اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    سلام دوستان این برد کوچیکی که کنار برد اصلی هست چیه؟
    منم دارم کم کم علاقه پیدا میکنم کلاس D رو تجربه کنم
    سلام
    اگر اشتباه نکنم رگولاتور و تغذیه 12 ولت آیسی ها باید باشه. حالا بازم دوستانی که تجربه بیشتری دارند باید نظر بدن.

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

اگه تغذیه ای سی ها باشه چرا پس دو تا رگلاتور گذاشته
      اگه اشتباه نکنم تغذشون تک هست

دیدگاه

میگم دوستان تمام قطعات این امپ براحتی پیدا میشه؟

دیدگاه

بله , مشکل و سخت ترین بخشش سلف هست !
          « با هر دستی بدی , با همان دست پس خواهی گرفت »
          این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
            اینم عکس از فریت حلقوی که در انها گپ ایجاد کردند

http://image.ec21.com/image/phil12345cn/OF0009593728_1/Sell_toroidal_gap_core.jpg

https://softsolder.files.wordpress.com/2013/01/img_2730-f50-61-toroid-25-turns-26-awg.jpg

https://softsolder.files.wordpress.com/2013/01/img_2729-ft50-ferrite-toroid-with-slit.jpg

اینم عکس از نحوه ایجاد گپ در هسته حلقوی

https://softsolder.files.wordpress.com/2013/01/img_2723-slitting-ferrite-toroid-first-pass.jpg

https://softsolder.files.wordpress.com/2013/01/img_2727-slitting-ferrite-toroid-complete.jpg
            فقط عکس اولی باز میشه ! :angry:
            این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

من فک کردم خودم مشکل دارم چون برا منم فقط عکس اولی باز میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir_Eshraghi
                فقط عکس اولی باز میشه ! :angry:
                نوشته اصلی توسط Mostafa65
                من فک کردم خودم مشکل دارم چون برا منم فقط عکس اولی باز میشه
                http://s4.picofile.com/file/8178186568/toroidal_gap.rar.html
                DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                  http://s4.picofile.com/file/8178186568/toroidal_gap.rar.html
                  چه جالبه فاصله هوایی
                  من میتونم اینطوری فاصله درست کنم؟
                  از این فریت های بگیرم , بعد با مته سایز 1 میشه اینطور کرد ؟

ممنون
                  این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

چه جالبه فاصله هوایی
                    من میتونم اینطوری فاصله درست کنم؟
                    از این فریت های بگیرم , بعد با مته سایز 1 میشه اینطور کرد ؟

ممنون
                    اره, چرا که نشه.

ولی باید فریت را با یک وسیله مثل گره محکم کنید تا در هنگام برش از شکستگی فریت و همچنین از پرتاب شدن ان به اطراف جلوگیری شود.

با مته نمیدونم میشه این کار را انجام داد یا نه.

شما به کارگاهای در و پنجره سازی یا هر کارگاه مشابهی که سنگ فیبری دارند مراجعه کنید و بگید این کار را برایتان انجام دهند.( ولی باید حواستان باشد هسته موقع برش کاری نشکند)

ولی به شما پیشنهاد میکنم تا میتوانید از هسته پودر اهن استفاده کنید.
                    DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                      اره, چرا که نشه.

ولی باید فریت را با یک وسیله مثل گره محکم کنید تا در هنگام برش از شکستگی فریت و همچنین از پرتاب شدن ان به اطراف جلوگیری شود.

با مته نمیدونم میشه این کار را انجام داد یا نه.

شما به کارگاهای در و پنجره سازی یا هر کارگاه مشابهی که سنگ فیبری دارند مراجعه کنید و بگید این کار را برایتان انجام دهند.( ولی باید حواستان باشد هسته موقع برش کاری نشکند)

ولی به شما پیشنهاد میکنم تا میتوانید از هسته پودر اهن استفاده کنید.
                      " دوست عزیز هسته همون که توعکس سیم پیچی شده هست سیم5'1 /13دور دور عدد هسته گرد سطح مقطع 1 فریت بعد با فرز یک سانت فاصله هوایی ایجاد کردم. از ماسفت irfp260 استفاده کردم همین
                      "

من الان یکی از هموون هسته های زردی که مشخصات دادین ار ایران میکرو بگیرم , رو به اندازه ی یک سانتی متر یک شیاد یا فاصله هوایی ایجاد کنم بعد 13 دور سیم با اون سایزی ک گفتن بپیچم , همینی که دوستمون گفتن میشه ؟
                      پودر آهن هم خریداری میکنم که تست کنم باهش !
                      ممنون
                      این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

