قطر سیم برای این که بتونه جریان مورد نیاز رو تامین بکنه
خودالقاء دراولیه خیلی مهمه ودر صورت عدم محاسبه و ساخت درست یا بلافاصله موسفت میسوزد یا مدار قادر به کارکرد درست نیست
سایت معرفی شده تمام انواع تغذیه ها را برای شما محاسبه میکند
خودالقائ در اولیه
نسبت دور اولیه با ثانویه
قطر سیم در اولیه وثانویه
پیک ولت وجریان در اولیه وثانویه
بهترین انتخاب هسته
و .............
بقیه یک مونتاز ساده میماند
انتخاب هسته بر اساس قطر سیم وخود القاء انجام میشه که ببینیم سیم پیچ با دور مورد نیاز و قطر سیم مورد نظر روی هسته مورد نظر جا میشه یا نه
سلام به دوستان گرامی
من مداری دارم که مربوط به منابع سویچینگ هستش می خواهم من را در تحلیلش یاری کنید @};- @};- @};- @};-
این هم مدارش:
http://img4up.com/up2/63415493183256964124.png
این هم اپلیکیشن نوتش :
http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/AND8039-D.PDF
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
معجزه این است که هرچه داشته هایت را بیشتر با دیگران سهیم شوی،داراتر می شوی (لئونارد نیموی)
اگر مغزانسان،چنان ساده می بود که ما از آن سر در می آوردیم،هنوز چنان احمق بودیم که هیچ از آن سر در نمی آوردیم! آموزش Modelsim
سلام این مدار شما یه منبع تغذیه ی فوروارد ، خیلی ساده است . کجاش رو نمیفهمی ؟ بگو تا برات مفصل توضیح بدم .
و در مورد کلاس منابع سوئیچینگ :
یه نصیحت دوستانه به همه ی شما ها :
توی ایران نه کتاب به درد بخوری در این ضمینه پیدا میشه و نه استاد درست و حسابی ( که حاضر به درس دادن باشه ) و نه بار علمیش !
برای یاد گیری هم یه نصیحت دیگه :
توی این دانشگاه های مزخرف ، هیچ چیزی جز یاوه و لاطائلات تحویل نمیگیرید . پس مثل بچه ی خوب برید انگلیسی یاد بگیرید و بعد دریچه های علم به روتون باز میشه .
من هم هر چیزی یاد گرفتم خودم یاد گرفتم ، از توی بهترین دانشگاه های ایرا ( اسم نبرم ) هیچ چیز به درد بخوری بیرون نمیاد . پس خودتون باید یاد بگیرید !
Best Wishes
Goldsmith
سلام
من باید برای پروژه کارشناسی یه مبدل 12 به 24 dc با فرکانس 1Mhz و با ZVS & ZCS طراحی کنم که توان خروجیش 48 وات هستش.چه طوری شروع کنم؟اگه میشه یک لینکی یا توضیح جامعی بدین که من یاد بگیرم چون خیلی مبتدی هستم.لینک آموزشش هم انگلیسی باشه مشکلی نیست.
خودم یه چیزایی انگلیسی پیدا کردم ولی پایه ای نیستن که من بفهمم.هر چی می خونم چیزی نمی فهمم.
باسلام.
دوست عزیز این نکته رو در نظر داشته باشید که داشتن ZCS/ZVS توامان امکان پذیر نمیباشد.
فقط با رزونانسی بودن مدار LC میتوان به ZCRS ویا ZVRS رسید.
ضمنا ایسی هایی که بتوانند بافرکانس خروجی 1MHz (اوسیلاتور 2MHz ) کار کنند در بازار ایران
خیلی کمیاب هستند.مثل uc3825 .بعداز اون هم مشکل هسته فریت فرکانس بالا پیش میاد.
راهنمایی:برد پاور نوت بوکها بافرکانس بالا کار میکنه.
موفق باشید.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
یعنی چی مشکل فریت پیش میاد؟منظورتون اینه که هسته فریت رو باید برای سلف استفاده کنم؟چون مدار که ترانس نداره.
