اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ امپلی فایر کامل (محافظ DC , تاخیر , اتصال کوتاه و...)

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    مهدی جان میگم این مدار محافظ رو ساختی نتیجه داد؟
    درود
    مصطفی جان من ساختم ولی لنگ ترانزیستور 5401 هستم که در هفته آینده به دستم میرسه.

این هم عکس :

پیروز باشی
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

خیلی ممنون سام عزیز
      میگم این ایسی رو از کجا گیر اوردی؟

دیدگاه

آقا این TEMP AC برای چه کاری هستن؟
        فکر کنم TEMP مال فن باشه ولی اونو نمیدونم .ممنون میشم یه توضیح بدید. :redface:

دیدگاه

خیلی ممنون سام عزیز
          میگم این ایسی رو از کجا گیر اوردی؟
          خواهش میکنم مصطفی جان

از اسپیار . محمد عزیز هم از همین جا سراغ داشت.
          www.sprshop.­ir

بیشتر قطعاتی که خیلی جاها گیر نمیاد را داره. به خصوص آی سی و ترانزیستور.

پیروز باشی داداشی

دیدگاه

سلام بر همگى
            بلاخره مدار محافظی که بدرد av400بخوره گیر اومد؟
            سام سیروس عزیز میشه راجع به این مدارى که ساختین یکم توضیح بدین؟
            دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nn20
              این مدار رو من اولین بار دو سال پیش دیده بودم اما آى سیش گیر نیومد
              تهران از کجا میشه خرید?
              nn جان تو pm برات فرستادم

دیدگاه

مهدی جان میگم این مدار محافظ رو ساختی نتیجه داد؟
                داداش من ای سیش رو اصفهان پیدا نکردم هنوز. اگه پیدا کردم میسازم
                نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                درود
                مصطفی جان من ساختم ولی لنگ ترانزیستور 5401 هستم که در هفته آینده به دستم میرسه.

این هم عکس :
                .
                .
                .
                پیروز باشی
                داداش سام دست مریـــــــــــــزاد :applause:
                خیلی قشنگ و عالی شده حسابی شرمندم کردی نیازی نبود by MJ رو بزاری باشه حذفش میکردی اشکالی نداشت
                مشابه 5401 رو دنبالش نرفتم ببینم چیه اما چیز زیاد مهمی نیست که حتما خودشو بزاری یه ترانزیستور نزدیک به خودش هم که باشه کار میکنه
                نوشته اصلی توسط RasamR
                آقا این TEMP AC برای چه کاری هستن؟
                فکر کنم TEMP مال فن باشه ولی اونو نمیدونم .ممنون میشم یه توضیح بدید. :redface:
                کانکتور AC برای اینه که شما سر مثبت ترانس (قبل از پل دیود) رو بهش وصل کنید و کارش اینه که وقتی امپ رو خاموش کردید سریع تشخیص بده و رله رو قطع کنه که مانع از بریده بریده شدن صدا میشه وقتی امپ خاموش میشه
                کانکتور TEMP قابلیت اضافه ای هست که میشه به جای امکان قطع سریع بلندگو پس از خاموش شدن (که در بالا توضیح دادم) استفاده کرد به این صورت که یک PTC رو به کانکتور TEMP متصل میکنید و به هیت سینک امپ می چسبونید (مقدارش رو تجربی بدست بیارین ولی 10 کیلو باید مناسب باشه). اینجوری دمای هیت سینک امپ از یه حدی بالا تر بره (مقدارش رو با تغییر PTC و مقاومت بعد از اون تجربی باید بدست اورد) مدار رله رو قطع کرده و بلندگو ها از امپ جدا میشه و بار از روی امپ برداشته میشه.
                اگر بخواین از قابلیت پیش فرض ای سی که همون قطع کردن سریع بلندگو پس لز خاموش شدن امپ هست استفاده کنید باید با یه تیکه سیم کانکتور TEMP رو اتصال کوتاه کنید

