اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

سلام آقا مهدی یه عکس از هسته ای که پیچیدی میزاری و اینکه چند دور روی چه هسته ای پیچیدی؟
    آیا با اسکوپ خروجی رو چک کردی؟
    برای پیچیدن سلف از سلف سنج استفاده کردی؟

دیدگاه

پاسخ : پروژه ساخت امپ 900w کلاس irs900d D به همراه سویچینگ 12 به 40 دوبل برای ماشین

سلام اقا ای ول
      مهدی جان شما عکس هارو از مدارت بگیر ببینیم چه کردی از چه نوع هسته ای استفاده کردی چند دور سیم پیجیدی
      بعد یه سوال ایا تو رنج های فرکانس صدا کیفیت مطلوبی داری؟ فیلتر پاسخ گو هست توی فرکانس های بالای صوتی یا نه همرو چک خبرشو بهمون بگو میخوام بگم هدفت فقط ساب یا ووفر نباشه که با تکون دادنشون جواب گرفته باشی مرسی :smile:
      در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
      گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ
        سلام اقا ای ول
        مهدی جان شما عکس هارو از مدارت بگیر ببینیم چه کردی از چه نوع هسته ای استفاده کردی چند دور سیم پیجیدی
        بعد یه سوال ایا تو رنج های فرکانس صدا کیفیت مطلوبی داری؟ فیلتر پاسخ گو هست توی فرکانس های بالای صوتی یا نه همرو چک خبرشو بهمون بگو میخوام بگم هدفت فقط ساب یا ووفر نباشه که با تکون دادنشون جواب گرفته باشی مرسی :smile:
        درود ب همگی ببخشید ی مدت نت ندارم با نت گوشی میام.اولا ب این نکته اشاره کنم ک سیم پیچ اخر مدار خیلی تو کیفیت صدا تاثیر داره.تعداد دور هم ب هسته بستگی داره.تقریبا هر هسته ای ک استفاده میکنید دو سوم هسته رو سیم بپیچید با کمترین فاصله.من هسته خیلی بزرگی واس قدرت های بالا استفاده کردم ک البته تو فرکانس های پایین ج میده چون من واس ساب میخام اما اگ شما هسته کوچیک دارید از فاصله هوایی استفاده کنید.از جای سلف مدار هم دوتا سیم لخیم کنید بیارید بیرون ک هی هسته جا نزنید رو مدار و مدار ج نده.عکس هم میزارمتا ی ساعت دیگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi hoseyni
          درود ب همگی ببخشید ی مدت نت ندارم با نت گوشی میام.اولا ب این نکته اشاره کنم ک سیم پیچ اخر مدار خیلی تو کیفیت صدا تاثیر داره.تعداد دور هم ب هسته بستگی داره.تقریبا هر هسته ای ک استفاده میکنید دو سوم هسته رو سیم بپیچید با کمترین فاصله.من هسته خیلی بزرگی واس قدرت های بالا استفاده کردم ک البته تو فرکانس های پایین ج میده چون من واس ساب میخام اما اگ شما هسته کوچیک دارید از فاصله هوایی استفاده کنید.از جای سلف مدار هم دوتا سیم لخیم کنید بیارید بیرون ک هی هسته جا نزنید رو مدار و مدار ج نده.عکس هم میزارمتا ی ساعت دیگ
          خوب مهدی جان منم واسه ساب میخوام
          شما از چه هسته ای با چه قطری استفاده کردی و چند دور سیم بستی ؟
          با اسکوپ هم تست کردی ببینی که خروجی کاملا سینوسی هست؟
          ممنون

