اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
    حالا چ طوری با فتوشاپ کار کنم ؟ :biggrin:

شوخی کردم , یک مقدار بلدم , فقط سایز برد که تو فتوشاپه رو چ طوری تنظیم کنم ؟
    ( همون سوال قبلی اما واضح تر :mrgreen
    در منوی ادیت به امیج سایز مراجعه کن

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

سلام دوستان من این امپ را امروز بستم با اسکوپ تست گرفتم همه چی درسته فقط مونده سلف خروجی از دوستان راهنمایی می خوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
        سلام دوستان من این امپ را امروز بستم با اسکوپ تست گرفتم همه چی درسته فقط مونده سلف خروجی از دوستان راهنمایی می خوام
        سلام
        خروجی قبل سلف مربعی میده دیگه ؟
        « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
        این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام

آقا ماسفت 4227 و آی سی گیت 4049 رو ا ز کجا گیر بیارم ؟ جوان نداشت :sad:
          این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام
            بله مربعی میده. پاساژ امجد فروشگاه سعید البته من حدود 2 ماه پیش خرید م

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
              بله مربعی میده. پاساژ امجد فروشگاه سعید البته من حدود 2 ماه پیش خرید م
              چند تا سوال اگر امکان داره :

1. تو مدار هایی مثل کلاس ABک ولوم تنظیم بایاس اون مدارات پوش پول داره شما با چه وسیله اندازه گیری ( ک احتمالا با اسکوپه , با وسیله دیگه ای هم میشه ؟ ) ترانزیستور ها رو تو آستانه هدایت قرار میدین ؟ به چه صورت ؟ وسیله ادازه گیری رو به کدوم پایه ها متصل میکنید ؟

2. مگه خروجی همین مدار کلاس D یک موج مربعی تقویت شده نست ؟
              بعد اسکوپ رو مستقیم به خروجی میدین یا با مقاومتی چی زی ؟ چون اسکوپ توانایی اندازی گیری شو داره ؟

ممنون
              این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام
                یک فایل چینش قطعات از این امپ پیدا کردم.گفتم شاید مفید باشد.

http://s6.picofile.com/file/8175899426/IRS_900D_Overlay.pdf.html
                DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                  سلام
                  یک فایل چینش قطعات از این امپ پیدا کردم.گفتم شاید مفید باشد.

http://s6.picofile.com/file/8175899426/IRS_900D_Overlay.pdf.html
                  عالیه , آقا 2 تا pcb داره این مدار , یکی ورژن اولی که توی pdf هست یکی دیگه ورژن دومی که یک عکس فرمت jpg هست . اون عکس که ورژن جدیدشه کیفیتش بده , توی فتوشاپ سایزشو فیکس کردم و پرینت گرفتم اما اصلا کیفیت درستینداشت , فایل pcb اینو ندارین شما ؟

ممنون
                  این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

عالیه , آقا 2 تا pcb داره این مدار , یکی ورژن اولی که توی pdf هست یکی دیگه ورژن دومی که یک عکس فرمت jpg هست . اون عکس که ورژن جدیدشه کیفیتش بده , توی فتوشاپ سایزشو فیکس کردم و پرینت گرفتم اما اصلا کیفیت درستینداشت , فایل pcb اینو ندارین شما ؟

ممنون
                    اینم PCB با فرمت PDF

http://s6.picofile.com/file/8175923118/IRS_900D_PCB_2_thienchay.pdf.html
                    DD Audio & SP Audio

دیدگاه

چند تا سوال اگر امکان داره :

1. تو مدار هایی مثل کلاس ABک ولوم تنظیم بایاس اون مدارات پوش پول داره شما با چه وسیله اندازه گیری ( ک احتمالا با اسکوپه , با وسیله دیگه ای هم میشه ؟ ) ترانزیستور ها رو تو آستانه هدایت قرار میدین ؟ به چه صورت ؟ وسیله ادازه گیری رو به کدوم پایه ها متصل میکنید ؟

2. مگه خروجی همین مدار کلاس D یک موج مربعی تقویت شده نست ؟
                      بعد اسکوپ رو مستقیم به خروجی میدین یا با مقاومتی چی زی ؟ چون اسکوپ توانایی اندازی گیری شو داره ؟

ممنون
                      سلام ج1_سرم خلوت شه یه تاپیک جداگانه باز میکنم و مفصل توضیح درمورد بایاس وکاربااسکوپ میدم ج2_بله -مستقیم وصل کردم

دیدگاه

سلام

من این مدارو چاپ کردم و فعلا دادم سوراخ کاریش کنن , آی سی ها و ماسفت هاشو که در مشهد نبود , سفارش دادم از پایا الکترونیک که بیارن و الان برام چند سوال پیش اومده .
                        1. ماسفت 4227 پایا موجود نداشت , نگاه کردم دیدم این مسفت 330 واته با جریان دهی 60 آمپر و حداکثر ولتاژ 200 ولت ( اعداد صحیح یادم نیست ! ) , بعد گفتم یک مورد مشابه بده که 300 وات باشه , اونم یک مدل دیگه پیشنهاد کرد که 300 وات بود اما جریان دهیش کمتر ( حدود 20 یا 30 ) و ولتاژش بیشتر از 4227 بود . حالا من اینا رو سفارش دادم اما مشکلی به وجود ممکنه بیاد ؟ راستی اینم بگ م ارزون تر بود , شمارشو میزارم بعدا

