اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کلاس منابع تغذیه سویچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کلاس منابع تغذیه سویچینگ

اره منم هی میخوندم میدیدم گفتن این مدار ... چرا این مدار ... . مقاومت این مدار .....

هیچ مداری وجود نداره
    الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

سوال

سلام دوستان
      می خوام دو تا سلف رو که نسبت دورهاشون رو می دونم با هم کوپل کنم.از په فرمولی باید استفاده کنم؟
      یا به عبارتی فرمول نسبت بین مقادیر سلفها و نسبت دورهاشون چیه؟
      باتشکر

دیدگاه

سلام
        L=N^2*AL
        AL=بهره سلف.
        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

سلام
          AL معکوس رلوکتانسه؟

دیدگاه

سلام
            معکوس رلوکتانس پرمابیلیتی است.AL(آ اندیس ال ) بهره سلفه. البته وقتی تجزیه بشه پرمابیلیتی هم بکار رفته.
            من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

طراحی تغذیه سویچینگ اصلا سخت نیست که کلاس بخواد فقط حوسله میخاد اونم برای محاسبه ترانسش.

به نظر من شما از تپولوژی فوروارد شروع کن .

و در نهایت به فلای بک برو و ادامه بده. شماتیک تپلوژی ها تو نت هست.

دیدگاه

این pwm که الان توضیح دادیو بعدش واسه اینکه بشه فرکانسشو کنترل کرد با یه ولتاژ رفرنس چیکا باید کرد؟

دیدگاه

سلام
                  برای کنترل فرکانس ایسی های pwm کافیه مقاومت Rt رو تغییر داد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
                    دوستان عزیز در این مدار به خازن و رفتار اون در مدار باید بیشتر دقت کنید
                    هر جا یک pwm وجود داشته باشه یک خازن هم وجود خواهد داشت.
                    ثابت زمانی شارژ و دشارژ یک خازن برابر حاصل ضرب ظرفیت خازن و مقاومت
                    مسیر اون هستش .
                    می دونین شکل موج ولتاژ خازن در این مدار به چه صورته :nerd:

زمان t که در شکل نشون داده شده به راحتی قابل تغییره و همون طور که می بینید
                    ولتاژ خازن به صورت نمایی شارژ و دشارژ می شود یکی از راه های ساده ی به دست آوردن
                    یک ولتاژ متغییر قابل کنترل همین روش شارژ کردن و دشارژ کردن خازن می باشد
                    و معمولا در مدارات مسیر شارژ و دشارژ مسیر های جداگانه می باشد
                    که در این مدار شارژ خازن از طریق مقاومت r8 و دشارژ آن از طریق دو مقاومت r9 , r5 و ترانزیستور put انجام می شود .
                    با متغییر گرفتن این مقاومت ها می توان زمان t را به راحتی تغییر داد .
                    سوییچ put در این مدار در یک سطح ولتاژ خازن بسته و در یک سطح ولتاژ باز می شود
                    خروجیه مدار رو نیز از مقاومت R6 میگیریم که یک موج مربعیه.
                    البته این مدار محدودیت فرکانسی و عملکردی داره و محاسبه ی مقادیر اون
                    سخته و جواب گرفتن از این مدار ساده نیست و مزیت اون هم اینه که نیاز به درایور
                    نداره .
                    دلیل صنعتی بودن اون کاربردش در فرکانس پایین و فقط برای درایو کردن تریستور و
                    تریاک استفاده می شه.
                    دلیل آوردن این مدار این بود که بیشتر با رفتار خازن در این نوع مدارات آشنا بشید
                    اگه سوالی دارید بپرسید منتظرم
                    خسته نباشید :icon_razz:
                    در ضمن علیرضا جان متشکرم ...
                    قدم A.XP هم رو ی چشم.( دوست عزیز ما لطف کنه مثل بقیه ی دوستان اسم و فامیل فارسی خودش رو به عنوان نام کاربری قرار بده ) خیلی ممنون می شم :applause: این طوری قشنگ تره ،نه؟
                    سلام روی کدوم مدار دارید بحث می کنید تصاویر حذف شده لطفا بررسی کنید ممنون
                    قم الکترونیک

دیدگاه

باسلام و خسته نباشید خدمت تمامی اساتید. اکثر شکلها قابل نمایش نیستند لطفا بررسی کنید
                      هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد. حضرت علی(ع)

دیدگاه

از اساتید کسی میدونه برای طراحی منابع تغذیه سویچینگ از کتاب ابریشمی فر شروع کنم چطوره؟؟
                        طب اسلامی

دیدگاه

سلام
                          برای شروع از کتابهای ساده تر مناسبتره.مثل دو کتاب معروف مارتی براون.
                          این هم کتاب هندبوک جامع طراحی سوییچینگ:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=82942.msg506764#msg506764

دیدگاه

سلام
                            من یکی سراغ داشتم امیدوارم هنوز هم باشه
                            جهاددانشگاهی علم و صنعت
                            دکتر ادیب ابریشمی فر درس می دهند
                            تلفن 77453199
                            تشکیل می دادند من هم پایه ام با شما بیام خبرم کنید با پیام خصوصی من هم میام

دیدگاه

کتاب Switching Power Supply Desing نوشته Abraham I.pressman رو مطالعه کنید

دیدگاه

سلام دوستان

یه سوالی پیش اومد گفتم تاپیک جدید درست نکنم. برای ساخت یه منبع تغذیه که 300 ولت رو به 4 کیلو ولت تبدیل می کنه و از توپولوژی تمام پل استفاده میکنه. چون توی خروجی از چند برابر کننده(دیود -خازن) استفاده شده نسبت دور ثانویه به اولیه 3 هست. توان هم 1KW هست. در مورد مسئله عایقی ترانس تو شک افتادم. از اون جایی ثانویه ترانس حدود 900 ولت هست آیا نیاز به عایق کاری خاصی هست؟

من هسته ETD49 رو انتخاب کردم ولی یکی بهم گفت از ETD49 برای های ولتاژ استفاده نمی کنن که . میگم اصلاً مگه فرقی می کنه؟

سیم پیچی اولیه 8 تا سیم 0.4 و ثانویه 3 تا سیم 0.4 هست. این که سیم ها به طور موازی کنار هم (نه خیلی مرتب و منظم) پیچیده بشن بهتره یا این که سیم ها رو بتابونیم و بعد ترانس رو بپیچیم ؟ ( منظورم اینه که توی این سطح ولتاژ یا کلاً ولتاژ های بالاتر فرق می کنه که سیم ها چطوری باشن؟)

هر مسئله و موردی که به نظرتون میاد بگید .خیلی ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X