اگه میشه توضیحات کامل تری بدین.چون من باید این پروژه رو انجام بدم.اگر هم سخت باشه چاره ای نیست باید یه کاری بکنم.
یعنی میشه با یه خازن و سلف تشدید ایجاد کرد و فرکانس تشدید خازن و سلف باید 1MHz باشه؟
محاسبات بقیه قسمت های مدار مثل مدارات ساده چاپر هستش یا نه؟منظورم برای تغییر سطح ولتاژ هستش.
توان رو چه طوری می تونم بالا ببرم؟
سلام
امکانش هست که با مدار فلای بک - یک شارژر خازن فشار قوی 12 کیلوولت را با انرژی 2 ژول ساخت؟
سرعت شارژ میخوام 100 میلی ثانیه باشه.
ممنون میشم راهنمائی کنید.
یه شمع روشن با روشن کردن شمعهای خاموش چیزی از روشنیش خودش کم نمیکنه.
سلام دوستان
اگه میشه یه ماسفت و یک دیود برای سوییچینگ 1MHz و جریان 5 آمپر و ولتاژ حدود 100 ولت بهم معرفی کنین؟
جریان بار 2آمپر هستش و ولتاژ خروجی 48 ولت.آیا لازم هست که ماسفت و دیود رو بیشتر از حد بار انتخاب کنم برای اطمینان یا نه؟
سلام دوستان
اگه میشه یه ماسفت و یک دیود برای سوییچینگ 1MHz و جریان 5 آمپر و ولتاژ حدود 100 ولت بهم معرفی کنین؟
جریان بار 2آمپر هستش و ولتاژ خروجی 24 ولت.آیا لازم هست که ماسفت و دیود رو بیشتر از حد بار انتخاب کنم برای اطمینان یا نه؟در ضمن مدارم یه مبدل DC 12 به 24 ولت هستش وتوان خروجی 48 وات با فرکانس سوییچینگ 1MHz
با سلام و تشکر از دوستانیکه در اینجا وقت و تجربیات ارزشمندشون را جهت توسعه دانش و فناوری در اختیار دیگر دوستان قرار میدن
جهت جلوگیری از گردش مباحث به مسیرهای کم فایده و وقت تلف کن چند پیش نهاد دارم
1-طراحی مدار سوئیچینگ از پایه تا یک مرحله قابل قبول طبق یک روال پیوسته پیگیری شود و دستیابی به این موضوع چند چیز را می طلبد:
1-1 دوستان مباحث پراکنده را جهت حل مشکلات موضعی خویش وارد مبحث اصلی مطرح ننمایند که عموما در چنین شرایطی نه تنها مشکل آنها برطرف نمی شود بلکه به پیشرفت اصل مطلب نیز ضربه وارد می گردد.
2-1 دوستان حوصله به خرج داده تا همه مطالب به طور پایه ای و کامل و جامع مطرح گردد و اگر در یک مطلبی هم آشنایی داشته و احساس نیاز نمی کنند اجازه دهند برای سایرین موضوع کاملا جا بیفتد چه بسا اینکه مطلبی را که این دوستان کم صبر پیگیر آنند برای عده ای دیگر حل شده باشد.
2-نظر من این است سعی براین باشد که از خروجی نهایی این تایپیک یک جزوه ارزشمند که مفاهیم اولیه و مورد نیاز طراحی یک منبع تغذیه سوئیچینگ بر مبنای علمی و با تکیه بر تجربیات به دست آمده است تهیه گردد و جهت توسعه دانش و فناوری در این حوزه در اختیار همه دوستان طالب این امر قرار بگیرد.
با تشکر و امید موفقیت روز افزون برای همه دوستانی که عمرشون رو در مسیر توسعه دانش و فناوری قرار دادند.
با سلام دوست عزیز
این تاپیک دیگه عملاً تعطیله چون هیچکی نمیاد سر بزنه.
به نظر من هر وقت خواستی درباره منابع تغذیه سوال بپرسی برو تو بخش مدارات آنالوگ و بعدش منابع تغذیه و اونجا سوالتو مطرح کن .این جوری بهتر جواب می گیری
دیدگاه