پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین
بابا کوچولو میخوای چیکار یه 15 اینچشو ببند حالشو ببر 
کمترین سابی که برا ماشین موجوده 200 وات هست فک کنم کنوود 3010 باشه کمترین قدرت
سیستم صوتی ماشین با سیستم صوتی خونه خیلی فرق میکنه 900 وات برا خونه واقعا وحشتناکه چون سابای خونگی 12 اینچی فوقش 120 وات میشن! و به قول شما 10 تاشو میشه با هم زد به این امپ ولی سابای ماشین زیر 250 وات نیستن کلا و یه ساب معمولی باید بین 300 الی 500 وات واقعی باشه تا تو ماشین صداش خوب در بیاد
اضافه شده در تاریخ :
900 وات به نظر من معمولیه البته قدرت زیادی هست و وقتی ویبره میرنه ادم میتونه ارتعاش لباساشو حس کنه و حسابی موج از بدن ادم رد میشه ولی خوب در اون قد قدرتی نیست به نظر من 1500 وات قدرت مناسبیه
گرند و دی دی هم سابای 10000 ار ام اس دارن
امپ هرتز (مدلش یادم نیست) ابعادش طوریه که کل صندوق ماشینو میگیره و عرض صندوق پراید کوچیکه براش جا نمیشه توش
این امپ 15000 ار ام اس میده که فعلا تو تک ساب رکورد دار ایران هست
نوشته اصلی توسط Mostafa65

کمترین سابی که برا ماشین موجوده 200 وات هست فک کنم کنوود 3010 باشه کمترین قدرت
سیستم صوتی ماشین با سیستم صوتی خونه خیلی فرق میکنه 900 وات برا خونه واقعا وحشتناکه چون سابای خونگی 12 اینچی فوقش 120 وات میشن! و به قول شما 10 تاشو میشه با هم زد به این امپ ولی سابای ماشین زیر 250 وات نیستن کلا و یه ساب معمولی باید بین 300 الی 500 وات واقعی باشه تا تو ماشین صداش خوب در بیاد
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط amir h.
گرند و دی دی هم سابای 10000 ار ام اس دارن
امپ هرتز (مدلش یادم نیست) ابعادش طوریه که کل صندوق ماشینو میگیره و عرض صندوق پراید کوچیکه براش جا نمیشه توش
این امپ 15000 ار ام اس میده که فعلا تو تک ساب رکورد دار ایران هست

دیدگاه