دیدگاه

http://s6.picofile.com/file/8185369342/DSC_0575.JPG
            http://s4.picofile.com/file/8185369068/DSC_0571.JPG
            هسته کوچیکه داغ میشه بعد از ده دقیقه کار کردن اما هسته بزرگ حتی گرم هم نمیشه ولی هسته بزرگه ب ماسفتا فشار میاره و تو فرکانسای پایین خوب ج میده اگ بخاین واس فرکانسای بالا استفاده کنید باید تعداد دورشو بیشتر کنید.من سیم نداشتم ولی همین کارمو راه میندازه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
              خوب مهدی جان منم واسه ساب میخوام
              شما از چه هسته ای با چه قطری استفاده کردی و چند دور سیم بستی ؟
              با اسکوپ هم تست کردی ببینی که خروجی کاملا سینوسی هست؟
              ممنون
              مصطفی جان با هسته کوچیکه وقتی تست کردم خیلی صدای شفافی داشت فوق العاده بودکیفیتش اما با هسته بزرگه صدای ریز نداشتم.نیازی ب اسکوپ نبود.چون مشکلی تو صدا ندیدم.راستی من اینو میخام رو ماشین تست کنم اما ولتاژ بایاسش رو نمیدونم چی کار کنم.ب دوازده ماشین وقتی میدم بایاسمو ای سی نات بافر یا همون4049میسوزه. :cry:نمیدونم چی کار کنم.البته بگم ورودی سوییچینگم رو هم از همون دوازده میگیرم

دیدگاه

مصطفی جان با هسته کوچیکه وقتی تست کردم خیلی صدای شفافی داشت فوق العاده بودکیفیتش اما با هسته بزرگه صدای ریز نداشتم.نیازی ب اسکوپ نبود.چون مشکلی تو صدا ندیدم.راستی من اینو میخام رو ماشین تست کنم اما ولتاژ بایاسش رو نمیدونم چی کار کنم.ب دوازده ماشین وقتی میدم بایاسمو ای سی نات بافر یا همون4049میسوزه. :cry:نمیدونم چی کار کنم.البته بگم ورودی سوییچینگم رو هم از همون دوازده میگیرم
                ممنون از عکسا
                یه سوال شما دو تا سیم پیچی که تو عکس کنار هم هستن رو بهم وصل کردی؟
                منم با هسته کوچیک صدای صاف و شفافی دارم ولی مشکل فقط داغ کردن هست با هسته بزرگ هم که میگی فقط رو فرکانسای بالا جواب میده رو فرکانس پایین نه درسته؟
                خوب از همون مدار سویچینگی که داری یه سیم پیچ 12 بهش اضافه کن ببین چی میشه

دیدگاه

ممنون از عکسا
                  یه سوال شما دو تا سیم پیچی که تو عکس کنار هم هستن رو بهم وصل کردی؟
                  منم با هسته کوچیک صدای صاف و شفافی دارم ولی مشکل فقط داغ کردن هست با هسته بزرگ هم که میگی فقط رو فرکانسای بالا جواب میده رو فرکانس پایین نه درسته؟
                  خوب از همون مدار سویچینگی که داری یه سیم پیچ 12 بهش اضافه کن ببین چی میشه
                  ن تو فرکانسای پایین خوب ج میده تو فرکاتسای بالا ج نمیدع. شما بر عکس گفتی.از ی سیم پیچ استفاده میکنم.سوییچینگمم دوازده رو ب دوبل بیستو پنج تبدیل میکنه ینی میگی من بیستو پنج ولت خروجی مدار رو دوباره ی ترانس اضافه کنم دوازده کنم?میشه؟ :redface:

دیدگاه

اره منم منظور همین هست رو فرکانسای پایین جواب میده بالا نه اشتباه گفتم :rolleyes:
                    نه میتونی رو همون هسته یه ثانویه بپیچی برا 12 ولت اما من نمیدونم چطوری از بچه های انجمن تغذیه بپرس

دیدگاه

سلام
                      من اومدم با هسته EI33 امتحان کردم اصلا مشکلی نداشت یعنی ولرم هم نشد چند دقیقه هم کار کرد البته روی بار خیلی کم و صدای خیلی خیلی پایین
                      از لحاظ فرکانسای بالا هم مشکلی نداشت صدا خیلی خوب بود ولی بعدا تو روز ازش تست صدا میگیرم ببینم چی میشه
                      اومدم 12 دور سیم 1.5 رو دور هسته الکی یعنی همینطوری بدون فرم کاری پیچیدم
                      قبلا رو همون هسته ها که عکسشون رو گذاشتم خیلی سریع داغ میکرد اگه بیشتر روشن میموند هسته ذوب میشد

