اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر ماشین با tda7293

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : امپلی فایر ماشین با tda7293

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
    حتماً نیاز نیست که 240 وات بگیری ، ازش 100 وات بگیر . دو تا 100 وات میشه 200 وات .
    با بازدهی 70 درصد ، میشه 290 وات. با بازدهی 80 درصدی تغذیه (شاید هم بیشتر) میشه 360 وات یعنی 30 آمپر با 12 ولت باتری (حالا 14.4 باشه یکم کمتر آمپر میکشه).
    راستی SNR آمپ رو در فرکانس 2KHz با کارت صدای کامپیور گرفتم 70dB بود (البته بخش رکورد کارت صدام کیفیت خوبی نداره).
    ]

همونطور که میبینید THD نزدیکه صفره . هر چی THD بیشتر باشه فرکانس های بالا ایجاد میشه مثلاً در شکل بالا بجز 2KHz چند تا فرکانس رو هم داشتیم البته نه با همون قدرت .
    سر فرصت تونستم تو توان نهایی از THD آمپ عکس میگیرم . بازم میگم SNR آمپ بیشتر از این نمودارست و کارت صدای من SNR پایینی در ضبظ داره .
    30 امپر بازم زیاده! این 30 امپرو از باطری به امپ رسوندنم کلی مسالهست!
    والا من سابم 500 rms هست من داشتم به اون فک میکردم :( دیگه پشیمون شدم :biggrin:
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام
      30 آمپر خیلی زیاد نیست ، مناسبه . چند متر سیم زخیم میخواد همین. .
      برای پایدار کردن روی دو اهم ، طبق دیتاشیت که عکسش صفحه قبل هستش ، ولتاژ مجاز دو تا آیسی موازی برای لود 2 اهم ، حداکثر 30 ولته ، البته هیت سینک مناسب یادت نره .
      تک آیسی امتحان نکردم ، اطلاع ندارم ولی شاید بشه با ولتاژ پایین تر این کار رو کرد .
      تصحیح شد .
      بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

طبق عکس از دیتاشیت :
        با 40 ولت دوبل ، و لود 8 اهم توان 80 وات با دیستور پایین هستش . و با همین ولتاژ رو 4 اهم حدود 120 وات ، فقط یک آیسی نه دوتا .
        حالا اگه دو تا از اون رو موازی کنید دو اهم رو هم درایو میکنه با توان 240 وات و قابلیت بریج رو هم داره البته برای حداقل 4 اهم لود . یعنی با 4 تا آیسی ، یه آمپلی فایر استریو دارید که با دو اهم لود 240 وات و با 4 اهم لود 120 وات صدا در هر کانال داره . و میتونید با یه پ آمپ بریج کنید و در 4 اهم لود 480 وات صدا با دیستور پایین بگیرید . فقط 4 تا آیسی .
        پس مدار بزرگ نمیشه
        فقط فقط گرما 480 وات صدا با احتساب بازدهی 60% با ولتاژ 40 دوبل 320 وات گرما تولید میکنه . هیت سینگ بسیار بزرگی میخواد .
        و این که 480 وات صدا + 320 وات گرما == 800 وات توان مصرفی ، این 800 وات یکبار در ریل مثبت هستش و یکبار در ریل منفی . یعنی 20=800/40 ، 20 آمپر برق لازم داری حداقل ، برای 4 اهم بریج یا دو تا 2 اهم .
        ولی دو تا 4 اهم نصف همین باید کافی باشه .
        من یه PCB درست کرده بودم واسه یک 7293 تکی سایزش 4*5 سانتی متر بود ، که برای 4 تاش میشه 20*4 یا 10*10 ، حالا شما بگو نه اصلاً 4 تاش بشه 10*15 نه اصلاً 10*20 ، فک نکنم بزرگ باشه واسه همچین توانی .

اگه خواستی بسازی ترک های پاور و اسپیکر رو زخیم بگیر . 20 آمپر واسه هر ریلِ پاور سوپلای . تقریباً 11 آمپر واسه اسپیکر .
        هیتسینگ بزرگ بزار .
        پروتکشن های خروجی اسپیکر و ورودی برق برای جلو گیری از خطر احتمالی . یادت نره.
        منبع تغذیه قدرتمند .
        آیسی اصل و تست شده (ابتدا تک تک آیسی ها رو با یک PCB تکی و هیت سینک مناسب رو 40 ولت تست کن اگه مشکلی داشتن بعداً کل پروژتو نخوابونن)

بازم در خدمتیم.

