اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط armin_gera
    والا هنوز به مرحله ی ساخت نرفتم ولی همه چی درسته مشکلی نیست هر که خواست با خیال راحت بره برا ساخت :biggrin:
    اول باید سابو بخرم بعد برم برا ساخت بخوام الان بسازم باید از پول ساب خرج کنم و فک نکنم بتونم سابو بخرم واسه همون فعلا دست نگه داشتم و حد اکثر تا هفته بعد سابو میخرم بعد فیبرو میزنم
    ساب هم الپاین sws12d4 انتخابمه 450 تومن خودشه یه 70 تومنم باکس در کل 520 تومن برام تموم میشه
    اوفففففففففففففففففففففففففف سابت تو حلقم بچه پول داری ها
    خدا قسمت کنه ما هم یک SWR-12D4 بخریم
    Fail Never
    گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
    دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط jooly
      اوفففففففففففففففففففففففففف سابت تو حلقم بچه پول داری ها
      خدا قسمت کنه ما هم یک SWR-12D4 بخریم
      نه بابا پول کجا بود من پول اگه اشتم که میرفتم امپ میخریدم :-))
      رو صدای بم خیلی من حساسم یه کم کم کیفیت باشه سردرد میگیرم و کلا تو قسمت صدا خیلی مشکل پسندم واسه همون مجبور شدم یه ساب خوب بگیرم که تا حد امکان موزیکال باشه و با گوش سازگار باشه واسه همون دیگه همه پولامو جمع کردم که بدم به ساب هنوز واسه باکس پول ندارم =)) عشق کیفیت :mrgreen:
      ایشالاه قسمت شما هم بشه :biggrin: جمع کردنش زیاد سخت نبود میشه جمع کرد همهش 2 ماه وقت برد :mrgreen: :mrgreen:
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

رو صدای بم خیلی من حساسم یه کم کم کیفیت باشه سردرد میگیرم
        بابا حساس
        Fail Never

دیدگاه

اوکی پروتعوسشو میزارم ولی فقط برا بچه های این تاپیک جایی پخش نکنید چون طراحی برای منی که زیاد کارنکردم و مبتدیم واقعا سخت بود پدرم دورمد تا یاد بگیرم چجوری باید فوتپرینت بسازم! :mrgreen:

برا اون مقاومتا 3 تا راه وجود داره
          1 کلا اون دوتارو نزاری
          2 از پشت فیبر بزاری (خودم از پشت میزنمشون)
          3 از رو بزاری ولی هیتسینگ رو فیبر نشینه و یه کم ارتفاع داشته باشه
          دو رویه؟ نه بابا خودمم میخوام با اتو درش بیارم دورویه نیست :nerd:
          pdf رو پروژه که تمو شد و مطمعن شدم همه چی درست کار میکنه و نیاز به تغییرات نیست میزارم, الان بزارم یکی میاد ازش فیبر میزنه و کلی زحمت یه هو کار نکنه فحشاشو به من میده

http://www.mediafire.com/download/d41mo1vn1vjj48d/12_+-40_Armin_gera.rar
          رمز فایل 5258289
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

اوکی پروتعوسشو میزارم ولی فقط برا بچه های این تاپیک جایی پخش نکنید چون طراحی برای منی که زیاد کارنکردم و مبتدیم واقعا سخت بود پدرم دورمد تا یاد بگیرم چجوری باید فوتپرینت بسازم! :mrgreen:

برا اون مقاومتا 3 تا راه وجود داره
            1 کلا اون دوتارو نزاری
            2 از پشت فیبر بزاری (خودم از پشت میزنمشون)
            3 از رو بزاری ولی هیتسینگ رو فیبر نشینه و یه کم ارتفاع داشته باشه
            دو رویه؟ نه بابا خودمم میخوام با اتو درش بیارم دورویه نیست :nerd:
            pdf رو پروژه که تمو شد و مطمعن شدم همه چی درست کار میکنه و نیاز به تغییرات نیست میزارم, الان بزارم یکی میاد ازش فیبر میزنه و کلی زحمت یه هو کار نکنه فحشاشو به من میده

http://www.mediafire.com/download/d41mo1vn1vjj48d/12_+-40_Armin_gera.rar
            رمز فایل 5258289
            میگم شما جرات داری اون گزینه یک رو نزار تا تو بار کشی های سنگین یک دست ماسفت + ایسی + ترانزیستورای درایور + قطعی احتمالی ترک های مسی برد + شورت شدن شدن احتمالی ترانس رو رو دستت بزاری
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
              میگم شما جرات داری اون گزینه یک رو نزار تا تو بار کشی های سنگین یک دست ماسفت + ایسی + ترانزیستورای درایور + قطعی احتمالی ترک های مسی برد + شورت شدن شدن احتمالی ترانس رو رو دستت بزاری
              بهنام جدی؟!!! :surprised: :surprised:
              اول نمیخواستم بزارم گفتم حتما اضافیه!! :surprised:
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                بابا حساس
                :mrgreen: :-j
                امروز رفتم تایپ اس خوشم نیومد ساب یا باید مثل تایپ ار حسابی بلرزونه یا باید موزیکال باشه و بکوبه این تایپ اس معلوم نبود ویبرهست یا کیفیت و کوبش!!
                من کلا ویبره دوست ندارم و تایپ اس نمیکوبید ویبره میزد مثلا جایی که گوپ گوپ میکرد این ور ور میزد هم تو سیلد هم پرتد بعد از تست چندتا ساب dls mw12 گرفتم 400 تومن صداش خیلی موزیکاله خیلی خوب میزنه تو کوبش ویبره کم میزنه و کوبشش خوبه و تو ویبره هم حسابی میلرزونه در کل هم ارزونتر بود همم به دلم نشست :nerd:

