اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 1000 وات استریو با 2SC5200 و 2SA1943

سلام دوست عزیز شما شانس اوردی که دود دش در نیومد ه این حالت عادی نیست یعنی امپلی ساب شما را پر کرده است یه عکس هم از سابت بزار ببینیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      داداش نزدیک 2 ساعت. جعبه که ساختش تموم بشه حتما بیشتر میزازم کار کنه
      پس خوبه ترانزیستورات کارکردن دیگه نیازی نیست به فکرترانزیستوروایناباشی چون جوابشونوپس دادن فقط نگاه کن ببین کدوم یکی بیشترگرم شدحتماعوضش کن.
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

هنوز درگیر پیدا کردن A940... :angry: :angry:
        ترجیه میدهم با کفش هایم در خیابان قدم بزنم و به خدا فکر کنم تا اینکه در مسجد بشینم و به کفش هایم فکر کنم.

دیدگاه

سلام دوست گرامی میتونی این ترانزیستوررا اینترنتی از محمد الکترونیک اصفهان تهیه کنی 1000تومان هردونش :nice:

دیدگاه

شماخودتون ازمحمدالکترونیک خریدکردین به نظرمیادسایت مطمئنی نباشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
              شماخودتون ازمحمدالکترونیک خریدکردین به نظرمیادسایت مطمئنی نباشه.
              سلام دوست عزیز من 6بارازانجا خرید اینترنتی داشتم کاملا جای مطمئنی است وبیشتر ترانزیستوروای سی های کم یابو داره وقیمتش هم بد نیست :nice: :nice:

دیدگاه

درود

من هنوز با اون 2 تا مقاومت 5.6 کیلو اهم که برای تغذیه آی سی هست مشکل دارم :cry:
                با مقاومت 3 وات هم جایگزین کردم ولی باز هم داغ میکنه...
                ولتاژ دیود زنر هم به جای 15 ولت بین 16.5 تا 18 ولت هست.
                ولتاژ منبع تغذیه هم 80 ولت شده که امروز تا 90 ولت هم افزایش داشت.

البته و متاسفانه برق شهری اینجا هم بین 200 تا 250 ولت نوسان پیدا کرده
                بنابراین ولتاژ خروجی ترانس هم به نسبت دگرگون میشه و در پایان ولتازی که به
                آمپلی میرسه ، بین 70 تا 90 ولت میشه.

از دید شما دوستان مقاومت را با 10 کیلو اهم جایگزین کنم بهتر نیست؟
                چون ولتاژ تغزیه آی سی بین 6 تا 15 ولت هست و خب مفید برای آی سی 12 ولت خوبه.

و گمون کنم با این شرایط برق باید یک مدار استابلایزر هم بسازم :-?

سپاس
                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

دیودزنروبا12ولت تعویضش کن اون مقاومتم 5واتش کن.

دیدگاه

درود و سلام بهاری به تمامی دوستان
                    ببخشید دیگه دارم اینجور اظهار نظر میکنم
                    .
                    دیگه 1000 وات انصافا اغراق هست
                    اقا سام عزیز شما اینجا جنبه تجاری گذاشتی قصد کاری داری مثله چینی ها وات بالا می نویسی (اقا کلامم صرفا جهت شوخی بود )
                    .
                    چند بخش و توضیح بدم
                    1-بهترین نوع امپلی فایر ها از نظر و تجربه خودم و تو سیستم های صوتی حرفه ایی پاور میکسر و باند های اکتیو دیدم
                    همین ترانزیستور C5200 + A1943 واقعا عالیه و نویز کمی تولید میکنه البته بسته به درایوشم داره
                    ولی کلا قدرتش عالیه و من می پسندم
                    2-مدار باحالیه، در عین سادگی قدرت خوب؛ دور از انتظار داره
                    .
                    یه مشکل داره میگم که چرا ترانزیستور و دیود زنر داغ میکنه اول این سیستم اصلا برای این توانی که شما
                    ذکر کردی جالب نیست
                    منظورم اینه کوبشی که باند یا ساب زمان بیس داره جریان میکشه ولتاژ واقعا افت شدیدی داره
                    انگار خروجی اتصال کوتاه میشه برای لحظه ایی (اگه دست به ولتمتر باشی زمان کار آمپلی مقدار ولتاژ رو تو بیس در ماکزیمم توان که باند یا ساب تون میکشه ببینید متوجه کلامم میشید)
                    این تنس ها تو ولتاژ باعث شکست خیلی بد ولتاژ تو زنر میشه و اصل کیفیت مدار کم میشه و شاید پیش خودتون
                    فکر کنید اون آمپلی که دنبالش بودید نیست
                    و طراحش خوب نبوده
                    بالاخره تو این توان از IC هم جریان کشیده میشه دست کم نگیرید و سر سری عبور کنید
                    چون انتظار دارید امپلی تون برای سالهای سال هم کار کنه و مشکل دار نشه
                    .
                    اما راه درستش اینه شما یه ترانزیستور میای این افت ولتاژ رو ایجاد میکنی یا تثبیتش میکنی که تو جریان بیشتر مدار مشکل دار نشه و شکست تو خروجی ایجاد نشه

