اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] ساخت پخش خودرو دست ساز+PCB

نوشته اصلی توسط extreme_amin نمایش پست ها
    سلام
    من دکمه که میزنم روشن میشه ولی دوباره میزنم اتفاقی نمیوفته
    بنظرتون مشکلش از چی میتونه باشه
    احتمال داره آیسی 555 تون مشکل داشته باشه
    تعویضش کنید و نتیجه رو اعلام کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط extreme_amin نمایش پست ها
      سلام
      من دکمه که میزنم روشن میشه ولی دوباره میزنم اتفاقی نمیوفته
      بنظرتون مشکلش از چی میتونه باشه
      چک کنید همه چیز درست باشه مخصوصا مثبت ومنفی خازن الکترولیت فلیپ فلاپ
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
        سلام
        قبلا هم بنده گفتم شما میتونید یه ای سی 4 کاناله بزارید
        در مورد اکولایزر دیجیتالی هم نظر خاصی ندارم اما یه تون وباس کنترل خییییییییییییلی میتونه روی کیفیت صدا تاثیر بزاره من یه سیستم خونگی زدم با 7377 تون وباس کنترل بهش زدم صداش خیلی کیفیت دار شد راحت بیس وتریبل رو تنظیم می کنم هم بیس خوبی داره هم دیس دیس و هم کیفیت عالی
        در مورد ولتاژ16 من تست کردم روی 7377 ولی صدا قطع و وصل میشد که میتونه چند تا دلیل داشته باشه
        1 ضعیف بودن باند ها
        2 اورجینال نبودن ای سی
        3کم بود جریان لحظه ای ماژول که من خازن اضافه کردم ولی تاثیرش خییییییلی محسوس بود نمیدونم از چی بود دیگه وقت بیشتر روش نذاشتم منم
        ولی بیشتر اولی به نظرم دخیله
        الان به نطر من بهترین راه استفاده از ماژول امپ 100 وات هست که با ای سی tpa3116 ساخته شده و کلاس دی هست تلفاتش فوق العاده پایینه و کیفیت و قدرت بسیار زیادی داره دوتا 50 وات واقعی میشه گفت میده روی 20 ولت خیلی راحت یه ماژول افزاینده 150 وات بزارید و 12 ولت رو به 20 ولت تبدیل کنید و بدید به امپ خیلی عالی کار می کنه
        موفق باشی
        منم با ماژوله موافقم خیلی دلم میخواس برا یکبار هم که شده یه پرداازنده صوت درست کنم اگر یه متصدی برای ساختنش پیدا بشه تموم طراحی های لازمشو انجام میدم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اون تون کنترل دیجیتال هم که گفتم اسم ای سیشو یادم نیس ولی یکیشو خریدم سه تا باند داره با i2c کنترل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
          چک کنید همه چیز درست باشه مخصوصا مثبت ومنفی خازن الکترولیت فلیپ فلاپ
          سلام مهندس جان
          پروژه رو درست کردم همه چیش عالی بود اما وفقط یه جا مشکل داره اونم اینه که کیفیت رادیو خیلی پایینه اصلا بیشتر اوقات هیچ موجی رو نمیگیره
          آیا میشه کاری براش کرد؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAMED142 نمایش پست ها
            سلام مهندس جان
            پروژه رو درست کردم همه چیش عالی بود اما وفقط یه جا مشکل داره اونم اینه که کیفیت رادیو خیلی پایینه اصلا بیشتر اوقات هیچ موجی رو نمیگیره
            آیا میشه کاری براش کرد؟؟
            سلام
            دوست عزیز برای برد فلش خور آنتن گذاشتید؟؟؟
            یه آنتن درست حسابی بزار و نتیجه رو بگو
            موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
              سلام
              دوست عزیز برای برد فلش خور آنتن گذاشتید؟؟؟
              یه آنتن درست حسابی بزار و نتیجه رو بگو
              موفق باشید
              سلام یک تیکه سیم بلند وصل کردم
              منظور شما از یک انتن درست حسابی چیه چیزی مد نظر دارین بگین وصل کنم

دیدگاه

سلام یک تیکه سیم بلند وصل کردم
                منظور شما از یک انتن درست حسابی چیه چیزی مد نظر دارین بگین وصل کنم
                سلام
                اگر داخل خانه از این پخش استفاده میکنید آنتن تلسکوپی بهش بزنید چون سیم بلند جواب نمیده
                اگر داخل ماشین استفاده میکنید سیم مثبت آنتن ماشین رو به ورودی آنتن ماژول وصل کنید
                موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                  سلام
                  اگر داخل خانه از این پخش استفاده میکنید آنتن تلسکوپی بهش بزنید چون سیم بلند جواب نمیده
                  اگر داخل ماشین استفاده میکنید سیم مثبت آنتن ماشین رو به ورودی آنتن ماژول وصل کنید
                  موفق باشید
                  بله داخل ماشین استفاده میکنم به همین صورت وصل کردم اما کیفیت انچنانی ندارد

دیدگاه

بله داخل ماشین استفاده میکنم به همین صورت وصل کردم اما کیفیت انچنانی ندارد
                    سلام سیم شیلد انتن رو حتما وصل کنبدباید خوب بشه