دیدگاه

امروز رفتم تایپ اس خوشم نیومد ساب یا باید مثل تایپ ار حسابی بلرزونه یا باید موزیکال باشه و بکوبه این تایپ اس معلوم نبود ویبرهست یا کیفیت و کوبش!!
                  من کلا ویبره دوست ندارم و تایپ اس نمیکوبید ویبره میزد مثلا جایی که گوپ گوپ میکرد این ور ور میزد هم تو سیلد هم پرتد بعد از تست چندتا ساب dls mw12 گرفتم 400 تومن صداش خیلی موزیکاله خیلی خوب میزنه تو کوبش ویبره کم میزنه و کوبشش خوبه و تو ویبره هم حسابی میلرزونه در کل هم ارزونتر بود همم به دلم نشست :nerd:
                  مبارک باشه
                  کی شروع به ساخت آمپ میکنی؟
                  به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                  الکترونیک قدرت
                  الکترونیک آنالوگ
                  طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                  ---------------------BMCELEC@-------------------
                  ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                  ---------------www.bmc-elec.com--------------
                  ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

مبارک باشه دادش dls هم برند معروف و خوبی هست جنساش کیفیت بالایی داره
                    البته بستگی به شرایط تست امپلی فایر تو چه باکسی باشه همه اینا رو باید در نظر بگیری حتما امپ امپ خوبی نبوده
                    Fail Never

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                      مبارک باشه دادش dls هم برند معروف و خوبی هست جنساش کیفیت بالایی داره
                      البته بستگی به شرایط تست امپلی فایر تو چه باکسی باشه همه اینا رو باید در نظر بگیری حتما امپ امپ خوبی نبوده
                      قربونت داداش مرسی :nerd: :nerd:
                      والا تایپ اس رو هم تو سیلد تست کردم هم پرتد امپم مکسیدر بود فک کنم و تایپ ار 15 اینچی رو درایو میکرد مال دوستم بود ولی کلا بیس کوبشی ندیدم ازتایپ اس دقتش خیلی خوب بود ولی ویبره داشت بیس خشک و کوبشی نداشت
                      الان این dls تقریبا شبیه ساب خونگی هست ویبره کم و در زمان نیاز ویبره ی خوب میده یعنی بیشتر به اهنگ وابستست اگه تو اهمگ ویبره بده ویبره میزنه اگه بکوبه میکوبه ولی اونیکی سابا هر نوع بیسی رو ویبره میزدن تایپ اسم خیلی سعی میکرد کوبشی رو کوبشی بزنه ولی یه مقدار ویبره هم قاطیش میکرد
                      اگه اینو پیدا نمیکردم میرفتم ساب کاغذی خونگی میخریدم مینداختم پشت ماشین :biggrin:
                      مشکلاتی که داره اولا تک کویل 4 اهمه که حتما یه امپ با عرضه نیز داره
                      مشکل دوم هم اینکه 400 ار ام اسه یه کم صداش کمتره ولی رازی کنندست در کل درسته اون بیس تقه ای و کوبشی که وقتی بکوبه دل ادمه بترکه درسته اینارو پیدا نکردم ولی این ساب به این خواسته های من نزدیکتره
                      اقا جمع کن تو هم یکی بخر انصافا خیلی حال میده حتما حمع کن یکی بخر

دیدگاه

خوب جناب آروین حالامیشه یکم درموردسیم پیچی ترانس یه توضیحاتی بدی.
                        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

کجاش مشکل داری؟
                          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

ارمین خبر جدید؟ :mrgreen:
                            من بیشتر از خودت عجله دارم :icon_razz:
                            چون خیلی خوشحال میشم پروژه به نتیجه برسه
                            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                              کجاش مشکل داری؟
                              یه توضیح کلی بدین مثلاچندرشته سیم ونمره چندمی خوادوهمین طورتعداددوراش.
                              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
                                ارمین خبر جدید؟ :mrgreen:
                                من بیشتر از خودت عجله دارم :icon_razz:
                                چون خیلی خوشحال میشم پروژه به نتیجه برسه
                                خبر جدید که فعلا ساب اپاین تایپ اس سفرش دادم 2 شنبه میرسه دستم :mrgreen:
                                dls مسخواستم بگیرم بچه ها اینقدر بارم کردن دیگه همون تایپ اس رفتم گرفتم :nerd:
                                قربونت داداش @};- :-bd
                                میخوام یه کاری کنم, اول امپیلی رو بسازم بعد سویچینگو
                                یه سویچینگ 220ولت به +- 45 پیدا کردم خیلی سادست خیلی کم خرج با اون امپیلی رو تست میکنم امپ که جواب داد میرم برا ساخت سویچینگ ماشین
                                دوشنبه سابو بگیرم دیگه میزنم تو کار ساخت و ساز :nerd: :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X