ممنون اقا جواد پستات به ادم میچسبن چون علمی هستن

اگه دقت کنی تو دیتا شیت اون نمودار forbiden are یا منطقه ممنوعه که گزاشتی مال فیگور 12 هستش. همون شماتیکی که دوتا ایسی رو به هم بصورت پارلل بسته !
        پس این نمودار واسه دوتا ایسیه نه یدونه :NO:
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

30 امپر اصلا زیاد نیست
          الان پشت ماشین من رو حداکثر قدرت صدا حدودای 80 امپر جریان مصرف میشه ولی مشکلی هم ندارم اصلا.
          دینام جبران میکنه این جریان کشی رو. سیم هم گیج 4 مس خالص بستم.
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

ممنون اقا جواد پستات به ادم میچسبن چون علمی هستن

اگه دقت کنی تو دیتا شیت اون نمودار forbiden are یا منطقه ممنوعه که گزاشتی مال فیگور 12 هستش. همون شماتیکی که دوتا ایسی رو به هم بصورت پارلل بسته !
            پس این نمودار واسه دوتا ایسیه نه یدونه :NO:
            تشکر فراوان ، عذر خواهی میکنم بابت کم دقتیم :redface:، خیلی عالیه که اینقدر دقت میکنید . :job:
            با 35+/- رو 4 اهم درایو کردم ، اگه خنک کنید هیچ اتفاقی نمیافته. و قدرتمند و کم دیستور هستش .
            با ولتاژ پایین تر فکر کنم بشه با یکیش دو اهم رو هم درایو کرد .(تا به حال امتحان نکردم).

باز هم اگه نکته ای هست که اشتباه کفتم بگید ، تصحیح کنم .
            بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

تشکر فراوان ، عذر خواهی میکنم بابت کم دقتیم :redface:، خیلی عالیه که اینقدر دقت میکنید . :job:
              با 35+/- رو 4 اهم درایو کردم ، اگه خنک کنید هیچ اتفاقی نمیافته. و قدرتمند و کم دیستور هستش .
              با ولتاژ پایین تر فکر کنم بشه با یکیش دو اهم رو هم درایو کرد .(تا به حال امتحان نکردم).

باز هم اگه نکته ای هست که اشتباه کفتم بگید ، تصحیح کنم .
              خواهش میکنم داداش
              با دوبل 35 رو حداکثر قدرت پروتکت نمیکرد با توجه به اینکه ایسی کارنت پروتکت داره ؟
              با حداکثر 20-22 میشه رو 2 اهم درایوش کرد و همون توان حدودای 100 وات.

امروز پی سی بی دی سی پروتکت + اینورتر فاز برای بریج کردن رو کشیدم و پی سی بی خود امپ هم که اماده اش هست.
              ایشالا فردا میریم برای ساخت.

احتمالا بجای دوتا ترانزیستور از 4 تا ترانزیستور استفاده بشه برای هر کانال تا کنترل دما راحت تر صورت بگیره و مدار ایمن تر باشه.
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

خواهش میکنم داداش
                با دوبل 35 رو حداکثر قدرت پروتکت نمیکرد با توجه به اینکه ایسی کارنت پروتکت داره ؟
                با حداکثر 20-22 میشه رو 2 اهم درایوش کرد و همون توان حدودای 100 وات.

امروز پی سی بی دی سی پروتکت + اینورتر فاز برای بریج کردن رو کشیدم و پی سی بی خود امپ هم که اماده اش هست.

احتمالا بجای دوتا ترانزیستور از 4 تا ترانزیستور استفاده بشه برای هر کانال تا کنترل دما راحت تر صورت بگیره و مدار ایمن تر باشه.
                راجع به پروتکت بگم نه... ، هیچ مشکلی نداشت ، جواب میداد بدون عیب ، در ضمن من توان خیلی زیاد نمیگرفتم چون ممکن بود به باندام آسیب بزنه حدود 100 وات با دیستور کم.

انشا الله موفق باشی ، ببینیم چه میکنی :biggrin:

دیدگاه

سلام
                  30 آمپر خیلی زیاد نیست ، مناسبه . چند متر سیم زخیم میخواد همین. .
                  برای پایدار کردن روی دو اهم ، طبق دیتاشیت که عکسش صفحه قبل هستش ، ولتاژ مجاز دو تا آیسی موازی برای لود 2 اهم ، حداکثر 30 ولته ، البته هیت سینک مناسب یادت نره .
                  تک آیسی امتحان نکردم ، اطلاع ندارم ولی شاید بشه با ولتاژ پایین تر این کار رو کرد .
                  تصحیح شد .
                  اگه رو 2 اهمم 70 وات بده کمه چون من میگفتم رو 4 اهم 60 بده رو 2 کمش 120 بهم با همون کیفیت بده!
                  پس دوتا راه بیشتر برا توان بالای 100 وات با همون کیفیت ندارم یا موازی کردن دو ایسی یا بریچ کردنش!
                  الان بحث کیفیت و ولتاژ وسط میاد که کدوم یکی از این دو راه حل کیفیت بالاتری میده بریج یا موازی کردن
                  مساله دوم ولتاژ و جریان کشی هست چون سویچینگ ولتاژ بالا دردسرش کمتر از جریان بالا هست و من ترجیه میدم ولتاژو بالا ببرم تا جریان
                  نظرتون چیه؟

