 طراحی شده و طراحش هنوز از همون سال داره در منزل ازش استفاده میکنه و یک نفر دیگه هم که
                          ساخته هر شب در کلاب ازش کار میکشه چون طرف دی جی هست و اینطور که خودش تعریف کرده بود برای اولین بار 6 ساعت مداوم ازش
                          کار کشیده . از لحاظ کیفیت هم به جرات میگم در حد سونی و خیلی برند های درست و حسابی هست.
                          طول عمر یک طرح به جز طراحی به نحوه کار کشیدن و کیفیت قطعات سیستم بسیار مرتبط هست. مدارات پروتکشن هم زیاد هست و میشه
                          به طرح اضافه کرد.

AV400 قطعا طرح خوبی هست من هم میتونستم همین رو بسازم ولی دیدم همه دوستان سال ها روی این کار کردن

به نظر من بهتر هست روی طرح های دیگه هم کار بشه تا تنوع باشه و اگر نه ، تا ده سال دیگه هم دوستان در انجمن فقط AV400 خواهند ساخت

hs جان این مدل 500 وات هست از همون سری

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73742.0

دیدگاه

سلام به دوستان عزیزم
                            مصطفی جان پیشنهاد av400 رو دادند اما با کمال احترام به مصطفی عزیز مخالف نظر ایشون هستم. دوستان av400 درسته شاید برای اون سالن کافی باشه . اما مسئله به همین جا ختم نمیشه. مچ کردن مدارات واسط ( میکسر - اکو و مستر تون ) با آمپلی سخته.البته این فقط مربوط به av400 نمیشه ها.
                            hs عزیز من این راه که شما الان می خوای طی کنی رو رفتم که میگم . ساختن آمپلی که کاری نداره ....
                            مشکل اصلی مشکل تطبیق امپدانس مدارات واسط با آمپلی هست. من تو اون تاپیکی که برای یک اکو قدیمی ایجاد کردم با این مشکلات دست و پنجه نرم کردم حتی 4 کانال میکسر ساختم که نتونستم مچشون کنم باز میکسر ها رو عوض کردم بازم مشکل وجود داشت بازم میکسر ها تعویض شدند و همچنین آمپلی فایر .استاد اشک هم در جریان هستند خلاصه به همین سادگی نیست در ضمن راه اندازی av400 هم مشکل هست .
                            البته hs عزیز من این حرفها رو نزدم که شما رو از تصمیمتون منصرف کنم ولی رو راست بهتون بگم که راه سختی در پیش دارید به این اکو آمپلی فایر های بازاری نگاه نکنید که برخی هاشون خوب جواب میدن همه اونها از رو نقشه های دستگاههای غیر ایرانی کپی میکنند و چون عین همون نقشه ها میسازند این مشکلات رو ندارن .
                            کلام آخر اینکه بنده و سایر دوستان در حد توان و اطلاعات همراه شما خواهیم بود.
                            پیروز باشید

دیدگاه

محمد جان تو 350 وات NMOS را ساختی؟

چون به زودی من هم به این راه دشوار وارد میشم دارم اون تن کنترل Protonos را میسازم ولی نمیدونم با این مچ میشه یا نه
                              میخواستم بدونم اگر ساختی و مچ هم کردی به من هم اطلاعات بدی :redface:

دیدگاه

منظورم این هست :

http://s3.picofile.com/file/77221920...tonos.pdf.html

این مشخصات 350 :

MOSFETs : .................................................. ........................................ 6 ( 3 pairs )
                                Power : 8 ohms = 300W RMS @ +/- 80V DC @ Vin = 1,5V RMS (4,2Vpp)
                                Power : 4 ohms = 400W RMS @ +/- 70V DC @ Vin = 1,23V RMS (3,48Vpp)
                                THD : < 0,1 %
                                Class : AB
                                Input Impedance : 32K
                                Damping : ~ 150

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X