موفق باشید
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام من این مدار رو درست کردم داخل جعبه پخش ماشین گزاشتم و تو ماشین وصلش کردم ولی صداش اصلا در نمیاد اصلا بپای یه ضبط معمولی نمیرسه
                      البته گذاشتمش رو یه وانت فروش رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1 نمایش پست ها
                        سلام من این مدار رو درست کردم داخل جعبه پخش ماشین گزاشتم و تو ماشین وصلش کردم ولی صداش اصلا در نمیاد اصلا بپای یه ضبط معمولی نمیرسه
                        البته گذاشتمش رو یه وانت فروش رفت
                        سلام
                        سال نو مبارک
                        من یک ایسی ۷۳۷۷ اورجینال خریدم و ۴ باند رو دو تا دو تا موازی کردم زدم بهش [یه باند ۲.۶ اهمی و یه ۴ اهمی برای هر کانال ] میتونم به جرات بگم صدای امپ واقعا زیاد بود و کیفیتی که داشت رو من هیچ جایی ندیده بودم
                        واقعا قدرتمند و با کیفیت
                        با این که اول یه ترانس ۵ امپر زده بودم بهش ترانس رو قورت میداد و تو ولوم نصف به بالا صدا قطع و وصل میشد منم دو تا
                        از این ترانس هارو موازی کردم زدم بهش تا تونستم تمام قدرتش رو بگیرم . باند ها قشنگ ۴ سانت عقب جلو میشد
                        من مطمئنم مشکل شما از ایسی غیر اورجینال یا اشتباه کردن در لحیم کاری هست مگرنه غیر از این دو هیچ دلیل دیگه ای نمیتونه باشه
                        موفق باشید
                        جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۲۱:۳۸ ۱۳۹۸/۰۱/۱۶.

دیدگاه

سلام دوستان سال نو مبارک
                          دوستان خیلی وقته که دیکه ای سی 7377 اورجینالش پیدا نمیشه من توصیه میکنم از این به بعد از ای سی 2050 استفاده کنید واسه هرکانال جدا بهتر از 7377 هم هست فقط دقت کنید اگه قراره روی ماشین استفاده کنید باید مدار ساینگل ساپلای(تغذیه تک) رو ببندید
                          موفق باشید
                          Proudly @real_ahmadi
                          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها
                            سلام دوستان سال نو مبارک
                            دوستان خیلی وقته که دیکه ای سی 7377 اورجینالش پیدا نمیشه من توصیه میکنم از این به بعد از ای سی 2050 استفاده کنید واسه هرکانال جدا بهتر از 7377 هم هست فقط دقت کنید اگه قراره روی ماشین استفاده کنید باید مدار ساینگل ساپلای(تغذیه تک) رو ببندید
                            موفق باشید
                            سلام مهندس
                            سال نوی شما هم مبارک
                            این ایسی که معرفی کردید رو من چند وقت پیش همه فروشگاه های اصفهان رو زیر و رو کردم اما پیداش نکردم اگه هم پیدا میشد قیمتش سه چهار هزار تومن بود که ضایعه تقلبی هست
                            و یه نکته دیگه اینه که ولتاژ پیشنهادی دیتاشیت ایسی دوبل ۱۵ ولته که اگه از تغذیه تک بخوایم استفاده کنیم میشه ۳۰ ولت و فکر نکنم با ۱۴.۴ ولت ماشین قدرت و کیفیت زیادی داشته باشه
                            به درود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMADHV نمایش پست ها
                              سلام مهندس
                              سال نوی شما هم مبارک
                              این ایسی که معرفی کردید رو من چند وقت پیش همه فروشگاه های اصفهان رو زیر و رو کردم اما پیداش نکردم اگه هم پیدا میشد قیمتش سه چهار هزار تومن بود که ضایعه تقلبی هست
                              و یه نکته دیگه اینه که ولتاژ پیشنهادی دیتاشیت ایسی دوبل ۱۵ ولته که اگه از تغذیه تک بخوایم استفاده کنیم میشه ۳۰ ولت و فکر نکنم با ۱۴.۴ ولت ماشین قدرت و کیفیت زیادی داشته باشه
                              به درود
                              سلام
                              از یه فروشگاه اینترنتی مطمئن تهیه کنید نه از هرجایی
                              من 2050رو استفاده کردم با 12 ولت هم خوب بود حالا اگه کسی قدرت و کیفیت بیشتری میخواد میتونه یه افزاینده بزاره و 20 ولت بهش بده 30 ولت زیاده
                              خیلی دمای تولیدی پایینی داره کیفیت و قدرتش هم عالیه من استفاده کردم راضی بودم
                              در کل اگه بازم نخواستید ای سی استفاده کنید از ماژول اماده استفاده کنید
                              موفق باشید
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMADHV نمایش پست ها
                                سلام مهندس
                                سال نوی شما هم مبارک
                                به درود
                                سلام
                                بنده یه زمان تو این ضبط ها از TDA7381 استفاده میکردم و راضی بودم (کیفیت خوبی داشت)
                                تو ماشین پراید هم تستش کرده بودم و 4 تا کانال 25 وات داشت
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X