راستی اینم هیتسینگ
                  مال cpu AMD بوده فک کنم یه 200 گرمی باشه با فنش امروز از مغازه دوستم ورش داشتم 7 تومن مال کولر مستر هست که یکی از بهترین ها تو خنک کننده های cpu هست! نو این فن و هیتسینگ 30 تومنه این برا دوتا ایسی کافیه؟

عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

30 امپر اصلا زیاد نیست
                    الان پشت ماشین من رو حداکثر قدرت صدا حدودای 80 امپر جریان مصرف میشه ولی مشکلی هم ندارم اصلا.
                    دینام جبران میکنه این جریان کشی رو. سیم هم گیج 4 مس خالص بستم.
                    80 امپر!! :surprised: :surprised: دینامت مگه چند امپره!!! ماشین من پرایده 60 امپره !
                    سیم سیم جوشکاری باید بخرم چون بودجه واسه خرید سیم خوب و از اینا که تو سیستم فروشیا میفروشن ندارم :mrgreen: حالا نمیدونم خوبه یا نه

بهنام گفته بودی شاید بعدا بریج کنی تا رو 2 اهم توان حدود 150 برا ساب بگیری, تو این حالت بریج چند ولت و چند امپر برا 2 اهم میخواد؟

دیدگاه

......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                        80 امپر!! :surprised: :surprised: دینامت مگه چند امپره!!! ماشین من پرایده 60 امپره !
                        سیم سیم جوشکاری باید بخرم چون بودجه واسه خرید سیم خوب و از اینا که تو سیستم فروشیا میفروشن ندارم :mrgreen: حالا نمیدونم خوبه یا نه
                        بهنام گفته بودی شاید بعدا بریج کنی تا رو 2 اهم توان حدود 150 برا ساب بگیری, تو این حالت بریج چند ولت و چند امپر برا 2 اهم میخواد؟

تا تست نشه نمیشه گفت چقدر جریان میکشه
                        ولی فکر نکنم تو بریج منبعمون بتونه زیاد خوب جوابگو باشه !
                        زکات علم نشر آن است
                        بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

دوستان همگی خسته نباشین تاپیک به خوبی داره پیش میره ظاهرادییگه مشکل خاصی نیست فقط آقابهنام نمی خوای پی سی بی ارائه بدی؟
                          درضمن آقابهنام رواون600واتی میشه حساب کرد؟رودوبل45هرسرچندآمپرجریان میده؟
                          سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                            دوستان همگی خسته نباشین تاپیک به خوبی داره پیش میره ظاهرادییگه مشکل خاصی نیست فقط آقابهنام نمی خوای پی سی بی ارائه بدی؟
                            درضمن آقابهنام رواون600واتی میشه حساب کرد؟رودوبل45هرسرچندآمپرجریان میده؟
                            زیر بار 78 اهمی افت بسیار ناچیز و زیر بار 39 اهمی قابل قبول بود. مجموع دوسر زیر 5 ولت !

البته باید اضافه کنم که منبعی که باهاش تست میکنم پاور کامپیوتر هستش که باعث میشه نتونم زیاد مدارو زیر فشار بزارم.

تمامی فایل هارو بعد جواب گرفتن تو ی فایل زیپ میکنم و میزارم.
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

تا تست نشه نمیشه گفت چقدر جریان میکشه
                              ولی فکر نکنم تو بریج منبعمون بتونه زیاد خوب جوابگو باشه !
                              من فقط میخوام بدونم تو بریج جریان بیشتر میخواد یا تو موازی کردن!؟ برا 2 اهم
                              چون مشکل جریان دارم ولتاژو میتونم بالا ببرم ولی جریانو نمیتونم بالا ببرم

دیدگاه

زیر بار 78 اهمی افت بسیار ناچیز و زیر بار 39 اهمی قابل قبول بود. مجموع دوسر زیر 5 ولت !

البته باید اضافه کنم که منبعی که باهاش تست میکنم پاور کامپیوتر هستش که باعث میشه نتونم زیاد مدارو زیر فشار بزارم.

تمامی فایل هارو بعد جواب گرفتن تو ی فایل زیپ میکنم و میزارم.
                                هسته هات همونایی هستن که توتاپیک مربوطش عکسشوگذاشتی؟باتوجه به عکسایکی ازهسته هاکوچیکتره حداقل بایستی یکی دوولت اختلاف ولتاژداشته باشی ولی بازم خوبه.
                                سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X