من الان یکی از هموون هسته های زردی که مشخصات دادین ار ایران میکرو بگیرم , رو به اندازه ی یک سانتی متر یک شیاد یا فاصله هوایی ایجاد کنم بعد 13 دور سیم با اون سایزی ک گفتن بپیچم , همینی که دوستمون گفتن میشه ؟
                        پودر آهن هم خریداری میکنم که تست کنم باهش !
                        ممنون
                        از اون هسته زرد رنگ بنده خریدم. ایران میکرو به اسم فریت می فروشد ولی فکر کنم پودر اهن باشد.

شما از همین هسته دو عدد تهیه کنید و ابتدا سیم پیچی کنید و به مدار متصل کنید اگر که مشاهده کردید که هسته داغ نمیشود همینطوری استفاده کنید.( بدون ایجاد شیار) و اگر که مشاهده کردید که مقدار داغ کردن کم است دو تا هسته را روی یکدیگر قرار دهید و دوباره از ابتدا سیم پیچی کنید.( چون سطح مقطع افزایش پیدا میکند باید از اول سیم پیچی کنید)

ولی اگر مشاهده کردید که هسته زیاد داغ میکند در ان شیار ایجاد کنید و سپس سیم پیچی کرده و به مدار متصل کنید.

تعداد دور روی هسته های مختلف فرق میکند.
                        DD Audio & SP Audio

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir h.
                          از اون هسته زرد رنگ بنده خریدم. ایران میکرو به اسم فریت می فروشد ولی فکر کنم پودر اهن باشد.

شما از همین هسته دو عدد تهیه کنید و ابتدا سیم پیچی کنید و به مدار متصل کنید اگر که مشاهده کردید که هسته داغ نمیشود همینطوری استفاده کنید.( بدون ایجاد شیار) و اگر که مشاهده کردید که مقدار داغ کردن کم است دو تا هسته را روی یکدیگر قرار دهید و دوباره از ابتدا سیم پیچی کنید.( چون سطح مقطع افزایش پیدا میکند باید از اول سیم پیچی کنید)

ولی اگر مشاهده کردید که هسته زیاد داغ میکند در ان شیار ایجاد کنید و سپس سیم پیچی کرده و به مدار متصل کنید.

تعداد دور روی هسته های مختلف فرق میکند.
                          سلام
                          عید همه مبارک :applause:
                          اوکی , میرم دنبال هسته ! اگر بتونم فریت پیدا کنم تو شهرمون , همین کارو انجام بدم دیگه ؟
                          بعد گرمای هسته وقتی 2 تا به هم بچسبونیم چه تفاوتی داره ؟ انگار سطح مقطع رو زیاد کردیم و گرمارو پخش کردین ؟
                          این جمله رو فراموش نکن

دیدگاه

سلام
                            عید همه مبارک :applause:
                            اوکی , میرم دنبال هسته ! اگر بتونم فریت پیدا کنم تو شهرمون , همین کارو انجام بدم دیگه ؟
                            بعد گرمای هسته وقتی 2 تا به هم بچسبونیم چه تفاوتی داره ؟ انگار سطح مقطع رو زیاد کردیم و گرمارو پخش کردین ؟
                            سلام

عید شما و تمام دوستان انجمن مبارک.( البته هنوز یه چند ساعتی مونده :mrgreen: )

وقتی دوتا هسته را روی هم قرار میدهیم سطح مقطع افزایش پیدا میکند. و وقتی سطح مقطع افزایش پیدا کند هسته دیرتر به اشباع میرود.
                            DD Audio & SP Audio

دیدگاه

دوستانی که درست کردند لطفا پاسخ بدهند.
                              ترانزیستور ها در بیباری گرم میشن؟ از irfb4227 استفاده کردم. فروشگاه سعید امجد. بدون وجود سلف ترانزیستور ها گرم میشدند. سلف که اضافه کردم بدون بار ترانزیستور ها به شدت داغ میکردند. برخی دوستان irfp260 پیشنهاد داده بودند. تفاوتشون کجاست؟
                              irs3000 رو ساختم و تست گرفتم.
                              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

سلام و ساله نو مبارک
                                میگم دوستان یه عکس از مداراتون میزارید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X