دیدگاه

داداش سام دست مریـــــــــــــزاد :applause:
                  خیلی قشنگ و عالی شده حسابی شرمندم کردی نیازی نبود by MJ رو بزاری باشه حذفش میکردی اشکالی نداشت
                  مشابه 5401 رو دنبالش نرفتم ببینم چیه اما چیز زیاد مهمی نیست که حتما خودشو بزاری یه ترانزیستور نزدیک به خودش هم که باشه کار میکنه
                  مخلسیم داداش باز هم چشمات قشنگ میبینه
                  ترانزیستور دیگه فکر کنم تا پیش از 22 به دستم برسه. خدا کنه :mrgreen:

دشمنت شرمنده :agree:
                  by MJ هم باید باشه داداشی این دیگه وظیفه هست . یعنی تو که این همه زحمت کشیدی و رایگان اینو در اختیار گزاشتی، نباید
                  کمینه اسمت روی برد باشه؟!!! از سوی دیگه این همون رعایت حقوق طراح هست. که شوربختانه در ایران اندازه پوشال کولر هم
                  بهش اهمیت نمیدن.

نوشته اصلی توسط nn20
                  سلام بر همگى
                  بلاخره مدار محافظی که بدرد av400بخوره گیر اومد؟
                  سام سیروس عزیز میشه راجع به این مدارى که ساختین یکم توضیح بدین؟
                  nn20 عزیز دقیقا مناسب av400 هست. راستش چون خودت واردی توضیح زیادی نمیخواد
                  همه چی در دیتا شیت آی سی هست. کوتاه اگر بگم این هست که این مدار هم محافظ دی سی هست و هم محافظ اتصال کوتاه
                  در خروجی و به پایه های ماسفت های زوج وصل میشه.
                  البته یک پیشنهاد هم محمد عزیز داده که میشه برای N-CHANNEL هم استفاده کرد. هنوز آزمایش نکردم.

آدرس آی سی هم : www.sprshop.ir

پیروز باشی

دیدگاه

خیلی ممنون سام عزیز
                    ولی این سایت باز نمیشه ؟
                    شما اینترنتی خریدی یا از مغازه رفتی خریدی؟
                    ادرسشو داری برام pm کن ممنون

دیدگاه

خیلی ممنون سام عزیز
                      ولی این سایت باز نمیشه ؟
                      شما اینترنتی خریدی یا از مغازه رفتی خریدی؟
                      ادرسشو داری برام pm کن ممنون
                      مصطفی جان احتمالا" سایتشون مشکل داره و درست می کند من فکر کنم سام شمارش رو داشته باشه. می تونی اینترنتی هم خرید کنی.

دیدگاه

سام عزیز چی شد مدار رو درست کردی؟
                        مصطفی جان ببخشید داداش .سرم خیلی شلوغ بود :sad: تلاش میکنم امروز یا فردا ردیفش کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          داداش این تاپیک ربطی به سوال شما نداره ولی اشکال نداره جواب میدم. فقط لطف کن از این به بعد سوالت رو توی تاپیک هایی که بهش ربط داشته باشه بپرسی که بی نظمی بوجود نیاد

این امپ تقریبا 95 درصد با امپ 160 وات ماسفتی که توی انجمن هست یکیه فقط با SMD زده و از ماسفت های زوج ژاپنی استفاده کرده که توی ایران پیدا نمیشه! اینم استرالیایی هست ماله یه بابایی به اسم انتونی هولتون که AV400 ماله اونه.
                          شما اون مدار توی انجمن رو بسازی انگار همین مدار رو ساختی
                          سلام
                          لطفا ادرس تاپیک مربوط به این امپ رو برام بگذارین
                          دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hadi_ghr_e
                            سلام
                            لطفا ادرس تاپیک مربوط به این امپ رو برام بگذارین

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73313.0

دیدگاه

سیروس عزیز پس چی شد مدار رو تست کردی؟
                              منم تمام قطعات این مدار رو گرفتم ولی فرصت نمیکنم درستش کنم

دیدگاه

سیروس عزیز پس چی شد مدار رو تست کردی؟
                                منم تمام قطعات این مدار رو گرفتم ولی فرصت نمیکنم درستش کنم
                                ببخشید دی شده مصطفی عزیز
                                داداش من شانس ندارم :angry: اون آمپلی 160 وات راه نمیافته :cry2:
                                حالا دارم با 3055 و 2955 یک آمپلی دیگه میسازم که این، همانگونه که میدونی زوج هست.
                                و میشه این مدار را باهاش آزمایش کرد. به زودی خبر میدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X