پاسخ : تغذیه سوییچینگ ولتاا¾آژ بالا
سلام
حرف شما درسته. ولی من چون راجع به هسته ها مطالب زیادی نمی دونستم مطالب چند تا سایت به اضافه یک کتاب رو خوندم ولی خوب چون به صورت عملی تا حالا ترانس نبستم و در مورد اون چیزایی که پرسیدم ذهنیتی ازشون توی بازار ندارم . ولی خوب باید از یه جایی شروع کنم دیگه.
oo:
خوب به ماده هاشون کار نداریم ولی خوب باید چگالی شار ماکزیمم رو با توجه به حداقل کردن تلفات هسته و تلفات مسی بدست بیاریم یا اینکه نمیخواد؟ یه سری فرمول هست که شما بهتر از من می دونین . ولی خوب با توجه به توان حدود 75 واتی مورد نظر من هسته ETD44 دیگه احتیاجی به این محاسبه ها نداره . درسته؟
پس میریم سراغ بدست آوردن تعداد دور اولیه ، دور ثانویه ، شماره سیم لاکی ها ، نحوه عایق کاری ها ، و یه سری کارای دیگه که من شاید ندونم .پس شما بگین!!!
ممنونم.

سلام
حرف شما درسته. ولی من چون راجع به هسته ها مطالب زیادی نمی دونستم مطالب چند تا سایت به اضافه یک کتاب رو خوندم ولی خوب چون به صورت عملی تا حالا ترانس نبستم و در مورد اون چیزایی که پرسیدم ذهنیتی ازشون توی بازار ندارم . ولی خوب باید از یه جایی شروع کنم دیگه.
oo:خوب به ماده هاشون کار نداریم ولی خوب باید چگالی شار ماکزیمم رو با توجه به حداقل کردن تلفات هسته و تلفات مسی بدست بیاریم یا اینکه نمیخواد؟ یه سری فرمول هست که شما بهتر از من می دونین . ولی خوب با توجه به توان حدود 75 واتی مورد نظر من هسته ETD44 دیگه احتیاجی به این محاسبه ها نداره . درسته؟
پس میریم سراغ بدست آوردن تعداد دور اولیه ، دور ثانویه ، شماره سیم لاکی ها ، نحوه عایق کاری ها ، و یه سری کارای دیگه که من شاید ندونم .پس شما بگین!!!
ممنونم.

دیدگاه