دیدگاه

سلام
                        من اومدم با هسته EI33 امتحان کردم اصلا مشکلی نداشت یعنی ولرم هم نشد چند دقیقه هم کار کرد البته روی بار خیلی کم و صدای خیلی خیلی پایین
                        از لحاظ فرکانسای بالا هم مشکلی نداشت صدا خیلی خوب بود ولی بعدا تو روز ازش تست صدا میگیرم ببینم چی میشه
                        اومدم 12 دور سیم 1.5 رو دور هسته الکی یعنی همینطوری بدون فرم کاری پیچیدم
                        قبلا رو همون هسته ها که عکسشون رو گذاشتم خیلی سریع داغ میکرد اگه بیشتر روشن میموند هسته ذوب میشد
                        چ عالی خوبه ک ج گرفتی.مصطفی راستشو بخای قدرتش راضیم نمیکنه واس میدرنج عالیه ها اما سابای منو یک چهارم پر کرد.البته تغذیه ام دوبل بیستو پنج هست تا چن روز اینده ی تغذیه دوبل هفتاد براش میزنم بینم چی میشه اگ ج نداد دوتا درست میکنم ب صورت بریج استفاده میکنم و اگ باز ج نداد دوتا سه هزارشو درست میکنم.درکل انگار بیس قشنگی نداره.حالا تغذیمو ارتقا بدم بینم چی میشه شاید هم من توقعم بالاس :NO:

دیدگاه

چ عالی خوبه ک ج گرفتی.مصطفی راستشو بخای قدرتش راضیم نمیکنه واس میدرنج عالیه ها اما سابای منو یک چهارم پر کرد.البته تغذیه ام دوبل بیستو پنج هست تا چن روز اینده ی تغذیه دوبل هفتاد براش میزنم بینم چی میشه اگ ج نداد دوتا درست میکنم ب صورت بریج استفاده میکنم و اگ باز ج نداد دوتا سه هزارشو درست میکنم.درکل انگار بیس قشنگی نداره.حالا تغذیمو ارتقا بدم بینم چی میشه شاید هم من توقعم بالاس :NO:
                          اتفاقا این امپ برا ساب ساخته شده و کلا کلاس دی ها تخصصشون تو بیسه شما تغذیهت نمیکشه این توانو بده دوبل 70 10 امپر ببند سابتو میسوزونه
                          الان تغذیهت چند امپره؟
                          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                          مخترع برتر شمال غرب سال 96
                          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                            اتفاقا این امپ برا ساب ساخته شده و کلا کلاس دی ها تخصصشون تو بیسه شما تغذیهت نمیکشه این توانو بده دوبل 70 10 امپر ببند سابتو میسوزونه
                            الان تغذیهت چتند امپره؟
                            ده امپر.ینی میگی تغذیهکمه؟سابام هم ساب شاخیه ها ی دونش اگ پر بشه سقف ماشینو موج میندازه.الان عکس میزارم

دیدگاه

توی آمپلی فایر بحث قدرت فقط مربوط به ولتاژ کاری آمپلی فایره ، جریان فقط باید اونقدری باشه که توی پیک افت ولتاژ ایجاد نشه.
                              باید ولتاژ تغذیه حداقل تا 70 ولت دوبل برسه تا قدرت مدار معلوم بشه. البته تو اون ولتاژ ممکنه هسته فیلتر مشکل ساز بشه
                              من از مدار 3000 واتی استفاده میکنم و ولتاژ تغذیه 70 ه تو این ولتاژ هسته تو فرکانسای پایین برای ساب بدک نیست اما برای فول رنج با زیاد کردن ولوم هسته اشباع میشه و صدا بریدع بریده.
                              یدونه از همینه با تغذیه 90 ولتی کفایت میکنه. البته من میخوام بعد از درست کردن یه فیلتر با هسته خوب میخوام ولتاژ رو تا 120 ولت زیاد کنم.
                              دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

مهدی جان همونطور که دوستان فرمودند شما ولتاژت کمه برای توان بالاتر باید ولتاژ رو ببری بالا
                                توان آمپلی به ولتاژ ربط داره
                                حالا باید یه هسته خوب براش بپیچم ولی این پلاستیکی که هسته های EI توشون میره چقدر الکین من داشتم میپیچیدم شکست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X