2. برای سلف , لازمه یک هسته EI بگیرم با سیم , حالا سایز هسته ( چون خودم تا به حال با ei کار نکردم ) چند باید باشه ؟
                        و سایز قطر سیم هم هر چی بیشتر باشه جریان های بالا تره عبور میده , درسته ؟ بای این هسته چه سایز سیمی استفاده کنم؟

ممنون
                        این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام

من این مدارو چاپ کردم و فعلا دادم سوراخ کاریش کنن , آی سی ها و ماسفت هاشو که در مشهد نبود , سفارش دادم از پایا الکترونیک که بیارن و الان برام چند سوال پیش اومده .
                          1. ماسفت 4227 پایا موجود نداشت , نگاه کردم دیدم این مسفت 330 واته با جریان دهی 60 آمپر و حداکثر ولتاژ 200 ولت ( اعداد صحیح یادم نیست ! ) , بعد گفتم یک مورد مشابه بده که 300 وات باشه , اونم یک مدل دیگه پیشنهاد کرد که 300 وات بود اما جریان دهیش کمتر ( حدود 20 یا 30 ) و ولتاژش بیشتر از 4227 بود . حالا من اینا رو سفارش دادم اما مشکلی به وجود ممکنه بیاد ؟ راستی اینم بگ م ارزون تر بود , شمارشو میزارم بعدا
                          اگر بخواهید این مدار را روی یک اهم درایو کنید ماسفت با جریان 20 یا 30 امپر فکر کنم کم هستش .
                          شما می بایست از ماسفت irfp260n که 50 امپری هستش استفاده میکردید.

2. برای سلف , لازمه یک هسته EI بگیرم با سیم , حالا سایز هسته ( چون خودم تا به حال با ei کار نکردم ) چند باید باشه ؟
                          و سایز قطر سیم هم هر چی بیشتر باشه جریان های بالا تره عبور میده , درسته ؟ بای این هسته چه سایز سیمی استفاده کنم؟

ممنون
                          برای هسته هم میتوانید از هسته های EE و هم از تیروئید استفاده کنید. و باید یه هسته انتخاب کنید که در توان بالا به اشباع نرود.

برای قطر سیم هم بله
                          هر چی سطح مقطع بیشتری داشته باشد جریان بیشتری میتواند از خود عبور بدهد.برای این مدار فکر کنم سیم با قطر 1 میلیمتر کافی باشد.

DD Audio & SP Audio

دیدگاه

برای سیم پیچی سلف یه عکس گذاشتم که قشنگ جزئیات مشخصه روهسته ei33توضیح داده بگردی توهمین تاپیک هستش یه نرم افزارم گذاشتم روهرهسته ای بپیچی ضخامت وتعداددورومحاسبه می کنه.
                            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                              اگر بخواهید این مدار را روی یک اهم درایو کنید ماسفت با جریان 20 یا 30 امپر فکر کنم کم هستش .
                              شما می بایست از ماسفت irfp260n که 50 امپری هستش استفاده میکردید.

برای هسته هم میتوانید از هسته های EE و هم از تیروئید استفاده کنید. و باید یه هسته انتخاب کنید که در توان بالا به اشباع نرود.

برای قطر سیم هم بله
                              هر چی سطح مقطع بیشتری داشته باشد جریان بیشتری میتواند از خود عبور بدهد.برای این مدار فکر کنم سیم با قطر 1 میلیمتر کافی باشد.
                              سلام

1. منظور از درایو کردن روی یک اهم چیه ؟

2. برای هسته اگر جنس هسته ( آهن یا فریت و .. ) باشه چچون تو رابطه قرار میگره روی ضریبب خود القایی یا همون مقدار سلف تاثیر داره , من میخوام مثل خود مدار از EI استفاده کنم , حالا EE چه مدلی هست( مثل همون ei باید باشه دیگه ؟) ؟ و چه ابعاد باید خریداری کنم ؟ چون تا به حال هسته نخریدم دقیق اطلاع ندارم

1 میلی متر ؟ :surprised: یک میلی متر یعنی از این سیمای باریک مفتولی ؟
                              منظورتون سیم سایز 1 هست ؟ همونایی که در ترانس های 3 آمپری استفاده میشن ؟!

3. طریقه پیچوندش هم باید دور هسته بچینم چند دور بعد با lcr متر یا همون سلف سنج هی مقدارشو بگیرم تا برسه به 22 میکرو هانری؟ به نظرتون چند دور خواهد شد ؟!

ممنون
                              این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                                برای سیم پیچی سلف یه عکس گذاشتم که قشنگ جزئیات مشخصه روهسته ei33توضیح داده بگردی توهمین تاپیک هستش یه نرم افزارم گذاشتم روهرهسته ای بپیچی ضخامت وتعداددورومحاسبه می کنه.
                                سلام

http://s5.picofile.com/file/8170743726/attachment_002.png

1. این هسته EI هست ؟ من متوجه نمشم , مگه یکی E و اون یکی شبیه I نیست ک یکی در میون میزاریم ؟
                                2. 3 تا واژه انگلیسی نوشتین کنار بعضی چیزا , یعنی چی ؟ :mrgreen: هیچ کدومو نفهمیدم
                                3. سایز هسته 33 هست ؟ یعنی EI33 بخرم ؟ دیگه سایز نمیپرسن ازم ؟

این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X