منظورم این مداره که بهتر نه اصلا عالیه که بعدا خواستید پری آمپ یا فیلتر کلا مخلفات اضافه کنین مشکل نداشته باشین از همین 12 ولته استفاده کنید

من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

درود بر شما

دیگه 1000 وات انصافا اغراق هست
                      اقا سام عزیز شما اینجا جنبه تجاری گذاشتی قصد کاری داری مثله چینی ها وات بالا می نویسی
                      پیش از هر چیز میبخشمت :smile:

دوست عزیز این آمپلی فایر طرح بنده نیست که بخوام تبلیغش کنم. هر چیزی که در عنوان نوشتم همونی هست
                      که در سایت منبع نوشته شده. من از رشته الکترونیک کسب درآمد نمیکنم بلکه اکنون تنها دارم کسب تجربه میکنم
                      اتفاقا چند تن از دوستان در همین انجمن با بهره از پیام خصوصی درخواست ساخت مدار از بنده داشتند. میتونستم
                      بپزیرم و تنها بخشی از هزینه های خرج شده در الکترونیک را پوشش بدهم. ولی اینکار را نکردم و نپزیرفتم چون توان
                      پاسخ گویی های بعدی را نداشتم .
                      اگر روزی هم در این رشته مشغول به کسب درآمد بشوم نیازی به تبلیغات دوغین ندارم چون کلا دنبال دروغ نیستم
                      و قصد هم ندارم همانند برخی اعتبارم را از دست بدهم و یا مسخره دیگران بشوم.

راه در دنیا یکیست و آن هم راستی ( زرتشت بزرگ )

خیلی خوب میشه ما این پیش داوری ها را کنار بگزاریم و نخست از زاویه دید طرف مقابل نگاه کنیم و سپس
                      دیدگاه بدیم . و از همه مهمتر ، هیچگاه بدون مدرک حکم صادر نکنیم

چند بخش و توضیح بدم
                      1-بهترین نوع امپلی فایر ها از نظر و تجربه خودم و تو سیستم های صوتی حرفه ایی پاور میکسر و باند های اکتیو دیدم
                      همین ترانزیستور C5200 + A1943 واقعا عالیه و نویز کمی تولید میکنه البته بسته به درایوشم داره
                      دقیقا

2-مدار باحالیه، در عین سادگی قدرت خوب؛ دور از انتظار داره
                      100%

در همون سایت مرجع طراح گفته که این یک طرح ساده هست و حرفه ای نیست.
                      در همین تالار هم هم بنده و هم دوستان اشاره کردیم :smile:

من هم ساختم برای کسب تجربه.

در پایان بسیار سپاسگزارم بابت راهنمایی که کردی :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                        دیودزنروبا12ولت تعویضش کن اون مقاومتم 5واتش کن.
                        سیروس جان همین که گفتی را به فکرم رسید ولی الان مقاومت را با 10 کیلو 1 وات جایگزین کردم بهتر شد
                        ولی باز هم داغ میشه که همون 5 وات که گفتی را میزارم ببینیم چی میشه.

البته aliebi1 درست میگه که به خاطر نوع طراحی آی سی جریان زیاد میکشه.

دیدگاه

این امپ به صورت استریو ساختم الان فکر کنم حدود 6،7ما در باشگاه بدنسازی دوستم داره کار میکنه بدونه هیچ نویزی وهیچ خرابی رو هر امپلی 3باندevهست البته 12inchولوم روتا آخر نمیتونه باز کنه. میگه که خیلی راضی هست.آقا اگه شما خیلی وسواس داری بیا برق ای سی رو کلا از مدار جدا کن.من خودم امروز رفتم قطعات 4عدد این امپ راخریداری کردم البته به جز هیتسینک :angry:پولم ته کشید :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                            این امپ به صورت استریو ساختم الان فکر کنم حدود 6،7ما در باشگاه بدنسازی دوستم داره کار میکنه بدونه هیچ نویزی وهیچ خرابی رو هر امپلی 3باندevهست البته 12inchولوم روتا آخر نمیتونه باز کنه. میگه که خیلی راضی هست.آقا اگه شما خیلی وسواس داری بیا برق ای سی رو کلا از مدار جدا کن.من خودم امروز رفتم قطعات 4عدد این امپ راخریداری کردم البته به جز هیتسینک :angry:پولم ته کشید :sad:
                            راستی سجاد و مهدی عزیز شما با چه ولتاژی راه اندازی کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                              راستی سجاد و مهدی عزیز شما با چه ولتاژی راه اندازی کردید؟
                              55دوبل 15امپر البته ac75dcدوبل

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad220
                                55دوبل 15امپر البته ac75dcدوبل
                                خب برای من هم همین هست فقط مشکل من را هم داشتی؟
                                البته گفتم ولتاژ برق هم نوسان داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X