اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

در تکمیل حرف علیرضا جان باید بگم که تعداد زیاد خازن هم نباید در تغذیه باشه چون اگه بیشتر از توان ترانس باشه ترانس نمیتونه جریان کافی رو برای شارژ خازن تامین کنه
    و در نتیجه باعث افت شدید ولتاژ میشه همیشه مقدار خازن با ترانس باید مناسب باشه

دیدگاه

سلام،من این مدارو بستم ولی در خروجی به اندازه 32ولت که ولتاژ تستم بود به زمین داشتم بعد این تاپیکو از اول تا اخر خوندم،من اول از tl071استفاده کردم جواب نداد.بعد از 741هم استفاده کردم بازم در خروجی 30ولت داشتم.به قسمت مقاومت های 18کیلوی این مدار که دست میزدم ولتاژ خروجیم به 9ولت میرسید با دست مرطوب به 1تا 2ولت فهمیدم ای سی هام ریق رحمتو سر کشیدن ولی ای سی سومی که خودم تصمیم به جا گذاریش کردم tl081بود و اینو که گذاشتم جواب گرفتم
      حالا تنها سوئالی که دارم اینه که این ای سی خوبه یا نه؟به درد این مدار میخوره اپ امپ 081؟اگر میخوره ولتاژ امپلیمو از تست بگیرم ببرم روی دوبل 65ولت.
      اگر هم نمیشه بگید تا باز 741پیدا کنم و جا بذارم.
      دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
      قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
      ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

فک نمیکنم مشابه هم باشن
        شما دیتا شیت هر دو رو بگیر و چک کن که ببین پایه هاشون یکین یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
          فک نمیکنم مشابه هم باشن
          اگه میشه 71 بست 81 هم میشه جاش بست
          زکات علم نشر آن است
          بیشتر با من اشنا بشین :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
          ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

:read:
            نوشته اصلی توسط Mostafa65
            فک نمیکنم مشابه هم باشن
            پایه هاشون مشابه بودند و جا گذاری که کردم مدارو بستم و کامل شد امروز حتی از مدار صدا هم گرفتم فقط میترسم ولتاژ رو از 32ولت بالا تر ببرم مدار نپره یه وقت?
            راستی مدارش کیفیت خوب و طراحی مناسبی داره و انعطاف پذیری بالا و راحت راه اندازی میشه از دوبل 30 تا دوبل 70 هم رنج کاری مداره و بهمخوردگی بایاس هم در مدار اصلا وجود نداره پیشنهاد میکنم هرکی یه امپلی خوب برای خونه میخواد اینو ببنده
            دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
            قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
            ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
              پیشنهاد میکنم هرکی یه امپلی خوب برای خونه میخواد اینو ببنده
              برادر برا خونه 100 واتم زیاده چه برسه به 1000 وات
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
              مخترع برتر شمال غرب سال 96
              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام دوستان عزیز اگه براتون امکان داره راهنمایم کنین که این کراس اوور و امپلی 1000 وات pcb انها با چه نرم افزاری طراحی شده خیلی ممنون میشم راهنمایم کنین

دیدگاه

سلام دوستان عزیز اگه براتون امکان داره راهنمایم کنین که این کراس اوور و امپلی 1000 وات pcb انها با چه نرم افزاری طراحی شده خیلی ممنون میشم راهنمایم کنین

دیدگاه

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

سلام دوستان گل
                    من این مدار رو ساختم و به مشکلی خوردم که نمیدونم از کجاست
                    صدای خروجی من خیلی کمه شاید نهایت ۳۰ وات :|
                    تغذیه من ۶۳ دوبل دی سی هست
                    و به دلیل پیدا نشدن ترانزیستور های A940 و C2073 از A1941 و C5198 استفاده کردم
                    ممنون میشم از دوستانی که تجربه دارن کمکی کنن
                    فکر میکنم ایراد از ترانزیستور هام باشه اگه از اون هستش جای گزینش رو* میشه معرفی کنید

دیدگاه

از مهدنسان گل کسی پاسخگو نیست ؟

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و مهندسین گرامی یک دستگاه آمپلی فایر behringer مدل ep 1500 دارم که نقشه اونو در زیر اوردم...... مشکل اینه که در لاین شماره یکش ترانزیستورشماره T19 با مشخصات 2sa1943 به محض روشن کردن دستگاه میسوزه ... حتی با خارج کردن این ترانزیستور از مدار ، ترانزیستور بعدیش با همون مشخصات میسوزه...... با دقت تمام المانهای مرتبط به این ترانزیستور حتی مقاومت R63 را چک و عوض کردم و مشکلی نداشت..... لاین دوم آمپلی فایر سالمه و مشکلی نداره...... ...ترانس حلقوی و ولتاژخروجی 2 تا دوبل 100 ولت حدود 6 آمپر هست .....با سپاس
                        جدیدترین ویرایش توسط soleimany; ۰۹:۴۲ ۱۳۹۶/۰۷/۰۳.

دیدگاه

سلام خدمت اساتید محترم یک سوالی داشتم در مورد این مدار سلفش رو چطور باید ببیچم ؟تمام قطعات رو خریدم PCB رو طراحی کردم و خلاصه همچی رو ساختم و آمادست فقط رو سلف گیر کردم :16 لطفا راهنمایی کنید دور چی و چند درور باید بپیچم؟

دیدگاه

سلام خدمت اساتید محترم من آمپ رو ساختم و ترانس رو هم گرفتم رو سلف موندم میشه راهنمایی کنید چند دور و دور چی با چه قطر سیمی بپیچم

دیدگاه

ازمهندسان و بزرگان خبری نیستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ۱ نمایش پست ها
                                سلام خدمت اساتید محترم یک سوالی داشتم در مورد این مدار سلفش رو چطور باید ببیچم ؟تمام قطعات رو خریدم PCB رو طراحی کردم و خلاصه همچی رو ساختم و آمادست فقط رو سلف گیر کردم :16 لطفا راهنمایی کنید دور چی و چند درور باید بپیچم؟
                                سلام
                                مجموع دوتا مقاومت 10 اهم و خازن 100 نانو و سلف 6 میکرو هانری که بین بلندگو و خروجی آمپ قرار گرفتن یه zobel network تشکیل میدن که آمپ بدون این zobel network هم به خوبی کار میکنه.
                                یعنی شما میتونید کلا این قسمت رو حذف کنید و خروجی آمپ رو مستقیم به بلندگو وصل کنید.

اما اگه میخواهید این مدار zobel network باشه برای پیچیدن سلفش میتونید از فرمول استفاده کنید.
                                سلف رو هم باید بصورت هسته هوایی بپیچید بنابراین ضریب k رو باید 1 در نظر بگیرید.
                                A سطح مقطع هسته l طول هسته و N تعداد دور.
                                برای پیچیدن سلف هم برای اینکه سلف سطح مقطع دایره ای شکل داشته باشه میتونید از یه لوله خودکار استفاده کنید و سیم رو دور لوله بپیچید بعد لوله رو از وسط سیم پیچ خارج کنید.
                                جدیدترین ویرایش توسط Amir_h_; ۱۲:۵۷ ۱۳۹۸/۰۴/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X